Manželovi začali vadiť svokrovci
Ahojte, manželovi začali po 7 rokoch vadiť moji rodicia. Doteraz bolo všetko ok, bývame 500m od seba. Tak 2-3x do týždňa prišli na kávu bud oni alebo my. No posledný mesiac vždy keď prídu tak odíde preč alebo do inej izby. On tam nechce ísť vôbec. Problém nemajú žiadny, s mamou si povieme všetko takže keby sa pohádali vedela by som o tom. Dokonca si chodili pomáhať jeden druhému. On len keď počuje o nich tak hneď je nervózny. Ja nechápem čo sa mohlo stať. Je denne aj so svojimi rodičmi. Takže nieje to o tom ze by bol len s mojimi rodičmi.
Dva- trikrát do týždňa návšteva je naozaj dosť. To by už aj mňa piclo. Clovek chce mať aj súkromie, aj vlastný kľud. Manželovi sa vôbec nečudujem. Mne by stačilo maximálne 2-3 krát do mesiaca Muži sú v tomto ešte trošku ini ako ženy.
@ahhola presne toto napadlo aj mne. odhliadnuc od toho, že stretnutia s obomi rodičmi sú pričasté (je jedno, u koho a kto koho navštívi, je to už priveľmi cez, čo tu autorka opisuje. on takmer denne u svojich a u nich 3x do týždňa jej rodičia...) v skratke je to na slučku.
ALE ak mu nevadili 7 rokov a on nemá pre autorku vysvetlenie, tak mi napadlo to, čo i tebe. asi si niekoho našiel. ale napadlo mi to nie v súvislosti, že svokrovci by ho odhalili, ale v takej, že on sa chce dištancovať od celej autorkinej rodiny (časom aj od autorky samotnej možno). ale to len taká myšlienka. predstavila som si sama seba v situácii, že som si niekoho našla... absolútne by som netúžila tráviť čas s rodičmi človeka, ktorého podvádzam. jednoducho to nejde...
A to fakt potrebuješ aby sedeli 3x do týždňa u vás na káve? Asi aj môjmu by to nebolo príjemné
Ja si skor myslim ze tvoj muz ma milenku a preto sa snazi od teba odthaovat.. vacsinou toto je taktika u muzov zacnu sa nenapadne “distancovat” .. cize postupne najprv od tvojej rodiny a nakoniec od teba
Ja už rodičov ani svokrovcov nemám.Ale kým žili,vždy mohli prísť a nemuseli sa ani objednávať.Vzdy boli u nás vítaní. A chlapovi by som hlúpe reči a správanie voči mojej rodine nedokázala a nechcela tolerovať.Ja už mám dospělé děti ,dcera s rodinou býva na rovnakom sídlisku.Oni môžu prísť kedykoľvek ,vždy budú vítaní,ale ja k nim bez toho ,aby ma volali radšej nejdem
Nechcem zažiť pocit,že im prekázam .Ja už tejto modernej generácií ,a jej názorom nejako nerozumiem.

Nemá frajerku? 😏
Starí ľudia čítajú z mladých ako z knihy a ten sa môže báť, ze sa niečo prevali, zistia to.