Môj priateľ si píše s inými

mlbb
9. apr 2024

Ahojte,
pred 2 rokmi som sa prestahovala kvoli priatelovi po mnohych rokoch v zahranici na Slovensko. Boli sme spolu sice kratko, ale nas vztah na dialku sa nedal tahat. Ked som ho spoznala bola som s dlhorocnymi priatelom. Tento moj terajsi priatel mi zacal vymyvat mozog, ze ako je mozne ze po tolkych rokoch vztahu este nemam dieta. Problem bol v tom, ze moj expartner sa na dieta necitil (doteraz ho nema), vlastne ani ja som to neriesila kym som nestretla mojho terajsieho priatela, mala som aj zdravotne problemy, ale nakoniec som od neho (ex) odisla. Vratila som sa spat na Slovensko, kde som nemala ziadnu zakladnu - chybali mi priatelia, ale verila som, ze bude dobre. Lenze, nastal problem s ktorym som vobec neratala. Mam 37 rokov a moj priatel si vkuse vypisuje s inymi. Nie je vobec nejaky atraktivny, mne sa napriklad uz pred zacatim vztahu vobec nepacil, ale ako clovek sa mi zdal fajn, tak som sa po jeho neustalom prehovarani - ze ak to skusime, tak spravi vsetko preto aby to vyslo - s nim dala dokopy. Ked som ho stretla, bol obycajnym chalanom, ale vypracoval sa - stal sa znamym a odvtedy sa na neho lepia same zlatokopky. Boli ma, ze si neuvedomuje ze to nie je uprimne a nevazi si to co moze stratit. Hovori mi ze som stara, skareda pritom som vzdy mala fesakov.

martinmmartin
9. apr 2024

@mlbb ostan s nim , deti ho zmenia........ alebo moznoze konecne zacne aj pit. Kazdopadne nic nerob, tvoj zivot bude iba krajsi a krajsi, uvidis ze ho tak zmenis k lepsiemu. Inak to ani nemoze byt

viera
10. apr 2024

@mlbb To ako fakt ste spolu?…

olimuc
10. apr 2024

Nie si stara ani skareda … ale …zahodis vsetko kvoli chlapovi, co ma vtaka zo zlata? Nebud naivna… na to si fakt stara…on si neuvedomuje co strati … skor by som povedala, ze on to ma na haku a ta co straca a stratila si jedine ty.

pet888
10. apr 2024

@mlbb on si nevazi teba a tiez ty si nevazis seba..ked zotrvavas v takom vztahu..😏

viera
10. apr 2024

@olimuc Myslim, ze si to ani neuvedomí🙂

zmrzlinka2021
10. apr 2024

@mlbb a prečo s ním stále chodíš?

dskjhfdlkdjhl
10. apr 2024

A s nim to dieta mas, ked Ta prave na dieta nalakal? Dufam, ze nie a teda sa ho cimskor zbav a zacni si vazit seba, budu si Ta aj druhi.

stanka0926
10. apr 2024

Ten koniec bolel... Prec od neho 👍

sissy27
10. apr 2024

@mlbb z hovna bic neupleties. Co ta pri nom drzi?

miriam11
10. apr 2024

@mlbb na co si s ním?

mili2016
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
10. apr 2024

Nevážis si sama seba a preto si neváži ani on teba...

kikus7
10. apr 2024

@mlbb Ach jaj, neverím, že sú také ženy... Veď si vôbec nevážiš samu seba. On Ťa zhadzuje a Ty mu to toleruješ. A ešte Ťa to bolí. Čo Ťa bolí? Že je to magor? A čo, že máš 37? Len kvôli veku a tikaniu biologických hodín si chceš urobiť decko s idiotom? To radšej sama a bezdetná. Ak si s takýmto urobíš dieťa, tak sa nebudem čudovať, ak tu o nejaký čas budeš vypisovať, ako sa trápiš sama s dieťaťom, lebo ten Tvoj naháňa iné sukne a kašle na Teba a dieťa. Kašle na Teba už teraz, keď si vypisuje s inými a kto vie čo ešte. A inak čudujem sa, že taký úspešný chlap má ešte čas vypisovať si s kadekým.

janulka1802
10. apr 2024

Podobnú vetu ako Tvoju poslednú mi pripomínal môj ex. Čuduj sa svete, teraz mám muža omnoho väčšieho fešáka ako bol on. Potrebuješ ešte niečo dodať?

jaond19
10. apr 2024

@mlbb nevazi si ani si vazit nebude. V tom vztahu zbytocne zabijas svoj cas, ten ti nikto nevráti.

ibrunova
10. apr 2024

A prečo si s ním? Tiež kvôli peniazom ako tie zlatokopky? Lebo iný dôvod mi nevychádza.

metoyou4
10. apr 2024

@mlbb ako vieš,že si píše s inými ženami?ak očividne pred tebou a ani sa neskrýva ,utekaj ihneď a neponižuj sa.Príde lepší aj keď s menej zabezpečeným,no budeš šťastnejšia v živote .Urobí to aj pri ďalšej a ďalšej.Peniaze vymývajú mozgy niektorým ľudom

dianka3
10. apr 2024

@mlbb Povec mu ze ty nepotrebuješ mať prachy aby si mala kopec nápadníkov narozdiel od neho. Povec mu toto : ,,Ja že som stará? Som v najlepšom veku záujem majú o mňa oveľa vetší fešáci než ty a to ani nemusím byť niekto narozdiel od teba. Choď sa pozrieť pred zrkadlo! nie len že si neaktraktívny ale aj škaredý chlap a keby si sa nebol pri peniazoch žiadna by ani bicykel o teba neoprela, nebodaj stále veríš že ich zaujímaš ty lebo si hotový Brad Pit 🤣🤣🤣 Sa preber !!! Ved ani mne sa vôbec nepáčiš a som s tebou lebo si mi vyplakával a bolo mi ťa úprimne ľúto.,,
A potom ho pošli do riti! Máš právo byť s človekom s ktorým sa budeš cítiť dobre bude ta úprimne milovať a povie ti že si krásna aj keď ti bude totálne zle budeš grcať a budeš vyzerať ako zombie no pre neho budeš najkrajšia žena pod slnkom 😊
Ináč keď ani sa ti nepáčil iba sa ti zdal ,,fajn,, a teraz vieš čo je to za debila prečo si ešte doteraz s ním? 🤔
Bež ty od neho preč kým si ešte mladá ,nájdi svoje štastie❤️

aurinia
10. apr 2024

@mlbb niekedy sa tu pohoršujem, ze vsetky baby radia rozchod pri prvom probleme...ale mnohokrát majú pravdu ...muži resp ľudia sa nemenia .... Keď je raz chlap "kurevnik" tak aj ostane.... Ak nie si extra tolerantná...čo takých je málo ...je to pre teba signál. Dakuj za takéto signaly, pretože ti dávajú šancu zistiť aky ten človek je, a šancu rozhodnúť sa tak aby si v živote netrpela. Sú muži čo ženu nosia na rukách. Hľadala by som ďalej.

fido69
10. apr 2024

Vymyslené a pozliepané ako lastovičie hniezdo.
🍿🍿🍿🥤

januska12323
10. apr 2024

Bojíš sa byť sama alebo prečo si s ním?

sinusoida
10. apr 2024

@mlbb vykašlala by som sa na neho, dosť zvysoka...a sprav to.

mlbb
autor
10. apr 2024

@ibrunova zarabam viacej ako on, takze zle si odhadla. Lubim ho, preto som s nim.

mlbb
autor
10. apr 2024

@fido69 priala by som si, aby to bolo vymyslene. Bohuzial, kruta realita.

ibrunova
10. apr 2024

@mlbb porozmýšľaj, čo na ňom ľúbiš.

mlbb
autor
10. apr 2024

Myslite si, ze moze zafungovat podmienka, ze bud s tym prestane alebo v tom momente odchadzam?

mlbb
autor
10. apr 2024

Inak, asi 5 jeho kamosov mi povedalo o nom, ze je suknickar. On mi na to povedal, ze on ziadnu svoju partnerku nikdy nepodviedol a to co robil medzi tym ma nema zaujimat. Nedavno som sa dozvedela, ze aj ked vypisoval mne, tak s niekym bol.

mlbb
autor
10. apr 2024

Problem je v tom, ze ich rodina sa strasne zameriava na vek zeny. Jeho otec je gynekolog. Cez Vianoce sa ho vsetci zacali pytat, kedy sa vezmeme a kedy bude dietatko (vsak uz mam svoj vek) a on ako keby sa zlakol. Odvtedy si vkuse vypisuje s niekym - raz o 12 rokov mladsou, teraz o 4 roky mladsou.
Prvyraz som na to nahodou prisla a tej damy som sa spytala o co jej ide. Prestala. Ale uz ozaj nemozem byt ako stopovaci pes a vypisovat tu vsetkym zenam co sa lepia na jeho peniaze. Vsak to je ponizujuce.
Ja som vzdelana zena, mam za sebou uspesnu karieru a toto spravanie mi je proti srsti. Neskutocne ma to ponizuje a mi to ublizuje, lebo som aj citlivy clovek. Je mi z toho smutno.

ibrunova
10. apr 2024

@mlbb nič také nezafunguje, akurát to bude robiť potajomky. Zlož si ružové okuliare.

mlbb
autor
10. apr 2024

Dalsia vec je, ze on je narodnostou madar. Teraz - po 2 rokoch vztahu si zmyslel, ze chce zenu madarku. Ja som slovenka a jeho identitu plne respektujem. Pride mi sialene, s akymi kriteriami prichadza po 2 rokoch vztahu. Akoze to doteraz nevedel?