Manželove darčeky cudzím ženám
Ahojte baby,aky mate nazor na toto. Manzel chodi roky kazdu sobotu do jednych potravin. Poznaju ho tam vsetky predavacky,komunikuje s nimi. Jedna co je pri chlebe,sportovkyna ako manzel mu sem tam doniesla nejaku cokoladu,magnetku z pretekov, teraz mal meniny a povedala mu ze ma nieco pre neho. My sme boli na dovolenke vTatrach kde jej na oplatku kupil privesok tatry. Kedze bolo len srdiecko s napisom tak kupil to. Ja som si vybrala stvorlistok. Tam napis nebol. Doma som mu povedala ze sa mi to nepaci a ze aby si to ona nejak nevysvetlovala. Tak mi dal na vyber ci chcem to srdiecko ja alebo ten stvorlistok.som mu povedala ze ci sa mu to zda vhodne aby predavacke doniesol suvenir. Urazil sa. A este som mu povedala ze ak donesie darcek k narodeninam nech mi ho ani neukazuje lebo ho smarim do kosa.Aky mate na to nazor.Dakujem
@anonym_autor no tak toto je ozaj cez čiaru.
Možno je manžel iba milý a nedochádza mu to, ale nerozumiem prečo mu ona niečo dáva😃. Zober si to z tvojej strany dala by si cudziemu mužovi darček z pretekov? Pani od chleba si to cele asi naozaj zle vysvetľuje, neviem si predstaviť, že by som kúpila niečo zákazníkovi a celý týždeň netrpezlivo čakala na sobotu aby som mu to dala.
Ak ma zaujem o nu, tak nepomoze robit sceny pre magnetku. Este ho svojim spravanim v tom podporujes, ze just jej to da a potom bude taketo veci pred Tebou skryvat. Chod s nim, aj s magnetkou a prijemnym usmevom na tvari v sobotu a dajte jej ju spolocne, potom to pani od chleba snad pochopi. A prosim Ta, viem, ze vies nakupit sama. To uz xtykrat pisat nemusis. Aby si potom uz naozaj len sama nenakupovala, kvoli Tvojej "hrdosti"
mna by na celej veci najviac nastvalo to ze sa ofucal.
a ja teda s muzom do obchodov nechodim. tiez chodi do jednych potravin sto rokov. rozhodne by som nezacala chodit aj ja. povedala by som mu ze je to nevhodne, a aj ako tu bol jeden navrh vysvetlit mu to vnimanie z pohladu zeny aby to pochopil. to je asi vsetko. robit sceny, hovorit aj ked s usmevom predavacke nieco by bolo pod moju uroven. citila by som sa trapne. toto si treba vyriesit doma medzi vami. nie s nou. muz je mozno natvrdly aj to chapem. ja taka som v tomto ale mozno mu treba co to primerane vysvetlit.
Hej vsak on ju po mene ani nepozna,hovori jej pani od chleba. Ona vie ako sa on vola,je tu pomerne znamy. Presne aby si to ona nevysvetlila inac...to mi vraveli aj baby v praci
@anonym_autor on ju nepozna po mene? Boze ty si naivna. Meno maju casto predavacky pripnute na vysacke a aj keby tato nemala meno vedel ako prve.
Ja tu budem vyzerat jak najvacsia stihacka, ale bezo mna by do toho obchodu uz nevkrocil, aby pani od chleba jasne videla, ze sa ma orientovat na niekoho ineho.
@muchotrafka298 kazda stihacka si mysli ze ten jej je blby? Tak najde iny den inu situaciu a neurobis nic
@anonym_autor ked uz chcel darcek, tak z Tatier jej ako suvenir mal doniest magnetku alebo inu blbost a nie privesok srdiecko. ak je toto real tema, tak potom pan manzel ma k pani od chleba blizsi vztah ako si si ochotna priznat. kedze do toho obchodu tiez chodis, skus sa jej najblizsie spytat, ze co by si priala ako darcek pod stromcek, kedze tvoj manzel stale rozmysla nad tym akym darcekom by ju najlepsie potesil 😎
@muchotrafka298 kazda stihacka si mysli ze ten jej je blby? Tak najde iny den inu situaciu a neurobis nic
@lentakyterapeut nie ked bude chciet, tak bude za tou pani chodit ako sa mu zachce. Ale pre mna je toto uplne absurdne, aby nejaka cudzia zena davala mojmu manzelovi darceky len tak, zenatemu chlapovi. To kazdemu zakaznikovi co tam pride kupuje darceky? Asi tazko. A urcite to nerobi len tak.
@anonym_autor on ju nepozna po mene? Boze ty si naivna. Meno maju casto predavacky pripnute na vysacke a aj keby tato nemala meno vedel ako prve.
@lentakyterapeut visačke.
@lentakyterapeut no presne, aj keby nechcel, tak vie, ako sa vola, ked neni slepy.
@simona20201309 kocur v trube byt vobec este nemusel byt. Chlapi sa casto snazia aj tam kde nie je cesta a dufaju. Niektore maju trubu zavretu ale aspon sa bavia. Alebo to kocur dokazal
@lentakyterapeut keby mala trúbu zavretu tak mu darčeky neopatuje
@lentakyterapeut keby mala trúbu zavretu tak mu darčeky neopatuje
@simona20201309 truba moze byt pootvorena na dva prsty. Sa hovori ked omoci len spicku nie je to nevera.
@simona20201309 truba moze byt pootvorena na dva prsty. Sa hovori ked omoci len spicku nie je to nevera.
@lentakyterapeut sprostý a odveci prispevok
Zaujímalo by ma co robia uchylaci na stránke ako je táto- prioritne pre matky a budúce matky
Ja neviem, z čoho mám väčší "brrrr" efekt v tom nepríjemnom slova zmysle... Či:
1. páči sa mu tá predavačka, a takto sa ju snaží namotať, či rovno už niečo medzi sebou aj majú,
2. že je proste taký divný, čudný chlap, ktorý nosí darčeky cudzím ženám zo svojej privátnej dovolenky... Podľa tvojho opisu to bude skôr opcia č. 2 a je to teda maximálne nevhodné a keby som na mieste tej predavačky, tak sa cítim trápne a vždy by som sa skryla v sklade, keby som ho videla prichádzať nakupovať.
No jedno lepšie jak druhé.
@anonym_bf7b32 asi tak.ja som mu povedala ze je to kravina kupovat ale on je tazka povaha ked si nieco zaumieni.A ano za tie roky ho poznam takze viem akomto mysli a ziadne sceny mu robit nemienim.
@anonym_autor manžel sa správa viac ako nevhodne. Js neverím, že je to real.
@lentakyterapeut nie ked bude chciet, tak bude za tou pani chodit ako sa mu zachce. Ale pre mna je toto uplne absurdne, aby nejaka cudzia zena davala mojmu manzelovi darceky len tak, zenatemu chlapovi. To kazdemu zakaznikovi co tam pride kupuje darceky? Asi tazko. A urcite to nerobi len tak.
@simona20201309 dobre rano, nadavat lebo ma niekto iny nazor vedia uboziaci. Nebud taka. Nie kazdy maze med popod fuzy. Co je na tom nepochopitelne ze ten muz javi o predavacku jasny zaujem? Jej to lichoti a robinto iste. V sladkom preklade flirtuju.
@muchotrafka298 ale tej zene je ukradnute ci je on zenaty. Ona vidi chlapa. Koniec. Jeho zena ju vobec nezaujima ona s nou nezije.
@anonym_autor manžel sa správa viac ako nevhodne. Js neverím, že je to real.
@magdalienka11 comu neveris? Lebo ked tomuto neveris tak inym vaznejsim veciam by si uz fakt neverila a deju sa.
Športovkyne od chleba sa isto páči tvoj muž, ak mu začala dávať darčeky a takto s ním v predajni flirtuje. A pánovi manželovi ľahostajná nie je, keď vyberá darček pre cudziu ženskú na vašej spoločnej dovolenke. Daj si poslať domov kyticu kvetov, peknú veľkú. Vtedy ak bude muž doma. Aby otvoril dvere. Aj s kartičkou a s venovaním. Ak sa spýta od koho je, povedz máte nového mladého kolegu v práci. Pomáhaš mu zaúčať sa, tak ti poslal kvety. Nech premýšľa aký mladý kolega. A na pani predavačku si treba dať pozor. Istotne nedáva každému v predajni ku chlebu čokoládu a iné somariny.
Toto by mi vadilo....nehnevaj sa
Pracujem s ľuďmi a toez mi veľa klientov len tak hocikedy prinesú kávu , čokoládu , kvety atd …. Dvaja ženatí kolegovci mi z každej dovolenky / výletu prinesú magnetku alebo iný maly suvenír . Ja v tom problém nevidím , ale asi preto , že v tom žiadny nie je . A naoplátku, keď som s mužom na dovolenke , tiež týmto dvom kolegom vždy niečo prinesiem , môj muž mi to pomáha aj vyberať
Pracujem s ľuďmi a toez mi veľa klientov len tak hocikedy prinesú kávu , čokoládu , kvety atd …. Dvaja ženatí kolegovci mi z každej dovolenky / výletu prinesú magnetku alebo iný maly suvenír . Ja v tom problém nevidím , ale asi preto , že v tom žiadny nie je . A naoplátku, keď som s mužom na dovolenke , tiež týmto dvom kolegom vždy niečo prinesiem , môj muž mi to pomáha aj vyberať
@lenka.25 vieš v čom je rozdiel? Že ty to nosiš kolegom. On si vymieňa pozornosti s “pani od chleba”. Vymieňaš si nejaké pozornosti s pánom od mäsa?
@lenka.25 vieš v čom je rozdiel? Že ty to nosiš kolegom. On si vymieňa pozornosti s “pani od chleba”. Vymieňaš si nejaké pozornosti s pánom od mäsa?
@sisaka nie , nevymieňam . Ale ako som písala , toez mám par klientov , čo mi hocikedy cez rok niečo prinesú . A napríklad pani upratovačke , čo každý deň po treningu večer upratuje telocvičňu po našich deťoch , môj muž pravidelne nosí malú pozornosť . Tiež by som mala za tym hľadať niečo viac ?
vsak presne. Poznam ho ze on to to inac berie. Sme spolu skoro 30 rokov. On jej nikdy nic nedal tak mu to qsi bolo blbe tak ze aspon jej toto da. Akoze ked mu ona parkrat dala tak neviem ci by som na jeho mieste dokazala povedat ze to si od vas nezoberiem.
@anonym_autor kupovať darčeky z dovolenky predavačke v potravinách mi príde zvláštne. Na druhej strane, môj manžel v praci stretáva x žien. A keďže svoju prácu robí asi 20 rokov, veľa z nich stretáva roky. Mne príde milé, ak vie, ze tá alebo tá ma meniny, tak jej kúpi kvetinku v kvetináčiku….cokoladu…. Nerobí to len jednej, ale zvyčajne viacerým, s ktorými spolupracuje dlhodobo… a teda su to ženy už aj okolo 60. Sama mu občas pripomeniem, ak viem, že niektorú spomína často, že ma sviatok. Na sen žien im berie sladkosť nakomplet… a mne to príde pekne, že aj synovi ukazuje, že je pekne si na niekoho spomenúť…hm- keď si tak spomínam, už sa stalo, že doniesol do kancelárie babám sladkosť z dovolenky (jedna mala 61 a druha už bola na dôchodku) a mali z toho radosť!
@anonym_autor Manželovi by som svoj názor slušne povedala a vysvetlila,ze sa mi to nepáči.No,a je čas ísť s pánom manželom na nákup a pekne za ručičky a hrkutat,aby spomínaná predavačka vedela, že pán k niekomu patrí.

@anonym_bf7b32 asi tak.ja som mu povedala ze je to kravina kupovat ale on je tazka povaha ked si nieco zaumieni.A ano za tie roky ho poznam takze viem akomto mysli a ziadne sceny mu robit nemienim.
@anonym_autor Celkom vtipný je tvoj muž, že ,,pani od chleba.,,Tak vcelku bezproblémovo si verejne toká s cudzou ženou a ešte v potravinách robí z teba verejne kravu. Určite by som sa nestrápňovala a nezačala s ním zrazu chodiť nakupovať.