Manželova ľahostajnosť k zdravotným vyšetreniam
Čauky, čo hovorite na to, ze idem na ct vysetrenie, manzelovi som to nespominala, lebo sme pohadani a dnes to pred nim syn spomenul a on nic, ani sa ma neopytal z akeho dovodu, nic, uplne lahostajne …. Akoze pride mi to uz cez, aj ked sme pohadani, keby zrazu povie ze ide na vysetrenie tak zbystrim, lebo sak aj v pohadanim stave mi na nom zalezi, som z toho taka rozladena smutna
"Keby povie"... lenže ty si mu to nepovedala... úprimne, tiež by som nevedela ako reagovať, keby som sa to dozvedela iba takýmto náhodným spôsobom... stopni tento nonsens s tichou domácnosťou a choď sa s ním porozprávať
@lindous tak ja by som urcite reagovala ze by som sa zaujimala, myslim ze vie co znamena ct vyšetrenie, ze to neni preventivka, ze je asi nejaky dovod na take vyšetrenie
To koľko máte rokov ze sa správate ako deti? Správajte sa obaja ako dospelý ludia
@lindous tak ja by som urcite reagovala ze by som sa zaujimala, myslim ze vie co znamena ct vyšetrenie, ze to neni preventivka, ze je asi nejaky dovod na take vyšetrenie
@sisi2212 však to, preto si mu o tom mala povedať, obzvlášť ak chceš nejakú podporu.. chápem, že si rozhodená, ale ja byť na jeho mieste, tiež som rozhodená, že mi partner o tom nepovedal a brala by som to ako že to teda so mnou asi riešiť nechce... neviem prečo ste sa pohádali, ani kto prestal komunikovať a prečo to riešite takto, ale iba čisto v tejto situácii je rozhodne chyba aj na tvojej strane podľa mňa...
@sisi2212 však to, preto si mu o tom mala povedať, obzvlášť ak chceš nejakú podporu.. chápem, že si rozhodená, ale ja byť na jeho mieste, tiež som rozhodená, že mi partner o tom nepovedal a brala by som to ako že to teda so mnou asi riešiť nechce... neviem prečo ste sa pohádali, ani kto prestal komunikovať a prečo to riešite takto, ale iba čisto v tejto situácii je rozhodne chyba aj na tvojej strane podľa mňa...
@lindous tak pohadali sme sa kvoli jeho opalovanemu lahostajnemu spravaniu voci mojim pocitom, postojom …. Ale tak lahostajnost ku zdraviu mi pride extrem
@lindous tak pohadali sme sa kvoli jeho opalovanemu lahostajnemu spravaniu voci mojim pocitom, postojom …. Ale tak lahostajnost ku zdraviu mi pride extrem
Tiež sa správaš divne ... však mu to povedz, muži rozmýšľajú úplne inak ako ženy ... pokiaľ na rovinu nepovieš, nedovtípi sa ... fakt také detinské mi to príde na oboch stranách ... to čo znamená, že "sa ľahostajne správa k Tvojim pocitom, postojom"? ... daj príklad ... nuž behať okolo zadku a ofukovať Ťa zrejme navždy nebude, už ste dospelí, ste rodičia atď. ... skús sa zamyslieť aj nad sebou.
@sisi2212
@sisi2212 ja ťa chápem. Ale radu nemám. Keď ho to ani po rozhovoroch stále netrkne, nemáš veľa čo urobiť. Určite si sa už opakovane snažila.
Tak ak je ľahostajný dlhdobo, s tým, že ty si sa snažila a toto je len vyvrcholenie, tým si mohla začať, ono to trochu mení situáciu... len by ma zaujímalo či všetky pocity a postoje s ním "komunikuješ" týmto spôsobom, teda že si zdutá ticho... ak to je u teba tiež len vyvrcholením po tom čo nefungovala otvorená komunikácia, tak žiaľ s tým sama viac nespravíš... nemôžeš ho donútiť, aby sa zaujímal...
@sisi2212 prepáč ale nepovedať manželovi že máš nejaký problém tak to ste už kde , my vieme o všetkom a nikdy sa nedokážeme pohádať tak aby sme sa do 15 minút už nebavili normálne
neboj sa, o dva dni sa ti bude vypytovať...to len teraz mu nedovolí hrdosť...
@sisi2212 prepáč ale nepovedať manželovi že máš nejaký problém tak to ste už kde , my vieme o všetkom a nikdy sa nedokážeme pohádať tak aby sme sa do 15 minút už nebavili normálne
@andrejka1974 tak to bud rada, moj sa so mnou nebavi aj dva mesiace a ked aj ja mu poviem ze mi to vadi tak je arogantny a povie mi este ze ho nemam obtazovat
neboj sa, o dva dni sa ti bude vypytovať...to len teraz mu nedovolí hrdosť...
@deti95060810 tiež si myslím. Ale ja by som bola v takomto prípade asi tiež dosť ofucana😃
Mala si mu to povedať, obzvlášť ak je to niečo vážnejšie. Ale je smutné, že má tak vysoko postavené ego.
@koniarova ano snazila, ale on ked som aj skusala komunikovat je arogantny a neprijemny, preto som uz ticho aj ja
@sisi2212 sorry, ale ty naozaj od chlapa, ktory sa s tebou dokaze 2 mesiace nebavit a este ti povie, ze ho nemas obtazovat, ocakavas, ze ho zaujima nejake tvoje ct-cko? Ani ty nemas citovu vazbu k spotrebicom 🤷♀️ prenho ocividne nie si nic viac ako domaci spotrebic.
Nechapem, ze ta to prekvapilo a ze nechapes, ze vas vztah je uz len zotrvacnost a lenivost sa rozviest…
@sisi2212 sorry, ale ty naozaj od chlapa, ktory sa s tebou dokaze 2 mesiace nebavit a este ti povie, ze ho nemas obtazovat, ocakavas, ze ho zaujima nejake tvoje ct-cko? Ani ty nemas citovu vazbu k spotrebicom 🤷♀️ prenho ocividne nie si nic viac ako domaci spotrebic.
Nechapem, ze ta to prekvapilo a ze nechapes, ze vas vztah je uz len zotrvacnost a lenivost sa rozviest…
@sissy27 tak pri tom zdravi sa vacsinou aj o cidzich ludi človek zaujima …. Tak ma zaskočilo, že aj toto mu je jednk
kedy dáš návrh na rozvod?
2 mesiace tichá domácnosť? chudák deti...
@sissy27 neviem, asi preto ze este zaujima on mna, tak som čakala ze to je obojstranne …. Preto ze niekedy sa sprava milo
@sisi2212 ako uz napisali baby predomnou, manzela uz nezaujimas. A nezmeni na tom nic ani fakt, ze ho mas stale rada a ty sa onho zaujimas. Ze 2 mesiace sa nerozpravate, tak to uz je iny kaliber taky cas sa obchadzat s muzom v spolocnej domacnosti a nemat z toho zaludocne vredy. Teda ty mozno mas, a jemu vyhovuje, ze ma od teba pokoj.
@sisi2212 ako uz napisali baby predomnou, manzela uz nezaujimas. A nezmeni na tom nic ani fakt, ze ho mas stale rada a ty sa onho zaujimas. Ze 2 mesiace sa nerozpravate, tak to uz je iny kaliber taky cas sa obchadzat s muzom v spolocnej domacnosti a nemat z toho zaludocne vredy. Teda ty mozno mas, a jemu vyhovuje, ze ma od teba pokoj.
@hankab no ako pises, ja asi aj mam, ale jemu to ssi pasuje, ma klud
CT čoho? Dutiny, hrudník,brucho?
S kontrastnou látkou či bez?
Máš nález, veľké problémy či prečo?
A hej sú CT bez kontrastnej latky napr. raz za dva roky kedy sa len sleduje stav, tak nič extra náročné ani psychicky vyčerpávajúce ako bezne vyšetrenie v podstate

"Keby povie"... lenže ty si mu to nepovedala... úprimne, tiež by som nevedela ako reagovať, keby som sa to dozvedela iba takýmto náhodným spôsobom... stopni tento nonsens s tichou domácnosťou a choď sa s ním porozprávať