icon

Manželova nevera počas tehotenstva

25. feb 2026

Ahojte, som v situacii, kedy zvazujem rozne moznosti. S manzelom som 15 rokov. Myslela som, ze sme jeden z parov u ktorych to klape,su zdravi, miluju sa, maju dobru pracu, takmer splatenu hypoteku, zdrave, mudre, sikovne dieta. V priblizne rovnaky cas som zistila, ze som tehotna aj ze mal manzel sex s kolegynou. Priznal sa vlastne sam, bol dlhsi cas zvlastny, ustarosteny, zle spaval. Najprv som si myslela, ze taji chorobu alebo ho vykopli z prace. Nakoniec mi oznamil, ze zlyhal, ze ani nevie ako, kedy, preco. Stalo sa to raz a odvtedy je vraj na tom psychicky zle, ma vycitky, vyhyba sa kolegyni, je vraj takym clovekom akym opovrhuje. Ospravedlnil sa tisickrat, ale mne to asi nestaci. Neviem sa cez to preniest. Nikdy by som nepovedala, ze je toho schopny. Naozaj bol ukazkovy manzel, otec, pomahal, staral sa, upratoval, bol pre mna vymodlenym muzom. Na jednej strane by som sa hned rozviedla, zavrela dvere a zabudla na to, co urobil. Na druhej som na zaciatku tehotenstva, neviem sa ani tesit, aj ked sme ho velmi chceli.
Ako manzel aj otec bol vzdy na 1, az na tuto jednu aferku. Mam este nejaky cas na rozhodnutie. Neviem, co robit. Ostat sama s jednym, dvomi detmi? Dat mu sancu s jednym, dvomi detmi?
Ostali ste v manzelstve, kde bola nevera, hoc jednorazova? Vydrzalo vam to? Alebo ste to radsej ukoncili? Vedeli ste sa na neho este niekedy pozriet s laskou, doverou, ako predtym?

bielasovicka
25. feb 2026

Kto podvedie raz, podvedie aj viackrát. Bodka.

domkakvet
25. feb 2026

@anonym_autor nie som za odpustanie nevery, ale myslim si, ze v tvojom pripade je tam sanca, ze by sa to uz nemuselo zopakovat.

anonym_67f394
25. feb 2026
@anonym_autor

Ja som v podstate na zaciatku tehotenstva- 9tt, takze nejake vyhovorky, ze som tehotna a preto ma podviedol je hlupost. Snazili sme sa o neho dva roky, vlastne manzel tuzil po babatku viac nez ja.
Neviem, co mu slo hlavou, ked mi to povedal, mohol to radsej nejak ututlat, ked to bolo vraj len raz.
Mozno by som to aj lepsie brala, ak by ta zena nebola pomaly v rokoch mojej matky. Nemyslim, ze je tam nejake poblaznenie, zamilovanost, asi fakt nejake zlyhanie aj ked nechapem.
Vidim, ze ho to trapi, mrzi, len ja uz neviem comu mam verit. Chcem si to nechat prejst hlavou, len neviem ako by som sama zvladla dve deti.

@anonym_autor chcel ti to povedat aj ako zavazok, ze sa to nestane a aby ti nic neskryval. Neospravedlnuje ho to, ale skus sa nad tym zamysliet prosim. Bola som tam tiez. Vela sil!

bruno1
25. feb 2026

@anonym_autor aj mňa manželka podviedla a priznala sa ,tiež som zvažoval rozvod ,no presvedčila ma svojim prístupom ,ako to veľmi ľutuje .Od v tedy ubehlo 10 rokov a svoje rozhodnutie ,zostať a odpustiť ,neľutujem.Držím palce.

aurora33
25. feb 2026

@anonym_autor nie, neodpustila by som. A to môjho veľmi lubim, ale poznám sa. Ani by som sa ho už nedokázala dotknúť. Stále by som na to myslela. Takže nie. A výhovorka že alkohol? Trapas. Podvedie raz, podvedie znova.

anonym_b4821c
25. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_787a9a vraj alkohol. Mali skolenie v inom meste. V praci su 95% muzsky kolektiv. Ja som nikdy neziarlila, nemala som na co, ak sa tam aj zamestnala nejaka zena bola zvacsa 50+. A s takou ma aj podviedol, starsou odo mna o 15rokov. Myslela som, ze muzi podvadzaju zeny s mladsimi, krajsimi, stihlejsimi. Nechapem vobec🤷🏻‍♀️

@anonym_autor to je chuj že sa priznal
Úplný sráč. On sa teraz citi ako čestný muž, že sa zachoval ako chlap a ty teraz nebudeš spávať? Skvelé riešenie, naozaj.
Neostala by som s nim a nenávidela ho za to, že celú ťažobu hodil na teba.

anonym_7a9952
25. feb 2026

Ako sa ti bude spávať keď pôjde na služobku? A ako sa ti bude žiť keď sa pohádate a on povie, že ide do fitka?

A ako sa ti bude žiť, keď budeš mať nejaké zdrav.potiaže že sex nebude dlhší čas?

anonym_7a9952
25. feb 2026
@anonym_8e936e

@anonym_e4fea6 Ja som tým nechcela uraziť staršie ženy, ale chapes ako som to myslela… pravdepodobnosť že zrovna tato kolegyna bola ultrasexbomba …je nízka

@anonym_8e936e Určite nebola sexbomba ale bola to jedna z mála osôb na pracovisku, kde bola pipinka miesto bimbasa, tak to hneď využil :D
Keby boli v robote viacerí pipinky, tak by okoštoval aj iné.

anonym_a929d1
25. feb 2026
@bielasovicka

Kto podvedie raz, podvedie aj viackrát. Bodka.

@bielasovicka
A vies, ze to taky nemusi vobec byt? Aj ja som podviedla (o dost neskor som zistila, ze aj ten moj "poklad" mna este skor) a potom uz nikdy viac. Je tomu uz cez 20 rokoch. Sice sme sa cadom rozisli, kedze on hral svateho a ziarlil aj ked uz nemaly dovod. Som vydata, mame deti a nemam to v " plane" znova. V postate som podviedla seba a ver Mi, ze Si Kazdy x krat uvefimi, ci Si to zopakuje.
Takze aj keby tanky padali, dakujem neorisim, jedna skusenosta stacila v tomto zivote.
No vobec sa tym nechcem zastavat autorkinho muza.

anonym_77fcf2
25. feb 2026

Veriť mu už nebudeš nikdy vždy budeš pochybovať.Vzdy keď sa na neho pozrieš budeš to mať pred očami.Ty musíš vedieť či to dáš alebo nie

anonym_290e1f
25. feb 2026

@anonym_autor no prisambohu by som si k takemu chlapovi ani do postele nelahla, normalme by sa mi to hnusilo

lentakyterapeut
25. feb 2026

@anonym_autor zloz si ruzove okuliare a pozri co ste spolu zazili. Pises ukazkovy manzel. Nooo tak lepsieho ti asi uz osud neda. Pravdepodobnost je nizka. Co teraz? Chces byt sama? To je blbost nie? Dokonca nikde nemas zaruku ze sa to znova nestane a co teraz?. Kludne 1/3 konika zazila neveru a??? Ak veris ze najdes lepsieho smelo do toho.

margotka17
25. feb 2026

@anonym_autor hmmmmm, ťažko mi je radiť, našťastie som nikdy v takej situácii nebola. Mne skôr vŕta hlavou, prečo ti to vravel, keď vie, že to ľutuje a verí si, že už nikdy viac. No a ešte teraz, keď si tehotná. Veď sa ho spýtaj, čo má v pláne ďalej, ako by sa zachoval on, keby to bolo opačne. Dúfam, že to zatiaľ nevie celá rodina. On teraz nemá divný pocit v práci, že sa stretávajú v rámci pracovnej doby, že si možno kolegovia pošuškávaju? Sám by mal prísť za tebou s tým, že z tejto práce odíde a nájde si niečo iné. Možno by ti mal navrhnúť čas, či to spracujes, či ťa to k nemu napriek všetkému ešte potiahne. No hlavne tí sľúbiť, že ti zatiaľ bude aspoň oporou, že ti bude v tehotenstve pomáhať, že tu bude pre vás všetkých troch, kým sa to nejako nevykrystalizuje. To, či dokážeš privrieť oči a budete opäť rodina, to už je len na tebe. Akokoľvek sa rozhodneš, držím ti palceky, nech je tvoje rozhodnutie správne.

anonym_f178b3
26. feb 2026

Ja som neveru odpustila. Tiež dokonalý manžel, otec 😎. Dvadsaťročné mannželstvo, manžel má vyše 50r. dobre vyzerá aj na dobrej pozícii v práci. Bola to kolegyňa. Prišla som na to sama úplne náhodne. Najprv som ten šok predýchavala asi týždeň a v hlave si riešila rôzne scénare. Potom som to nevydržala a konfrondovala ho. Nemala ani nemám úplne priamy dôkaz len viac vecí do seba zapadá, ale ženská intuícia je neomylná. On zase zatĺkal a presviedčal, aká som jeho jediná láska a blabla... Lenže za ten týždeň som si vlastne uvedomila, že ja vo svojom živote nič meniť nechcem. Deti na strednej, za pár rokov sa osamostatnia a ja budem sama? Nechce sa mi zvykať si na iného chlapa. Tak som to celé poňala tak, že ak mu tento prešlap odpustím, budem z toho profitovať ja. Tak som mu teda vysvetlila, že ak zatĺka, lebo mi chce nechať nádej, že sa nič nestalo tak ok, pristúpim na jeho "hru" a nikdy viac to nespomeniem. Aj som videla, že sa hambil. Kolegyňa bola odomňa staršia, žiadny zázrak. Asi bola len iná. Po 20r. manželstva to aj chápem, tiež by mi nejaká zmena lichotila. A možnosti som za ten čas mala, len proste ja svoje zásady mám asi pevnejšie.
Každopádne, si asi uvedomil, že kvôli inej diere nezahodí všetko čo sme tak dlho spolu budovali, podporovali sa. Ja cítim, že to úprimne ľutuje. Som rozmaznávaná na staré kolená 😉 A či mu budem ešte veriť? No vzhľadom na to, že máme svoj vek, nemyslím si, že by to chcel skúsiť znovu. Zachvíľu bude rád, že stíha doma svoje povinnosti 😝

anonym_1b97d3
26. feb 2026

No je to teraz o tebe, aka si ty povaha, človek. Mam v blízkosti dva páry, ktore si prešli neverou. V jednom pripade, uz zrelsia zena, sa s tym vyrovnala, a prijala muza naspäť, deti uz veľké, poznám ho celkom dobre a je to veľmi zasadovy muz, nepovedala by som to na neho. Myslím, ze ten sa naozaj poučil. V druhom pripade, mladší par, deti menšie, zena dala šancu, ale iba sa trápi, nevie to v sebe spracovat, aj dlhe mesiace po mu extremne nedoveruje, všíma si kazducky detail, pri hadkach mu to vykrikuje stale. O jej mužovi si myslim, ze nedokaze byt verny ani po tomto. Mne je tej zeny luto, lebo aby "zachranila" rodinu ,je ochotná takto sa tryznit, co je to za život.
Takze musíš to mat v sebe usporiadané, či dokážeš na to nemyslieť, naozaj odpustiť , inak sa budes tiez tryznit myslienkami a podozreniami.

anonym_b5b36e
26. feb 2026

kazdy chlap ma narok byt neverny, ak mu zena neda tak musi hladat predsa inde, ako by to bolo..

autor
26. feb 2026
@anonym_26efe7

@anonym_8e936e mám 49. Ver mi, že aj tvoj by pri mne zaváhal. 😉 Do vačku schovám 30 ročné. To len aby si nebola prekvapená, ako dobre môže vyzerať aj päťdesiatnička.

@anonym_26efe7 jasne, su aj 50tnicky, ktore su krasne, staraju sa o seba a svoj vzhlad. ale o jeho kolegyni sa to neda povedat. Je to taka typicka starsia pani s kilami navyse, kratkym ucesom a okuliarmi, preto absolutne nechapem preco…ten vek len tipujem mozno ma aj viac rokov

unicornlady
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_26efe7 jasne, su aj 50tnicky, ktore su krasne, staraju sa o seba a svoj vzhlad. ale o jeho kolegyni sa to neda povedat. Je to taka typicka starsia pani s kilami navyse, kratkym ucesom a okuliarmi, preto absolutne nechapem preco…ten vek len tipujem mozno ma aj viac rokov

@anonym_autor V tom asi moc logiku nehľadaj. Ja poznám pár, kde muž sa oženil so ženou staršou asi o 15r (možno aj viac, on má cca 40, ona má už aj vnúčatá), a aj by som to chápala, ak by šlo o ženu, ktorá vyzerá mladšie a je plná života. Ale ona je skôr ako taká staršia pani, stále ju vidím zamračenú atd...
Mňa samozrejme do nich nič, len to dávam ako príklad. Lebo ženy si často myslia, že chlapi len po tých pekných, mladých pozerajú.

autor
26. feb 2026
@anonym_b5b36e

kazdy chlap ma narok byt neverny, ak mu zena neda tak musi hladat predsa inde, ako by to bolo..

@anonym_7a9952 tiez by som mala blby pocit, ze maju sluzobku a bohvie co tam bude robit. Bohvie co tam robil predtym.
@lentakyterapeut este nemam jednu vec vyriesenu a mam rozmyslat ci si najdem ineho, lepsieho? Mozno ano, mozno nie, nemam vobec energiu riesit taketo otazky. Byt sam,sama nie je tragedia.

@anonym_f178b3 tiez je asi podobny typ, teraz by mi zniesol aj modre z neba. Len je to cerstve, musim porozmyslat. Dakujem za skusenost. Snad sa poucil.
@anonym_b5b36e Pisala som, ze sme sa snazili dva roky o dieta, sexu bol az az…

aurora33
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no tak to je o to horšie, keď ta dokázal podviesť s takou pani. Fujky

anonym_f39b1e
26. feb 2026

takze bol opitý a hneď podviedol?

anonym_f39b1e
26. feb 2026

Bože.. Chlapi riadne zlyháva ju práve keď žena je tehotná.. Jasne že sa Netesis už na tehotenstvo.. Odpustila by som.. Asi zostala.. Ale by som žiaľ nikdy nezabudla a vždy by som ho kontrolovala už :(

pr85
26. feb 2026

@anonym_autor Ste veriaci? Píšeš, že to je vymodlený muž. Ak áno, rieš to s kňazom. Ja osobne by som jednorazovú neveru bol schopný odpustiť za predpokladu, že by žena s tým mužom nebola v źiadnom vzťahu. Ináč, nie. A pred akýmkoľvek sexom by musela podstúpiť test na pohlavné choroby.

brendaa
26. feb 2026

@anonym_autor hmm ťažké toto, máš ho rada aj on teba, má výčitky svedomia, priznal sa. Jemu sa uľavilo, ale tebe priťažil ....ako máš s tým žiť, TY a čo deti?...
Je to vaša skúška života, tu sú ženy ktoré si prešli neverou aj opakovanou...
No žiadna nenosí tvoje topánky....
Ja poznám pár ktorý ustál neveru, bol to proces a dôvera ostala naštrbená.... Odpustila mu...mali sa radi, deťom dali pekné detstvo....
Takže kľudne aj mediátora skúsiť...
Možno ešte jednu a poslednú šancu mu dať...
Ak je otec úžasný a dobrý manžel.....
Ak to dokážeš.... držím palce nech sa rozhodneš akokoľvek 😊

autor
26. feb 2026
@anonym_f39b1e

Bože.. Chlapi riadne zlyháva ju práve keď žena je tehotná.. Jasne že sa Netesis už na tehotenstvo.. Odpustila by som.. Asi zostala.. Ale by som žiaľ nikdy nezabudla a vždy by som ho kontrolovala už :(

@anonym_f39b1e som tehotna kratko, a druhykrat. To mi nepride ako dovod .

anonym_c557dd
26. feb 2026

@anonym_autor Je mi úprimne ľúto, čo sa Vám stalo a čím si prechádzate. V prvom rade myslite na seba a na svoje zdravie. Absolvujte testy na pohlavné choroby. Nemôžete vedieť, či Vam bol naozaj neverný raz alebo viackrát. A nemôžete vedieť, s kým všetkým toto praktizovala tá, s ktorou Vás on podviedol.
Žiadne jeho ospravedlnenie nezmení nič na tom, čo sa stalo a čo Vám urobil. Uvedomujete si, že on Vás týmto, čo spravil, ohrozil aj na zdraví? Absolvovali ste testy na pohlavné choroby?
A to, že je klamár a to, že Vás podviedol, vypovedá iba o ňom a o tom, aký je. Nevera je vedomé rozhodnutie. To, čo Vám urobil, ste si nezaslúžili.
A kde máte istotu, že to, čo Vám vraví sa stalo presne tak, ako on opisuje?
Predstavte si, že kľudne to moze byt tak, ze Vam bol neverný viackrat. A zadumany mohol chodiť aj preto, ze niektorá z jeho ...... zostala tehotná a on riesil to, aby isla na potrat.
Uz nikdy mu nebudete veriť tak, ako by ste potrebovali mu veriť, aby ste mohli kľudne spokojne a šťastne zit.
Majte svoju hrdosť a sebaúctu.
Máte plné právo byť naňho nahnevaná a nemusíte mu vobec odpustiť, pretoze to, co Vam urobil, bolo jeho vedomé rozhodnutie Vás takto zradiť, oklamať, podraziť a v neposlednom rade ohroziť na zdraví.

anonym_f39b1e
26. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f39b1e som tehotna kratko, a druhykrat. To mi nepride ako dovod .

@anonym_autor nie. To nie je dôvod. Samozrejme. On je vinný.. Ako to budeš riešiť? Je zaujímavé že sa priznal je cestný človek. Aspoň to. Možno neviem.. Náhle zatmenie mysle. Neviem stáne sa. Muži nie sú stvorení byť monogamni

anonym_4bcdcf
26. feb 2026

@anonym_autor poslať ho do riti a keď nechceš dieťa, daj ho na adopciu, anonymný pôrod alebo choď na potrat

betulinka1
26. feb 2026
@anonym_f178b3

Ja som neveru odpustila. Tiež dokonalý manžel, otec 😎. Dvadsaťročné mannželstvo, manžel má vyše 50r. dobre vyzerá aj na dobrej pozícii v práci. Bola to kolegyňa. Prišla som na to sama úplne náhodne. Najprv som ten šok predýchavala asi týždeň a v hlave si riešila rôzne scénare. Potom som to nevydržala a konfrondovala ho. Nemala ani nemám úplne priamy dôkaz len viac vecí do seba zapadá, ale ženská intuícia je neomylná. On zase zatĺkal a presviedčal, aká som jeho jediná láska a blabla... Lenže za ten týždeň som si vlastne uvedomila, že ja vo svojom živote nič meniť nechcem. Deti na strednej, za pár rokov sa osamostatnia a ja budem sama? Nechce sa mi zvykať si na iného chlapa. Tak som to celé poňala tak, že ak mu tento prešlap odpustím, budem z toho profitovať ja. Tak som mu teda vysvetlila, že ak zatĺka, lebo mi chce nechať nádej, že sa nič nestalo tak ok, pristúpim na jeho "hru" a nikdy viac to nespomeniem. Aj som videla, že sa hambil. Kolegyňa bola odomňa staršia, žiadny zázrak. Asi bola len iná. Po 20r. manželstva to aj chápem, tiež by mi nejaká zmena lichotila. A možnosti som za ten čas mala, len proste ja svoje zásady mám asi pevnejšie.
Každopádne, si asi uvedomil, že kvôli inej diere nezahodí všetko čo sme tak dlho spolu budovali, podporovali sa. Ja cítim, že to úprimne ľutuje. Som rozmaznávaná na staré kolená 😉 A či mu budem ešte veriť? No vzhľadom na to, že máme svoj vek, nemyslím si, že by to chcel skúsiť znovu. Zachvíľu bude rád, že stíha doma svoje povinnosti 😝

@anonym_f178b3 si velmi mudra a tvoj muz to vie. Urcite by ta len tak nevymenil. Moj muz zase hovori, ze aj tak ste vsetky rovnake a na teba som si uz zvykol, mne by sa nechcelo znova riesit nejaku novu zenu a zase vsetko od znova 🤣🤣🤣🤣 tiez mudry chlap 👍🤣🤣🤣. Tiez sme teda starsi ročník.

mischy00
26. feb 2026

V určitých situáciách je asi ozaj mlčať zlato....neschvalujem neveru ale keby bol ticho a je si vedomý toho, ze to bola totálna hlúposť, naozaj jednorázová....mohol držať jazyk za zubami. A pracovať na vzťahu bez narušenia dovery. Co dosiahol teraz?
Hodil to na plecia manželky a však nech sa trápia obaja 🤦‍♀️.
Mozno tretina koníka tu je alebo bola v minulosti podvedena a ani o tom netušíme. A žijeme si svoje životy ďalej. Tym chcem len povedať, ze niekedy je lepšie nic nevedieť, pokiaľ to bol ozaj len blbý úlet.