icon

Máte skúsenosti s manželstvom s Turkom?

8. feb 2025

ahojte, zeny
mam sa skoro vydavat za turka, chodime spolu uz roky, je tu nejaka zienka, co je vydata alebo ma turka za manzela, ci uz uspesne alebo neuspesne. rada by som sa spoznala s takymi zienkami, dakujem!

Strana
z2
taktotedanie
8. feb 2025

Poznam jednu zenu boli spolu 12 rokov bez svadby, ako sa vzali tak od neho utiekla po mesiaci.. 🤷🏻‍♀️ vraj svadbou sa otocil o 180stupnov
Podotykam muz zil v turecku len do 5 rokov , potom v strednej europe konkretne vo francuzsku takze s europskymi zvykmi, zenami, mentalitou bol zzity “vraj “ uplne a povazoval sa za polovicneho europana, no hold nestacilo

autor
8. feb 2025

@taktotedanie svadbou sa zmenil na nepoznanie.? A to uz preco. Hmm dik za info

marsmykkok
8. feb 2025

Kamoškina sestra má muža Turka, majú aj dieťa, ale žijú v jej rodnej krajine-v Česku. Toto by bola aj moja podmienka asi, aby sme bývali na Slovensku, nie v Turecku a ani v Nemecku a tak... Hlavne ak by sme mali dieťa, predsa len aj to Nemecko je cudzia krajina, hoci europska a nejaké zákony môžu fungovať inak ako tu. A teda chcela by som s takým partnerom byť v krajine kde poznám zákony, mám rodinu a zázemie a tak.

liliana8
8. feb 2025

Moja byvala kolegyna ma manzela Turka uz asi 20 rokov. Sprava sa k nej, aj k detom pekne. Maju velmi dobry vztah, ale ano, nie je to samozrejme pravidlo.

dianka3
8. feb 2025

@taktotedanie A prečo len turka? Alebo iného cudzinca? A kdo ti garantuje že keď si vezmeš slováka tak od neho neutečieš? Aj Slováci sa menia a hlavne po svadbe ked im spadne maska a potom chľastajú podvadzajú a bijú ženy ...Sú mnohom horší než cudzinci ...Nie je to o pôvode ale o povahe človeka...

ina2405
8. feb 2025

@dianka3 ako sú Slováci, ktorí chlastajú, bijú a podvádzajú žeby o moc horší od cudzincov, ktorí chlastajú, podvadzajú a bijú ženy? Keď je hajzel, tak je hajzel. Toto kydanie na Slovákov milujem.
Akurát sa pri cudzincoch niekedy vedia kultúry pobiť a preto môže byť o problém navyše. Môže, nemusí.

freepalestine
8. feb 2025

Vobec neries, ze je Turek. Ries aky je to clovek.
Ak mozem dat radu ohladom vyberu manzela, tak okrem ineho velmi dolezite je ako hovori o svojej rodine - hlavne mame a sestrach; ako sa k svojej rodine sprava - je s nimi v kontakte? Podporuje ich financne ak treba, atd.
Tiez ako sa vyjadruje a zaujima o tvoju rodinu.
Ako je na tom pracovne? Nemusi mat teraz idealny job/business; ale ma vzdelanie/ambicie aby tak bolo v buducnosti? Je schopny sa o teba a buduce deti postarat?
Ako riesi financie? Trva na 50/50, ci berie to tak, ze je za teba financne zodpovedny? (Ked budu deti a ty budes chciet ostat doma sa o ne starat, bude to pre neho ok, alebo ti bude vycitat, ze neprispievas?)
Atd atd
Narodnost je uplne vedlajsia. Som vydata za cudzinca a je to ten naj muz na svete.. sprava sa ku mne (a k mojej rodine) tak pekne, ze ho vsetky zeny v mojej rodine chvalia a mozno mi ho aj zavidia 🤣
Vsetko dobre 🧡

dianka3
8. feb 2025

@ina2405 Tak si vezmi Slováka a nešpekuluj. Naj môjho bývalého 😉

taktotedanie
8. feb 2025

Netusim
Vraj sa uplne zmenil ako keby mu preplo, po mesiaci zutekala lebo to psychicky nedavala

taktotedanie
8. feb 2025

@dianka3 reagovala som na prispevok

katka533
8. feb 2025

Ano ja mam 13 rokov a je to ten najlepsi muz

ina2405
8. feb 2025

@dianka3 ja mám najlepšieho Slováka pod slnkom. Nechcem Tvojho 🥴

autor
8. feb 2025

@katka533 vazne
..mozem ti napisat sukromne kde zijete v turecku ci

autor
8. feb 2025

@taktotedanie ale to sa menia aj slovaci

autor
8. feb 2025

Baby prosim vas

Nerieste

Muslimov..ich kulturu... Ani slovakov.

Chcem sa tymto forom prepracovat k babe co ma turka.. Nic ine
Dakujem za pochopenie

taktotedanie
8. feb 2025

Reagovala som , konkretne si sa pytala

veronicka1901
8. feb 2025

Moja sesternica mala manžela Turka. Narodil sa, aj vyrastal v GB. Vôbec sa nesprával ako moslim, pil, podvádzal ju na každom kroku. Už sú rozvedení. Ich dospelý syn sa s octom vôbec nechce stýkať. Neviem, čím všetkým si pri ňom prešla. Ale na druhej strane, toto nebolo o národnosti. Toto môže spraviť akýkoľvek muž. Vy budete bývať na Slovensku?

autor
8. feb 2025

@veronicka1901 ppdvadzal ju preboha

kiki68
8. feb 2025

Baby, ja len ze muzi Slovaci maju v zahranici velmi zlu povest, moje kolegyne, ze preboha tam mate tych strasnych krutych chlapov. Slovak a Turek nema daleko od seba, zalezi od povahy, ale maju podobnu vychovu. Poznam baby, co maju Turkov tu v Rakusku, taka specificka mentalita za mna. To sa musi tej zene pacit, tam ide aj o celu rodinu.

marsmykkok
8. feb 2025

@kiki68 nesúhlasím, Slováci sú tupci často čo sa týka správania k ženám a úcty k ním, ale nie sú tak horkokrvní ako Turci. Turek môže byť aj dobrý chlap a vážiť si ženu, ale vedia sa rozohniť a na to musí byť žena povaha aby to zniesla tú ich mentalitu.

kiki68
8. feb 2025

@marsmykkok no maju podobne rovnake renome, hej turci su este divejsi

vilma7
8. feb 2025

Kamoška mala len frajera Turka, ktorý s ňou žil v Rakúsku a ženu mal v Turecku. A jedného dňa zmizol.
S druhým ma dieťa, ale dokopy ich ma asi 10 s rôznymi ženami...
Ak si si nie istá svojim výberom, nepomôžu ti skúsenosti iných.
Bud ti vyhovuje alebo nie. Veď uvidíš. Ako ti pomôžu skúsenosti iných?

autor
8. feb 2025

@marsmykkok prosim ze slovaci zli ccccozee

autor
8. feb 2025

@marsmykkok turci extremne horkokrvni

autor
8. feb 2025

Vybusni dominanti.. Horkokrvni

dianka3
8. feb 2025

@taktotedanie hej to malo patriť autorke nie tebe sorry 🙈

katka533
8. feb 2025

Mozes napisat, tu zijeme

ahhola
8. feb 2025

Tiez podarena otazka, co je to Turek. Aspon si mohla napisat, ci z Ustanbulu, ci zo zaostalej diery pri Irane, ci z pobrezia.. tak obrovska krajina a turek, urcite budu vsetci rovnaky. Akoby sa v Afrike dotazovala zena na Europana😅

jania023
8. feb 2025

Nie vsetci turci su hned moslimovia, ja poznam x turkov co ziju pekne. Je to o cloveku nie odkial pochadza

liz_lemon
8. feb 2025

precitaj si knihu Vrah z mesta marhul, je to reportazna kniha o Turecku

Strana
z2