icon

Manželova zrada: Ako mu odpustiť neveru?

deniska009
4. okt 2026

Ahojte potrebujem to zo seba dostať ….Začnem asi s tým že s manželom sme posledných pár mesiacov nemali často sex a dozvedela som sa že bol s kolegyňou po praci na večeru že sa to trochu zvrtlo, tvrdí mi že sex nebol pretože ona nechcela nakoľko je ženatý ale že to nevydržal a spravil jej orálny sex😢Som z toho zhrozená stale nato myslím a neviem ako mu to odpustiť poraďte prosim…

anonym_e6a1bd
•
4. okt 2026
@deniska009

@anonym_e6a1bd Ja som citala ich spravy tam to bolo uplne jasne že ju vzadu v aute vylízal ale viac nechcela lebo je ženatý …Nemal ako zatĺkať

@deniska009 fuha,tak to ano.Tak takto sa odhaluju nevery.Je to hrozne.
Nuz tazke,velmi tazke rozhodnutie stoji pred tebou.

anonym_c04466
•
4. okt 2026

Ja som tiez na nieco podobne prisla, vykrucal sa, zatlkal ale nakoniec mi to potvrdila ta zena. Ale zatial sme to ustali, presne pre toto. Deti, spolocne veci. Tu by sa vsetky rozviedli to je tak vzdy, len tie nasledky su pomoc dost narocne.. aj ked nieje vyhra ani zit s debilom.
Neviem no vztah sa zmeni urcite.. je to tazke ale jeden krat som ochotna prizmurit oci no strasne ma to nasralo. A toto co spravil tvoj je dost extrem. Je na nu zmotany a v tom vidim problem.

anonym_9eb1cc
•
Včera o 04:15
@deniska009

@anonym_768552 Mame spolu 2 ročnú dcérku a hypotéku 😢

@deniska009 ze si nebola manzelovi po voli vzdy ked chcel nieje dovod aby ta podviedol, to nieje len oral este v tebe vyvovala pocit ze ty si na vine? Preco?
Ide o to, ze ho to vobec napadlo, ze bol ochotny to urobit a ze co nakoniec urobil
To nie ze by som ho pri sebe nezniesla, tobpz v posteli, dat mu pusu? Na tu papulu, ktorou oblizoval inu 🔸 , neexistuje
Keby som sa mala na neho len pozerat tak sa mu dovraciam
rovno do ksichtu
Ale ked mu toto vies odpustit tak klobuk dole , taky hnus by som ja nezniesla

anonym_e6a1bd
•
Včera o 05:15

Najhorsie,ze je to kolegyna.Kazdy den ju vidi v praci,kazdy den spolu hovoria.Toto moze byt kazducky den a ani to nezistis.Toto moze byt aj v inej praci a ani to nezistis.Jedine tymto sposobom,mobilom,sms.

anonym_10f206
•
Včera o 05:16
@anonym_332d3b

@patrike Reálne veľa žien je v situácii, že sklamali sa, niekam by ho nakopali, najradšej by sa rozviedli ,ale nemajú kam a za čo ísť s deťmi . Druhá vec, áno, sú zlatokopky, ktoré nebudú žiť skromne, lebo radšej byť smutná v luxusnom BMW, ako šťastná v hrdzavej felicii. Má reči ,akoby seno žrala. Má kurevníka ? Má. Je to len o tom, či mu to bude tolerovať včera, dnes aj zajtra. Ak má na to žalúdok, ok, nie je prvá, ani posledná. Ale nech tu netrepe kydy o odpúšťaní a dobrom ockovi, lebo mi je za takýchto slepíc na grcanie.

@anonym_332d3b Najhoršie je, keď ešte aj tí s hrdzavou Felíciou povedú.

anonym_332d3b
•
Včera o 05:20
@anonym_10f206

@anonym_332d3b Najhoršie je, keď ešte aj tí s hrdzavou Felíciou povedú.

@anonym_10f206 Iste, nevera sa týka aj sociek. Iba pracháči ju majú dostupné bez námahy, ženy sa lepia na zazobaných . Myslela som to tak, že niektoré ženy vedia, že by im klesol životný štandard, tak radšej budú nariekať, ale v luxuse.

anonym_3b6c4a
•
Včera o 05:48

@deniska009 je to na tebe, či dokážeš sa pozrieť do očí mužovi, ktorý ťa oklamal, sklamal a ponížil. Ako pri lízaní kolegyne myslel na vás, ako na rodinu a s tým pocitom to aj robil. Je jedno, či ste sa milovali raz do mesiaca, alebo každý druhý deň mal ísť za tebou a nie utekať za prvou, ktorá mu otrčí. Tým, že som si sama prešla neverou, viem, že nikdy, ale že nikdy sa dôvera už nenapraví a kto hovorí, že áno klame. Vždy tam už bude semienko nedôvery. U mňa prisahal na rodinu, na deti a hádaj, čo urobil o mesiac ?! Dôvod, bolo to vraj silnejšie než on🤐

deniska009
autor
•
Včera o 07:22
@anonym_e6a1bd

Najhorsie,ze je to kolegyna.Kazdy den ju vidi v praci,kazdy den spolu hovoria.Toto moze byt kazducky den a ani to nezistis.Toto moze byt aj v inej praci a ani to nezistis.Jedine tymto sposobom,mobilom,sms.

@anonym_e6a1bd Dohodli sme sa že si vybaví pracovat z domu aby ju nevidel …No dnes rano jej zase pisal aký mala vikend😔Viem že je úbohé že mu kontrolujem spravy ale už som fakt zufala😔

anonym_cbb360
•
Včera o 07:27
@deniska009

@anonym_e6a1bd Dohodli sme sa že si vybaví pracovat z domu aby ju nevidel …No dnes rano jej zase pisal aký mala vikend😔Viem že je úbohé že mu kontrolujem spravy ale už som fakt zufala😔

@deniska009 Ty si tu z nás už robíš srandu, že?

anonym_e6a1bd
•
Včera o 07:27
@deniska009

@deniska009 neni to ubohe,inak sa neda.Dovera je na cisto fuc.Este by pomohlo,keby zmenil pracu ale aj tam by boli kolegyne,aj tam by mohlo dojst aj k sexu,nie len oral.Je to blb proste,a nezasluzi si ta.

minenkaa
•
Včera o 07:30
@deniska009

@deniska009 zbytocne si ublizujes ,rieš seba a nie ich dvoch.

patrike
•
Včera o 07:32
@deniska009

@deniska009 Zufala mozes byt jedina sama zo seba :
1. Zly vyber partnera, on bol kurevnik vzdy, len si to nechcela vidiet.
2. Ospravedlnujes si jeho spravanie a hladas chybu v sebe (dala si mu malo sexu).
3. "Si zufala". Ty vies presne, co mas urobit, namiesto toho pises sem a nerobis nic. Ako vidis, on si dalej veselo pokracuje v nevere a teba ma na haku.
Je na tebe, ci budes dalej trpiet kvoli "dcere a hypoteke".

anonym_209210
•
Včera o 07:41
@anonym_e6a1bd

@deniska009 fuha,tak to ano.Tak takto sa odhaluju nevery.Je to hrozne.
Nuz tazke,velmi tazke rozhodnutie stoji pred tebou.

@anonym_e6a1bd Mňa udivuje, že si ešte priemerne inteligentný čávo nedokáže zablokovať/skryť komunikáciu, ktorá ho usvečí.
Netvrdím, že je to správne čo spravil, ale takáto bokovka vyšumí, veci sa dajú do normálu a nemusí sa nič nikto dozvedieť.

patrike
•
Včera o 07:44
@anonym_209210

@anonym_e6a1bd Mňa udivuje, že si ešte priemerne inteligentný čávo nedokáže zablokovať/skryť komunikáciu, ktorá ho usvečí.
Netvrdím, že je to správne čo spravil, ale takáto bokovka vyšumí, veci sa dajú do normálu a nemusí sa nič nikto dozvedieť.

@anonym_209210 Tu toho nesedi viac. Ona ho vraj vyhodila z domu a teraz mu vie kontrolovat mobil ? Zamotava sa sama do toho pribehu.

2691
•
Včera o 07:44
@deniska009

@anonym_332d3b Možno som hus ale nechcem rozbiť rodinu kvôli jednému pošmyknutiu z manželovej strany a samozrejme že som to nenechala len tak vyhodila som ho a byva momentalne u rodičov …

@deniska009 ...no a teraz ťa to mrzí s chceš ho späť? Veď sa spamätaj ! Nechaj ho to pekne vyzrat. Až keby prišiel s plačom a na kolenách, až vtedy by som rozmýšľala, ako ďalej po technickej stránke. Hypotéka, starost livosť o dieťa a pod.
Žiaľ, ja by som stále mala v sebe ten pocit, že nie som pre neho tá najdôležitejšia....

2691
•
Včera o 07:52
@deniska009

@deniska009 a čo jej napísal? aký mal víkend?

2691
•
Včera o 07:54
@patrike

@anonym_209210 Tu toho nesedi viac. Ona ho vraj vyhodila z domu a teraz mu vie kontrolovat mobil ? Zamotava sa sama do toho pribehu.

@patrike BINGO! Autorka nás klame

mysicka36
•
Včera o 07:55
@patrike

@patrike Tak napríklad ja mám WhatsApp aj v PC, takže ak aj niesom doma, na mojom NB je to dostupné. Samozrejme je mi to jedno, nepíšem si s kolegami. A drísty s kamoškami by ho asi ani nezaujímali.

patrike
•
Včera o 08:01
@mysicka36

@patrike Tak napríklad ja mám WhatsApp aj v PC, takže ak aj niesom doma, na mojom NB je to dostupné. Samozrejme je mi to jedno, nepíšem si s kolegami. A drísty s kamoškami by ho asi ani nezaujímali.

@mysicka36 Cize vyhodeny muz je mimo domu a doma nechal pocitac, kde je nalogovany do Whatsup. Nelogicke.

anonym_dfa195
•
Včera o 08:08

@deniska009 keďže iniciátorom b očividne on (to samozrejme neospravedlňuje ju) tak za mna určite koniec. Kur....ka doma asi nepotrebuješ.

patrike
•
Včera o 08:14
@anonym_dfa195

@deniska009 keďže iniciátorom b očividne on (to samozrejme neospravedlňuje ju) tak za mna určite koniec. Kur....ka doma asi nepotrebuješ.

@anonym_dfa195 Potrebuje, maju hypo.

anonym_4f648a
•
Včera o 08:29

Píšeš, že máte 2 ročnú dcéru. Keď mala moja dcéra necelé dva roky, prišla som na prvú manželovu neveru a bola som taká sprostá, že som mu odpustila. Chyba, chyba, obrovská chyba. Teraz má dcéra 6, manžel na konte desiatky nevier a iných svinstiev a konečne som podala návrh na rozvod. Veľmi si vyčítam, že som to neurobila skôr, aspoň by to dcéra menej vnímala a ľahšie prežívala. Neutob tu istú chybu ako ja. A ano, máme aj hypotéku, čiže veľmi podobné prípady. Proste, keď je chlap schopný toho, čo píšeš, to nikdy nie je koniec, to je len začiatok.

tiezjedna
•
Včera o 08:45

@deniska009 ona nechcela, ale nechala si vylízať... Žena, zapni mozgovňu🙄

anonym_aeaf71
•
Včera o 08:54
@patrike

@patrike kludne ho este včera mohla prijat spat. Zahral jej divadielko na city a zobrala ho naspäť. Vsak ho tu cely cas obhajuje takze ho urcite privítala s otvorenou narucou

anonym_dfa195
•
Včera o 09:33
@biba_18

ja som si doteraz myslela že oral je tiež sex. a teraz sa dozvedám že nie 😏

@biba_18 autorka možno pozná len vaginalny sex... orálny sex ci análny sex podľa nej možno nie sú sexom ako takým...

deniska009
autor
•
Včera o 09:35
@patrike

@patrike No a ? Mám jeho prihlasovacie údaje a riešim tu niečo ine

anonym_dfa195
•
Včera o 09:36
@deniska009

@anonym_7516a0 On ju neprášil!! A ani sa mi s tým nepriznal ja som našla spravy kde si o tom písali takze zatĺkať nemohol a musel sa priznat ako to bolo …

@deniska009 cize vlastne si na to došla ešte aj sama. No bravo. Takže panko ta regulárne na tajnasa podvádzal už dlhšie. Si predstav, ze aj keď náhodou spal s tebou, tak sníval o kolegyni. Toto ti je v poriadku? Za mňa keď by som uvažovala ze mu odpustím, tak ako prve zmeniť robotu.

tiezjedna
•
Včera o 09:42
@patrike

@mysicka36 Cize vyhodeny muz je mimo domu a doma nechal pocitac, kde je nalogovany do Whatsup. Nelogicke.

@patrike čo je nelogické? Ak má stolný pc a nie ntb, tak to tak pokojne môže byť. Ja aj manžel to máme rovnako. WA sa nám spúšťa automaticky pri zapnutí pc...

mk22
•
Včera o 10:07
@deniska009

@deniska009 tebe šibe??
Co to tu splietas ze tvojou bonou ste nemali sex a tak chudák skočil na prvú voľnú vagínu?
Takze ma odpustené vlastne?
Je to kolegyňa je z nej mimo.
Vcera si pisala, ze ti sľúbil a dnes jej opäť písal?
Ved ta ma na háku! Keby nenájdeš správy.. pride za tebou počuj Vierka, my sme dist dlho nevenovali a neuveríš ja som kolegyni kate vylizal vedúcu, ale sex nebol, neboj, len oral maličký.
Do dnešného dna by si žila v tom aký je skvely, ty si ho odhalila a hádam si nemyslíš ze jednou sms a dohodou tk ukonci.
Ti sa len dohodnú ako si vuac dávať pozor.ma ta za vhuderu.
A ze je ok otec? A? Ck to ma spolocne s vernosťou?

anonym_59eca5
•
Včera o 10:16

Zaujímavé ako sa dokáže niekto obhájiť. "Iba" orál. Prosím? Ani len pohľad by som takému nevenovala. Išli ste do manželstva spoločne. Čo urobil, nie je kvôli tebe. On je idiot a nezaslúži si ťa. Čo má toto znamenať, že on sa neovládol ešte k tomu? Na čo išiel s kolegyňou? Aj keby si sa s ním polroka nemilovala, ak by on teba miloval, neisiel by s inou za žiadnych okolností. Čo bude ďalej? Ty budeš mať nejaký problém a on sa zatiaľ pôjde vytriasat niekde inde ako sa už aj stalo? Môže sa stať, že človek sa posmykne, ale pozor na slovné hračky. To nie je "iba" orál, to je maximálna zrada. To je snáď vec, ktorá sa stane (ak sa vôbec stane), až keď sa dvaja úplne extrémne spoznajú. Toto nie. Pre dobro svojho dieťaťa, pohni sa ďalej.