Môj milovaný manžel ma prevychoval
Ahojte, Vždy som bola veľmi neporiadna a veľa vecí som flákala. Keď som spoznala manžela, často som ho tým vytáčala vyslovene do nepríčetnosti, hlavne rušením stretnutí, menením plánov a zabúdaním na dôležité veci. Vtedy sme najskôr zo srandy skúsili niečo také ako telesný trest, pre mňa, keďže nič iné nezaberalo. Dnes, po 6 rokoch manželstva, sme to práve cez víkend rozoberali a došlo nám, že som sa naozaj zmenila. Som poriadnejšia a svoje sľuby plním. Samozrejme, za tie roky som si to ani neuvedomovala, ale ozaj ma to zmenilo. Sama by som neverila, že aj dospelý človek sa dá ešte takto prevychovať,. Dnes už je to iba málokedy a je to naozaj len pár , ale stále to má pre mňa veľkú váhu a v tej chvíli si uvedomím, že som urobila niečo zle. Netvrdím, že toto je recept na dokonalý vzťah a že vďaka tomu budeme všetci bezchybní, ale u mňa to zjavne funguje.
@anonym_autor ty si sen každého despotického zakomplexovaného Slováka. Keď neurobíš ako si predstavuje muž,jednu ti flakne a ty sa naučíš. 🥹Škoda, že takých " slúžok" nie je u nás, na Slovensku viac. Hneď by bolo menej tém na MK a aj menšia rozvodovosť. 👍
@anonym_9d6b3f ale ja píšem o par dňoch, kedy mi každé sadnutie pripomína moju chybu, a nie o bitke ako od nasilníka. To ste úplne mimo.
Ok, na dnes dost Internetov...
@anonym_9d6b3f ale ja píšem o par dňoch, kedy mi každé sadnutie pripomína moju chybu, a nie o bitke ako od nasilníka. To ste úplne mimo.
@anonym_autor aha, už chápem, keď ti zmaľuje riť na modro a nemôžeš si na ňu ani sadnúť a bitka od násilníka sú diametrálne odlišné veci. Ešteže si mi to vysvetlila, teraz to už chápem. 🥹
@katica06 jasné, a ešte napíše že je to jej "milovaný manzel". Acch.
Takáto pikovina....
@bielasovicka tajomstvo šťastného manželstva , muž bije ženu? Ona je z toho Happy?
Asi som sa prebudila v stredoveku
Máte deti? 😳
@anonym_autor ja by som kricala ,,,som zla,som zla,este,este,este.A just by som zabudala,a just by som menila plany.
Ale to plati aj tak,ak by mi raz toto niekto vycital uz by to bolo o schvalnosti a robeni naschval.Neznasam,ked ma niekto do niecoho nuti,resp.nechce aby som bola taka a onaka.Proste tadial to nejde vlak.
Ak niekoho milujes tak aj s jeho chybami a aj tie na nom milujes,lebo je taky a nepotrebujes ho menit.
@anonym_autor
A teraz sa chcete pochváliť, že muž jevpsychopaticky kreten alebo taký úžasný v posteli? Nemáte čo robiť, trebárs viesť spolu debaty mimo fóra alebo riešiť seriózne psychiatra pre vás oboch?
@anonym_autor tak to vysvetli blizsie aj psychycki naruseni jedinci robia vsetko z lasky,lebo on ma miluje preto je taky.
@anonym_8772a9 psychycki?
@anonym_8772a9 psychycki?
@stellarstar psychicky,spokojna???Ideme v tejto teme otvarat gramaticke okienko???
@anonym_autor ja by som kricala ,,,som zla,som zla,este,este,este.A just by som zabudala,a just by som menila plany.
Ale to plati aj tak,ak by mi raz toto niekto vycital uz by to bolo o schvalnosti a robeni naschval.Neznasam,ked ma niekto do niecoho nuti,resp.nechce aby som bola taka a onaka.Proste tadial to nejde vlak.
Ak niekoho milujes tak aj s jeho chybami a aj tie na nom milujes,lebo je taky a nepotrebujes ho menit.
@anonym_8772a9 no dostala by si na riť poriadnejšie, pokiaľ by si si to nezapamätala 🤣🤣🤣
To bude zas len nejaky nadrzany uchyl, co sa tu odbavuje... Asi caka, ze sa tema zvrtne na bdsm 🙄
Ak to má byť nejaká forma bdsm vzťahu a celé sa to dialo, či deje v rámci SSC, tak budiš, pohoda - v takejto komunite nič neobvyklé, ale netreba čakať pochopenie na "bežnom fóre", a už vôbec to netreba prezentovať ako nejaký návod alebo neviem. Resp. pointa mala byť aká? 🤔
Máte deti? 😳
@anonym_f3ada4 Samozrejme. 4 a 6 rocne
@anonym_9e385b Samozrejme, že nie tak zbiť, ako myslíš, iba tým jedným spôsobom vopred, s ktorým som súhlasila.
@anonym_autor cize sa tu s muzom odbavujete stylom sluha a pan a idete si to okorenit tym ze to budu citat realni ludia lebo bitka v sukromi uz vas tak nerajcuje, dobre som pochopila hej?
možno by pomohlo vôbec na takéto témy nereagovať a admini by sa spamätali . Lebo ak je toto pravda, tak konečná
Prehol cez koleno, vyhrnul suknu, stiahol gate a vysvacal ju po holej remenom. Len skopiroval Postriziny.😍
Jedna drbnuta si vybrala druheho drbnuteho, alebo aj naopak, ale dolezite je, ze su spolu stastni. Ani v spine neziju, cize pohoda lahoda
@anonym_autor Takže 7 rokov+ trvalo, kým manžel donútil teba fyzickými trestami k poriadku a ty si šťastná a spokojná a máte 2 deti (4 a 6) - ktoré verím fyzické tresty nemajú a tiež verím, že toto je troll ako vyšitý....
Idem sa muza spytat co si o tom mysli, zeby som ho tlkla, aby som ho prevychováa 😂
@anonym_autor Gratulujem k úspešnej drezúre. Nabudúce skúste za odmenu piškótu, možno to bude humánnejšie.😂
"S manželkou sme sa dohodli, že ju budem trestať bitkou, keď nebude poslúchať. A v piatok večer som ju chcel vziať do baru a ona že so mnou nejde. Tak som ju prehol cez koleno, vyhrnul jej sukňu...
... a potom mi napadlo, že veď aj doma je pekne."
@anonym_autor Panebože udri 🫣
@anonym_c6a636 alebo "Pane Bože spusti nohy a kopni" 😁
@anonym_autor dúfam že vy dvaja nemáte a ani nebudete mať deti lebo by boli bité hlava nehlava..... Po ďalšie jasné že si uvedomiš okamžite že si urobila chybu ... Kto by si neuvedomil s pocitom že "nechcem fasnuť bitku"😏😂😂úplne ste divní obaja
@anonym_c6a636 alebo "Pane Bože spusti nohy a kopni" 😁
@zanka777 panboh nech radsej nic nespusta lebo tiez sa mu ujde 😀
@anonym_autor ty si chlap

@anonym_2dd909 ďakujem aj ja. Spolu tu sedíme a písali sme to.
@anonym_autor vy ste divni