icon

Moja manželka chodí von s cudzími chlapmi

24. mar 2025

Teraz budem znieť ako totálny zúfalec a vlastne sa tak aj citim. Zena zo mna robi idiota a ja neviem, ako v tejto situacii zavhovat chladnu hlavu. So zenou mame 1,5 rocnu dceru a kamarat mi poslal profil mojej zeny na zoznamke. Konfrontoval som ju s tym. Najskor ma zacala klamat, že to si niekto urobil falosny profil. Povedal som jej, nech mi teda ukaze telefon - ukazala. Ziadnu aplikaciu tej zoznamky tam nemala. Za par dni som zistil, ze tam moja zena ozaj chodi a je taka vychcana, že cez prehliadač. Maže si históriu. Telefon som jej v noci zobral. S nejakými chlapmi si pise na instagrame, asi z tej zoznamky. Zistil som a teda sa mi aj priznala, horko tazko! že sa stretla s dvoma
( s prvym 2x a s druhym 3x ) fyzicky ma nepodviedla, aspon som to z tých sprav nevycital a ona mi tiez povedala že s nimi bola len vonku. Som taky nasraty že by som ju vyhodil z domu a poslal ju do ***… mne povedala že ide s kamarátkami, ja som bola doma s dcérou a ona s cudzími chlapmi chodila po vonku. Možno si to tu aj prečíta. Ja som za rozvod, robí zo mna idiota, neváži si ma. Čo si o tomto cele myslite? Ona sa tvári ako nič.

mischy00
•
24. mar 2025

@autor čiže žiadne výčitky, nič....chápem. niekde je u vás problém, nieco jej chýba alebo len nevie co od dobroty. Niektoré ženy o ktoré prejavia muži záujem zostanú ako utrhnute z reťaze, cítia sa žiadané a doslova sa vyžívajú v tom, že s nimi chcú ísť muži von.
Len úprimný rozhovor pomôže, možno rola matky a manželky ju až tak nenadchla.....hľadá si svoje úniky z reality, žiaľ dosť nešťastne.

kandelabra
•
24. mar 2025

Ja si myslim, ze zena, ktora by to robila lebo jej nieco u muza chyba alebo on robi nieco zle, by sa po odhaleni na teba aspon vyhulakala a dozvedel by si sa, co jej vadi. Ale toto, skor nevie co od dobroty...

ibatanecnica
•
24. mar 2025

@kajakamura26 to ako vazne? Chcem by ziadana tak idem na zoznamku? V prvom rade si lroblemy riesim doma

minenkaa
•
24. mar 2025

@sasa1310 a tebe čo preskočili,kde píšem o podvádzaní

mischy00
•
24. mar 2025

@ibatanecnica skutočne sebavedomá žena, ktoré vie, že nepotrebuje blázniť mužov, na zoznamku ísť nemusí. Vie, že keby chcela, má mužov koľko chce....

enmery
•
24. mar 2025

Zaujímavé sú niektoré postrehy. Pretože o témach, kde toto robí muž žene je vždy on debil a žena bez viny. Si nejaký prvý poriadny partner Tvojej ženy?
A ešte tá jej reakcia.

kikush182329
•
24. mar 2025

@minenkaa vysvetli mi prosim ta tvoje zmyslanie, kedze obhajujes, ze je normalne nechat sa zmotavat inymi muzmi. Za mna toto robia len velmi ubohe zeny.

minenkaa
•
24. mar 2025

@kikush182329 Čo a kde sa píše o zmotavani

kikush182329
•
24. mar 2025

@minenkaa ok. Vies mi vlastnymi slovami opisat co ta zenska vlastne vystraja?

nika23t
•
24. mar 2025

Neviem, prečo neverím ani slovu...

minenkaa
•
24. mar 2025

@kikush182329 ako ja môžem vedieť co vystrája ,nepoznám ju

minenkaa
•
24. mar 2025

@nika23t presne

sasa1310
•
24. mar 2025

@nika23t prečo. My sme zažili v rodine presne takéto isté. Teda nie ja a muž, ale nechcem konkretizovať. Ale na chlp rovnako, len tam už došlo aj k styku. A nie iba s jedným. A tiež doma malé deti

hellwant
•
24. mar 2025

@minenkaa Ty si si ani poriadne neprecitala, ako to bolo. A napises, nech chodi aj on von so zenami a budu si rovni. Co to je za manzelstvo, kde jeden klame druhemu( povedala mu, ze ide s kamoskami a isla s chlapom zo zoznamky), s kym ide von a ty to este beries ako normalne. Dufam, ze keby ti tvoj povedal, idem s kamosmi a pôjde so zenou so zoznamky, ved neva, ze sex nemali, ty to zoberies ako normalne. Tazko. Uz iba, ci chlap hovori pravdu, to nevieme. Nemame ako to zistit.

minenkaa
•
24. mar 2025

@hellwant ano zoberiem to uplne normálne

hellwant
•
24. mar 2025

@minenkaa 🤣 V poriadku by to bolo, keby neklamal- nema co skryvat- kam ide- Napr. idem von s Katarinou. A nie idem s Petrom a som s Katarinou. Dufam, ze mas rada klamarov a veris im, to je uplne normalne verit partnerovi, ked klame.

minenkaa
•
24. mar 2025

@hellwant u nás v rodine som ja ten co klame a klamem bez mihnutia brvou ,takže ana mám rada klamarov,milujem sa

kikush182329
•
24. mar 2025

@minenkaa z toho co opisal je uplne jasne co vystraja. Musi to byt brutalne zakomplexovana zenska, bez ziadnej sebahodnoty a este aj s nizkym IQ. Nechava si dvihat ego cudzimi muzmi, aby sa citila ziadana. Je to velmi ubohe.

kikush182329
•
24. mar 2025

AUTOR?...

Toto je pani manzelka?
@minenkaa

minenkaa
•
24. mar 2025

@kikush182329 tak ak ju tak dobre poznáš a vies presne co robi a preco vysvetlí jej osobne co je zle

hellwant
•
24. mar 2025

@minenkaa Ok. Uz aspon chapeme preco to tak beries. Ja by som moralku takto zit nemal ako ty.

minenkaa
•
24. mar 2025

@kikush182329 áno určite by som chcela takéhoto chudáka

kikush182329
•
24. mar 2025

@minenkaa vysvetlim to najprv jej manzelovi na kave. Aby som mu trosku zdvihla naspat sebavedomie po takej toxickej zenskej.

kikush182329
•
24. mar 2025

@minenkaa chudak??? Z coho to sudis? Opisuje sa ako vzorny manzel.

maminkadeticiek
•
24. mar 2025

Toto zacina byt zaijimave

minenkaa
•
24. mar 2025

@kikush182329 ved to opisuje sa ako vzorný manžel

autor
•
24. mar 2025

@kikush182329 tak asi som nebol vzorný. Nepisal som jej správy ma dobre rano, zmizol som do roboty. Prisiel z roboty venoval sa dcére, keď sla spat siel som cvicit. Zene som sa venoval v podstate cez vikend a vramci domácnosti tak nejak normalne. Sex bol monotonny. Urcite mam aj ja chyby, ale toto som si si nezasluzil. Ak sa chce kurvit nemala sa vydávať

minenkaa
•
24. mar 2025

@hellwant a preto žijem svoj zivot ja a a ty ten svoj

lenkakravcova
•
24. mar 2025

Presne ako si napísal, robí z teba idiota.
Keby sa aspoň ospravedlnila, že to prehnala a končí s vypisovanim si nadobro..ale ona hra urazenú. To znamená, že si myslí, že nič zle nespravila. Bude to len horšie

maminkadeticiek
•
24. mar 2025

@minenkaa co ti chybalo?Co ta k tomu dohnalo?