Manželov účet na Pokeci
Ahojte dievčatá, manželovi dnes prišla sms o aktivácii služby pokec plus...asi ma účet na pokeci??? Obaja mame 40+...neviem, čo si mám myslieť...Mate skúsenosť? Ďakujem za každú reakciu
@maca1984 kto z nás vie, či ona tuší kde on všade mal a nemal. Stačí ze tam mal niekdy mail a budú mu chodiť nie návrhy na plusko. Ja som za otvorenú komunikáciu a nie riešiť to tu so ženami. Ak sa ho boji, tak to plusko bude ich najmenší problem
@pininka1 ak jej povedal, že nikde účet nemá ?
Lebo ja od začiatku viem, že muž na pokeci bol., bol slobodný..
A opakujem, prístup tam mám.
A čo tam asi teraz ženatý chlap, s deťmi hĺadá ?
@pininka1 ak jej povedal, že nikde účet nemá ?
Lebo ja od začiatku viem, že muž na pokeci bol., bol slobodný..
A opakujem, prístup tam mám.
A čo tam asi teraz ženatý chlap, s deťmi hĺadá ?
@maca1984 to je presne otázka priamo naňho. Mne sa najviac paci, vždy keď sa spomenie pokec ako to tu začne vrieť, dobre ze sa neprivola exorcista a pritom každý vie ako to tam teraz funguje a ako funguje ci nefunguje plusko. Odkiaľ asi....... Keď slušne a dobre vydáte ženy tam nechodia.......
@anonym_autor tak treba si s nim dat pokec o tom pokeci a je to veľmi zaujímavé s tými chlapmi
@maca1984 to je presne otázka priamo naňho. Mne sa najviac paci, vždy keď sa spomenie pokec ako to tu začne vrieť, dobre ze sa neprivola exorcista a pritom každý vie ako to tam teraz funguje a ako funguje ci nefunguje plusko. Odkiaľ asi....... Keď slušne a dobre vydáte ženy tam nechodia.......
@pininka1 Preboha,vieš kam chodia najviac riešiť veci kriminalisti?Na pokec. Pokec už dávno nie je, čo bol a je to stoka. Prečo asi autorka žila v tom, že jej muž tam nie je a on jej klame,keď teda o nič nejde?To zas ty a tebe podobné vidieť nechcú, lebo ony si tam pred 20 rokmi našli muža. Pre autorku je situácia ale iná.
@pininka1 tak mi zodpovedz, keď stále funguješ na pokeci, na čo si ĺudia platia plusko ?
Ja nevriem, nevolám exorcistu, nemám prečo.
Ale zas sa netvárme, že pokec je miesto sväté, a nedá sa tam nájsť " bohapustá šukačka na jednu noc "
Toto fungovalo takto už za mojich " mladých čias "a nehovor že to nefunguje teraz.
Čo tam hľadá ženatý chlap s detmi ?
Recepty na kotlíkový guláš ?
Inšpiráciu aký parfum kúpiť manželke ?
Vacsina muzov na pokeci a zoznamkach su zenati a zadani muzi. Zial, taka je realita.. Kedysi som tam figurovala v naivnej predstave najdenia si chlapa, moje skusenosti su len negativne.
Ja by som ho priamo konfrontovala, inak sa zblaznis od neistoty.
@pininka1 aj vydate zeny tam kedysi chodili, no ked si nasli seriozneho partnera, uz tu potrebu nemaju. Mozog si vsak nezresetovali a presne si pamataju, co sa tam dialo a ako to tam chodi.
@pininka1 tak mi zodpovedz, keď stále funguješ na pokeci, na čo si ĺudia platia plusko ?
Ja nevriem, nevolám exorcistu, nemám prečo.
Ale zas sa netvárme, že pokec je miesto sväté, a nedá sa tam nájsť " bohapustá šukačka na jednu noc "
Toto fungovalo takto už za mojich " mladých čias "a nehovor že to nefunguje teraz.
Čo tam hľadá ženatý chlap s detmi ?
Recepty na kotlíkový guláš ?
Inšpiráciu aký parfum kúpiť manželke ?
@maca1984 ja som niečo také napísala? Kde konkrétne som napísala ze tam nechodia ženatý, že to tam nieje o inom ako na začiatku??? Mne je len smiešne že ak vy nefungujete na pokeci ako viete ako to tam funguje. 3krat písem, že som plusko nikdy nemala aktivované a napriek tomu my chodí stále do mailu kde si ho mam predĺžiť a pod. Je to ich forma reklamy, aby sa ľudia nachytali. Nevravím ze je to ich prípad, ale ze mame malo informácií a ako stále tu, hneď sa to hroti. Načo si to vykomunikovat, treba zajtra poslať rozvodové papiere.
@pininka1 aj vydate zeny tam kedysi chodili, no ked si nasli seriozneho partnera, uz tu potrebu nemaju. Mozog si vsak nezresetovali a presne si pamataju, co sa tam dialo a ako to tam chodi.
@mandzula presne, tiez som nasla muza na Pokeci a odvtedy tam nechodim (15 rokov to bude) a uz vtedy tam boli vselijaki podkolienkovi fetisisti, sex za FO a divne existencie. 😂
@mandzula chodí to tam tak, ako ty pripustis, aby to tam chodilo. Ani tu, ani tam na nikto nenúti odpisovať a aktívne hľadať. Každý to ma vo svojich rukách. Keby nasla komunikáciu, nevravím nič, ale z jednej ani neotvorenej správy vynášať súdy je podľa mňa hlúposť.
@mandzula presne, tiez som nasla muza na Pokeci a odvtedy tam nechodim (15 rokov to bude) a uz vtedy tam boli vselijaki podkolienkovi fetisisti, sex za FO a divne existencie. 😂
@majka99999 presne tak ako píšeš, vždy tam boli také existencie.
@mandzula chodí to tam tak, ako ty pripustis, aby to tam chodilo. Ani tu, ani tam na nikto nenúti odpisovať a aktívne hľadať. Každý to ma vo svojich rukách. Keby nasla komunikáciu, nevravím nič, ale z jednej ani neotvorenej správy vynášať súdy je podľa mňa hlúposť.
@pininka1 ja o muzovi autorky sudy nevynasam, pisem len, ze viem, o com to tam prevazne bolo a fakt je ten, ze neverim, ze dnes sa tam niekto prihlasi preto, aby mal mail a podobne kydy. Zamer je podla mna jasny. Pred vyse 15 rokmi som tam bola aj ja (mlada, sprosta), mam odtial 2 kamaratov, presli sme vsak na FB, lebo po urcitom case, skusenostiach a pre povest Pokecu uz bolo pod nasu uroven byt tam.
@maca1984 ja som niečo také napísala? Kde konkrétne som napísala ze tam nechodia ženatý, že to tam nieje o inom ako na začiatku??? Mne je len smiešne že ak vy nefungujete na pokeci ako viete ako to tam funguje. 3krat písem, že som plusko nikdy nemala aktivované a napriek tomu my chodí stále do mailu kde si ho mam predĺžiť a pod. Je to ich forma reklamy, aby sa ľudia nachytali. Nevravím ze je to ich prípad, ale ze mame malo informácií a ako stále tu, hneď sa to hroti. Načo si to vykomunikovat, treba zajtra poslať rozvodové papiere.
@pininka1 lebo už " 150 rokov " dozadu keď som bola ja na pokeci ( účet tam už nemám) tak mi písali ženatí chlapi, a čo asi chceli ?
Pokecať si o nesmrteĺnosti chrústa ? 😁
Ale do sms ti asi nechodí reklama , že ?
Preto píšem, rozlišujme
dievcinky.....chcel by som sa s niektorou z vas zoznamit,ak ste tak trošku vegetarianka do 55kg
Moja kolegyna je na Pokeci a tie historky, co opisuje , no fujj.Zenaci, zadani ktori si chcu uzit, uchylaci,slobodni s roznymi vadami , diagnozami, stari mladenci ktori si nevedia nikoho najst, lebo sú vadni, rozni manipulator.Pisu jej uchylacke veci, ze cloveku pride nevolno.Mame podozrenie, ze tie sluzby/ fajka, v aute atd./ za odmenu aj poskytuje.Ziaden normalny clovek sa tam nebude registrovať a vypisovat len tak.
plusko sa plati bud sms mobilom alebo kartou, obnovuje sa automaticky....a su tam vacsinou zenati co hladaju alebo pytaju nudesky
@anonym_autor tak mozes si zalozit nick na pokeci, zistit aky nick ma on, napisat mu a zistit viac, ale myslim, ze uz teraz je viac nez iste, ze tam hlada nieco viac, ked ze si aktivoval plus.
@anonym_autor v tej sms musí mať aj svoj nick, sprav si fake účet, vyhľadaj ho na pokeci a napíš mu 👀
@anonym_autor môžem sa opýtať nielen Vás ale aj ostatných - prečo sa znižujete k prehliadavaniu mužových mobilov? Nie je Vám to trapné🙈🙈
Keď zistíš nick, prihlas sa na pokec pod nejakým nickom aby Ťa nespoznal, a skús ho kontaktovať a same sa Ti povie čo robí na pokeci.
@anonym_autor zdravim.ak to bude tajiť.tak už to je dôvod na zradu dôvery.a potom je to skok k nevere.moje skusenosti sú.keď raz pidvedie.spravi to znova.tam už späť cesta nie je.ja som bol dlho podvádzany a ex to brala ako samozrejnosť.samozrejmosť skončila
@anonym_autor a odkiaľ vieš, že teda má plusko? Videla si správu? Tak tam to bolo napísané.
@billy_jean takáto ponuka chodí keď mu konci predošlé plusko. Vždy sa zaplatí na určitý čas predtým sa dá deaktivovat inak po uplynutí času automaticky nabehne ďalšie a priráta sumu k pausalu. Ľudia to zvyknu vypnúť počkajú na akciu keď je lacnejšie a zaplatia ďalšie.
Autorka v tej správe by mal byť nik. Ak sa ti sám neprizná a odmietne komunikovať urob si nik na pokeci a napíš mu anonymne pozri jeho profil popytaj sa ho ako neznáma osoba čo tam hľadá či je zadaný. Ale ak tam chodí tajne zo svojho mobilu buď sa nudí lešti si ego a možno aj dačo iné a možno hľadá ženy na sex. Ale zadaný chlap tajne na pokeci to nevyzerá moc dobre. Ale takých je tam väčšina. Ak chces daj mi jeho nik môžem ho preklepnúť

@pininka1 Ty si fakt strašne naivná. Plusko nechodí nikomu len tam bez toho, aby to on nechcel a nebol tam registrovaný.
Autorka sa vyjadrila, že išlo o služby plus dosloca a jej aktiváciu. A muz sa tvári, že ziadne siete nemá. Ale ja v jednom súhlasím, je to chorý vzťah, v ktorom sa jeden partner boji druhého opýtať na niečo. To je to najsmutnejšie.
@enmery čítaš co píšem. Stačí ze tam mal niekdy mail. Ja som nikdy plusko nemala a vždy mi to chodí do mailu, ta ponuka, čo som tu odfotila.