icon

Mladší priateľ po rozvode: Syn sa hanbí za matku?

3. feb 2025

Som po rozvode pol roka , mám 40 rokov a dve deti chlapcov 18 ročného a 16 ročného . Návrh na rozvod som podala ja , nakoľko som v určitom okamihu zistila že mi je muž k ničomu , vyčerpáva ma , oberá o energiu a je to ďalšie decko v našej rodine. Málo zarobil , doma nepomohol , s deťmi nepomohol , len jeho koníčky, kamaráti a adrenalínové športy. Po rozvode som sa zoznámila s 27 ročným mladým mužom a trávime spolu voľné chvíle , občas zájdeme do kina alebo divadla , vybehneme nejaký kopec. S bývalým mužom sa nestretávam , úplne som sa od neho emočne odstrihla , vyvoláva mi pod rôznymi zámienkami a každý jeden , naozaj každý jeden rozhovor končí tým aká som ja sviňa , ako som mu zničila život a mal si radšej nohy polámať ako ma stretnúť. Synovia k nemu chodia a tam ich zas očkuje proti mne . Zrejme nás niekto videl z jeho známych a povedal mu to , no a exmanžel rozpútal voči mne úplne peklo . Synom povedal že som pedofilka , že on je určite gerontofil , že mať takého mladého chlapa je zvrátené choré . Priateľa domov neťahám, synom ho nepredstavujem , budúcnosť s ním neplánujem ale je mi s ním dobre , obidvaja si spolu užívame čas ktorý spolu trávime, zažívam veľmi kvalitný sexuálny život . Dospelý syn to nerieši , ten mi povedal že je to môj život a mám právo si ho žiť ako ja uznám za vhodné . Ale 16 ročný syn začal odo mňa bočiť, vraj mu robím hanbu a keď ma s ním náhodou stretne , tak ma ani nepozdraví . Prebehla medzi nami ostrá výmena názorovo , a sa ho pýtam ale otec keď si nájde o 15 rokov mladšiu priateľku to bude ako v poriadku ? Vraj to ale je iné . A keď budem s ním pokračovať , odsťahuje sa k otcovi . Veľmi ma mrzí synova reakcia, čas s priateľom však budem tráviť naďalej . Do toho mi volal exmanžel že čo som to za mater keď mi je prednejší nejaký zajko pred dospievajúcim deckom , ktoré sa za mňa musí hanbiť. Cítim sa pod tlakom a vydieraná či synom ale aj exmanželom. Nechcem aby syn odišiel ale nechcem ani sa vzdať svojho života.

miadi
5. feb 2025

@lienka.7 ona si nenici vztah so synmi. Ten starsi to uplne chape ze ma pravo na svoj zivot a ten mladsi je huckany otcom proti nej . Vztah so synom jej systematicky naruša ex cisto z pomsty .

kassandra25
5. feb 2025

@momo00 no neviem, kde ty zijes. Existujú 13 rocné mamicky, to, co písem, nepísem do vzduchu. Autorke co mám závidiet? Bud je na smiech, alebo na lútost sú jej deti. Osobne , mám cez 40, a ani o vek 38+ by som nezakopla. Má to svoje dovody. Ona sa borí v problémoch a dost primitívnych, za ktoré si moze sama, nie ja, ona si nevedela upratat život, nie ja.

momo00
5. feb 2025

@lucia147852 kde autorka napísala, že sa nestará a zanedbáva svoje deti? Prečítaj si aspoň jej príspevky. A radšej zajačika ako nejakého starého a zošuvereného dedka. Ona nepotrebuje obhajovať s kým bude tráviť čas. Mladý je v puberte. Jemu je iba ľúto jeho otca. Prečo? Lebo ex musel konečne zmeniť svoj život aby mal na život. Tak sa ľutuje. Stratil niekoho, kto mu navaril, poupratovať ...

kassandra25
5. feb 2025

@slavik79 nie, jasné, ze nie, nepoznám žiadnu ako autorka s utajovaným vztahom medzi 4 stenami, ktorého nemoze doniest jedna dáma domov a syn je proti! Akurát , moja sesternica mala vo veku 40 rokov nabaleného 25 rocného a ked som jej povedala, ee, tak mi neverila. Došla nato sama do 2 mesiacov, potom sama naňho povedala to ee.

zuzanita1609
5. feb 2025

Najskôr párky,teraz zasa niečo o puči 🤭. Je mladá žena, rozvedená,nikomu neubližuje a 16ročný nech seká dobrotu. Môže sa stať,že si otecko nabalí 18-20 ročnú a potom bude mať synátor po benefitoch (ako napríklad vreckové), keďže bude dotovať mladučkú "macošku". Aj také sa stáva,ale keďže je ocino sám a zatrpknutý,tak musí hundrať a ponižovať svoju ex.

kassandra25
5. feb 2025

@zazka666 ak to tak cíti jej bývalý a komunikujú spolu a píše o tom, vyplakáva a prijíma od neho správy či hovory, je rozrusená nad jeho pozornostou, neboj sa ty o ňu 😆, ked niekto nechce, druhý si nedovolí 😄

miadi
5. feb 2025

@lucia147852 ty co tu splietas prava a povinnosti voci synom to akoze rozvedena nema pravo na vztah a ma povinnost do 18 toho neplnoleteho zit ako mniska ? Kde si nabrala ze sa pretrca pred synmi so zajacikom ? U nich doma ho este nemala ! Chodi s nim
Von alebo k nemu vo volnom case svoje deti nezanedbava a su uz dost velky aby vedeli kde mama je a boli stym ok . A ked s tym jeden ok nie je potrebuje sa naucit ze take sebecke detinske zmyslanie voci rodicom nie je fer. Ja si praveze myslim ze by synov s frajerom mala zoznamit nech vidia ze je to normalny clovek a nie parok ci zajko ako ho tu niektore a autorky ex volate. Ze ten clovek ma meno. Ze ten clovek je fajn da sa snim porozpravat ze tu nie je aby im robil nahradneho tatka . Ona snim Normalne randi nechodi na nejake tajne sex stretka . A co spolu robia po rande je len ich vec .

kassandra25
5. feb 2025

@moonlight1210 nepouzila celú nadavku, len je vžitá do koži synka, a skoda, ze autorka nemá sebareflexie

momo00
5. feb 2025

@kassandra25 no každý to vidí inak. Možno ty si radšej zo staršími. A ona nie je jedna z tých úbohých dievčat, čo idú v takom veku do sexuálnych zážitkov. Ty to máš v hlave trošku pomotané. Skrátka je to jej život. Nie tvoj aby si ju zhadzovala. A je tam aj jej priateľ. Tiež nie je dieťa a má právo sa stretávať s kým chce. Niektoré ženy vôbec nemusia vyzerať zle. Najdôležitejšie je aby si oni rozumeli. Ty si iná. Tak sa obetuje pre svoje deti. A neurážaj nikoho. Ty žiješ jej život? Nie. Tak prečo to nedokážeš pochopiť? Staraj sa o svoju rodinu. A ak sa ti táto téma hnusí, tak v nej nepokračuj. Dieťa je iba ovplyvnené otcom.

slavik79
5. feb 2025

@kassandra25 a mozno sa len zbytocne staras do veci ktore idu mimo teba. Z autorky si uz urobila nehodnu matku, zenu, normalne jednu nerestnicu, ktora sa nestara o deti, robi vsade hanbu a sexuje so svojim nereprezentativnym parkom o dusu spasenu.. na druhej strane odvazne tvrdis, ze urcite jej ex je lepsi, ma deti rad a mysli to dobre. Kazdy jeden tvoj prispevok je o tom, co a ako by mala autorka robit, ako zit, ako sa spravat. Odporucas jej chlapa 43+
V tvojom bigotnom videni sveta si myslis, ze zijes lepsie, spravnejsie, cnocstnejsie. Preco si myslis, ze to vies lepsie?

autor
5. feb 2025

Tak ja sa skôr učím pri ňom ako on pri mne , lebo moje sexuálne skúsenosti sú , teda boli poslabšie.
@miadi starší plne chápe, nestará sa , bavíme sa o bežnom živote. Mladší je ako typický teen zahľadený hlavne na svoje potreby, takže áno výčitky by boli či by to bol chlap okolo 50 , úplne jedno , lebo v určitom veku si deti myslia že rodičia sú bezpohlavní a sex je výhradou mladých ľudí .
Vzťah neutajujem , normálne chodíme do kina , divadla, len ho nevodím domov k deťom a ani im ho nemienim predstavovať a ani si ho sťahovať k sebe. Nemienim sa nikomu zodpovedať zo svojho života ,ani exovi a ani mojim synom . Ak sa mladý rozhodne že pôjde k otcovi , tak pôjde k otcovi a tak som mu to aj povedala . Zostal zaskočený ale nič nepovedal. Exa som blokla na telefóne , faceboku , na instagrame a tak mi začal písať cez emaily, mažem , nečítam . Už ho mám plné zuby , lezie mi na nervy, mala som to urobiť skôr . Dnes ráno ma ten chruňo čakal pre prácou a začal mi dohovárať ako malému decku , že ani rozvodové papiere nevychladli a už mám frajera. Takže je úplne jedno teraz či má 27 alebo by mal 50 , mám proste frajera a to je megaproblém . Už som ho fakt poslala kadeľahšie.

kassandra25
5. feb 2025

@mk22 áno, 40 ročná žena nie je stará. Dokonca niektorá moze vyzerat na 30tku. Ale ku 27 rocnému sa hodí 23 rocná. Ak tolko nemá chalan v sebe, tak takáto vyzretá by uz mala mať a nie ze syn musí dusiť v sebe niečo, za čo má hnev, plač a sebalútost za taku matku dokopy! Raz som sa bavila presne s takýmto 28 rocným, ktorý mi opisoval svoje zázitky, aké má sexuálne zážitky s cca 40tničkami, ako ich vyuzíva, aké sú tupelá a ako jeho mamka trpí, lebo o tom vie a je jej lúto hociktorej krivo povedať. Zamyslite sa ženy nad sebou, ci vám by sa to lúbilo alebo protivilo, keby váš syn o veku 25 , 27 rokov doniesol domov na sex 40tničku. Ja úprimne poviem: aj topánky by som po nej hodila.

anita6666
5. feb 2025

@lucia147852 veľmi múdro 👍

kassandra25
5. feb 2025

@slavik79 pretoze nerobim veci, ktore nemajú zmysel. Preto. A zmysel 40 rocna a 25 rocny je nahovno a ked este jej syn je proti, je to az dvojite hovno.

momo00
5. feb 2025

@kassandra25 tak on by ti ju ani nepredstavil. Alebo by sa s tebou prestal nadobro rozprávať. To by ti bolo asi príjemnejšie. Že?

minenkaa
5. feb 2025

Zena len zi 👍

kassandra25
5. feb 2025

@lucia147852 presne tak. Syn je syn. Je to number one a má byt. A hlupak popri nej, ktory ani domov nosený nemá byt, to je jej hlúpost, ze to uz vieme aj my tu, 😁, aj synovia a býv muž. Je mi lúto jej syna.

krajinka
5. feb 2025

@momo00 ona by ho potom dokopala, to su jej vychovne metody

momo00
5. feb 2025

@kassandra25 a prečítala si si aj posledný popis od autorky? Pretože ty si celkom v bludnom kruhu. Keby tvoj syn chcel staršiu priateľku, tak by ju mal aj keby si sa na hlavu postavila. A aj dcéra keby chcela takého staršieho, tak by si tiež tak vystrájala? Zamysli sa ty moralistka.

kassandra25
5. feb 2025

@momo00 my si nerobíme s deťmi taketo zlo a na smiech veci. Kazdemu má byt partner primeraný a nikto sa neskrýva, my mame a zijeme v cistom svedomí. Presne tak.

slavik79
5. feb 2025

@kassandra25 aka to bola situacia, kde ty 40 rocna vydata slusna zena si sa bavila s 28 rocnym o SEXE s inymi zenami? A len nahodou mas 40 rocnu sesternicu, ktora si nabalila 27 rocneho? Klames, vymyslas a fabulujes len aby si si uverila, preto uz na teba reagovat nebudem.

mk22
5. feb 2025

@kassandra25 ale ona sa nejde vydávať, ani zakladať rodinu ani nič nečaká.. Proste žije, tu a teraz.. Dnes, zajtra, užíva, žije život.. Ze sa to tebe nepáči.. Je v poriadku.. Ty si ti svoj život tak aby si bola spokojná.
Autorka si užila manželstvo, hnileho muža, kt keď si ho blokne ide ju čakať pred prácu!!! To je aký zúfalý trosecnik, zrazu sa zaujíma.. Teraz jej môže fúkať práškový cukor, nech si rieši synov a vzťah s nimi a nie byvalu ženu.

slavik79
5. feb 2025

@anita6666 jak toto moze jedna zena napisat?

momo00
5. feb 2025

@kassandra25 tak choď do kostola sa vyspovedať a nie niekoho moralizovať. Veď ty si asi celkom nevyrovná žena. Už aj niekto menej inteligentný by pochopil. Ty tu nemáš čo urážať. Ak nevieš dať normálny komentár, tak šup ruženec a modlí sa. A nehnevaj sa, tiež som katolíčka ale nie až taká aby som niekomu vnucovala svoje morálne hľadisko.

miadi
5. feb 2025

Aurorka tak na nieco tato tema bola dobra . Blokla si ex a synovi si dala na javo ze ta nemoze emocionalne vydierat . Je to tvoj zivot rob ako chces . Mozno je ten vztah dost čerstvy a ćasom synov zoznamis s frajerom a ak nie nevadi . Podla mna sa lahsie demonizuje alebo ( nazve parkom zajkom cimkolvek) clovek ktoreho syn nikdy nevidel a je akesi Tabu. Fantazia nema hranice a realita je casto jednoduchsia . Ale dobre si urobila s ex sa nemas uz o com bavit a synovi to treba este vysvetlit nauci sa empatie voci tebe a casom sa nauci tolerantnosti .

bluka2
5. feb 2025

Fandim ti. Aka prijemna tema oproti *neviem odist od tyrana, neda sa, ....* Uzivaj si to, mladsi syn to snad rozchodi. Ale mrzelo by ma ako matku, keby sa z neho vyklul netolerantny mlady muz

zazka666
5. feb 2025

Ak by ťa ex stalkoval, zavolaj normálne políciu

miadi
5. feb 2025

@momo00 ty mas svatu trpezlivost 😊kasli na to to je ako hrach o stenu hadzat. Tento nick ma zaujimave komenty vo vsetkych temach . Aj Ja uz to tu balim autorka bude ok jej syn tiez k otcovi co sa mu 16r moc nevenoval a netesil naozaj zit ist nechce .. idem si ten parok uvarit a niekomu by sa zisiel aj ten iny “ parok.” A bol by klud a dopriate aj druhym.

karolinakr
5. feb 2025

🙂

karolinakr
5. feb 2025