Manželova zrada: Ako mu odpustiť neveru?
Ahojte potrebujem to zo seba dostať ….Začnem asi s tým že s manželom sme posledných pár mesiacov nemali často sex a dozvedela som sa že bol s kolegyňou po praci na večeru že sa to trochu zvrtlo, tvrdí mi že sex nebol pretože ona nechcela nakoľko je ženatý ale že to nevydržal a spravil jej orálny sex😢Som z toho zhrozená stale nato myslím a neviem ako mu to odpustiť poraďte prosim…
Ako môže žena, ktorá bola podvedená zostať s tým mužom a dokonca s ním vliezť do postele? To sa ti ten človek nehnusí? V každom prípade by si skĺzla na úroveň prostitútky, ktorej je jedno, čo jej muž robí, len nech má chlapa do postele. Maj svoju hrdosť a nenechaj si po nej šliapať.
@deniska009 prepac, ale co? :D ona nechcela sex so ženatým, ale ze ju vylize to moze aj zenaty? :D jazyk sturit moze ale penis nie? :D A k otázke? Ako odpustit? Nijak.. U mna by to neprešlo.. Abo sa ho spytaj ci sa tiez mozes nechat uspokojit nejakym fesakom, ci s tym bude ok :D
@deniska009 čistý troll.... Načo vôbec odpisujete 🤦🤦
@anonym_1c3b01 snáď ano..niekto sa bavi..
Neverím ze taka naivna hlupa zena existuje..
@anonym_1c3b01 snáď ano..niekto sa bavi..
Neverím ze taka naivna hlupa zena existuje..
@mk22 Nechápem s čím stále máte problém to sa ideme tváriť že sa nikdy nestalo že muž dostane chuť na inú ženu ? Alebo že sa nikdy nestalo že sa v manželstve odpustila nevera ? To je fakt až také scifi že sa snažím zachrániť rodinu ??
@anonym_e6a1bd Dohodli sme sa že si vybaví pracovat z domu aby ju nevidel …No dnes rano jej zase pisal aký mala vikend😔Viem že je úbohé že mu kontrolujem spravy ale už som fakt zufala😔
@deniska009 tak mu to povedz, vidis nechce to ukoncit, zial absolutne mu nezalezi na naprave vasho vztahu
@mk22 Nechápem s čím stále máte problém to sa ideme tváriť že sa nikdy nestalo že muž dostane chuť na inú ženu ? Alebo že sa nikdy nestalo že sa v manželstve odpustila nevera ? To je fakt až také scifi že sa snažím zachrániť rodinu ??
@chiliangel Ty mozes zachranovat aj velryby, malych cernoskov alebo maciatka, tvoj muz ta ma v pazi a robi si stale svoje, ako si videla. Stale jej pise. A ty pises sem ...
@jblheart Nechcem sa ho zastavať určite urobil chybu ale zase priznavám že posledné mesiace sme sa milovali minimálne a to kvôli mne ..
@deniska009 Rozumiem, ale to nie je dovod na neveru. V milujucom pare sa bude hladat pricina a ta sa da odstranit.
Mam skusenost s neverou, presla som tym pred mnohymi rokmi, odpustila som, ale doteraz som na tu bolest nezabudla a casto mi napadne ci sa to neopakuje. Bolo to pred svadbou, vzali sme sa, ale dnes viem, ze som radsej mala odist.
@jblheart Nechcem sa ho zastavať určite urobil chybu ale zase priznavám že posledné mesiace sme sa milovali minimálne a to kvôli mne ..
@deniska009 cize to ze ste spolu v poslednej dobe nespali ma byt pre neho ospravedlnenim, ze to mal hladat za prvym rohom?!? Ako halooo, zobudme sa! Do zadku by som ho kopla, zbalila saky paky a sup nech sa stahuje ku kolegyni.

@anonym_e6a1bd Dohodli sme sa že si vybaví pracovat z domu aby ju nevidel …No dnes rano jej zase pisal aký mala vikend😔Viem že je úbohé že mu kontrolujem spravy ale už som fakt zufala😔
@deniska009 jasné,práca z domu