icon

Môj priateľ chce ísť na dovolenku s jeho kamarátkou

18. máj 2025

Baby poradte, ja som hotova...mam priatela, spolu sme vyse 5 rokov, nemame ziadne problemy...obcas chodi s kamaratmi von, s par naj kamaratkami na kavu...ja tak isto, nikdy som nemala dovod ziarlit, ani on ma mna nie...ma jednu kamosku ktoru pozna cely zivot a jej sa teraz skoncil 15 rocny vztah...a opytal sa ma ci by mi vadilo keby s nou ide na par dni na dovolenku ze ona sa potrebuje zbavit zlych myslienok, ze samozrejme izby budu mat oddelene...velmi som vybuchla ze kde toto videl...ze ved ist s kamoskou ma kavu je jedna vec ale na dovolenku ked si zadany je ina vec...skratka velmi sme sa pohadali a otocil to proto mne ze ja som ziarliva...inak som si ziadne cudne spravanie nevsimla, stale sme spolu cize nemozem povedat ze by sa nejak stretavali...co by ste robili na mojom mieste?

Strana
z6
anonym_3f7b2e
12. júl 2025

@anonym_autor veľmi dobrá kamarátka. Toto keď vo vzťahu počujem tak sa mi nožík vo vrecku otvára. Ísť s veľmi dobrou kamarátkou na dovolenku? Prosím ťa... O čo tomu chlapovi asi pôjde? Zranená žena ľahko podľahne citom a kadečo sa môže udiať.

mamina7070
12. júl 2025

aj mna by zaujimalo ako toto dopadlo?

anonym_5f6e45
20. júl 2025

Aj ja som mala takého experta, ktorý sa vybral na dovolenku s dávnou kamoškou a ráčil mi to oznámiť, keď už bolo všetko dohodnuté, postavil ma pred hotovú vec a ešte to zľahčoval. Bol to pre mňa šok.

evcagabi
20. júl 2025

Bol na tej dovolenke? 😅😅

ankare
20. júl 2025
@anonym_5f6e45

Aj ja som mala takého experta, ktorý sa vybral na dovolenku s dávnou kamoškou a ráčil mi to oznámiť, keď už bolo všetko dohodnuté, postavil ma pred hotovú vec a ešte to zľahčoval. Bol to pre mňa šok.

@anonym_5f6e45 Somár. Ste stále spolu?

laurinka27
20. júl 2025

CHCEME UPDATE!!!! 🏖️ 👩‍❤️‍👨

klariska1
Autor odpoveď zmazal
gabrielladan
27. júl 2025

Anooo, prosím update 😁 .. toto by som ale veru netolerovala.

laurinka27
2. sep 2025

čaute 👋🏼

anonym_5f6e45
2. sep 2025
@ankare

@anonym_5f6e45 Somár. Ste stále spolu?

@ankare áno, sme, vydiskutovali sme si to

Strana
z6