Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou
Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?
@bludna 🤣 no to by som si pozrela v realite, aka by si bola frajerka... Este pridaj, ze by to pokojne mohla byt sexica prvej triedy a ty by si si v pohodicke vylozila doma nohy na stol a zapla tv, kym by oni dovolenkovali... To iste...
@lindusss2016 nechapem tvoju ironiu. Vyjadrila som svoj nazor, ze by mi neprekazalo keby moj partner isiel s dlhorocnou kamoskou na dovolenku. Taktiez by mi nenapadlo pytat si jeho dovolenie v opacnom pripade. Sme dospeli ludia predsa.
… raz nepochopím dospelých mužov vo vzťahu, ktorí potrebujú chodit vo svojom voľnom čase s kamarátkami ma kávičky vo dvojici … dovolenka je už len čerešnička na torte 🙈
Keď tam spolu pôjdu, tak je dosť možné, že ta za ňu vymení..možno čakal na ňu cely život a ty o tom ani nevieš.
Nech ide, ale nech sa nevracia. Ak ho po 5 rokoch toto napadne tak asi mu viac záleží na kamarátke ako na tebe...
🤣🤣🤣Já odpadnem. To kde žije? Pravdaže je tvoja žiarlivosť a výbuch na mieste. Já by som mu dala niečo proti mne otáčať. By sa on otočil medzi dverami a mohol by sa tak vrátiť až dostane rozum. Toto nie je ultimátum, toto je život vo vzťahu. By som ho chcela vidieť naopak ako by reagoval.
A ja uz len pridam, ze oddelene izby😂jednotka izba je vzdy pomaly v cene izby pre dvoch, teda by kazdy platil ako pre par a dovolenka stala 2x tolko…neveriiiiim…verim jedine tomu, ze to moze byt fajn kocka, ktora momentalne potrebuje zmenit prostredie a teda bud pomahame ako par a ideme spolu 2+1 alebo rozchod…
Ta kamarátka ktorá sa práve s niekým rozišla akože naozaj chce ísť na dovolenku so zadaným chlapom? Zaujímal by ma jej názor. Bud o tom ani ešte nevie, čo tento jej kamoš plánuje, alebo je úplne vypatlana alebo sa proste chcú dať dokopy. Toto normálny chlap nevymyslí! Môj muž ma tiež takúto kamarátku. Keby čokoľvek potrebovala, pozve ju k nám, tu sa môže vyrozprávať. Ani by ho nenapadlo ísť s ňou na dovolenku, preboha.
Nech ide ale domov nech sa uz nevracia. Asi tak by som mu to odobrila…
Určite by sa mi to nepáčilo.
Ja by som mu povedala, s kľudom angličana, nech si dá facku, ale takú silnú, že mu tú myšlienku vybije z mozgu...a to vôbec nie som žiarlivá...ale toto by mi prislo ako keby nemal úctu ku mne..
No mne by sa ani len tie kávy nepáčili. Dobra kamoška mu máš byť ty a nie cudzia žena 🤷🏻♀️. A to aj izbu majú v pláne mat spoločnú ci akoo
@bludna ja len, že množstvo vzťahov začalo z kamarátstva, kde sa obaja poznali x rokov...
Toto "smrdí" záujmom muža o tu kamošku a ona je konečne voľná.
@beronsche Chapem ale v tom pripade by som predsa chcela vediet, ze moj muz tuzi po inej a ja sa mozem zariadit inak. Kazdopadne ja nevidim na kamaratstve medzi muzom a zenou len skryty zaujem o vztah.
@lindusss2016 nechapem tvoju ironiu. Vyjadrila som svoj nazor, ze by mi neprekazalo keby moj partner isiel s dlhorocnou kamoskou na dovolenku. Taktiez by mi nenapadlo pytat si jeho dovolenie v opacnom pripade. Sme dospeli ludia predsa.
@bludna ziadna ironia. Ja hovorim, ze hypoteticka situacia je jedna vec a ak sa to stane realne, je to hned ine. Ci tvoj partner bezne chodi na dovolenky s kamoskami, ze to mas uz zazite?
Autorka nereaguje, jasny troll 😁. Ze este aj ja sa necham nachytat 🙈
jednoznacne je tam zaujem muza o "kamaratku" ktora je konecne volna, by som mu neverila ani keby na tu dovcu nesli, uz len ze ho to vobec napadlo
@bludna ziadna ironia. Ja hovorim, ze hypoteticka situacia je jedna vec a ak sa to stane realne, je to hned ine. Ci tvoj partner bezne chodi na dovolenky s kamoskami, ze to mas uz zazite?
@lindusss2016 nechapem naco sa vlastne pytas, ked rovno spochybnis moju odpoved 😀 Ako som uz napisala, nemala by som problem s tym ak by moj muz chcel ist na dovolenku s DLHOROCNOU kamoskou, ktora preziva tazsie zivotne obdobie.
@bludna @lindusss2016 boze baby kaslite na to. Aha, 99% zenam by to vadilo, a potom 1% nie, no a? Ako priklad uvediem nieco, co sa stalo vcera - boli sme s muzovym kamaratom a jeho novou priatelkou na veceri, a on (ten kamarat) utrusil, ze by jednu babu v takych obtiahnutych satach co tam bola "dobre pretiahol zozadu". Na zachode som sa jeho priatelky pytala, ci jej to akoze nevadi, a ona hihi haha, bed aj ja si myslim, ze vyzera dobre. Takze ludia su rozni.
Ja by som ho zabila.
Ani som nefocitala do konca, jasne mu vysvetli, ze sa ti to nepaci, nesuhlasis s tym a nezelas si aby jej robil butlavu vrbu na dovolenke. Ako by sa jemu pacilo, keby si Ty isla na dovolenku s kamaratom, ktoremu sa skoncil vztah. Urcite by skakal od radosti.
Zaujímavé, že tu nikto neradi aby sa zamyslela kde urobila chybu ako to bolo v minulej téme ktorú založil muž a pýtal sa na to, že jeho žena si píše s chlapom.. nikdy nepochopím tieto dvojaké pohľady ktoré tie isté ženy radia rozdielne len na základe pohlavia..
(Autorka, nič proti tebe, to je len taká malá vsuvka, čo sa len týka komunikácie na mk)
Och no keby mal on aj naozaj tie najpočestnejšie úmysly na svete, tak nešťastná kamoška by si po troche vínka chcela dokázať, že je stále príťažlivá a zrazu by izby oddelené neboli.. .ale že ho to aj napadne taká chujovina a ešte sa bude čudovať, že ti to vadí. Ak ste sa.pochytili, trebalo by aj tebe nájsť nejakého kamoša. Ideálne takého, čo sa zrovna rozišiel s frajerkou z dôvodu priliz veľkého penisu 🤣
Že je to blbec. Tiež mám kamaráta (už je viac rodinný priateľ, cezomna sa skamarátili s mužom) a vždy keď aj niekam ideme, tak všetci spolu aj s mojim mužom. Ani by ma len nenapadlo ísť len s ním
Keby moj prisiel vobec len s takymto navrhom v sekunde by bol vztah v tej chvili ukonceny.
Ako ja som pocas nasho vztahu isla tiez na dovolenku k moru s kamaratom ale nic sme spolu nikdy nemali, ani tam samozrejme, medzi nami nikdy neboli ziadne sympatie. A este isli dalsie dve dievcata. Takze sme boli partia 3 dievcata a sam medzi babami 😃 bola to ina situacia. Priatel bol aj tak nastvany a ja ho aj uplne chapem, ze preco, dlho to predychaval a este dlhsie mi to vyhadzoval na oci. On vtedy neisiel z istych pricin.
Ale najvacsi red flag 🚩 je, ze ona je po rozchode a toto ma tendenciu sa zvrhnut ze on bude (ak uz aj nie je) jej naplast.
Dala by som mu ultimatum. Bud ja alebo dovolenka a ona.
By som ho ovalila panvicou po hlave . No najlepšie by si urobila to samé. Povedz mu toto ,, ináč aj môj dobrý priateľ nedávno opustil priateľku a chcel by si teraz odpočinúť a tiež ma pozval na dovolenku len my dvaja neboj každý máme vlastné izby... tak môžem ísť ? 😏😏😏
Povazujem sa za nadmieru tolerantnu a neziarlivu osobu, ale proti tomuto by som mala výhrady. Vôbec nič nemám proti dlhoročným kamarátkam ani kavičkam, aj výlety v partii by som rozdychala. Ale ísť vo dvojici na dovcu za účelom utesovania čerstvo rozidenej kamošky je silný tabak aj na mňa.
Myslím, že je pár takých kamarátov, s ktorými by som sa manželku nebál pustiť na dovolenku.
Ale toto rozhodne nebude ten prípad, a to zdôvodnenie "zbaviť sa zlých myšlienok", to je už úplne tragikomické...
Mám kamarátov. Dokonca ich poznám dlhšie ako môjho muža, ale v živote by mi nenapadlo ísť s nimi na dovolenku 😅🤦🏻♀️

A on by bol v pohode s tym, ze ides s kamosom na dovolenku??