icon

Môj vzťah s manželom nemá budúcnosť

28. mar 2023

Ahojte. Uz dlhšie ma drží myšlienka ze môj vzťah s manželom nemá budúcnosť. Úprimne už manžela nemilujem, počas rokov sa veľmi zmenili jeho názory s ktorými sa vobec nestotožňujem a doslova mi vadia. Nieje to zlý človek, a viem že iná žena by s nim mohla byť šťastná ale ja nie.
Len neviem či zničiť deťom možnosť vyrastať v plnej rodine len preto že ja už manžela nemilujem a niesom s ním šťastná.
Neviem sa cez to preniesť a fungovať s ním normálne akoby sa nič nedialo. Tak ma zaujíma či niekto takýmto niečím prechádza/al a čo by ste robili.

Strana
z3
miadi
29. mar 2023

Aby ti raz deti nevycitali preco snim si!/ a ked im povies ze koli nim.. to bude dost odveci pre ne.

katkati
29. mar 2023

Na NOVE ide teraz každý utorok večer seriál Jedná rodina. Podľa mňa perfektný, s dobrým hereckým obsadením a dá sa z neho veľmi poučiť, aj keď je napísaný a natočený trocha s nadsázkou.

micha1linka
30. mar 2023

porozpravala by som sa s muzom o tom co citim, poviem ti, ze zostavat vo vztahu kvoli detom je casto pre tie deti este horsie ako keby ste isli od seba, lebo deti vnimaju napatie aj bez hadok.

iwesska
30. mar 2023

@bajka16 Vies co neviem,ci to tak je, syn ma kamarata,rodicia rozvedeny, otec sa mu max.venuje a aj tak sa synovi stazuje,ze to nie je bohvie co stale pendlovat medzi rodicmi,ze by chcel aby obedovali cez vikend ako rodina vseci spolu a pod....V rodine tiez mame dieta z rozvedenej rodiny,ktore skoncilo na AD...Mozno az v dospelosti sa s tym tie deti zmieria. Ale chapem tiez,ze nema zmysel byt v nefungujucom vztahu len kvoli detom. Asi je aj rozdiel v akom veku k tomu pride. Pubertaci to podla mna zvladaju horsie.

ina7
30. mar 2023

Spytaj sa sama seba, ci by si chcela aby tvoja dcera zila v takom vztahu ako ty. Deti vidia ako ziju rodicia a ked je tvoj muz ako opisujes, je velkmi pravdepodobne, ze deti budu opakovat naucene vzorce. Naozaj to chces riskovat? Aj ked vo vztahu nie je laska, vztah moze fungovat kvoli detom ak je tam respekt vzajomny. Ak jeden musi drzat hubu a krok a ked neposlucha prikazy na slovo tak je zle, to nie je partnersky vztah. A nie, nie je tvoja vina ze je zly ked "neposluchas". To on ta manipuluje. Toto chhces naucit deti? Predstav si deti v puberte, si si istá ze stale bude dobry otec alebo bude tyranizovat aj ich?

jujala
16. apr 2023

v septembri som si tym presla ale ex mal tieto pocity. Uz davno, pradavno sme si slubili, ze ak vztah nebude fungovat, ze jeden z nas bude nestastny, tak si to uprimne povieme a rozideme. Citila som, ze sa nieco neprijemne deje ale ze rozvod, tak to mi podrazilo nohy. 2 tyzdne milion otazok, plac, zufalstvo az som zistila, ze ma frajerku. To mi neskutocne pomohlo a zacala som realne uvazovat a riesit. Deti sa tiez spamatali, ked videli mamu uz normalnu. o 4 mes. rozvod a je som stale, stale, stale detom vystvetlovala, ze laske sa neda rozkazat a ja som v podstate mala krasne manzelstvo. Deti to uuuuuuplne v poho zvladaju, proste viac cestuju medzi mnou a ex. Ja si zijem docela v poho...Odpoved na Tvoju otazku: nie, nezila by som v manzelstve, ktore ma nenaplna. Deti nie su hlupe a citia to. Este raz nie.

Strana
z3