icon

Manželova nevera počas tehotenstva

25. feb 2026

Ahojte, som v situacii, kedy zvazujem rozne moznosti. S manzelom som 15 rokov. Myslela som, ze sme jeden z parov u ktorych to klape,su zdravi, miluju sa, maju dobru pracu, takmer splatenu hypoteku, zdrave, mudre, sikovne dieta. V priblizne rovnaky cas som zistila, ze som tehotna aj ze mal manzel sex s kolegynou. Priznal sa vlastne sam, bol dlhsi cas zvlastny, ustarosteny, zle spaval. Najprv som si myslela, ze taji chorobu alebo ho vykopli z prace. Nakoniec mi oznamil, ze zlyhal, ze ani nevie ako, kedy, preco. Stalo sa to raz a odvtedy je vraj na tom psychicky zle, ma vycitky, vyhyba sa kolegyni, je vraj takym clovekom akym opovrhuje. Ospravedlnil sa tisickrat, ale mne to asi nestaci. Neviem sa cez to preniest. Nikdy by som nepovedala, ze je toho schopny. Naozaj bol ukazkovy manzel, otec, pomahal, staral sa, upratoval, bol pre mna vymodlenym muzom. Na jednej strane by som sa hned rozviedla, zavrela dvere a zabudla na to, co urobil. Na druhej som na zaciatku tehotenstva, neviem sa ani tesit, aj ked sme ho velmi chceli.
Ako manzel aj otec bol vzdy na 1, az na tuto jednu aferku. Mam este nejaky cas na rozhodnutie. Neviem, co robit. Ostat sama s jednym, dvomi detmi? Dat mu sancu s jednym, dvomi detmi?
Ostali ste v manzelstve, kde bola nevera, hoc jednorazova? Vydrzalo vam to? Alebo ste to radsej ukoncili? Vedeli ste sa na neho este niekedy pozriet s laskou, doverou, ako predtym?

Strana
z5
domix147
27. feb 2026

@anonym_autor ja osobne si myslím že ak je to prvý krát ak sa priznal ,tak to určite ľutuje a jedno čo mu pomoze to zvládnuť je to, že mu ty odpustiť...odpustis omyl...
Je veľký rozdiel raz padnúť...ako dobrovoľne mať milenku a klamať manželku do očí....
Áno je to naštrbená dôvera...
Ale posledná šanca sa dáva...ja by som dala.....ale ak by to ešte raz spravil už nikdy by som s ním neprehovorila

anonym_ad5d26
27. feb 2026
@nominativ

Verím, že každá jedna, čo tu píše, ako by okamžite odišla si niečím podobným už prešla a naozaj okamžite odišla. Lebo pozor na slová, človek je potom prekvapený, keď realita je zložitejšia, než sa zdá na MK.

@nominativ ja som odisla so styrmi detmi,malá mala 5,5mesiaca

domix147
27. feb 2026
@anonym_ad5d26

@nominativ ja som odisla so styrmi detmi,malá mala 5,5mesiaca

@anonym_ad5d26 za jednorazovu neveru inak úžasneho manžela a otca ?

mysicka36
27. feb 2026
@domix147

@domix147 Že? Ja to tiež tak radikálne nevidím v tomto konkrétnom prípade.
Sex ako taký sa podľa mňa moc preceňuje. Ale je to vlastne pudová záležitosť.

Teraz napríklad pribudla téma, že sa manžel zmenil. A ešte aj zatĺka, klame že bol u brata, ale ona našla bloček z reštiky, menu pre dvoch.
Mne osobne by viac vadilo, že je na inú takto namotaný, istotne aj darčeky jej nosí, za naše peniaze ju aj autom vyváža... A ešte bude na manželku hovoriť, že je stíhačka.

zorienka28
27. feb 2026

Muz moze mat dokonale manzelstvo, byt uprimne stastny a zaroven podvadzat, to sa nevylucuje. To len tu na MK skaceme hned k logikam “prilis si si to idealizovala” a “urcite si nieco zanedbala”. No nie - manzelka moze byt aj stelesnenie dokonalosti a muz co chce ppdvadzat, podvedie z rozmaru. Nie vzdy je to vyustenie nejakeho strasneho problemu.

domix147
27. feb 2026

Odpoveď pre všetkých najradšej mám komentáre nie nikdy neodpustila.. nikdy nevieš ako by si sa zachovala keby sa to stalo tebe...či už z tvojej alebo manželovej strany...nevieme ako by sme konali...preto nikdy nehovor nikdy..

domix147
27. feb 2026
@anonym_992327

@anonym_26efe7 nie,neschovas.To si len vy zeny,po 40tke vytvarate iluzie,ake ste k zivotu,aj ked ste v strednom veku.A nie,ani botox,ani pery,scin care a zivotosprava to neda.Ano,je pravda,ze ak sa o seba starate,vyzerate na svoj vek fajn oproti zenam po 40tke,ktore na seba kaslu.No i tak je vidiet,ze ste tety.Proste toto nespravi ani make up,ani plastiky.Jak aj Dara Rolins."vyzehlena"ale vidis to tam,ze je to teta.Nie,naozaj sa neklamte,neschovate 30tnicky do vacku,urcite nie 🙂

@anonym_992327 aj ja si to osobne myslím...a to nie som na zahodenie..
Ale mám 37 a nie už nie som taká úžasná mladá a svieža...plus mám 170 CM a 65 kg...takže ak má žena viac ako 80 kg možno aj viac ako 75 tak sa muzom bohužiaľ ani nečudujem...najmä tým hezkym...tým druhým.to je možno jedno...ale proste logika krása k sexu a príťažlivosti patrí....

luizina
27. feb 2026
@anonym_26efe7

@anonym_8e936e mám 49. Ver mi, že aj tvoj by pri mne zaváhal. 😉 Do vačku schovám 30 ročné. To len aby si nebola prekvapená, ako dobre môže vyzerať aj päťdesiatnička.

@anonym_26efe7 takto si ja neverim 😅, ale mam 46 a tiez si myslim, ze este ani nahodou nie som na zahodenie. Napadnikov som mal vzdy, aj teraz mam, tak ze sa mi tie nepáči vyrok, ze "do takej" ho strcil. Vela zien v tomto veku vyzera naozaj dobre. Chlapovi co podvedie tehotnu zenu, nech so zenou akéhokoľvek veku, by som ja uz nedokazala veriť , ale to som ja a viem coho su chlapi schopní. Urobil raz, urobi znova.

irusa
27. feb 2026
@luizina

@anonym_26efe7 takto si ja neverim 😅, ale mam 46 a tiez si myslim, ze este ani nahodou nie som na zahodenie. Napadnikov som mal vzdy, aj teraz mam, tak ze sa mi tie nepáči vyrok, ze "do takej" ho strcil. Vela zien v tomto veku vyzera naozaj dobre. Chlapovi co podvedie tehotnu zenu, nech so zenou akéhokoľvek veku, by som ja uz nedokazala veriť , ale to som ja a viem coho su chlapi schopní. Urobil raz, urobi znova.

@luizina mám kolegyňu...má 54 rokov a veru vyzerá lepšie ako nejaká 30

koniarova
27. feb 2026
@irusa

@irusa rovnako poznám také ženy.

anonym_ad5d26
27. feb 2026
@domix147

@domix147 ked ti zaklope na dvere zena v siedmom mesiaci,pozves ju k vam byvat?Asi manzel nie je uzasny ked chrape s inou.

anonym_992327
27. feb 2026
@luizina

@domix147 ja absolutne nespochybnujem,ze zeny po 40tke,50tke atd.su krasne a ani to,ze aj mladsi chlap sa takou obzrie,da navrh,ci je s takou neverny.Verim,ze maji napadnikov.No ked 50rocna tvrdi arogantne,ze schova 30tnicku a este pod prispevkom,kde muz podviedol s obyc.neupravenou starsou damou,je uplne irelevantne....Moj koment je cisto o tom,bezohladom na neveru a samotny problem tejto diskusie.(na to som sa vyjadrila vyssie s vlastnou skusenostou nevernika)...Ide mi cisto o toto tvrdenie,ako nejaky stredny vek,ide akoze schivat mladsi vek.To je ako keby 30rocna tvrdila,ze schova 15tku.To nema hlavu patu.V kazdom veku sa najdu upravene zeny,charizmaticke zeny,zeny,co naozaj o seba dbaju ci uz zakrokmi,alebo beznou rutinou.Naopak su zeny,co o seba nedbaju a take naozaj schiva hoc kto do vacku.Mozem mat 30 a byt krasna a moja znama mat 30 a byt zanedbana.No vzdy mame 30.To,ze nejaka 50tnicka ma krasmu plet,ze si k nej dopomohla,ma pekne telo,stara sa o seba,je vzdy upravena,neznamena,ze nevyzera na 50!to je pointa mojho komentu.Nie to,ze o 40 rocne ci 50 rocne nik nestoji,to som vobec nechcela povedat.Aj tu napriklad
@luizina je krasna,charizmaticka,stara sa o seba,vyzera genialne,no je vidiet,ze nema 30.Neklamme si zas.

anonym_992327
27. feb 2026
@irusa

@irusa ale toto je take tvrdenie.Vzdy sa najdu pekne a zanedbane.Ja mam zas koleginu,co ma 30 a vyzera lepsie ako 18 rocna.Vzdy bude niekto lepsie a horsie vyzerat,to neznamena,ze vyzera mladsie.

luizina
27. feb 2026
@anonym_992327

@domix147 ja absolutne nespochybnujem,ze zeny po 40tke,50tke atd.su krasne a ani to,ze aj mladsi chlap sa takou obzrie,da navrh,ci je s takou neverny.Verim,ze maji napadnikov.No ked 50rocna tvrdi arogantne,ze schova 30tnicku a este pod prispevkom,kde muz podviedol s obyc.neupravenou starsou damou,je uplne irelevantne....Moj koment je cisto o tom,bezohladom na neveru a samotny problem tejto diskusie.(na to som sa vyjadrila vyssie s vlastnou skusenostou nevernika)...Ide mi cisto o toto tvrdenie,ako nejaky stredny vek,ide akoze schivat mladsi vek.To je ako keby 30rocna tvrdila,ze schova 15tku.To nema hlavu patu.V kazdom veku sa najdu upravene zeny,charizmaticke zeny,zeny,co naozaj o seba dbaju ci uz zakrokmi,alebo beznou rutinou.Naopak su zeny,co o seba nedbaju a take naozaj schiva hoc kto do vacku.Mozem mat 30 a byt krasna a moja znama mat 30 a byt zanedbana.No vzdy mame 30.To,ze nejaka 50tnicka ma krasmu plet,ze si k nej dopomohla,ma pekne telo,stara sa o seba,je vzdy upravena,neznamena,ze nevyzera na 50!to je pointa mojho komentu.Nie to,ze o 40 rocne ci 50 rocne nik nestoji,to som vobec nechcela povedat.Aj tu napriklad
@luizina je krasna,charizmaticka,stara sa o seba,vyzera genialne,no je vidiet,ze nema 30.Neklamme si zas.

@anonym_992327 súhlas, ja sa vekom neporovnavam s nikym a nedovolalila by som si tvrdit, ze schovam do vacku 30 tku, lebo to neni pravda. Nevyzeram na svoj vek zle a to jedine som myslela, ze aj zeny v mojom veku mozu vyzerat dobre.

anonym_992327
27. feb 2026
@luizina

@anonym_992327 súhlas, ja sa vekom neporovnavam s nikym a nedovolalila by som si tvrdit, ze schovam do vacku 30 tku, lebo to neni pravda. Nevyzeram na svoj vek zle a to jedine som myslela, ze aj zeny v mojom veku mozu vyzerat dobre.

@luizina a presne tak som to aj myslela.Ja nemam dovod dehonestovat zeny po urcitom veku.Sama som zena,sama starnem.No nebudem sa tvarit,ze niekoho mladsieho schovam do vacku.Akoze cim tu mladsiu schovam do vacku?Ze ja mam 40,nemam vrasky,som vysoka chuda,sexy?a naopak,nejaka 30rocna,ma vrasky a chodi vo vytahanych teplakoch?a ona je jedina 30tnicka na svete?podla ktorej si vymeriavam,ze ja s mojim vekom mozem schovat 30tnicky?za tu jednu zanedbanu,hned vsetky 30rocne?ved hadam su aj 30rocne,ktore su nadherne,sexy,stavnate,tam si ja ako 40tka co poviem?ze aj taku schovam?lebo mam napadnikov?aj ona ich ma a ma ich aj 50tka aj 60tka dokonca.Nechapem toto povrchne zenske zmyslanie.Mne to pride ako nevyrovnanie sa s vyssim vekom,tak vykrikuju,ako schovaju mladsie a zvolia nejaky ten vek.Urobia si rovnicu,lebo maju mozno nejaku znamu z okolia,ktora je mladsia a vyzera zle,ale to nie je meritko,ze teraz kazdu mladsiu schova.Ty si to pochopila uplne bravurne a to si presne ty,sebavedoma,charizmaticka,ty nemas potrebu riesit,ci mas lepsi vzhlad,ako mladsia zena a arogantne to poznamenat.Mas svoj vek,kazda ho mame a budeme mat,alebo sme mali,ci uz upravene,alebo zanedbane,to uz je na nas.

manzelskyporadca
28. feb 2026

@anonym_autor Z toho čo píšete, váš vzťah nie je na tom až tak zle. Pomohol som párom prekonať neveru krátkodobú aj dlhodobú (7+ rokov). Ak ste obaja ochotní to vyriešiť a pokračovať vo vzťahu ďalej odporučam riešiť to párovo a odborne. Človek nikdy nezabudne, ale je to rana, ktorú možno vyliečiť. Jazva sice ostane, ale vzťah fungovať môže, ak dokážete odpustiť. Ak by ste chceli termín, môžete napísať do správy a viem vám dať termín na poradenstvo.

domix147
1. mar 2026

Viete muzi môžu mať rôzne chúťky....napr veď nieje zadné tabu,že napr niektorí sú hotoví zi žien ,ktoré sú chlpaté,iní z baculiek, iný a tých čo vyzerajú ako dievčatká,iní zase z tých čo sú ako chlapiny...takže to sú skryté chúťky rôzne ,toto pochádza od zlého ducha,ktory robí sexualitou uchylnou...takže keď má doma aj chlap krásku a má toho ducha v sebe ten presne chce a nabáda toho chlapa aby zlyhal...pretože zlý duch rozvracia,klame,podvádza atď...proste chce ničiť..všetko pekne...

Autorka ty musíš vedieť zhodnotiť muža aký je...či je to slizoun alebo či je to ok chlap ...
Prečo si vybral túto ? No pretože ho rajcovala a chcel to vyskúšať...vyskúšal a možno sa mu to celé zhnusilo..
Možno si myslel že zažije niečo cool a zažil horor...proste možno to nebolo ako si on myslel ale strašné chcel skúsiť...
Podľa mňa to je ospravedlniteľné...ale dala by som šancu raz...
A že je kopu takých chlapov čo toto robia ? Popravde neviem...asi je ich kopa ,ale každá si myslelime že ten náš tam nepatrí...aj ja mojemu verím a dôverujem...a nad týmto sa ani nezamýšľam...pretože nevidim dovod....keby aj chcel tak ma kopec možností....viem ale že toto je vec charakteru...proste chlap sa rozhoduje...a keď toto dokáže robiť tak je to proste hlupák...ale jednorazovo to nie je ako mať vzťah a venovať sa niekomu inému ale pritom sa tváriť že doma je všetko ok. Mne napríklad by viac ako jednorazová vadilo keby viem že si s niekým píše,smeje sa a myslí na ňu..
To by bolo pre mňa omnoho bolestivejšie...

irusa
1. mar 2026
@anonym_992327

@irusa ale toto je take tvrdenie.Vzdy sa najdu pekne a zanedbane.Ja mam zas koleginu,co ma 30 a vyzera lepsie ako 18 rocna.Vzdy bude niekto lepsie a horsie vyzerat,to neznamena,ze vyzera mladsie.

@anonym_992327 absolútne som to nemyslela ako si to ty podala. Myslela som to,že aj ženy s vyšším vekom ešte nepatria do starého železa.

Strana
z5