icon

Manželova nevera s kolegyňou

2. okt 2025

Ahojte,

Mam taku dilemu, zistila som, ze manzel ma vztah s kolegynou. (Pisanie typu milujem ta, chybas mi,utajovanie sa, stretavanie sa po praci). Ale on tvrdi, ze nic nebolo a nepovazuje to za neveru. Ani to nijako nelutuje. Takze je to medzi nami zle, lebo on si to nechce pripustit a nechce nic menit. A prakticky pokracuje v tom. Sme spolu zatial kvoli synovi, ale tak ja nemozem a nechcem v tom pokracovat, kedze druha strana nema zaujem, lebo nevie co chce.

A ta dilema je, mam to povedat aj tomu druhemu manzelovi?
Alebo radsej mlcat. Nas vztah aj tak speje k odluceniu.

hellwant
2. okt 2025

Zamyslenie - koľko musí mať muž v hlave nasraté , aby tvrdil, že to nie je podvádzanie a nevera, keď druhej píše, že ju miluje a stretáva sa s ňou aj po praci? Fakt úbožiak.

biba_18
2. okt 2025

@pralinka25 toto spravil iný kamoš keď ho podvádzala žena - išiel za chlapíkom a že ok, tak on sa rozvedie, ale nech si ju berie ku sebe, že on ju nevyhodí len tak na ulicu a že čaká že sa k tomu postaví ako chlap 😂 lenže chlapík žil s mamou ...

hellwant
2. okt 2025
@biba_18

@pralinka25 toto spravil iný kamoš keď ho podvádzala žena - išiel za chlapíkom a že ok, tak on sa rozvedie, ale nech si ju berie ku sebe, že on ju nevyhodí len tak na ulicu a že čaká že sa k tomu postaví ako chlap 😂 lenže chlapík žil s mamou ...

@biba_18 nešla mama na ulicu? 😬🫣

biba_18
2. okt 2025

a ďalšia kamoška - prišiel za ňou podvádzaný manžel - a ona mu že čo ju do toho, ona svojho muža neopustí tak či tak ... a bolo ...

biba_18
2. okt 2025

@hellwant bolo to v riešení. ale rozviedli sa nakoniec ...

anonym_415795
2. okt 2025

Mňa vyhľadal manžel kolegyne s ktorou spával zas môj muž . Bola som na materskej s dvojročným synom a 6 ročná dcérka v prvom ročníku . Samozrejme som o ničom netušila , lebo normálne doma fungoval ako prišiel z práce a aj sex požadoval . Čiže zo mňa do nej a opačne a bez kondómu . Čo sme si za háveď povymieňali my štyria ani nechcem vedieť. Som dva roky vydatá za muža ktorý mi prišiel túto vec oznámiť že jeho žena s mojim mužom . Naši exmanželia spolu nie sú .

anonym_546b7c
2. okt 2025
@anonym_autor

Ide len o to, ze ona sa hra doma na chrumkavu, ze nic ona nic. A ja tu musim riest, co dalej aby to syna nepolozilo.

@anonym_autor ja len taku malu nevyziadanu radu. Nedavaj problem dospelych na synove plecia (rozumej "syna by to polozilo"), nedavaj mu na plecia svoj strach riesit problem a vyhovarat sa nanho, ze kvoli nemu to a hento. Rozumiem, je to brutal narocne a bolestive. Avsak syn o otca nepride, rodicmi zostanete aj po rozvode. A ani ja by som takeho muza uz nechcela, dovera na nule- prezila som si podobne. drzim palce

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@anonym_415795

Mňa vyhľadal manžel kolegyne s ktorou spával zas môj muž . Bola som na materskej s dvojročným synom a 6 ročná dcérka v prvom ročníku . Samozrejme som o ničom netušila , lebo normálne doma fungoval ako prišiel z práce a aj sex požadoval . Čiže zo mňa do nej a opačne a bez kondómu . Čo sme si za háveď povymieňali my štyria ani nechcem vedieť. Som dva roky vydatá za muža ktorý mi prišiel túto vec oznámiť že jeho žena s mojim mužom . Naši exmanželia spolu nie sú .

@anonym_415795 100 bodov, veľmi ti to prajem 👍

anonym_090c12
2. okt 2025
@anonym_415795

@anonym_415795 fuha, to je ako z filmu, ze ste si sadli s milenky muzom, vau a ten kto ti to urobil zostal sam

vladuska20
2. okt 2025
@anonym_415795

@anonym_415795 ze wau,toto pise sam zivot.

minenkaa
2. okt 2025
@anonym_autor

Tak z mojej strany to je take, ze aby odisiel z domu, co najskor, len sa do toho nema kvoli synovi, kedze ten je naviazany na nas a stale hlada odpovede v sebe, lebo nevie ci chce byt so mnou, ale chce rodinu. Ale zaroven nechce urobit nejake to vzdanie sa kontaktu s kolegynou, lebo vraj je to naj kamoska

@anonym_autor takze ty máš sracky vo svojom manželstve a chces riesit iné manželstvo?
Čo ti dáva pravo na to riesit iných ľudí a pravo aby muz odišiel z domu

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@minenkaa

@anonym_autor takze ty máš sracky vo svojom manželstve a chces riesit iné manželstvo?
Čo ti dáva pravo na to riesit iných ľudí a pravo aby muz odišiel z domu

@minenkaa Má minimálne morálne právo takto osladiť život tomu chruňovi a aj tej milenke .Rovnako ako sa cítila v práve milenka podvádzať svojho muža s otcom rodiny, ktorý sľúbil vernosť inej. Nemali s tým ani jeden problém, tak asi nejaké následky treba očakávať.

biba_18
2. okt 2025

@anonym_1e6ade lenže ona nebude osladzovať život milenke - ale jej mužovi ...

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@biba_18

@anonym_1e6ade lenže ona nebude osladzovať život milenke - ale jej mužovi ...

@biba_18 Keby ma muž podvádzal a prišiel by za mnou manžel tej milenky , tak by som sa na neho nenahnevala, lebo nenávidím, keď ma niekto klame. Podvody a klamstvá neodpúšťam, takže nie, nechcela by som žiť v sladkej nevedomosti a poďakovala by som sa mu za informáciu, vďaka ktorej sa môžem zariadiť.

anonym_5cec81
2. okt 2025

Pavel Rataj je parovy terapeut. Pozri si tieto dva rozhovory - a mozno, ak by bola ochota aj tvoj muz. Dostanes velmi zauimave vhlady. Je to vlastne o praci paroveho terapeuta, co by robil, co by sa pyta - ako vrvai, jeho cielom nie je vyriesit nieco za ludi ale primat ich k tomu, aby nasli motivaciu riesit svoj vztah spolu. Lebo inak to nema sancu, inak to nema zmysel.

Vysvetluje, ake zatazkavajuce obdobie pre vztah su deti, ako nie sme na to pripraveny, ako mnoho temy by mali byt davno prebrate a vyriesene pred vstupom do manzelstva, ale nie su, ako zijeme len v predstavach a nasho partnera v skutocnosti nepozname, neexistuje idealny vztah.

A akokolvek s tebou sucitim, akokolvek je to bolave, vztah su vzdy dvaja. Vybrala si si asi nezreleho muza a projektovala do neho svoj ideal. On moze dozriet, ak bude chciet, mozes mu odpustit, ak budes chciet...ja neviem, ci este uplne rodiny davaju v dnesnej dobe niekomu zmysel... No tie neuplne rozbite rodiny, su zvacsa hlavne pre matky velmi tazke. Tak ako vztah moze byt na cely zivot, tak aj ta samota zeny na vychovu deti moze trvat tolko rokov, kym ti deti z hniezda vyleia, ze uz nebudes ziadny vztah hladat a chciet. A tak je to smutne.

Rozhovor o vztahoch:

https://www.youtube.com/watch?v=MCrhdvg5OrI

Rozhovor po 3. rokoch o vztahoch:

https://www.youtube.com/watch?v=adPKRJoEkko
bavlnka92
2. okt 2025

vedela som o jednom takomto vzťahu. jej manžel o tom netušil ale nepovedala som nikomu nič lebo viem že dotyčnú doma mláti keď niečo "vyvedie".

biba_18
2. okt 2025

@anonym_1e6ade ale to si ty ... už som to tu napísala ako na to reagovala moja kamoška ...

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@biba_18

@anonym_1e6ade ale to si ty ... už som to tu napísala ako na to reagovala moja kamoška ...

@biba_18 Jasné, veď každá tu píšeme názor iba zo svojho pohľadu, každá by sme zareagovali inak, keby sa nám to dialo. Inak osladila by som to aj tej milenke-veď jej muž by ju asi za to nepochválil a neurobil kakavko.

biba_18
2. okt 2025

@anonym_1e6ade stačilo by ak by autorka poriešila svojho muža - takto len prenáša riešenie na niekoho iného ...

minenkaa
2. okt 2025
@anonym_1e6ade

@minenkaa Má minimálne morálne právo takto osladiť život tomu chruňovi a aj tej milenke .Rovnako ako sa cítila v práve milenka podvádzať svojho muža s otcom rodiny, ktorý sľúbil vernosť inej. Nemali s tým ani jeden problém, tak asi nejaké následky treba očakávať.

@anonym_1e6ade prosim morálne pravo a kde ho zobrala,riesit inu rodinu ako svoju

telefon00
2. okt 2025

Nie, rieš iba svojho muža. V žiadnom prípade sa nemontuj do života druhého chlapa aj keď jeho žena podvadza s tvojim manželom. Máš traumu a drámu doma, nevytvaraj ju zase niekomu iinému . Zbytočne rozpútaš peklo niekde inde. Zachovaj si kľud a chladnú hlavu a rieš iba svojho muža. Ak sa zamiešaš do toho a povieš to jej manželovi, môže sa to otočiť proti tebe zbytočným riešením a zaťažovaním tvojej psychiky. Aj keď verím, že oznámiť to jej manželovi berieš ako mstu za to, čo spravil.

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@minenkaa

@anonym_1e6ade prosim morálne pravo a kde ho zobrala,riesit inu rodinu ako svoju

@minenkaa Kde mala milenka právo rozťahovať nohy ženatému? Mala sa doma pozrieť do postele, komu sľúbila vernosť pred oltárom. Takže by som ju nešetrila a nech si to štetka pekne doma vyžerie. A doma by som si poriadky s mužom urobila. Viem presne ako. Lebo som to zažila som rada, že som sa toho zmrda zbavila , karma ho dobehla .

minenkaa
2. okt 2025
@anonym_1e6ade

@minenkaa Kde mala milenka právo rozťahovať nohy ženatému? Mala sa doma pozrieť do postele, komu sľúbila vernosť pred oltárom. Takže by som ju nešetrila a nech si to štetka pekne doma vyžerie. A doma by som si poriadky s mužom urobila. Viem presne ako. Lebo som to zažila som rada, že som sa toho zmrda zbavila , karma ho dobehla .

@anonym_1e6ade a kde autorka zobrala to morálne pravo riesit inu rodinu

jizanka
2. okt 2025

Autorka by to ráda s manželem vyřešila, ale ten nic řešit nechce. Zatlouká a tvrdí, ze jsou s milenkou kamarádi. On se k tomu nepostaví čelem a nepřizná. Bude ji dál podvádět a ještě se vztekat, že ho podezírá. Tohle je dost náročné pro autorku.

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@minenkaa

@anonym_1e6ade a kde autorka zobrala to morálne pravo riesit inu rodinu

@minenkaa to bola reakcia k tvojmu: Čo ti dáva pravo na to riesit iných ľudí a pravo aby muz odišiel z domu - Bola podvádzaná a nie je protizákonné o nevere povedať jej mužovi. Takže ona si žiadne právo nemusí uplatňovať, keď by sa rozhodla to urobiť. Ale že vôbec.

anonym_f0821e
2. okt 2025

Nepovedala. A najmä,ak majú deti.

morpheuss
2. okt 2025

Bože, ženy, dnes si už človek ani v pokoji zatrtkať nemôže, hneď musíte ísť bonzovať...

anonym_1e6ade
2. okt 2025
@morpheuss

Bože, ženy, dnes si už človek ani v pokoji zatrtkať nemôže, hneď musíte ísť bonzovať...

@morpheuss Dobre si vyberaj milenky, niektoré sú diskrétne a ohľaduplné ,aj keď zistia, že sú podvádzané, tak radšej budú plakať doma do vankúša a riešiť rozvod, zatiaľ čo chlap sa pôjde vyplakať do rozkroku svojej vydatej milenky, ktorá si bude naďalej žiť vo svojich paralelnych vzťahoch. Takže stačí si dobre vybrať a môžeš si v pokoji zatrtkať bez následkov.

anonym_88b5ea
2. okt 2025

Ides na to dobre, toto bolo v dedine XY, zenska sa dozvedela o nevere, muz - kolegyna a nic neriesila, ale letela za tym parohacom, kdesi v podniku ich spolu vymakli a bola to riadna kucapaca... 🤣

hopsas
2. okt 2025

@anonym_autor ja by som to povedala. Veď keď o nič nejde ..tak o.nic nejde že ?