Máte partnerov, ktorí nemajú vodičský preukaz?
Ahojte ženy medzi 35-50r. Máte mužov bez vodičáku? Nehovorím bez auta, ale bez toho aby chceli a vedeli šoférovať a vlastnili VP. Ako to zvládate všetko vy?
@anonym_9c5f57 Asi tak. Zila som s a autom a aj bez auta a je to 100 a 1. Ale chapem, ludia, co nejdu viac ako 20 km od bydliska za cely rok, tym to nechyba. Alebo si to aspon chcu nahovorit. Ja si teda neviem predstavit, ako by som sla na wellness v Tatrach napr. Casy celozavodnych vyletov busom su prec.
@anonym_749252 chcú si to nahovoriť! Presne tak, vystihla si to.
@anonym_autor ja poznám viacerých takých chlapov, ženy ich vozia,aj deti,neviem prečo nemajú čo, určite nie zo zdravotných dôvodov,lebo majú prácu ,kde sa vyžaduje výborný zdravotný stav,ale ja by som takého nechcela,si neviem predstaviť,keď ja nemôžem, že by sme museli prosiť niekoho,keby sme napríklad deti niekde potrebovali zaviesť
Vodičák mám 25 rokov a šoférovala som asi rok. Mala som strach, tak som to nechala. Nepotrebovala som šoférovať, žijem v menšom meste, tak aj prácu lekárov a väčšinu vecí som vybavila pešo. Manžel síce odvezie keď treba, ale musím povedať, že mi chýba tá sloboda, že sadneš a ideš. Vo veku 55 r. to už nedám. A to, že to v súčasnosti základná zručnosť ani nehovorím.
@anonym_89e933 ja som začala jazdiť v 50, vodičák som mala,ale nejak som sa bála,ostalo mi auto po otcovi,tak som začala šoférovať po dedine,potom do vedľajšej,a nakoniec som sa odhodlala aj do mesta,a teraz si bez auta neviem predstaviť život, koľko času som stratila čakaním na vlak a autobus,takže nikdy nie je neskoro,daj si nejaké kondičné jazdy,a vyskúšaj👍
S autom je to ku milenke naskok, takže áno, chlap bez vodičáku je polovičný chlap...resp. sa musí spokojiť iby s tým čo má doma.
Ja mám chlapa motorkára a perfektného šoféra. V práci auto dodávka. Užili sme si tak spolu veľa dovoleniek. Neviem si predstaviť že by nemal vodičský. Už len pre bežnú potrebu keď bežal s dieťaťom na pohotovosť, do lekárne, väčšie nákupy.
@anonym_autor Som mladšia než 35, ale vyjadrím sa. Manžel vodičák nemá a vôbec mi to nevadí. Ja sama mám, ale nejazdím. Bývame v BA, všade sa vieme dostať MHD.
@d_ivana A ked chcete ist mimo BA? Nerypem, len sa pytam. Lebo ja zijem tiez vo velkomeste (nie SK) a autom je to tu o hubu. Takze MHD. Ale mimo mesta je to pohodlnejsie autom. Vlaky su drahe a tiez nechodia vsade.
@anonym_autor chlap bez vp je pre mna absolutne nepritazlivy muz. Mne vadilo za slobodna, aj ked mal chlap vp, ale slabu orientaciu, to mi stacilo na to, aby uz dalsie rande nebolo 😂 mam dokonca pocit, ze podla stylu jazdy sa da krasne precitat povaha cloveka (nielen muza) ☺️

Mať vodičský preukaz je pre mňa základná zručnosť..
Muž, ktorý vodičák nedokáže urobiť, prip.auto šoférovať, by pre mňa nebol príťažlivý.. proste by mi to prišlo, že má problém s intelektom... Asi ako muž, ktorý sa nedokázal naučiť čítať a písať, ak to mám k niečomu prirovnať.
Tu dávam doraz na "nedokázal urobiť a šoférovať", pretože v prípade zdravotného obmedzenia je to samozrejme iné. Tam to akceptovateľné je!