icon

Manželstvo bez podpory

12. jún 2025

Ahojte takto začnem . Sme spolu už 20r.vyše . Jasné že teraz niektorým prídem ako hystérka možno ale máme menšie dieťa školkára a muž proste všetko aj skoro všetko necháva namňa . On si pracuje chodí kde chce ide si kam chce ..kamarátov má takých že viem že ho ovplyvňujú lebo sú to bezdetný alebo rozvedený alebo proste starý chlapi skoro na dôchodkoch.
Nezmožem nič nezakážem mu .. chová sa ku mne tak že mi musí stačiť že mi dá peniaze ale ja si nájdem prácu ..niesom takto šťastná ale vlastne áno som ak sa to vezme že mám dieťa a starám sa užívam si ako matka ak ma niekto pochopí..Sme si s mužom akoby cudzí . On si myslí že je na koni . A keď vidím ako pozerá po niektorých ženách..ale tie ženy ti sú také ktore dávajú najavo že ..no proste je to čitateľne. Nejako mi je z toho všetkého ťažko zo žalúdka a ozaj som akoby bezmocna. Začínam to mať úplne v paži a nemám chuť sa snažiť ani prosiť aby sme niekam išli na výlet .. vždy to ja musím . Všetko som mu povedala a nejako to s ním netrklo myslí si že som závislá na ňom a že mu všetko odsuhlasim. Fuj nechutný je asi ho neznášam

Strana
z2
viestta
12. jún 2025

A ako chces aby sa zmenil? Ty si chcela aby sme ti dali recept aby on zmenil svoj postoj k tebe. Ked zmenis ty sama svoj postoj k sebe, ked budes mat dost sebeucty, hrdosti a rozumu, tak sa budes vediet za seba postavit, ukazat mu, ze prekracuje hranice a on alebo pochopi alebo nie. Ak pochopi sam sa zmeni, ak nepochopi, miozes sa aj pokrajat, bude rovnaky,. A ano, mas prestat byt taka aka si, pretoze vidis co sa s tebou deje. Este raz napisem, zmenit mozes len seba, ak chces. Ostatni sa zmenia tiez, ale az ked budu chciet. Ked chciet nebudu, tak budes musiet prijat nejake riesenie na svojej strane.
A vybrala si si ho ty sama, taky sa nestal, taky bol aj pred tym len ty si to nevidela, alebo nechcela vidiet. Tak musis sa zariadit ty.

autor
12. jún 2025
@mamina7070

zacni pracovat

@mamina7070 áno to bude najlepšie

pikachu999
12. jún 2025

Šak choď do práce začni chodiť von a nechávajjjú mu dieťa

isis234
12. jún 2025
@bytc20

@isis234 Ty kde prosim ta vidis, ze ju trapi postava? Ake brucho ma dat dolu?🤔 Ona ma problem s muzom a ty jej radis co si ma dat na ranajky? Nechapem 🙈 Citala si ten prispevok vobec?

@bytc20 ..tu.... čítaj..
.autor

Dnes o 09:53
😌cítim že mu na mne nezáleží. Dobre mám možno brucho odstava mi ale tak ja zas mám na to iný názor

sisaka
12. jún 2025

Neviem, či si po 3 rokoch doma zabudla formulovať myšlienky, ale máš s tým problém.
Druhého človek nezmeníš podľa svojich predstáv. Za 20 rokov manželstva si si určite všimla, aký je. Stále môžeš zmeniť seba. Aby ťa muz nemusel živiť a “byť na koni”, tak sa zamestnaj, výlety si zorganizuj sama alebo s dieťaťom, ak na ne chceš chodiť a s postavou tiež nikto nič neurobi len ty sama.
Ak je problém niekde inde, tak sa skús vyjadrovať na úrovni, nie ako 3 ročné dieťa.

romiada
12. jún 2025

@autorka sama si si to definovala ( "Neváži si to keby chcem nevarím nič" ) tak prečo okolo neho lietaš?

bytc20
12. jún 2025
@isis234

@bytc20 ..tu.... čítaj..
.autor

Dnes o 09:53
😌cítim že mu na mne nezáleží. Dobre mám možno brucho odstava mi ale tak ja zas mám na to iný názor

@isis234 Asi to autorka upravila, teraz a ani ked som komentovala, tam o bruchu nic nebolo.

viestta
12. jún 2025
@bytc20

@isis234 Asi to autorka upravila, teraz a ani ked som komentovala, tam o bruchu nic nebolo.

@bytc20 brucho tam bolo hned na zaciatku.

bytc20
12. jún 2025
@viestta

@bytc20 brucho tam bolo hned na zaciatku.

@viestta No to je fajn, ale ja som to uz nevidela 🤷‍♀️ Teraz tam o bruchu nie je ani zmienka.

viestta
12. jún 2025
@bytc20

@viestta No to je fajn, ale ja som to uz nevidela 🤷‍♀️ Teraz tam o bruchu nie je ani zmienka.

bytc20
12. jún 2025
@viestta

@viestta Aa, ok, citala som len uvodny prispevok.

isis234
12. jún 2025
@bytc20

@bytc20 bolo hneď od začiatku

kikappp
12. jún 2025

Véd presne varis sa a staras sa ,to každá jedna zúfalka píše,idete sa poskladať aby sa vás lord mal super .
Rob to presne opačne namiesto varenia si chod zacvičiť,do múzea do kina ,mužovi oznam ze nech sa naje vonku s kamošmi. STARAJ SA O SEBA A NIE O VARENIE .Môj muž je fajn a ja uvarím alebo pripravím mu obľúbené palacinky ale to môže spočítať na jednej ruke koľkokrát do roka a vidis váži si to ,že mu žena upiekla 😀.Robíte to zle ženy,muži vám potom kukukaju po iných.
Dovolenky vyberám prevažne ja lebo sama viem najlepšie čo si želám,muž vždy povie výber si tak aby si ty bola spokojná. Skus to zmeniť a mozno budeš prekvapena .Vies ak žena len doma caka na muža to je ako mama a nie manželka.

cicka33
15. jún 2025

presne, musis sa začať zaoberat sebou, citit sa atraktivna. Najhorsie co mozes robit je cakat doma v smutku, ake to je cele na p...., to ti iba odobera radost a znizuje sebavedomie. Pekne mu zver dieta a ty si niekde vybehni s kamoškami, pekne za oblec, alebo sa zacni venovat sportu a tym poriesis aj postavu. Len netahaj vecne za kratsi koniec, viem, o com hovorim, zacni zit tak, akoby ste boli rovnocenni- lebo aj ste! A nezaškodilo by, keby si si nasla aspoň nejaku pracu, lebo takto si fakt zavisla iba na nom. Mozno casom prides na to, ze ho uz ani nepotrebujes.... Drzim ti palce, nech sa "zobudis" (myslim to v dobrom).

autor
15. jún 2025
@cicka33

presne, musis sa začať zaoberat sebou, citit sa atraktivna. Najhorsie co mozes robit je cakat doma v smutku, ake to je cele na p...., to ti iba odobera radost a znizuje sebavedomie. Pekne mu zver dieta a ty si niekde vybehni s kamoškami, pekne za oblec, alebo sa zacni venovat sportu a tym poriesis aj postavu. Len netahaj vecne za kratsi koniec, viem, o com hovorim, zacni zit tak, akoby ste boli rovnocenni- lebo aj ste! A nezaškodilo by, keby si si nasla aspoň nejaku pracu, lebo takto si fakt zavisla iba na nom. Mozno casom prides na to, ze ho uz ani nepotrebujes.... Drzim ti palce, nech sa "zobudis" (myslim to v dobrom).

@cicka33 😁 ďakujem snažím sa

Strana
z2