icon

Môj nový priateľ ma volá menom bývalej manželky

Včera o 09:27

Ahojte baby, ja uz fakt nemam nervy. 3 tyzdne sa poznam s jednym chalanom, vsetko medzi nami klape tak, ako by malo, rozumieme si, pritahujeme sa, je nam spolu dobre, proste zatial vsetko super. Ale uz mi asi 6. krat povedal menom svojej byvalej. Je pravda, ze prve dve slabiky nasich mien mame rovnake, takze chapem, ze sa mu to mozno obcas pomiesat moze, ale uz mi to fakt lezie na nervy. A dnes rano to uz bolo cez ciaru, povedal mi jej menom uprostred milovania. Akoze ano, on sa vzdy ospravedlni, tvrdi, ze to nerobi naschval a vraj si to ani neuvedomuje, kym to nevypusti z ust, ale mne to uz zacina liezt brutalne na nervy. Hlavne ked viem, ze s byvalkou boli dlhe roky a vraj ju neskutocne miloval. Ja teraz vlastne ani neviem, co si o tom mam mysliet. Ved sme spolu len 3 tyzdne, mozno je to naozaj len hlupy zvyk a jeho mozog este nestihol prepnut, ale zaroven... ako casto sa este mam volat ako jeho byvala, aby som to zacala brat ako red flag? Dnes rano som od neho jednoducho odisla, lebo uz som toho mala dost. Vlastne ani neviem, preco to sem pisem. Nie je to oznam, ze s nim koncim, skor taky vykrik od jeduuuuu, lebo uz som to dnes potrebovala niekam vypustit.

Strana
z3
anonym_2b6e9d
Včera o 09:30

@anonym_autor a aké máte tie mená ? 😀

anonym_96f4ea
Včera o 09:32
@anonym_2b6e9d

@anonym_2b6e9d aj mna to najviac zaujalo, ci jej namiesto Luboslava hovori Lubomira 😃

anonym_741282
Včera o 09:38

Nech ti hovori zlatko ...

aalt
Včera o 09:42

Chudak chlap. Ja volam dcery nahodne obomi menami, proste si to fakt neuvedomi, 3 roky pouzival ine, teraz navyse rovnaky zaciatok. Nech ta vola nejakou prezyvkou, kludne zlatko, zabka, chrobacik, len proste nech sa to zacina inac.

autor
Včera o 09:47
@anonym_2b6e9d

@anonym_2b6e9d ona je Ivana

anonym_51d58e
Včera o 09:51

@anonym_autor Mňa zarazilo najviac to, že píšeš, že si s ním 3 týždne. Ešte sa ani poriadne nepoznáte a už si sa mu podvolila na sex. Ani tvoje meno si nevie zapamätať.

anonym_78a77f
Včera o 09:52

Najskôr si mu mala dať čas nech si to uprace v hlave a potom mu dať (vieš čo) 🤣🤣

anonym_79c64f
Včera o 09:53

takú facku by som mu dala, žeby sa precitol a hneď by vedel aj o plnoci ako sa volám ... asi potrebuje prebrať

anonym_2b7977
Včera o 09:54

Ja by som toto nedávala. Neviem ako dlho je po rozchode s ex, ale najpravdepodobnejšie je to, že sa z rozchodu este nedostal.

anonym_2b6e9d
Včera o 09:57
@anonym_autor

@anonym_2b6e9d ona je Ivana

@anonym_autor a ty si?

anonym_8a0f06
Včera o 09:59
@anonym_2b6e9d

@anonym_autor a ty si?

@anonym_2b6e9d Ivona

anonym_139edc
Včera o 10:02

@anonym_autor Počuj, skôr si všímaj ako sa k tebe správa atď. Zmýliť meno si môže, ja občas oslovím deti naopak, alebo syna a muža.

anonym_51d58e
Včera o 10:02

Najväčší gól by bol to, keby sa miloval a autorkou a pritom myslel na bývalú. Preto by ju aj oslovoval bývalej menom.

autor
Včera o 10:03
@anonym_2b6e9d

@anonym_autor a ty si?

@anonym_2b6e9d Iveta

anonym_11368c
@anonym_2b6e9d

@anonym_autor a ty si?

@anonym_2b6e9d Tiež moja fantázia nesiaha asi tak ďaleko, aby som poznala dve (zrejme) slovenské mená začínajúce I-va-...
A navyše v tomto pripade by mohli byť obe pre neho "Ivka"...
Aha, už vidím..., autorka teda evidentne nevie, čo je slabika.😉

ivanka33

@anonym_autor volala by som ho menom svojho bývalého ....

autor
Včera o 10:05
@ivanka33

@anonym_autor volala by som ho menom svojho bývalého ....

@ivanka33 to napadlo aj mne ale sa mi to zda neskutocne trapne

anonym_51d58e
Včera o 10:06
@anonym_139edc

@anonym_autor Počuj, skôr si všímaj ako sa k tebe správa atď. Zmýliť meno si môže, ja občas oslovím deti naopak, alebo syna a muža.

@anonym_139edc Ale Ty to máš asi zo zabehaného rodinného tempa a režimu, že sa pomýliš. To sa stáva. Je to aj "stereotypom."
Ale ak je chlap čerstvo úprimne zamilovaný až po uši, toto sa mu nestane, lebo by mal hlave len tú ženu.
Z jeho strany to zrejme až tak vážne nebude, podľa všetkého. Skôr má autorku na uspokojovanie svojích potrieb, asi.

vilma7
Včera o 10:13

Bol s nou velmi dlho, neskutocne ju miloval...vy ste spolu len 3 t....akoze co cakas?

anonym_1de6be
Včera o 10:13
@anonym_autor

@anonym_2b6e9d Iveta

@anonym_autor ja by som z toho tragediu nerobila. Chlap je v tomto podla mna dost jednoduchy, proste nevie prepnut. Nehladaj za tym nic hlboke, ze preco sa myli.

anonym_5a221d
Včera o 10:17

@anonym_autor v pevom ease ako niekoho koho poznas 3 tyzdne dokazes oznacit za priatela? Pre mna je 🚩 najma fakt, ze sze vynechalo spoznavaciu fazu a u mna taky muz by sa priatelom nestal.

anonym_80ec48
Včera o 10:19
@anonym_51d58e

@anonym_autor Mňa zarazilo najviac to, že píšeš, že si s ním 3 týždne. Ešte sa ani poriadne nepoznáte a už si sa mu podvolila na sex. Ani tvoje meno si nevie zapamätať.

@anonym_51d58e A rozumeju si a vsetko klape tak, ako ma. Jedine, ze by nie😃😄

marianarem
Včera o 10:19

@anonym_autor Moze to byt aj automatika. Ja ked som bola v porodnici, tak spolubyvajuca tam mala len to nove babatko a vkuse ho volala menom prvej dcery, este aj na 3. den 🙂 Ale tak pre istotu si vsimaj aj ine signaly - ci ju casto nespomina v rozhovoroch, ci sa nefixuje na veci od nej, ci ti nepodsuva, aby si si dala uces ako byvala (aj taky pripad tu uz bol) a podobne.

arek00
Včera o 10:30

Ja ako chlap ho viem pochopiť. Aj mne sa občas stane, že si pomylim mená mojich dcér. Jednoducho sa s tým zmier. Chudák chalan...je mi ho ľúto, lebo ho viem pochopiť. Ale viem pochopiť aj teba...a možno by bolo fajn v tej chvíli, ked sa opäť pomýli, tak mu povedz ty tiež inak, povedz mu teda "dobre Janko, aj ja ťa ľúbim" a uvidíš, že sa obaja zasmejete 😉. Verím, že to dobre dopadne

anonym_bef2d8
Včera o 10:30

@anonym_autor Ja by som ho pri každom omyle normálne kopla do nohy, kým by sa neodnaucil od tohto zlozvyku 😃

anonym_f196a0
Včera o 10:31

Pamätám si, ako má môj prvý priateľ oslovil viac krát menom svojej tanečnej partnerky. Najprv mi to prišlo vtipné, potom som sa už na to nehnevala. A niekedy som mu aj zo žartom dvihla - Marcela, prosím ... smiech ma prešiel, keď som zistila, že Marcelka je do neho zaľúbená.

anonym_374900
Včera o 10:46

@anonym_autor ach, jaj tu si prečítaj tému, ako žena 10 rokov v manželstve netušila, že jej muž má 5 ročné decko s inou a paralelný vzťah. Až dokiaľ nebolo súdne pojednávanie na výživné na to cudzie dieťa. Veď ty o ňom nevieš vôbec nič a už s ním chrapeš. Boh vie, čo sa z toho ešte vykľuje. Treba sa chrániť, psychicky a emočne a nedávať sa tak ľahko ... .

anonym_0d1435
Včera o 10:48

Ja môjho pri sexe občas volám Bože,ale jemu to nevadí

anonym_39e21f
Včera o 11:03

mne to pride zvlastne.. ivana a iveta mi nepridu take podobne, aby sa tak casto mylil. ja by som mala pocit, ze na nu stale mysli, aj pocas nasho sexu 😖 fuj

sisska96
Včera o 11:06

Veľmi podobné mená. Inak neviem, aj moja švagriná sa pred pár mesiacmi rozišla s exom a stále sa pomýli a hocikoho osloví jeho menom. 😄

Strana
z3