icon

Môj partner odišiel

10. mar 2025

Odišiel odomna partner, vraj nám to neklape. U mňa total sok, lebo som to vôbec nečakala. Je to 6 mesiacov, už som to ako tak rozdychala a dala sa do kopy. On si kúpil športové auto a cestuje kade tade. Spolu so svojím kamošom, s ktorým sa pozná dlho ale posledného pol roka nášho vzťahu sa intenzívnejšie priatelili. Vlastne, sme sa stretávali ako rodiny.Myslim, že ma nikdy nemali radi. A ja proste len ziram z ich storiek na FB. Samé vymyslené historky. A ja nechápem, čo sa tomu môjmu chlapovi stalo. Nikdy taký nebol, bol skôr gaucovy tip a teraz. 🙈🙈🙈 Keby som ho nepoznala, tak by som si myslela, že je gay

Strana
z2
vanilkovazmrzka
10. mar 2025

Tak asi je gej.

patka06
10. mar 2025

Ja tomu hovorím ďalšia puberta, poznám veľa chlapov čo sa takto zmenili v určitom veku, zvyčajne okolo 40tky.

minenkaa
10. mar 2025

Vsak nech si uziva zivot,asi ste neboli pre seba stvoreni

pribinak
10. mar 2025

Pol roka po rozchode sleduješ jeho FCB? Ale čosi ….ved sa venuj niečomu užitočnejšiemu

moonlight1210
10. mar 2025

Skor asi vzdy tuzil takto divoko zit, akurat nemal odvahu ist do toho sam od seba. Tak sedel na gauci a snival. Cakal, kym ho niekto odvazne z toho gauca vytiahne. A dockal sa.

A co vies, kludne moze byt gay, ci bisexual.

Pre teba je podstatne ho prestat sledovat a zit svoj zivot tak, ako teba bavi.
Rozhodne potrebujes od neho detox, nez si zivot nadalej prepchavat informaciami o nom. Potom tam neostava priestor na teba.

Ak mas strach, ze bez toho sledovania ostane v tvojom tivote ina dute prazdno, je cas zacat snivat, cim ho chces zaplnit.

kavasmliekom
10. mar 2025

A ty potrebuješ sledovať jeho storky na internete, namiesto toho, aby si začala žiť aj ty. Co taj sa sústrediť na seba? Bude ti lepšie.

janickacrazy
10. mar 2025

Máte aj deti?

autor
10. mar 2025

Nesledujem ho dajak intenzívne. Áno, máme deti.
@moonlight1210 mohol, keby chcel. Tak to nie je.
@patka06 46

retatka
10. mar 2025

A.. ?tak si plní svoje sny.Nezáviď.Plň si aj ty svoje a hlavne ho nestalkuj, to nieje normálne.

stanulienkat
10. mar 2025

On pridáva storky na Facebook zo svojich výletov na športovom aute. Ty sa staráš o deti. Najvyšši čas to zmeniť!!! Deti treba dať do striedavky, aby si mohla začať pridávať fotky na Facebook z výletov aj ty.

barborachors
10. mar 2025

A co tebe bráni kúpiť si športiak a zacat konecne zit? Preco ste vy ohrdnuté zeny stale v role obete?

janickacrazy
10. mar 2025

@barborachors asi malé výživné

evcagabi
10. mar 2025

Gay

tilly
10. mar 2025

@stanulienkat presne tak. Deti do striedavky a ideš

ano12345
10. mar 2025

@evcagabi kebyze je gay nezasunie do zeny. Ked uz tak bi

rozculena
Autor odpoveď zmazal
tiezjedna
10. mar 2025

@ano12345 by si sa divila, koľko gayov zasunie do ženy, kým si to vôbec prizná a vyoutuje sa sám pred sebou😉

@autorka andropauza ako vyšitá. Nezvládol ju a poslal rodinu ku dnu. Fakt by som mu to osladila. Nie kvôli pomste, ale kvôli tomu, že aj ty máš nárok na život. Ako veľké máte deti?

evcagabi
10. mar 2025

@ano12345 u nas na dedine poznam gaya co ma deti 🤷‍♀️ tiahne mu na 60 a vtedy sa to proste tak riesilo. On vysmiaty. Zena je pol zivota po jeho odchode sama a dcera troska, co sa nevie zaradit do zivota

ano12345
10. mar 2025

@tiezjedna realny gay nikdy nezasunie! Taky co sa robi je vzdy BI! ako hetero nikdy neda chlapovi, iba bi!

ano12345
10. mar 2025

@evcagabi takze poznas bi… nie geja.

bielasovicka
10. mar 2025

Takže máte už aj dospelé deti, si myslím. A ty začni si užívať, zi svoj život, rob to, co si doteraz nemohla. Ved je veľa vecí ktoré žene urobia radosť.

autor
10. mar 2025

Nemáme veľké deti. Máme striedavku. Neviem, kde z môjho príspevku ste vyčítali, že nežijem a nerobím to, čo ma baví. Ja som spokojná, len ma proste dost soklo jeho správanie

barborachors
10. mar 2025

Tak ked si spokojna, tak si užívaj a necuduj sa ze ma športiak. Kazdy chlap chce take auto, ked uz. A s kamosom si chodia po záletoch baliť na auto mlade fazule, proste druha puberta. Žiadni geji to nie su.

moonlight1210
10. mar 2025

Preco sa ta dotklo?
Asi v prvom rade by si si mala sama odpovedat na tuto otazku, preco sa ta to tak dotyka. Nie je nad to, zacat uprimnostou k sebe samej. Potom az riesit druhych (vacsinou clovek takto zisti, ze nema vlastne co riesit, lebo si uz vsetko vyriesil, ked bol k sebe, sam o sebe, uprimny).

autor
11. mar 2025

@moonlight1210 máme spolu deti. Boli sme spolu niekoľko rokov. A nepisala som, že sa ma to dotklo ale že som doslova v škoku z toho

lenkakravcova
11. mar 2025

Svadbu a deti ste plánovali? Alebo sa prihodili? Chcel ich on? Resp s tebou rátal niekedy ako s manželkou? (Ak nie, tak to až tak šokujúce nie je).

sense
11. mar 2025

Vieš čo aj ja som po rozvode začala žiť inak a podľa ex som sa odtrhla z reťaze (rozumej nesedela som doma a nebuchala si hlavu o stenu že som ostala na dcéru sama a nebola odkázaná na jeho výživné) a podobne kecy. Zrejme dobieha zameškané a nemusí sa nikomu prispôsobovať.
Úprimne...čudujem sa skôr tebe že sleduješ jeho FB čo tam pridava

bielasovicka
11. mar 2025

No vidíš, pre mňa nepochopiteľné ze 46 roční ľudia majú ešte malé deti. V tom veku som už mala dospelé deti, a žila som si svoj život. Nečudujem sa tvojmu chlapovi. Ale to je môj názor, každý si život môže zariadiť ako chce. A mat problémy. Ako ty. Prepáč.

moonlight1210
11. mar 2025

“ Ja som spokojná, len ma proste dost soklo jeho správanie”

Otazka stale ostava - Preco sa ta to dotklo? Preco si v takom soku? Preco take emocie okolo toho?

Mas z toho pocit, ze ta tym uraza? Ze teraz ukazuje, ako mu je dobre a prenesene to beries tak, akoby hovoril, ze pri tebe mu bolo zle? Bol uviazany, uvazneny?
Alebo veris, ze ti tym daco odkazuje? Ako na teba uz kasle? Ako mu vobec nechybas? Ani zivot s tebou?
Ze teba obratom hodil za hlavu ako zabudnutu minulost (ktora uz neexistuje)?

Mala si nejake konkretne ocakavania na jeho spravanie po vasom konci?

Pytaj sa sama seba - Preco si z toho tak rozhodena? Co ti vlastne tak vadi?
Lebo nech sem napises stokrat, ze riesis jeho (a aj sama sebe to stokrat zopakujes), ty riesis seba. Cez neho.

123profil321
11. mar 2025

@bielasovicka tak, nie každému sa podarí mať deti v 20tke

Strana
z2