icon

Mladší priateľ po rozvode: Syn sa hanbí za matku?

3. feb 2025

Som po rozvode pol roka , mám 40 rokov a dve deti chlapcov 18 ročného a 16 ročného . Návrh na rozvod som podala ja , nakoľko som v určitom okamihu zistila že mi je muž k ničomu , vyčerpáva ma , oberá o energiu a je to ďalšie decko v našej rodine. Málo zarobil , doma nepomohol , s deťmi nepomohol , len jeho koníčky, kamaráti a adrenalínové športy. Po rozvode som sa zoznámila s 27 ročným mladým mužom a trávime spolu voľné chvíle , občas zájdeme do kina alebo divadla , vybehneme nejaký kopec. S bývalým mužom sa nestretávam , úplne som sa od neho emočne odstrihla , vyvoláva mi pod rôznymi zámienkami a každý jeden , naozaj každý jeden rozhovor končí tým aká som ja sviňa , ako som mu zničila život a mal si radšej nohy polámať ako ma stretnúť. Synovia k nemu chodia a tam ich zas očkuje proti mne . Zrejme nás niekto videl z jeho známych a povedal mu to , no a exmanžel rozpútal voči mne úplne peklo . Synom povedal že som pedofilka , že on je určite gerontofil , že mať takého mladého chlapa je zvrátené choré . Priateľa domov neťahám, synom ho nepredstavujem , budúcnosť s ním neplánujem ale je mi s ním dobre , obidvaja si spolu užívame čas ktorý spolu trávime, zažívam veľmi kvalitný sexuálny život . Dospelý syn to nerieši , ten mi povedal že je to môj život a mám právo si ho žiť ako ja uznám za vhodné . Ale 16 ročný syn začal odo mňa bočiť, vraj mu robím hanbu a keď ma s ním náhodou stretne , tak ma ani nepozdraví . Prebehla medzi nami ostrá výmena názorovo , a sa ho pýtam ale otec keď si nájde o 15 rokov mladšiu priateľku to bude ako v poriadku ? Vraj to ale je iné . A keď budem s ním pokračovať , odsťahuje sa k otcovi . Veľmi ma mrzí synova reakcia, čas s priateľom však budem tráviť naďalej . Do toho mi volal exmanžel že čo som to za mater keď mi je prednejší nejaký zajko pred dospievajúcim deckom , ktoré sa za mňa musí hanbiť. Cítim sa pod tlakom a vydieraná či synom ale aj exmanželom. Nechcem aby syn odišiel ale nechcem ani sa vzdať svojho života.

karolinakr
5. feb 2025

Kto si dá na večeru párky? ale myslím normálne s horčicou

miadi
5. feb 2025

@karolinakr no musim chvilku pockat teraz Moj o 9r starsi parok strasi v kuchyni . . A ja zajko som hladny Lebo v kuchyni som rada jediny kohut na smetisku . Ale zas ten parok tam raz dva hodim .. ok idem na to majte sa tu krasne .

miadi
5. feb 2025

@karolinakr na tom parku mam najradsej tu horcicu 😆ta sa mi nejak k nicomu inemu nehodi .

karolinakr
5. feb 2025

@miadi 😅

mandarinka555
5. feb 2025

Ja si myslím, že tatinko by synáčika veľmi rýchlo vypoklonkoval, lebo pochybujem, že by sa ešte o neho staral, keď sa nevie starý cap postarať ani sám o seba. Doteraz si sa ty starala o neho a on teraz nevie rozdýchať, že nikto okolo neho nebehá a neobsluhuje ho. A jeho ego bolo pošliapané, lebo si si dovolila mať frajera a ešte k tomu mladšieho a on toto nevie prekusnúť. Kašli na neho a ži si svoj život. Držím prsty a nevšímaj si tie závistlivé a moralistické komentáre.

miadi
5. feb 2025

Damy zivot je krehky a kratky treba si ten parok vediet vychutnat kym sa da 😉

katkabg
5. feb 2025

Jeeej gratulujem....aj ja som sa pred par mesiacmi rozviedla ako 40rocna po 20rokoch manzelstva ktore ma tahalo uz totalne na dno....som si povedala dost a podala o rozvod.Teraz mama uzasnneho muza pri sebe,ma sice 38 ale uz by som ho nedala ani za svet.Mam aj 15r.dcerku a ta ma uplne podporuje ♥️ drzim palceky a hlavne uzivaj si zivota,lasku hlavne ma plne dusky

zuzanita1609
5. feb 2025

@miadi 😆 odpadáávam 👍 mnňáám 😅

slavik79
5. feb 2025

@miadi 😂😂

minenkaa
5. feb 2025

@miadi do rite a teraz si budem musiet uvarit parky ked pridem domov ,fakt ti dakujem

miadi
5. feb 2025

@minenkaa Neni za co 😘rychla vecera minimum roboty .

arianna25
5. feb 2025

Mimochodom aj ja mám mladšieho partnera o 16 rokov, už rok aj niečo. Ľúbime sa. Je ku mne stále dobrý.

xtrin
5. feb 2025

Aj ja sa hlásim ako ,,stará raketa" s mladším, mám sa isť vyspovedať že som dostala chuť na ,,čerstvý párok" mimochodom klape nám to lepšie ako s hociktorým párkom chvílku pred ,,zárukou". Dúfam že sa nikto neurazí. 😁

arianna25
5. feb 2025

@xtrin keď si dvaja rozumejú tak je to fuk, koľko majú rokov.

maya_hi
5. feb 2025

Máš právo na súkromný život. Nie je to až taký hrozný vekový rozdiel. Ak ho netrepeš domov, syna je do toho nič s kým sa stretávaš... a tvojho ex už vôbec. So synom si to v pokoji vydiskutuj. Že tiež potrebuješ mať niekoho blízkeho. A nech nepočúva ex, že to robí len preto aby vás dvoch od seba odtrhol. Povedz mu že ti na ňom záleží a toto by nemal.byť dôvod aby ste si pokazili vzťah

pikachu999
6. feb 2025

Však syn môže ísť kľudne k otcovi keď sa mu nepáči 🫠 myslím si že by sa chytro zbadal ako mu bolo s tebou dobre , to že nás mladšieho na tom nič zle nevidím máš úplne právo si po rozvode užívať život a tlieskam ti za asertivitu 🍀👏

matej2227
6. feb 2025

Dobre robi ten mladší...za takú matku by sa každý rozumný hanbil... v 40 jej preplo...

minenkaa
6. feb 2025

@matej2227 ako jej preplo

clementisa
6. feb 2025

Keď si sa rozvadzlala z manželom tak určite nemal záujem zachrániť vaše manželstvo a teraz mudruje a uráža ťa je mi to veľmi ľúto hucká proti tebe mladšieho syna ktorý sa za teba hanbí dúfam že sa celá situácia dá do poriadku syn dozreje umúdry sa a časom pochopí že je to tvoj život deti rastú ..Dospievajú raz odídu z domu a ty zostaneš sama to by tvoji synovia chceli žena sa celý život podriaďuje rodine deťom podľa mňa máš nárok na svoj život prajem veľa šťastia

katkabg
6. feb 2025

@matej2227 zaaavidiiis?

pikachu999
6. feb 2025

@matej2227 zase niekto závidí 😂 má 40 a deti skoro dospelé..môže si užívať života a byť rada že sa zbavila dementa..🙏

fantaghiro21
6. feb 2025

@pikachu999
@katkabg ženy, čisto zo zvedavosti,skúste prosím vysvetliť,ako ste k tomu došli,že @matej2227 závidí?

Ja nemám veštecku guľu,nepoznám dajú osobu,ani vás,ale ak je to len tým,že má pre vás scestny(iný) názor ako autorka, tak jediná príčina je závisť? Tak aj vás názor je podľa mňa scestny....

Ja týmto domyslaniam fakt nechápem...

xtrin
6. feb 2025

@matej2227 Hanba, hanba ... bože to ma na slovákoch strašne se*e, pozerajú pri svojich rozhodnutiach na susedou a okolie. A čo si o tom niekto pomyslí? A to nemôžeš takto, to sa nepatrí. Je to horko smutné. Žiť vlastný život podľa toho aby susedia nešepkali a hanba nebola. Našťastie ja na každého kašlem 🤷🏻‍♀️ a ,,sebecky" myslím na to ako mne bude dobre v mojom živote.

miadi
6. feb 2025

@fantaghiro21 Ved aj ty si domyslas ze autorka si nieco kompenzuje a ze je to Len o parku ako tvrdi Kassandra . A sebe nemas problem rozumiet . Kazdy sudi situaciu Podla svojich domnienok co mu z toho vychadza.

xtrin
6. feb 2025

@fantaghiro21 no niečo na tom prvdy bude, nereaguješ hneď podráždene a snahou ponížiť niekoho keď sa ťa to nedotýka. Večšinou sa tak vyjadrujú ľudia ktorý majú podobnú situáciu nespracovanú. (Povedeny ‐ všetky ženy sú k.... , NESCHOPNÝM a chudobný - ide im len o peniaze, smutným a nešťastným - vadí všetko 🫢)

petik22
6. feb 2025

@sasa1310 možno ten 27rocny nechce ženu,dieťa a rodinný život. Ja mám cca 40 a pozorujem na generácií po nás,že plánujú život inak ako my. My postkomunistické deti máme v podvedomí,že treba mať rodinu,deti,dom,byť,chatu atď,lebo sa to tak robí a patrí ... Je málo mojich rovesníkov,ktorí neplánujú deti. Naopak už pri známych o pár rokov mladších vidím trochu ine zmýšľanie a postoj k životu. Každý nech sa zariadi ako mu pasuje...
Btw. Ani ja po rozvode by som už chlapa na vzťah,bývanie a pod. Nechcela. A ďalšie dieťa ani počuť 😂🫣🫣

kukuk29
6. feb 2025

Chudáčik ex manžel 😂🤦🏽‍♀️😉 skončil mu super život - slúžka prestala poslúchať musí sa starať sám samučičký o seba 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🙈😂.A tvoja mama by sa ho mohla ujať a robiť mu poskoka aby videla o aký poklad si vlastne došla.A mladý muž nech ide skúsiť žiť k tatíčkovi - môže ťa zastúpiť v domácnosti a starať sa o úžasného tatinka 🥰 Dobre si spravila 💪nedaj sa 🎉💪😉

tetapetra
6. feb 2025

@matej2227 ale kebyže je to opačne, to by bolo fajn však. On 40r a ona 27😉

karolinakr
6. feb 2025

@tetapetra to by bolo rozkošné

fantaghiro21
6. feb 2025

@miadi kde som ja písala o parku prosím ta?normálne cituj,kde som spomínala slovo "párok" ...to som zvedavá

Dočítala si komentáre úplne dokonca,aj tu druhú časť ,kde som písala :možno sa mýlim? A to je dosť rozdiel oproti dámam predo mnou
Alebo ideme ti prekrúcať skutočnosti, ktoré sú napísané čierne na bielom?