Manželova nevera s kolegyňou
Ahojte,
Mam taku dilemu, zistila som, ze manzel ma vztah s kolegynou. (Pisanie typu milujem ta, chybas mi,utajovanie sa, stretavanie sa po praci). Ale on tvrdi, ze nic nebolo a nepovazuje to za neveru. Ani to nijako nelutuje. Takze je to medzi nami zle, lebo on si to nechce pripustit a nechce nic menit. A prakticky pokracuje v tom. Sme spolu zatial kvoli synovi, ale tak ja nemozem a nechcem v tom pokracovat, kedze druha strana nema zaujem, lebo nevie co chce.
A ta dilema je, mam to povedat aj tomu druhemu manzelovi?
Alebo radsej mlcat. Nas vztah aj tak speje k odluceniu.
Nie.rieš si svoje manželstvo.
@anonym_autor , ja by som to povedala aj tej druhej strane, nech vie čo má doma...
Nielen že by som mu to povedala, ale by som si s ním dala aj stretko-že osobne s to povieme a keď by boli vzájomné sympatie, tak by bol aj sex 😀 že aký požičaj, taký vráť. Ale nie , to bol vtip..aj keď nikdy nevieš.
No preboha ti muzi vazne nemajú srdce ani zaludok
Ries svojho muza, nikoho ineho. "nevie co chce" tak to vyries za neho...treba ho pobalit...otec moze byt aj ked ho bude chodit navstevovat a bravat si na vikendy...
Povedala. Osobne.
Ano povedala by som to . Aj druha strana si zasluzi vediet pravdu
Ja by som takého chlapa veru už nechcela, za prvé vypisuje druhej žene, že ju miluje 🤮, nevie čo chce a povedala by som to aj druhej strane, ideálne aj s dôkazmi, nech si není za blbku, že si vymýšľaš. Také reči, že máš ho pobaliť, no ak máte spoločný dom, pobaliť môže aj on teba, čiže týmto by som sa mu asi nevyhrážala.
Toto je jedna z veci, co by som nikdy neodpustila a ano, ja by som to jej chlapovi povedala - hlavne , ak by som mala dokazy a kludne by mi bolo jedno, ze som za kravu 😊
V cem ti to pomuze? V nicem. I kdyby druha strana udelala drama, budou se potkavat tajne. Jejich vztah nezmenis, naslibuji vam hory doly, ale oba si pojedou nadale to svoje.
Nielen že by som mu to povedala, ale by som si s ním dala aj stretko-že osobne s to povieme a keď by boli vzájomné sympatie, tak by bol aj sex 😀 že aký požičaj, taký vráť. Ale nie , to bol vtip..aj keď nikdy nevieš.
@anonym_1e6ade vtip,ale aj take veci sa v zivote naozaj deju.
@anonym_1e6ade no rozmyslala som aj nad alternativou, ze ich spolocne ist kuknut do prace
Ide len o to, ze ona sa hra doma na chrumkavu, ze nic ona nic. A ja tu musim riest, co dalej aby to syna nepolozilo.
mam kamosku, ktora je milenkou, muzovi to doma povedala, milenec doma nie, ale zena na to prisla, sleduje ho teraz, takze sa nemozu stretavat a dovolenkovat spolu ako predtym, stretnutia riesia cez pracovnu dobu, je mi luto tej zeny
@anonym_1e6ade vtip,ale aj take veci sa v zivote naozaj deju.
@vladuska20 u nás v obci sa stali
@anonym_1e6ade no rozmyslala som aj nad alternativou, ze ich spolocne ist kuknut do prace
@anonym_autor Budeš len stíhačka, to že ich vymákneš -myslíš, že si ťa začne vážiť? Nie, stále s ňou bude chcieť tajne sexovať.J e to debil a ja by som dala ochutnať vlastnú medicínu-pánko by zo mňa ohrdnutú chuderu neurobil. Keď do pekla, tak na peknom bielom koni 😀 Zámena manželiek by bola- ja sa poznám, aká som mrcha. Inak som šťastne vydatá, ale keby ma muž podvádzal tak by som drevená neostala.
@anonym_autor inak to by bolo aké drama 🙂 ale asi sa skôr drž pri zemi nech ta hnev a chuť odplaty nezvalcuje. Nič tým nedosiahneš a nič sa nezmení. Rieš seba a svoju krízu a čím skôr sa posunies ďalej tým skôr sa staneš opäť skvelá žena pre iného skvelého muža;)
jej vypisuje,ze ju miluje a ty mu askoze uveris ,ze spolu nic nemaju ... poslala by som ho k milenke nech si byva tam,ale tak lahke to nieje..predpokladam,ze byt je vas oboch .. zacala by som riesit podnajom ... alebo miesto kam mozes odist .. vyriesila financie a odisla ... samozrejme ziadne oprane trence a ani tepla vecera... dat mu syna do ruka ty si chod do mesta na kavicku manikuru ,kozmetiku etc ... nech vie ake je to starat sa ...
@anonym_autor ja by som to povedala tej druhej strane, kto chce kam pomozme mu tam!
Tak z mojej strany to je take, ze aby odisiel z domu, co najskor, len sa do toho nema kvoli synovi, kedze ten je naviazany na nas a stale hlada odpovede v sebe, lebo nevie ci chce byt so mnou, ale chce rodinu. Ale zaroven nechce urobit nejake to vzdanie sa kontaktu s kolegynou, lebo vraj je to naj kamoska
Tak z mojej strany to je take, ze aby odisiel z domu, co najskor, len sa do toho nema kvoli synovi, kedze ten je naviazany na nas a stale hlada odpovede v sebe, lebo nevie ci chce byt so mnou, ale chce rodinu. Ale zaroven nechce urobit nejake to vzdanie sa kontaktu s kolegynou, lebo vraj je to naj kamoska
@anonym_autor Proste mu vyhovuje tento krásny život-doma žena , dieťa, v robote dobrodružstvo s naj kamkou. Ešte ti veľa ublíži.
Ide len o to, ze ona sa hra doma na chrumkavu, ze nic ona nic. A ja tu musim riest, co dalej aby to syna nepolozilo.
@anonym_autor nestaraj sa do druhej rodiny...rieš svoju...je detinske behať za manželom muzovej milenku...budeš vypadať ako chudera...rozved sa a ži krásny život bez debila co si ta nezasluzi
@anonym_autor aby to syna nepoložilo? ale prosím ťa, neschovávaj sa za syna. Ak sa on nevie rozhodnúť, tak ako dobrá manželka mu pomôž a rozhodni zaňho 😀 a realita je taká, že on nie že sa nevie rozhodnúť, on už má vybraté, ale zároveň sa nechce vzdať upratovačky, kuchárky, opatrovateľky dieťaťa, navyše platíš polovicu nákladov na domácnosť. Keby sa rozviedol, tak sa bude musieť o seba starať sám a platiť výživné na dieťa, nedajboh s ním ešte tráviť čas a chudinka milenka by bola ukrátená. K nej ísť aj tak nemôže, no povedz, prečo by sa rozvádzal? 😀
podstatné je, ako sa správa k tebe a k deťom. že má nejaký úlet, nie je až také podstatné, stáva sa. ako nová do toho prišla, tak môže aj odísť. môže to byť ťažké predýchať s chladnou hlavou, ale nemusí to byť zlá voľba. ak chce odísť, nezadržíš ho, rovnako by to bolo v opačnom garde.
@anonym_autor nikdy nemoze byt priatelstvo medzi zenou a muzom,obzvlast po takomto pisani.A este aj stretavania sa mimo prace,to kedy prosim ta stiha este???
no ked sa k nicomu nema vyries to za neho. ak chces byt drama queen (co moze byt niekedy fajn ventil) zbal ho a odvez veci k milenke domov. zazvon a ked ti otvori jej muz s kludom anglicana mu povedz cau. fero bude odteraz s vami byvat. nema rad leco ale rezne si da rad. sem tam mu posles na striedavku aj dieta. to ma rado zase parne buchty. vela stastia.
Že naj kamoška. 😀Pretahuje ju. To je jasné.
Ja by som to jej mužovi povedala. Keď už riešiť, tak poriadne
mám kamoša čo sa zaplietol s kolegyňou. jeho žena išla za jej mužom. obe rodiny sa rozpadli. ale ako to skončilo? kolegyňa sa vrátila k mužovi a ten kamoš ostal rozvedený ...
@anonym_autor patrím do skupiny povedala by som to aby si ju doma upratal.

@anonym_autor požiadaj o rozvod. Ja by som to druhej strane povedala