Máte v okolí voľných mužov okolo 40 rokov?
Ahojte, mam 38 a po rokoch sa mi rozpadol vztah/manzelstvo. Ostala som sama s malou dcerou. Uz je tomu rok. Rozmyslam skusit zacat randit. Ja viem, ze je to aj o stasti, ci clovek stretne k sebe niekoho spravneho, ale tak na povzbudenie by ma zaujimalo, ci mate vo svojom okoli dobrych muzov (okolo 40-tky), ktori su volni? Asi by som potrebovala iba taku nadej, ze este nejaki taki su 😄
@milos81
"Skusali ste uz akcie typu speed date ?"
... nie 🙂 Z môjho pohľadu škoda môjho drahého času, ktorý viem využiť oveľa efektívnejšie 😉 So ženami nemám problém...
Kamarát na podobnom bol v BA a písal, že to stojí úplne za riť, vôbec z toho nemal dobrý dojem. Bez citu, bez emócii, otázky v zmysle testu...
Miloš, tu na MK je veľmi veľa žien "uplne do pohody" a káva s nimi chutí veľmi príjemne a čas, hmm, ten plynie ako voda v rieke... 🙂
@mony1987 ...písal som to ja, ohľadne anonymity 😉
Žiaľ zo sladkého mám zvýšenú glukózu, preferujem skôr chilli 🙄😉😂
Keby sa však tvoj budúci ex manžel volal Paly a priezvisko maš na B, to by náhoda ako sviňa 😎
...inak super, že si napísala takto verejne 👍
Len... keby si to napísala, (ako to povedať...), "tak prirodzene, ľudsky" a nie s výsmechom (tak mi to vyznelo) ☹
..."vyzyvam, ozvyte sa" juuj, ako by si bola na aukcii a kričala vydražte si ma, ako tovar... ☹
A pritom môžeš byť úplne perfektná žena do pohody, ktorej len nevyšlo manželstvo, stáva sa... 😉😎
@michal_dr Tak to si ty pisal 😊, mudro ... mas pravdu, ako sa skontaktovat kee nevies s kym a ako...
Nie, ziaden Palko v tom nie je 🤷...
No ale k veci, ak o to stojis, vysvetlim: mojim umyslom nebolo nikoho urazit alebo nieco. Skor ako vykrik do tmy na plne usta? Vazne ale zaroven s trochou "nadsazky", akoby krik z plnych pluc, ktory je taky oslobodzujuci, plny smutku a zaroven nadeje. Ono to niekedy vyznie blbo cez pisanie ako na zivo 🤦. Ja som taky ludsky a empaticky clovek ako nikto ,nikdy som sa nikomu nevysmievala a vsetky druhy posmechu nie su vlastne mojej povahe....
@michal_dr ahoj Michal, zniesť celkom rozumne ;) mohol by si robiť vzťahového poradcu ostatným ženám a prinasat im mužsky pohľad .:D napríklad aj mne, mala by som veľa otázok 🙈
@michal_dr
Ahoj Michal,
Mam zo speed date podobny feedback jak tvoj kamarat.
Je to sice skusenost z druhej ruky,ale od cloveka,co dava kvalitne spätne väzby.
Tam musis tiez uputat. Vyzorom hlavne a sebaistotou.
Jak vsade.
Najlepsie su tie zaujmove stretka.
Organizovane cyklovylety, turisticke vylety,tanecne vecery a podobne.
Kde sa zoznamujes ty?
P.S. zo sladkeho mas zvysenu glykemiu,nie glukozu.
To ja len tak,ked budes pisat nejakej top babenke,aby ste sa pochopili a nezotrela ta kvoli takej blbosti.
Bola by to skoda.
@oli_gapelodiegant
To je skvely napad.
Zalozis skupinu?
@trdelnik234
Pozerám čo som napisal za habaďúru..., a áno máš pravdu... glykémiu malo byť správne... (cukor (glukóza) v krvy je glykémia)👍, všetko na "g" 🙄🙂 Ďakujem... 😉 No už to mazať nebudem, je to tam... 🙄🙂
Kým robím chyby, tak je to ešte dobré..., znamená to, že žijem...😜😉😎
Kde sa zoznamujem... 🤔? Hmm... keď ti prezradím, už tam pôjdu všetci a konkurencie sa nezbavím 😜😉🤣
Kedže si to ty @trdelnik234, urobím výnimku 😉😎
Neuveríš, ale nikde... 😉🤣
Vážne... Neriešim... normálne sa bavím so ženami, prihovorím sa a ono to tak vždy akosi vyplynie samo 🙄🙂. Či už tu na MK, vonku na prechádzke, v obchode, nákupnom centre, náhodné situácie... 🙂
I včera tak, vôjdem do drogérie (vrecká na bio), prechádzam sa, hľadám... po chvíľke prišla predavačka a chcela pomôcť.. bola milá, okrem rady, kde ich nájdem sa i pekne usmiala a tak som okrem slušného suchého Ďakujem utrúsil kompliment na úsmev... a z bežného nákupu sme si vymenilu niekolko viet z ktorých odchádzala odomňa veselá a po zaplatení sme lúčili sme sa lúčili úsmevom...
Alebo bol som u dentistu (extrakcia zubu 🤦) a sestrička zubára okolo 35~40, chúďa taká vážna... V závere som ešte s doktorom riešil další termín. Ani neviem čo ma to napadlo, no nedalo mi to, ked som ju videl s ruškom ako pripravuje inštrumenty pre dalšieho pacienta...napriek tamponu v ustach som zadrel... Sestrička, troška optimizmu 😉.. nebuďte smutná...😉 toľko koreňov vidieť každý deň, by vám závidela každá žena... Ano, v podstate blbosť.. , ale stiahla rúško, a mala úsmev (o to išlo)... a doktor tiež... 🙂 (to už bolo vedľajšie 🙄🤧)
Proste život... preto často vravím, že ženy majú veľké "zbrane úsmev a pohľad", len ich zabudli používať... A chlapi... tí zabudli byť spontánny, vidia peknú, sympatickú ženu a su z nej v haji, (blok a predsudky) miesto toho, aby do nej decentne "slušne" zarypli 😉 a prehodili zopár viet v ktorých by ju pochválili.. Ok, niektore sú ťažké povahy, pohoda... 🙂
Je doba, kde sme všetci uponáhlaní, zamyslení, premýšľame denne nad xz pracovnými vecami a zabúdame byť ľudmi... 🫤
@michal_dr
Michal,ty si moja krvna skupina.
Ty si proste jak ja "vitaci typ"... Je to z filmu "Vratne lahve".
Ale to,co tu popisujes,je to co ja bezne robim.
Bez toho mi ten zivot pride nudny jak 🐷.
Bavim sa s kazdym a vsade...
A si zubarkou sme sa natehotali tiez
Myslim,ze babenky tu by skor zaujimala ta faza potom.
@trdelnik234
Fáza potom...? Uplne normalna debata... Nič špecialne...
Keďže mám troška iné preferencie na potencionálnu partnerku/ženu/manželku, čím je sito hustejšie, tak na kávu nepozývam bežne, resp. 6ty zmysel mi napovie, či... Nebudem to viac rozvíjať... 😉 Jednoducho morská rybka v sladkej vode dlho neprežije 😉🤣
Na stretkách je to v podstate identické ako v bežnom živote
Ak mi je sympatická, a ten rozhovor je ping pong, z tych viet sa to dá vycitiť, tak na drzovku poviem...
Si celkom zaujimavá..fajn sa s tebou rozpráva, teraz mám však program, plán, som tu s priatelmi... 🙂...
"Poď na kávu..." áno, normalne na drzovku. Buď alebo, je mi to jedno...
...buď povie nie (a plnú riť výhovoriek) alebo povie
"Prečo nie, poďme..." 🙂, zajtra mám po 19stej čas...
Ok, skvelé, daj mi na seba nejaky kontakt, najlepšie mobil, zavolam a dohodneme sa presnejšie... 🙂 Alebo si povieme nicky...
Uplne normalna pohodova konverzacia, žiaden natlak, ziadne ocakavania... a keď si žena pri kave zapali cigaretku, tak... 👎🤣 Tak aspon zo slušnosti pokecam a poviem, že musím vyzdvihnúť dcéru, ktorú stráži opatrovatelka 🤣
Resp. ma nezaujme, neosloví, alebo zaujme a chcem ju spoznavať, potom záleží od nej...
Nič špecialne, normalna ľudská konverzácia...
@michal_dr
Ok.
Takze stara dobra klasika...
Je fakt,ze v nasom veku vycitis ci sa oplati na tu ☕ ist alebo nie.
Ja napriklad zarucene rozpoznam,ci sa niekomu pacim alebo sa konverzuje zo slusnosti...
Ten obraz seba co vidis v ociach cloveka, ktory je z teba mimo, to je tak skvely a brutalne navykovy pocit..
Nadherny...
Ked cakas,ci odpise a je z toho nadherny ping pong,waw🎈.
Take radosti zivota
Diky,ze si odpisal.
Dopijem ☕ (dnes sama) a bezim
@michal_dr
Vies co,ale je pravda,ze chlapi nejako zabudaju subtilne namotavat (v mojom okoli).
Zeny urcite tiez..
Je to Skoda.
Zvodne hry su fajn zaciatok.
Mala som kamarata, single a mal niekoho vo vyhlade.
Dievcina mladsia, plna zivota,vedela,kontakt s nou slo nadviazat smahom ruky.
No a t'en kamarat zvolil t'en najdebilnejsi mozny sposob aky existuje a potom sa divil,ze bol poslany do 🍑.
Ked potom bola aktivnejsia ona,hral chutneho on.
Toto ja napriklad nepochopim..
Nastastie sa ma to netyka.
Ale chlapov,co nedokazu spravne flirtovat poznam vela...
@anonym_autor definuj mi pojem dobrý chlap/muž.
@michal_dr
Vies co,ale je pravda,ze chlapi nejako zabudaju subtilne namotavat (v mojom okoli).
Zeny urcite tiez..
Je to Skoda.
Zvodne hry su fajn zaciatok.
Mala som kamarata, single a mal niekoho vo vyhlade.
Dievcina mladsia, plna zivota,vedela,kontakt s nou slo nadviazat smahom ruky.
No a t'en kamarat zvolil t'en najdebilnejsi mozny sposob aky existuje a potom sa divil,ze bol poslany do 🍑.
Ked potom bola aktivnejsia ona,hral chutneho on.
Toto ja napriklad nepochopim..
Nastastie sa ma to netyka.
Ale chlapov,co nedokazu spravne flirtovat poznam vela...
@trdelnik234 čo je to zlé flirtovanie? Čo robia?

@milos81 neviem - necitala som diskusiu, vsimla som si to v 1-2 komentoch …
Zeny v tom veku su urcite aj kvalitne aj nekvalitne aj single aj zadane 😅