icon

Môj partner ma zatajuje na sociálnych sieťach

12. jan 2026

Je naozaj tak veľa chcieť od partnera, aby ma mal aspoň na jednej spoločnej fotke na sociálnych sieťach? Kedysi ma mal všade, na Facebooku profilovku, titulku, na Instagrame. Viem, možno to znie povrchne, ale mňa to trápi hlavne preto, že on sociálnymi sieťami doslova žije.
Sme spolu už dlhé roky a ešte pred pár rokmi ma bez problémov pridával. Zrazu všetko vymazal. Teraz fotí len seba svoje telo, tvár, upravuje si fotky a nie je týždeň aby nepridal selfie.
Možno si poviete, že má niekoho iného… viem, že to tak nie je. Skôr mám pocit, že ma zatajuje, možno si necháva otvorené dvierka, aby pôsobil ako nezadaný.
Viackrát som mu povedala, že ma to mrzí, že mám pocit, akoby sa za mňa hanbil alebo akoby som mu nestačila. Ak nechce pridávať fotky, aspoň jednoduchý popis, že je vo vzťahu… ale ani to nie.
Je mi z toho úprimne smutno, keď vidím, ako iní muži hrdo zdieľajú svoje polovičky a on nič. Dokonca mi zakazuje, aby som náhodou ja pridala naše spoločné fotky na svoje siete.
Aký je váš pohľad? Preháňam, alebo by ste sa cítili rovnako?
Jeho odpoveď je totižto že riešim zbytočnosti a že on tam nechce dávať súkromie ale to pre mňa nie je argument keďže tam pridáva pomaly aj to ako je na záchode. (To je len metafora)

Strana
z2
anonym_14cb3b
12. jan 2026

Chcela som napisat, ze ste asi "prechodeni", ale mate dieta, tak to posobi, ako by sa nechcel zmierit, ze starne a zena s dietatom na sietach mu pridavaju roky, taky pubis stale. 👥

autor
12. jan 2026
@anonym_14cb3b

Chcela som napisat, ze ste asi "prechodeni", ale mate dieta, tak to posobi, ako by sa nechcel zmierit, ze starne a zena s dietatom na sietach mu pridavaju roky, taky pubis stale. 👥

@anonym_14cb3b Akoze chapem fáza zalubenia je už prec ale sem tam zájdeme na rande a aj sa odfotime no on to nepridá. A ja ho už aj hocikedy podpichnem daj to na Instagram a on nic. Ignor alebo povie “no urcite povedal som ti že tam nechcem davat sukromie”.
A neviem či sa cíti stary, to asi nie lebo dieta sme mali skoro, mame ešte pár rokov do 30.

anonym_2c4140
12. jan 2026

Pozistuj viac .Mne by to nehralo keby zrazu takáto otočka

1gramofon
12. jan 2026

Asi si chce ešte užiť. Keby nežil soc.sietami tak by to nič neznamenalo, ale on nimi žije.

anonym_ff2663
12. jan 2026

Ahoj, môj muž nikdy nemal fb a ja som z neho odišla minulý rok na jar. Máme pekný život, sme spolu 20 rokov, 18 ako manželia 🥳 Ak vám to s priateľom v ničom inom neškrípe, tak to nerieš. Ak sú aj iné veci ako len sociálne siete, ktoré ťa vo vašom vzťahu trápia,rieš tie...

lindusss2016
Včera o 05:23
@billy_jean

@anonym_autor ale ešte raz, sociálne siete nie sú realita, dôležité je to, čo žiješ. Ak vám to v realite klape a všetko funguje, nehľadaj chybu na sockách. Ak to nefunguje ani tam, socky sú iba vrcholom ľadovca.

@billy_jean ak on zije na socialnych sietach, tak je to blbe. Ja a ani moj priatel nezdielame na sietach jeden druheho, ale ani nepridavame svoje selfiecka a celkovo tam nedavame nase sukromie. Ale ak on si tam fori svoje telo a vystavuje ho na obdiv, je to naozaj podozrive.

som_realistka
Včera o 05:50

Pozbieraj co najviac spolocnych fotiek, zaves ich na siete kam len mozes s popisom ako sa milujete aky ste stastny par, a aky je on uzasny partner, zbavis sa ho skor. Toto co robi on je spravanie sa lovca, co caka na lepsiu korist, kym pride, stacis aj ty, resp ty budes istota co je poruke vzdy, ked bude bez ulovku 😀

anonym_7dcb35
Včera o 07:39

@anonym_autor tento váš virtuálny život na sociálnej sieti... Ja mám s mužom vzťah cez 16 r, sme po 30tke, neviem koľko máš ty, či 18, alebo 20.. ale mali by ste spamätať obidvaja. Ja sociálne siete neriešim, nežijem na IG, ani ho nemám, FB zapneme raz za dva mesiace a iné siete asi ani nepoznám. Treba žiť reálny život a nie byť zhypnotizovany sledovaním čo si kto fotí, pridáva a žiť lajkami, kto má menej je vlastne nič, kto má veľa je hviezda. Smutná doba a smutné, že teba toto trápi. Čo ti to pomôže keď ťa vycapi na internet? Sama píšeš že nikoho nemá, tak o čo ti ide? Potrebuješ lajky aká ste spokojná rodinka? Pritom za dverami riešiš iné veci? Ak si necháva zadné dvierka, tak aj v práci ťa možno zatají, s kamošmi keď pôjde von.. ak ti toto vadí a je to neprekonateľný problém, nájdi si iného ktorý da s tebou fotku aj keď pôjdete na hajzel. Alebo takého, čo tieto hlúposti ani nerieši ale žije reealny vzťah a ty to začni robiť tiež a nesleduj ho, to ta nemôže napĺňať

jblheart
Včera o 09:05

@anonym_autor Keď ti hovorí že riešiš zbytočnosti ale on má času dosť riešiť aby si upravoval fotky, robil selfíčka a každú chvíľu bol na nejakej sociálnej sieti... Veľa ľudí nemá spoločné fotky lebo nechcú alebo ich to nejako nezaujíma dávať všetko na sociálne siete. (Napríklad - tu sme spolu na chate, tu sme spolu na dovolenke, tu sme spolu v reštaurácii, tu sme spolu v záchode..). Keď ti však v tom aktívne bráni že ani ty nemáš dávať spoločné fotky a ani on ich nedáva a aj tie čo mal vymazal tak je to dosť podozrivé. Navyše keď sa o tom ani nechce baviť s tebou keď to chceš riešiť tak je to zlé.

petracandle
Včera o 09:12
@anonym_ff2663

Ahoj, môj muž nikdy nemal fb a ja som z neho odišla minulý rok na jar. Máme pekný život, sme spolu 20 rokov, 18 ako manželia 🥳 Ak vám to s priateľom v ničom inom neškrípe, tak to nerieš. Ak sú aj iné veci ako len sociálne siete, ktoré ťa vo vašom vzťahu trápia,rieš tie...

@anonym_ff2663 ale to nie sú "len socialne siete, ktoré ju trápia" 😃 on ju cez ne evidentne podvádza. Nechápem tieto rádoby "nadveci" úvahy, ktoré sú ale úplne, úplne iná situácia

hopsas
Včera o 09:18

@anonym_autor za mňa je toto úplne jasné ....zatajuje ťa lebo nechce aby niekto tušil že existujes. A ak by mu tak naozaj záležalo na súkromí tak by bnepridaval ani sám seba. Ale ak si dáva selfie pravidelne tak chce byť za chrumkavého. Pre iné ženy.

anonym_46cb56
Včera o 15:09

@anonym_autor povedz mu ze ta to trápi a keď s tým nič neurobí tak by som vzťah s nim prehodnotila pokým je ešte čas bez detí.

lindusss2016
Včera o 15:59
@anonym_7dcb35

@anonym_autor tento váš virtuálny život na sociálnej sieti... Ja mám s mužom vzťah cez 16 r, sme po 30tke, neviem koľko máš ty, či 18, alebo 20.. ale mali by ste spamätať obidvaja. Ja sociálne siete neriešim, nežijem na IG, ani ho nemám, FB zapneme raz za dva mesiace a iné siete asi ani nepoznám. Treba žiť reálny život a nie byť zhypnotizovany sledovaním čo si kto fotí, pridáva a žiť lajkami, kto má menej je vlastne nič, kto má veľa je hviezda. Smutná doba a smutné, že teba toto trápi. Čo ti to pomôže keď ťa vycapi na internet? Sama píšeš že nikoho nemá, tak o čo ti ide? Potrebuješ lajky aká ste spokojná rodinka? Pritom za dverami riešiš iné veci? Ak si necháva zadné dvierka, tak aj v práci ťa možno zatají, s kamošmi keď pôjde von.. ak ti toto vadí a je to neprekonateľný problém, nájdi si iného ktorý da s tebou fotku aj keď pôjdete na hajzel. Alebo takého, čo tieto hlúposti ani nerieši ale žije reealny vzťah a ty to začni robiť tiež a nesleduj ho, to ta nemôže napĺňať

@anonym_7dcb35 sice zijes realny zivot, ale to ti nebrani v tom, aby si tu anonymne online zhodila nrjaku zenu, o ktorej nic nevies, aby si ju sudila a odsudila, lebo ty mas nejaku predstavu a snad aj navod na to, ako zit spravne 🙈 a zaroven si vobec nepochopila pointu jej prispevku, jej ocividne nejde o to, aby na ig posobili ako stastny par, ale je jej podozrive spravanie jej chlapa, ktory na sietach ocividne zamerne chce posobit single. Comu na tom nerozumies? To podla teba znamena, ze nezije realny zivot a ze jej ide o lajky? Aby si nebola prekvapena, ked ta aj v tom realnom zivote vymeni tvoj partner za mladsi model, lebo mu pojde o realne lajky a bude hladat obdiv a uznanie u kolegyni, susedy, kamaratky a pod... Nesud na zaklade jednej temy, lebo v tomto pripade ti este aj uplne unikla pointa

sense
Včera o 16:02

Ak s tým predtým problém nemá a zrazu ma tak niečo skrýva a teba intuícia neklame,...podľa mňa sa vydáva za single

anonym_7dcb35
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
Včera o 16:21

@anonym_autor neviem, je to zvlastne... lebo ak to bezne robi, na siete si fotky dava a takyto krok urobil.. chcela by som vediet preco a trvala by som na tom. CI ide o bezpecnost, sukromie alebo fakt zatajuje.. nieco v tom musi byt. A hlavne ak ide aj mna obmedzovat, co mam a nemam niekam davat... no just by som asi dala :D inak mi tiez nie sme sparovani, ani nemame fotky po sietach ale ani nikdy sme to nemali

Zatajovanie moze mat xy dovodov, napr. mam znamu co ani nemoze mat siete, ked mala tak jej vypisovali kadejaki spekupanti c ozhanali jej chlapa, lebo kadeco navyvadzal :D

anonym_79ca06
Včera o 17:17
@anonym_autor

@anonym_14cb3b Akoze chapem fáza zalubenia je už prec ale sem tam zájdeme na rande a aj sa odfotime no on to nepridá. A ja ho už aj hocikedy podpichnem daj to na Instagram a on nic. Ignor alebo povie “no urcite povedal som ti že tam nechcem davat sukromie”.
A neviem či sa cíti stary, to asi nie lebo dieta sme mali skoro, mame ešte pár rokov do 30.

@anonym_autor on neprida fotku s tebou ani s dieťaťom? Ale ani ty nemôžeš????wtf...to je hádam tvoja vec a si svojprávna..
To sa Vám zdá ženy v poriadku? Jednoznačne loví inde a chce vyzerať ako single.... A zvlášť, keď intenzivne žije na soc.sietach a denne pridáva selfie...

simca06022011
Včera o 17:19
@anonym_79ca06

@anonym_autor on neprida fotku s tebou ani s dieťaťom? Ale ani ty nemôžeš????wtf...to je hádam tvoja vec a si svojprávna..
To sa Vám zdá ženy v poriadku? Jednoznačne loví inde a chce vyzerať ako single.... A zvlášť, keď intenzivne žije na soc.sietach a denne pridáva selfie...

@anonym_79ca06 na toto je lahke riesenie😈, nahodit v noci cely album family fotiek, zatagovat ho, a tvarit sa ze nic :DDD ak lovi inde, vsetci kade tade uvidia.. :D ja na stastie sa s kludom dostanem do soc.sieti svojho chlapa, kludne by som vedela vsetko poriesit s tym :D
co sa horsie moze stat, ako ze sa prejavi dovod jeho cirkusov okolo socialnych sieti?? :D aspon bude rychlejsie pokoj. NIe?

vladinka
Autor odpoveď zmazal
anonym_2fac04
Včera o 17:37

@anonym_autor ja neviem, ale veď je to jasné ako facka. Nechce, aby "niekto" vedel že existujes. Ešte o to viac že nechce aby si dávala a ty fotky a nim. Logicky....kto je asi ten niekto? Samozrejme že nejaká žena alebo ženy. Pridáva si ešte selficka? Potrebuje ju / ich zaujať .
Nie, nemôžeš vedieť či niekoho ma alebo nie. Ja si myslím že má, som o tom takmer presvedčená. Niesi si s ním nonstop predsa. Nevieš kam ide keď ide do roboty, alebo na nákup. Tipujem že telefón si mu už prešla (chápem úplne) a ani tam si nič nenasla keď máš takú istotu. Ani to nieje istota ver mi. Môj ex všetko hneď mazál, alebo to mal schované tak, že som to dokázala nájsť len ja 😅

autor
Včera o 18:43
@anonym_2fac04

@anonym_autor ja neviem, ale veď je to jasné ako facka. Nechce, aby "niekto" vedel že existujes. Ešte o to viac že nechce aby si dávala a ty fotky a nim. Logicky....kto je asi ten niekto? Samozrejme že nejaká žena alebo ženy. Pridáva si ešte selficka? Potrebuje ju / ich zaujať .
Nie, nemôžeš vedieť či niekoho ma alebo nie. Ja si myslím že má, som o tom takmer presvedčená. Niesi si s ním nonstop predsa. Nevieš kam ide keď ide do roboty, alebo na nákup. Tipujem že telefón si mu už prešla (chápem úplne) a ani tam si nič nenasla keď máš takú istotu. Ani to nieje istota ver mi. Môj ex všetko hneď mazál, alebo to mal schované tak, že som to dokázala nájsť len ja 😅

@anonym_2fac04 nie telefón som mu neprešla lebo si ho stráži. Kontrolky mi blikali hneď, všetko si uvedomujem a to čo tu píšete tak s vami úplne suhlasim ženy, a som rada že ste mi dali za pravdu lebo on chcel urobiť zlu zo mna že čo to vobec riešim.

anonym_2fac04
Včera o 18:52
@anonym_autor

@anonym_2fac04 nie telefón som mu neprešla lebo si ho stráži. Kontrolky mi blikali hneď, všetko si uvedomujem a to čo tu píšete tak s vami úplne suhlasim ženy, a som rada že ste mi dali za pravdu lebo on chcel urobiť zlu zo mna že čo to vobec riešim.

@anonym_autor tak asi potrebuješ istotu že ťa podvádza. Asi je cas pozrieť mu do mobilu.
Áno pozrieť do mobilu, aj keď ti tu budú písať že nieeee, bozeee , to je pod úroveň. Nieje. Keď sa trápiš a žiješ v neistote, telefón ti za pár minút ukáže pravdu a zmení život.
Alebo Najľahšia cesta je vieš aká? Sadni si s ním za stôl a povedz mu aby ti ukázal mobil. Že máš podozrenie. Keď nebude mať čo skrývať, ukáže. Ale to si nemyslím. Začne ťa obviňovať že si žiarivka a stíhačka a z teba spraví blázna a telefón neukáže. A tam máš istotu že tam má niečo čo nemáš vidieť.

zuzana76
Včera o 19:02
@anonym_autor

@billy_jean ak ste spolu 20 rokov predpokladám že ste trosku iná generácia, síce ja by som po tom tiež veľmi túžila. Ja na mojich sociálnych sieťach už nemám žiadne fotky no on je opak…

@anonym_autor mne pride aj cudne, aby si chlap fotil selfie, suhlasim s @melanta on celkovo nebude v poriadku

betulinka1
Včera o 19:17

@anonym_autor som stara generacia, Cize nemam fotky na sociálnych sieťach. Ale ak mas pocit, ze ta zatajuje, tak to sprav inak. Davaj ty vase spolocne fotky, fotky s dietatom a vsade o označuj. Ked si ho bude nejaka hladat na sieťach, najde ho s rodinkou cez tvoj profil 😉😉😉. A ak mu to bude vadit, tak uz sama vies, ze je problem. Spravila by som to ako skusku schválne. A kludne aj kazdy den, by som tam nieco pridala 💪🏻💪🏻.

autor
Včera o 20:40
@betulinka1

@anonym_autor som stara generacia, Cize nemam fotky na sociálnych sieťach. Ale ak mas pocit, ze ta zatajuje, tak to sprav inak. Davaj ty vase spolocne fotky, fotky s dietatom a vsade o označuj. Ked si ho bude nejaka hladat na sieťach, najde ho s rodinkou cez tvoj profil 😉😉😉. A ak mu to bude vadit, tak uz sama vies, ze je problem. Spravila by som to ako skusku schválne. A kludne aj kazdy den, by som tam nieco pridala 💪🏻💪🏻.

@betulinka1 vyskúšam 😄

Strana
z2