icon

Môj nový priateľ ma volá menom bývalej manželky

Včera o 09:27

Ahojte baby, ja uz fakt nemam nervy. 3 tyzdne sa poznam s jednym chalanom, vsetko medzi nami klape tak, ako by malo, rozumieme si, pritahujeme sa, je nam spolu dobre, proste zatial vsetko super. Ale uz mi asi 6. krat povedal menom svojej byvalej. Je pravda, ze prve dve slabiky nasich mien mame rovnake, takze chapem, ze sa mu to mozno obcas pomiesat moze, ale uz mi to fakt lezie na nervy. A dnes rano to uz bolo cez ciaru, povedal mi jej menom uprostred milovania. Akoze ano, on sa vzdy ospravedlni, tvrdi, ze to nerobi naschval a vraj si to ani neuvedomuje, kym to nevypusti z ust, ale mne to uz zacina liezt brutalne na nervy. Hlavne ked viem, ze s byvalkou boli dlhe roky a vraj ju neskutocne miloval. Ja teraz vlastne ani neviem, co si o tom mam mysliet. Ved sme spolu len 3 tyzdne, mozno je to naozaj len hlupy zvyk a jeho mozog este nestihol prepnut, ale zaroven... ako casto sa este mam volat ako jeho byvala, aby som to zacala brat ako red flag? Dnes rano som od neho jednoducho odisla, lebo uz som toho mala dost. Vlastne ani neviem, preco to sem pisem. Nie je to oznam, ze s nim koncim, skor taky vykrik od jeduuuuu, lebo uz som to dnes potrebovala niekam vypustit.

sisska96
Včera o 11:07
@anonym_f196a0

Pamätám si, ako má môj prvý priateľ oslovil viac krát menom svojej tanečnej partnerky. Najprv mi to prišlo vtipné, potom som sa už na to nehnevala. A niekedy som mu aj zo žartom dvihla - Marcela, prosím ... smiech ma prešiel, keď som zistila, že Marcelka je do neho zaľúbená.

@anonym_f196a0 pokým on do nej nie je, tak no problém

beronsche
Včera o 11:09
@anonym_51d58e

@anonym_autor Mňa zarazilo najviac to, že píšeš, že si s ním 3 týždne. Ešte sa ani poriadne nepoznáte a už si sa mu podvolila na sex. Ani tvoje meno si nevie zapamätať.

@anonym_51d58e podvolila? Že aj žena môže chcieť sex ti nenapadlo asi...

anonym_03f2e9
Včera o 11:12

@anonym_autor uff tak Ivana asi bude dalej priorita….. kasli nanho. Nie je vysporiadany že “Ifka pašla” …

anonym_2b7977
Včera o 11:17
@arek00

Ja ako chlap ho viem pochopiť. Aj mne sa občas stane, že si pomylim mená mojich dcér. Jednoducho sa s tým zmier. Chudák chalan...je mi ho ľúto, lebo ho viem pochopiť. Ale viem pochopiť aj teba...a možno by bolo fajn v tej chvíli, ked sa opäť pomýli, tak mu povedz ty tiež inak, povedz mu teda "dobre Janko, aj ja ťa ľúbim" a uvidíš, že sa obaja zasmejete 😉. Verím, že to dobre dopadne

@arek00 je rozdiel, keď si pomýliš mena dcér (mozno v rýchlosti). Bud si s nimi denne alebo v pravidelnom kontakte. Ale tu priatel autorky uz s exkou nie je nejaký čas.
Ja si pamätám, že môj ex dlho volal svoju bývalú manželku (keď nieco riesil za deti atď.), že moja žena alebo manželka. Raz som mu to uz aj povedala, lebo mi to vadilo, bolo to voči mne neúctivé, boli sme už spolu nejaký čas. Jeho výhovorka, že veď s ňou bol roky. Sranda, ja som tiež s bývalým mužom bola taj istý čas a už som mu po rozvode ani raz nepovedala, môj muž.
Je to voči novému partnerovi neúctvié a nevhodné.

anonym_f196a0
Včera o 11:17
@sisska96

@anonym_f196a0 pokým on do nej nie je, tak no problém

@sisska96 tak bozkávali sa spolu na diskotéke, čo ti poviem. Priateľovi som povedala, že iba bozkávali? Všeobecne som bola vtedy veľmi benevoletná. Na sústredení ho prichytili rodičia v posteli s inou babou... vraj sa tiež iba bozkávali.

saraxyz
Včera o 11:18
@anonym_autor

@ivanka33 to napadlo aj mne ale sa mi to zda neskutocne trapne

@anonym_autor koľkokrát ste už boli spolu za tie 3 týždne?

sisska96
Včera o 11:19
@anonym_f196a0

@sisska96 tak bozkávali sa spolu na diskotéke, čo ti poviem. Priateľovi som povedala, že iba bozkávali? Všeobecne som bola vtedy veľmi benevoletná. Na sústredení ho prichytili rodičia v posteli s inou babou... vraj sa tiež iba bozkávali.

@anonym_f196a0 jaj tak nech sú spolu štastní

anonym_f196a0
Včera o 11:21
@sisska96

@anonym_f196a0 jaj tak nech sú spolu štastní

@sisska96 to bolo pred 25 rokmi. Dala som mu voľnosť. Dnes je šťastne ženatí a má deti.

orisker
Včera o 11:22

Aj moja pri sexe občas vykrikuje mená cudzích mužov.
Vraj "Ježiši Kriste!"

anonym_374900
Včera o 11:24
@orisker

Aj moja pri sexe občas vykrikuje mená cudzích mužov.
Vraj "Ježiši Kriste!"

@orisker 🫤

anonym_80ec48
Včera o 11:27
@anonym_2b7977

@arek00 je rozdiel, keď si pomýliš mena dcér (mozno v rýchlosti). Bud si s nimi denne alebo v pravidelnom kontakte. Ale tu priatel autorky uz s exkou nie je nejaký čas.
Ja si pamätám, že môj ex dlho volal svoju bývalú manželku (keď nieco riesil za deti atď.), že moja žena alebo manželka. Raz som mu to uz aj povedala, lebo mi to vadilo, bolo to voči mne neúctivé, boli sme už spolu nejaký čas. Jeho výhovorka, že veď s ňou bol roky. Sranda, ja som tiež s bývalým mužom bola taj istý čas a už som mu po rozvode ani raz nepovedala, môj muž.
Je to voči novému partnerovi neúctvié a nevhodné.

@anonym_2b7977 Uf, tiez bizar.

barbie79
Včera o 11:28
@anonym_autor

@ivanka33 to napadlo aj mne ale sa mi to zda neskutocne trapne

@anonym_autor to by aj bolo detinske, pozri ja si tiez neviem zapamatat mena a obcas sa pomylim, a 3 tyznde je kratky cas, neber to osobne... ja si neviem za rok zapamatat priezvisko mojej kolegyne a to robime spolu na jednom poschodi a je sme spolu v time

bielasovicka
Včera o 11:57

Prečo vlastne treba oslovovať menom toho druheho počas sexu? Nikdy som to nerobila.
Len sa pýtam 😄😄

anonym_14c40d
Včera o 12:03

@anonym_autor ja som prvé dieťa hádam aj do roka volala často menom môjho psa😁

biba_18
Včera o 12:27

kamoškinho syna občas nazvem menom svojho syna. kamošovho psa bežne menom svojho psa (ktorého nemám už 5 rokov). bežne sa mi stáva keď sa kolegu ktorý stojí pri mne a mám mu poslať majla tak sa pýtam ako sa to vlastne volá 😏
nahnevá to, rozumiem tomu - ale ste spolu len 3 týždne 🤷‍♀️

anonym_04dcd4
Včera o 12:37

Je to len zautomatizovane. Neboj sa, to prejde po par tyzdnoch. Dlho mal na jazyku jej meno, tak ked si nedava pozor, nesustredi sa, prekecne sa. Nic za tym nehladaj, oprav ho bez urazania sa, nerob z toho tragediu, nerobi to zamerne. Mna na zaciatku vztahu viackrat partner oslovil menom dcery alebo ex-ky. Prestane s tym, neboj sa.

bielasovicka
Včera o 12:47

@anonym_autor tiež si myslím ze to nerobí naschvál. A ešte keď sa vaše mena aj podobajú..... Daj tomu čas.

anonym_8017bb
Včera o 13:00

jasné že si predstavuje že sa miluje s ex.
Poznáte sa 3týždne a už máte sex? Za mňa zvláštne.
Tvoj priateľ ešte nie je vysporiadaný s ex, nie je pripravený na vzťah s tebou. a je úplne jedno či sú od seba rok, alebo 5 . Niekto to potrebuje spracovať dlhšie.
Nebola by som s týmto mužom. Mňa by urážalo že si tento pán nevie zapamätať ani moje meno.

anonym_6e5a46
Včera o 13:11
@anonym_autor

@anonym_2b6e9d Iveta

@anonym_autor nech ta vola Ivi a vybavene 👌

anonym_80ec48
Včera o 13:12
@anonym_8017bb

jasné že si predstavuje že sa miluje s ex.
Poznáte sa 3týždne a už máte sex? Za mňa zvláštne.
Tvoj priateľ ešte nie je vysporiadaný s ex, nie je pripravený na vzťah s tebou. a je úplne jedno či sú od seba rok, alebo 5 . Niekto to potrebuje spracovať dlhšie.
Nebola by som s týmto mužom. Mňa by urážalo že si tento pán nevie zapamätať ani moje meno.

@anonym_8017bb Nova doba😃

domkakvet
Včera o 13:13
@anonym_51d58e

Najväčší gól by bol to, keby sa miloval a autorkou a pritom myslel na bývalú. Preto by ju aj oslovoval bývalej menom.

@anonym_51d58e podla mna to tak aj bude.

anonym_8017bb
Včera o 13:15
@anonym_80ec48

@anonym_8017bb Nova doba😃

@anonym_80ec48 asi áno, už tomu nerozumiem.

anonym_763990
Včera o 13:31

Ja som si spomenula na niečo podobne 😀. Keď som mala asi 17-18. Mala som frajera a možno po 2 mesiacoch má vzal k ním domov. On mal neskutočne sexi brata (nepoznala som ho pred tým) a medzi nami prebehla neskutočná chémia keď nás zoznámil. A v ten večer som mu pri sexe povedala menom jeho brata 😀. Nikdy som s ním nič nemala, predtým ani potom. Ale tak mi zostal v hlave že som naňho nemohla prestať myslieť.

anonym_51d58e
Včera o 13:32
@beronsche

@anonym_51d58e podvolila? Že aj žena môže chcieť sex ti nenapadlo asi...

@beronsche Fúha. A hneď po troch týždňoch chodenia, s chlapom a ktorom vedela, že si jej meno zamieňa. Nechcem nikoho uraziť, ani tu byť vulgárna. Ale tomuto sa hovorí sexuálne zúfalstvo.

anonym_0d5b16
Včera o 13:38
@anonym_14c40d

@anonym_autor ja som prvé dieťa hádam aj do roka volala často menom môjho psa😁

@anonym_14c40d tvoje dieťa ťa može od roka oslovovať Bakanča... To bude rovnako vtipné...

anonym_c205ce
Včera o 13:51

@anonym_autor Fyzicky je s tebou ,v mysli s bývalou,je to na figu. On chce pri tebe bud na nu zabudnut,alebo prave si ju pripomenut.Tak ci tak si v tomto pripade asi len tlmič jeho emocií.

catherin4
Včera o 17:49

Za sa neprepadne od hanby. A evidentne mu na tebe nezalezi, kedze si na to nedava pozor. Uz by bol byvaly.

anonym_84b32d
Včera o 18:11

@anonym_autor pri tebe stále myslí na nu. Potrebuješ ešte iný dôkaz. Ako neviem, či je problém si zapamätat nejaké meno.

anonym_3bb3d3
Včera o 18:19
@anonym_139edc

@anonym_autor Počuj, skôr si všímaj ako sa k tebe správa atď. Zmýliť meno si môže, ja občas oslovím deti naopak, alebo syna a muža.

@anonym_139edc prepac ale oslovit naopak deti a partnerku je extra rozdiel. On mysli na byvalku boli spolu dlho a sialene ju miloval. A podla tohto stale miluje

anonym_9034b7
Včera o 18:21

Som s manželom dvanásť rokov. Svokra ma oslovuje menom jeho prvej frajerky, s ktorou chodil ešte počas VŠ. Obaja už máme 45+ 🤷‍♀️ a moje meno sa ani náhodou nepodobá na to frajerkine. Medzi ňou a mnou mal ešte jednu kočku a potom tri roky nikoho. Čo by som ti tak k tomu...