Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou
Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?
Presne za taku kamarátku ma vymenil.
myslím že si v práve... pochybujem že by niekto toto vo vzťahu schválil
No to urcite 🙈 jedine, ze by som sla aj ja 😆
Tiez by som vybuchla. Akoze na kavu, na obed ok. Ale dovolenka??? To isto…
Ti dvaja bud nieco spolu chcu mat, alebo uz maju. A len z teba potreboval spravit tu slahnutu, ze ty si na vine, ty si ta zla a on je chudacik, ktory len chce pomahat.
Zacitil prilezitost 😅 nebola to nejaka jeho tajna laska, ktoru vzdy chcel?
Tu bola scéna úplne na mieste
Ad jedna je uplne normalne, ze ti to vadi, ale jeho reakcia je 🚩🚩🚩. Na 100% s nou tam chcel nieco mat, ak uz davno nema.
jedine ze pojdes aj ty inak je to non go a teda cudujem sa ze ona vobec toto chce
Povedz mu, že aj ty sa zatedy odreagujes a kým nebude doma , bude u vás bývať kamarát
Uz by bol moj ex za to, ze mu vobec taka moznost napadla. :D
Ako ho vobec mohlo napadnut nad takym niecim len uvazovat nieto sa este opytat a planovat. Mne by sa to tiez nepacilo a ani by ma nenapadlo robit nejakemu kamosovi butlavu vrbu na dovolenke. Ona nema kamosky? Toto uz zavana niecim a blikali by mi kontrolky.
Preboha, toto určite nie.
Daj mu prečítať tieto reakcie, nech vidi🫣
Jedna vec je toto nedovolit. Ale druha, ja by som s takym chlapom byt nechcela, co by vobec toto vypustil z ust. Rovno im nechaj volnu cestu… ziadny ozaj ziadny chlap co svoju partnerku lubi, by toto nenavrhol
to je inak dobry napad, povedz mu ze ok a ty ides v rovnakom termine na dovcu s kamaratom xyz
ale teda naozaj uz to navrhnut je drzost
To sa s nim rovno rozid na co to natahovat a cakat kym dojde k nevere, alebo kym sa daju do kopy.
Odvaha mu nechýba..
@mischy00 jj tiez ma to napadlo, ze ok, ved ked on ide dovolenkovat aj ona nech ide s nejakym kamosom. ale prave toto nie je riesenie. Je to chumaj proste. Toto vo vztahu nema co hladat
@liv1 samozrejme že nemá, preto tá irónia. A že izby oddelene, aj keby bývali každý v inom hoteli, by som na neho pozerala ci mu nehrabe. Ale občas pomôže nastaviť zrkadlo, aby si druhá strana uvedomila absurditu svojho nápadu
Tvoja reakcia je opodstatnená. Namiesto toho, aby to uznal a zamyslel sa nad tým, ešte bude teba obviňovať zo žiarlivosti. Smutné. Nech ide na dovolenku s tebou, nie s cudzou ženou. Mne uz tieto "kamošky a kamoši", ktori nepoznajú hranice, lezú riadne na nervy. Aj tieto utesovania sa navzájom v týchto podivných "kamaratstvach". A on sa môže hanbiť, že jej tu hranicu neukázal!
Ona nema ziadnu kamosku s ktorou vypusti paru a pretriedy myslienky ?
Tieto kamaratstva su velmi divne
A teraz tu bude ona dobrucka, milucka, chutnucka, ktorá nikdy nežiarli a jej by to voooobec nevadilo, chudáčik pod papučou, s akou kravou to je vo vzťahu 🙂
Je to čudné, vadilo by mi to. Úprimne? Neviek ci by som chcela byť s mužom ktorému toto vôbec napadne.
Za prvé sa pridávam k ostatným babám, že toto je niečo co je riadny 🚩🚩🚩 No a za ďalšie by som na neho ešte skúsila fintu: “čo ti šibe, sám na izbe zaplatíš toľko čo dvaja, idem aj na nech neplatíš jednozložkovu izbu” 😁 samozrejme joke…. Ja by som si toto fakt nechala v hlave prebehnúť a sadla si s ním na pokec. Ona kamošky isto má, on má teba. Prečo si mysli že si hlúpa? 5 rokov nie je vôbec malo, nehovoril ti či voľakedy mal o ňu záujem?
Kristaaaa pana... Ten teds dal..
Ved on uz s nou asi aj spi preboha.. Trn je odvazny
Ten si na ňu brúsil zúbky už dávno, teraz to rozbehol naplno, no ale ten spôsob, že vraj sa zbaviť negatívnych pocitov. Ešte z teba debilnú urobí a on chudák obetavý, len pocity do hotela na pár dní ide triediť🤣🤣. Čo takto pomenovať veci pravými slovami a zachovať sa ako chlap a nie ako sráč?
@autorka poznaju sa 15 rokov a su kamosi. Mne by to nevadilo.
@bludna 🤣 no to by som si pozrela v realite, aka by si bola frajerka... Este pridaj, ze by to pokojne mohla byt sexica prvej triedy a ty by si si v pohodicke vylozila doma nohy na stol a zapla tv, kym by oni dovolenkovali... To iste...
Ona nema ziadnu kamaratku?
Ako mam tiez prevazne kamaratov nez kamosky.
Ale toto by mi veru nenapadlo 🙈
Nechapem to jemu skrzlo toto v hlave alebo jej.?
To je pako 🫣

Nepáčilo by sa mi to rovnako ako tebe.