Mladá mamička? Prečo ma tak vnímajú?
Nechápem. Mám synovca a neter, ktorí maju 7 a 5 rokov. Ja mám 18. A občas s nimi zájdem napríklad do kina, na korčule… venujem sa im úplne normálne, často s nimi trávim čas hlavne teraz po maturite, keď nemám čo na práci. A všímam si, že ľudia na mňa pozerajú ako na mladú “nezodpovednú” mamičku, ktorá si dovolila mať deti v mladom veku. Vyzerám na viac ako 18, takže to vyzerá ako by som ich mala možno v 16 rokoch. Za posledný mesiac sa mi stalo tri krát na verejnosti, že niekto normálne bez hanby predomnou komentoval môj vek a aká som nezodpovedná. Ja už neviem ani ako na to reagovať. Už ma minule nejaký pán vytočil do biela, tak som mu zahlásila, že rodiť v 12 nie je take hrozne ako sa zdá. Ja s nimi fakt rada trávim čas a rodičia su tiež radi, že maju niekoho kto ich vyvenčí a môžu mať čas pre seba. Ale ako na to reagovať? Ja už som z toho taká vydeptaná, že aj keď si možno nikto nič nemyslí, tak už to mam v hlave a mám blby pocit keď ich niekam beriem.

Je to vizitka tych ludi. Normalne by som im ironicky odpovedala ked tak. Urobit si z nich srandu. Alebo sa na nich otocit a do oci im povedat, ze je to tvoja neter a synovec a ze snad nabuduce nebudu sudit ludi predcasne. A sama v sebe sa nad to povzniest, vies, aka je pravda. Nemas sa preco citit blbo. Naopak uzasne od teba, ze mas takyto vztah so synovcom a neterou ❤️❤️❤️. Nedaj si zneprijemnit tento cas ludmi, co sa nevedia spravat. U nas k detom nema vztah ani moja sestra (byva s nimi 2x po 5min do roka, nepreháňam) a manzelov brat napriek tomu, ze ma nase deti rad, pride 3-4x do roka na navstevu alebo my k nemu. Nieto, ze by nam ich niekam zobrali. A to podotykam byvame vsetci v jednom a tom istom meste.