Môj nový priateľ ma volá menom bývalej manželky
Ahojte baby, ja uz fakt nemam nervy. 3 tyzdne sa poznam s jednym chalanom, vsetko medzi nami klape tak, ako by malo, rozumieme si, pritahujeme sa, je nam spolu dobre, proste zatial vsetko super. Ale uz mi asi 6. krat povedal menom svojej byvalej. Je pravda, ze prve dve slabiky nasich mien mame rovnake, takze chapem, ze sa mu to mozno obcas pomiesat moze, ale uz mi to fakt lezie na nervy. A dnes rano to uz bolo cez ciaru, povedal mi jej menom uprostred milovania. Akoze ano, on sa vzdy ospravedlni, tvrdi, ze to nerobi naschval a vraj si to ani neuvedomuje, kym to nevypusti z ust, ale mne to uz zacina liezt brutalne na nervy. Hlavne ked viem, ze s byvalkou boli dlhe roky a vraj ju neskutocne miloval. Ja teraz vlastne ani neviem, co si o tom mam mysliet. Ved sme spolu len 3 tyzdne, mozno je to naozaj len hlupy zvyk a jeho mozog este nestihol prepnut, ale zaroven... ako casto sa este mam volat ako jeho byvala, aby som to zacala brat ako red flag? Dnes rano som od neho jednoducho odisla, lebo uz som toho mala dost. Vlastne ani neviem, preco to sem pisem. Nie je to oznam, ze s nim koncim, skor taky vykrik od jeduuuuu, lebo uz som to dnes potrebovala niekam vypustit.
takú facku by som mu dala, žeby sa precitol a hneď by vedel aj o plnoci ako sa volám ... asi potrebuje prebrať
@anonym_79c64f Ty si fakt tupa. On to nerobi ani naschval ani preto, ze si akoze nevie zapamatat meno novej az 3tyzdnovej frajerky. Cele dlhe roky vyslovoval jedno meno, tak uplne pochopitelne mu este vybieha meno byvalej, zvlast ak maju rovnaky zaciatok mena. Ale ano, radsej nech od neho odide, urobi mu sluzbu, nech si najde nejaku normalnejsiu. Ja mam 1 dceru a 2 vnucky, vsetky maju 5 pismenkove mena, 2 z nich zacinaju rovnakym pismeno a uplne bezne ich oslovim inym menom z tych troch, proste mi vybehne nejake meno z tych troch, kedze tie 3 mena cele roky opakujem a proste v rychlosti ked nieco hovorim poviem ine meno. Hlavne tie 2, zacinajuce rovnakym pismenom a poctom pismen. Maju ma prefackat a najst si inu babku? 😅🙈
Ja som mala dlhe roky priatela. 2 roky po rozchode som spoznala manzela. A veru sa mi tiez parkrat stalo, ze som ho oslovila byvaleho menom 🙈 jednoducho zvyk, ze muza, s ktorym mu bolo dobre, s ktorym som sa smiala, ktoremu som nieco nadsene hovorila, som oslovovala Fero. No a prisiel Robo, ale v podvedomi sa mi muz po mojom boku spajal s menom Fero. Aj ked o Fera by som uz ani bicykel neoprela.
@anonym_autor mala som frajera Vlada 4r.
Rozisla som sa s nim. Nasla som si Janca. Stalo sa mi viackrat ze som ho oslovila menom byvaleho. Smiali sme sa z toho a to bola cela veda. Ked si s niekym viac rokov, tak sa stane. Nemusi to znamenat vobec nic. Len zvyk. Dnes mame deti a je nam stale spolu skvelo. A je uplne jedno, ci som ho oslovila kedysi inym menom. Nikto predsa nie je neomylny. ✌️
@anonym_9034b7 to je iné,svokra to robí schválne,aby ťa nasrala,lebo tá prvá bola najlepšia a chcela ju za nevestu...
@anonym_2d52d0 nerobí to schválne, má to tak zafixované. Mne je z toho už smiešno. Na čo sa rozčuľovať? 🤷♀️
🙂
Rozpravaju sa 3 chlapi, kto sa ako preriekol pri manzelke:
Prvy:"Ja mam zenu Etelu a ked sme boli v tom najlepsom, tak som chcel
povedat: - Ty si uzasna Etka- a povedal som: -Ty si uzasna Betka-
Zena si hned zacala mysliet, ze mam nieco s nasou susedou Betou a tyzden
mi ani nenavarila."
Druhy:"To je nic. Ja mam zenu Mariu a psa mame sucku Ariu. No a po
sexe som povedal: -S tebou to je najlepsie Aria- Tak si to viete predstavit.
Zena si myslela, ze som nejaky uchylak a zoofil a mesiac som mnou ani
neprehovorila."
Treti na to:"To je nic chlapi! Ja som chcel minule povedat zene pri
ranajkach: - Milacik, bola by si taka laskava a podala by si mi
sol?- a povedal som: - Cely zivot si mi dosrala !!!
@anonym_79c64f Ty si fakt tupa. On to nerobi ani naschval ani preto, ze si akoze nevie zapamatat meno novej az 3tyzdnovej frajerky. Cele dlhe roky vyslovoval jedno meno, tak uplne pochopitelne mu este vybieha meno byvalej, zvlast ak maju rovnaky zaciatok mena. Ale ano, radsej nech od neho odide, urobi mu sluzbu, nech si najde nejaku normalnejsiu. Ja mam 1 dceru a 2 vnucky, vsetky maju 5 pismenkove mena, 2 z nich zacinaju rovnakym pismeno a uplne bezne ich oslovim inym menom z tych troch, proste mi vybehne nejake meno z tych troch, kedze tie 3 mena cele roky opakujem a proste v rychlosti ked nieco hovorim poviem ine meno. Hlavne tie 2, zacinajuce rovnakym pismenom a poctom pismen. Maju ma prefackat a najst si inu babku? 😅🙈
@anonym_e3269f porovnávaš neporovnateľné veci 😀 ale chápem máš už svoj vek a vnučky Ťa berú už s rezervou vzhľadom na vek 😝

Som s manželom dvanásť rokov. Svokra ma oslovuje menom jeho prvej frajerky, s ktorou chodil ešte počas VŠ. Obaja už máme 45+ 🤷♀️ a moje meno sa ani náhodou nepodobá na to frajerkine. Medzi ňou a mnou mal ešte jednu kočku a potom tri roky nikoho. Čo by som ti tak k tomu...
@anonym_9034b7 to je iné,svokra to robí schválne,aby ťa nasrala,lebo tá prvá bola najlepšia a chcela ju za nevestu...