icon

Moja manželka chodí von s cudzími chlapmi

24. mar 2025

Teraz budem znieť ako totálny zúfalec a vlastne sa tak aj citim. Zena zo mna robi idiota a ja neviem, ako v tejto situacii zavhovat chladnu hlavu. So zenou mame 1,5 rocnu dceru a kamarat mi poslal profil mojej zeny na zoznamke. Konfrontoval som ju s tym. Najskor ma zacala klamat, že to si niekto urobil falosny profil. Povedal som jej, nech mi teda ukaze telefon - ukazala. Ziadnu aplikaciu tej zoznamky tam nemala. Za par dni som zistil, ze tam moja zena ozaj chodi a je taka vychcana, že cez prehliadač. Maže si históriu. Telefon som jej v noci zobral. S nejakými chlapmi si pise na instagrame, asi z tej zoznamky. Zistil som a teda sa mi aj priznala, horko tazko! že sa stretla s dvoma
( s prvym 2x a s druhym 3x ) fyzicky ma nepodviedla, aspon som to z tých sprav nevycital a ona mi tiez povedala že s nimi bola len vonku. Som taky nasraty že by som ju vyhodil z domu a poslal ju do ***… mne povedala že ide s kamarátkami, ja som bola doma s dcérou a ona s cudzími chlapmi chodila po vonku. Možno si to tu aj prečíta. Ja som za rozvod, robí zo mna idiota, neváži si ma. Čo si o tomto cele myslite? Ona sa tvári ako nič.

minenkaa
24. mar 2025

@maminkadeticiek nerozumiem otázke.Kto ma naháňal

hellwant
24. mar 2025

@minenkaa Ja ta nesudim, ty si kopes klamstvami jamu pre seba aj si sama pad uzijes. Mne to neprekaza, pre mna bolo dólezite, ze uz chapem tvoju reakciu.

deedol
24. mar 2025

Krasny dvojity meter sa tu ukazal…
autor, su aj zeny “kurevnicky”, nielen muzi. Ak nemate otvoreny vztah, ci zjavne nemate, tak ja by som to ukoncila. Chudak dieta, ale co uz. Nie je to tvoja vina.

minenkaa
24. mar 2025

@hellwant ja len žasnem ,dakujem,clovek sa naozaj učí cely zivot

hellwant
24. mar 2025

@minenkaa Ano, uci.

minenkaa
24. mar 2025

@hellwant ešte sa chcem opýtať , o akom páde píšeš

maminkadeticiek
24. mar 2025

@minenkaa no ty si zrejme manzelka

minenkaa
24. mar 2025

@maminkadeticiek uz som písala,že nie ,nechcem takého ako on

hellwant
24. mar 2025

@minenkaa Myslel som to tak, ze ak ty zijes v klamstve u najblizsich pripadne aj inde, môze sa stat, ze tvrdo dopadnes na zem. Je to myslene obrazne, ze sa ti otocia ludia chrbtom. A mozno nie a budes to mat stale super.
Smiem sa opytat, si Slovenka( nemyslim to v zlom, len aby som vedel, ze asi nemam pouzivat zvraty a prirovnania)? Hore sa ta tiez pytala jedna zienka, co ta k tomu dohnalo a tiez si nepochopila ako moje prirovnanie. Myslela tym, co ta dohnalo k tomu, ze klames v rodine a mas rada klamarov.

gabrielkaa
24. mar 2025

@maminkadeticiek tiez sa mi zdá 😁. Určite bude zatĺkať ale podľa toho ako arogantne obhajuje takéto správanie, tak určite …

autor
24. mar 2025

@gabrielkaa ak by tu nemala fotky, myslel by som si to aj ja

miskakyska
24. mar 2025

Bože ženy,keby sa tu takto sťažovala žena,tak chlap by už visel v prievane zavesený za 🥚🥚...

Asi sa má moc dobre a neváži si to, čo má doma...

gabrielkaa
24. mar 2025

Predovšetkým ma mrzí tvoja situácia, lebo to čo píšeš nie ok v partnerskom vzťahu. Ale ako vidíš, tvoja žena potom nie je jediná s takýmito “morálnymi” zásadami .

bludna
24. mar 2025

@autor Uplne chapem tu potrebu nevinneho flirtu. Aj chapem, ze sa chce citit ziadana. Ale v tomto manzelstve by som na tvojom mieste viac nezostavala a to z toho dovodu, ze tvoja zena asi nebude najostrejsia ceruzka v peracniku, ked sa ponukne na zoznamke, kde ju moze vidiet ktokolvek z vasich znamych. Taketo potreby sa daju riesit aj inac. Dostala ta do velmi neprijemnej situacie. Nemohla by som dalej byt s niekym tak primitivne jednoduchym a slabomyselnym.

minenkaa
24. mar 2025

@hellwant neviem k čomu ma čo dohnalo ,tak sa pýtam ,ja potrebujem priamu otázku

bruno1
24. mar 2025

Autor tu si na MK ,tu sa mužská nevera netoleruje a ani neodpúšťa.Iba ženy podvádzajú ,preto lebo im doma niečo chýba a keď nevedia čo,tak tu na MK dostanú zoznam čo im chýba😁.Manželka si teba a ani to čo pre rodinu robíš ,neváži.Jej reakcia na prevalení jej nevery tomu nasvedčuje.Never tomu že s nimi pila len kávičku ,na sex stačí 10 minút v aute v odľahlom kúte parkoviska pred Tescom ,videl som na vlastné oči.

autor
24. mar 2025

@bruno1 čítal som tie správy, fakt asi 6 hodín. Prvy bol nejaký policajt ten ju stále niekde vola ale tomu prestala odpisovať 🤣 ani nevie aké ma stastie 😃 a ten druhý nejaký hasič, z toho mi vyplýva že ma asi slabosť na uniformy alebo co. Ale pisali si picoviny s prepacenim, dohadovali sa na ďalšom rande. Písala mu že je chora (nič jej nebolo) a že je slobodna mamicka.

autor
24. mar 2025

Chora v zmysle že nemôže zrovna ísť von, typek sa sťažoval že prečo sa vidia raz za dva tyzdne. Premyslam tomu chlapovi aj napisat

evcagabi
24. mar 2025

Pre mna je kazdy, muz ci zena, co toto robi a ma dieta - cisty humus. Ked sa chcela kurvit mala ostat slobodna, bezdetna. Posli ju do... clovek sa ma vyburit pred zavazkami nie pocas manzelstva. Poznam par takych a no - hnus, hnus, hnus - aj keby im cosi v manzelstve chyba, mozu sa rozviest a potom nech obriadia kludne aj cely zajazd

bruno1
24. mar 2025

Koľko má rokov?To že to bol policajt a hasič ,svedčí len o tom ,že sa v robote nepretrhnú a to im po20 odslúžených rokoch ,zaplatíme pekné výsluhové dôchodky .

beronsche
24. mar 2025

@minenkaa čiže pre teba by bolo úplne akceptovateľné, keby tvoj muž zháňal ženy na zoznamke (kde ludia hľadajú partnerov - životných či sexuálnych,) a potom sa s tými ženami tajné stretával, kým tebe by povedal, že ide s kamarátmi.
Vážne?

hellwant
24. mar 2025

Odpisanim jemu si mozno ulavis, ale riesit to budes musiet aj tak nakoniec doma. Ja by som s takou zit nedokazal.

minenkaa
24. mar 2025

@beronsche vazne

sofia1
24. mar 2025

Samozrejme rozvod...dieta nedieta

autor
24. mar 2025

@bruno1 moja zena ma 29

hellwant
24. mar 2025

@beronsche minenkaa to uz vysvetlila v jednom svojom prispevku, precitaj si ho na strane 2 a pochopis. Odpisovala mne.

rozovykon
24. mar 2025

asi vážna debata či jej niečo chýba keď ma potrebu chodiť von s inými mužmi. nech ti pomenuje v čom je problém, možno budeš prekvapený čo ti povie.

bruno1
24. mar 2025

Autor ,radiť ti rozvod nebudem ,preto že viem ,že ty by si prišiel o dieťa ,lebo si muž.Byť veekendovým tatkom ráz za 14 dní na 2 dni ,by bol tresť pre teba a nie preňu .Si naozaj vo veľmi ťažkej situácii,až mi ťa je ľúto.Za dobrotu ,nažebrotu.Môj najstarší brat 60+ by povedal "Keby ju častejšie bil ,bála by sa pozrieť na druhého chlapa ".

beronsche
24. mar 2025

@minenkaa jaaj tak teraz ako čítam tvoje ďalšie reakcie už chápem.. ty máš hranice riadne posunute..
Vedome klamat partnera a vyhľadávať iných ľudí, ktorým tiež klame, to normálna vyrovnaná osoba nerobí.
Že pre teba, to môže byť nielen akceptovateľné, ale až sympatické, má už neprekvapuje, keďže podľa vlastných slov klameš až sa z huby prasi..
Len potom nerozumiem tu výčitku autorovi, že či je ok, keď ide von - veď ten to ani len nespomína..

retatka
24. mar 2025

Je to podvod už len tým, že ide s nimi na kávu a tebe klame s kým ide.Maže správy, tají, klame.Táto žena nemá charakter a keď s ňou ostaneš utrapi ťa.Aj keby ťa éšte nepodvádzala, speje to k tomu a skôr či neskôr k tomu príde .Poriadne si premysli, či chceš prežiť život s takouto ženou , kde dôvera nieje a už nikdy jej veriť nebudeš.Bude to v tebe hlboko vnútri zakorenené a vždy už budeš na pochybách, či je tam a s tým ako povedala.Budeš ako policajt či stopovaci pes.Ja by som nemohla s takým človekom fungovať ani keby sme mali 5 deti .Zadaná žena/muž nemá byť či registrovanú na Zoznamke .