Mojej priateľke sa nepáči návšteva detí u ex
Ahojte ,potrebujem radu ,či to čo robím je správne alebo nesprávne a čo robiť .
Ide o to ,že so ženou som v rozvodovom konaní a mám už aj novú priateľku o ktorej ešte zatiaľ nikto nič nevie , ide o vec takú ,že dnes syn prišiel s tým že ho niekto trafil loptou do hlavy a že ho to boli a keďže deti bývajú stále s ich mamou a ja tam chodím kvôli ním som zvážil že ostanem tam spať ale priateľke sa to vôbec nepáči , prosím povedzte čo robiť ? Ako sa správať v takej situácii
@kitycat veď môže, ale už by nemal, keď býva inde. A ma priateľku.
Ak je tvoja milenka bezdetna, tak vacsiu hrôzu bude mať z toho, ake veci treba riešiť okolo deti ako zo samotného noclahu u budúcej ex.
@jozo1122 nečítam diskusiu píšem rovno názor. Ak si pevne rozhodnutý že sa rozvadzas a za žiadnych okolností sa už k manželke nechceš vrátiť, tak nech ti to už ani nenapadne! Ak si už od nich odišiel, nerob dieťaťu ešte väčší guláš. Teraz sa vrátiš lebo ma syn udretu hlavu? Tak aby si ju nabudúce nebuchol naschvál, len aby ta dostal späť.
Odišiel si? Nastáva nová situácia tak nerob dieťaťu bordel v hlave. Ráno mu zavolaj ako sa ma, cez den si ho vezmi k sebe, ...
A ešte jedna rada do budúcna. Nikdy nedovol exmanzelke aby kvôli nej ti skrachovala aj druhá rodina.
@jozo1122 ty si vysvetlil frajerke, ze tam ides kvoli synovi? Ak ano a ona to nechape, tak by ti mali blikat kontrolky a zacat riesit ako to bude v buducnosti s tvojimi detmi a stretavanim sa s nimi. Druha vec je, ze treba veci riesit aj s tvojou buducou byvalou, lebo mam pocit, ze neveri, ze sa vies postarat o deti. Bud na to dovod ma (vies len sam ci opodstaneny) alebo je tam nieco ine a to treba doriesit.
@jozo1122 podľa mňa, z nejakého dôvodu to je už ex manželka!! Takže keby si snou chcel ďalej byť tak by nebola ex!! Takže nevidím dôvod nebyť pri deťoch keď potrebujú otca na noc. Deti potrebujú aj mamu aj otca a to by mala nová pristelka čím skôr pochopiť. Ja si myslím ze dospelý vyrovnaný ľudia pochopia že je to iba kvôli dieťaťu. Takže ÁNO na tvojom mieste by som tam išla a bola pri dieťati. Nezohľadu na to co povie priateľka. Deti sú podľa mňa na prvom mieste. V takomto prípade som za to, že ako manželia ste to nezvládli, ale musíte to zvládnuť ako rodičia, a nový partneri by to mali rešpektovať, alé to je môj názor
Takychto situacii este bude, ze sa dieta niekde zrani, buchne, atd a to budes stale chodit k svojej ex? Aj ked uz bude mat noveho partnera? Co ak to dieta zacne zneuzivat a zamerne si bude ublizovat aby tato spal doma? Musi pochopit, ze uz s jeho mamou nie ste spolu. Si tu pre neho, ale v noci budete kazdy zvlast. Ak bude chciet, tak moze byt aj u teba, samozrejme po dohode s mamou.
Vy ste tu kompletní, ti ktorí to nechápu, či len čistí egoisti nechutni!?
Iný otec ma v pi...i, hneď je za hulvata. A keď ma dieta uprimne rád a z lasky, súcitu a ľudskosti chce byť v tejto situaci s nim, je už nenormálne hej? Idete sa tu posrať z dospelej ženskej, ale ze dieta musí riešiť rozvod rodicov a k tomu ešte takýto úraz , to je ok! Ved matka to zvlasne! No zvládne ale to dieta lubi aj toho otca!!! Či ten váš otec bol len pro forma alebo ste si museli tiez zažiť rozvod ako deti - tak nech si to kľudne vyžere aj iné decko! Presne ako vy! Alebo ste tie milenky a priatelky, ktoré nie sú schopné akceptovať, ze to dieta vzdy bude na prvom mieste? Pretože je slabšie ako zrelý, dospelý partner! Za predpokladu teda, že zrelý a dospelý je, však 😏 ? O vás sa to teda povedať nedá. Tak nech si zenska hľadá do prdele bezdetneho, slobodného! A nebude mať problémy s detmi a exzenou! Som fakt znechutena akí ste tu povrchni, nelaskavi uprednostnite dospelého pred dieťaťom! Hnus fuj 🤮
@svetlonos no choď sa pozvracať možno sa ti uľaví. Aj tak kto nezažil, nepochopí. A práveže tu ide o to dieťa, lebo asi mu nebolo vysvetlene, prečo sa rozvádzajú a ako to bude fungovať. Dieťa má byť na prvom mieste, áno.
@jozo1122
si super otec a rozhodol si sa správne, ostat pri dietati. Takú šupu volejbal kou som dostala tiez, sice bez otrasu mozgu, ale nadschval. Bolest ako sviňa. A vtedy to dieta chce mat svoje istoty aj keď len v tej situacii. Lebo realne vie, ze uz to nikdy nebude ako predtým. Deti sú múdrejšie ako si "chytri" dospeli myslia 😉.
Skôr by som sa zamyslela nad tou hysterkou priatelkou sebeckou. Keby ju chceš podviest, môžeš aj so susedou po vynesení smetí. Kto chce, cestu si nájde! A nie okato ist k ex v rozvodovom konaní. A to ešte budeš mat sceny poriadne do budilucna - pretože to dieta s ex riesit budeš! Teda pokiaľ ho nevymenil za takú "super" priatelku.
@kavasmliekom
u teba ale to dieta na prvom mieste noe je podla tyč mudrosti, čo ti píšeš! Nasi by sa boli obcas prizabili ale keď išli o nás, ostali RODIČIMI! a nie rozhadanymi ex. Islo im o nás, už ked to posrali a nezvládli. Aspom chceli aby sme to spracovali co najmenej bolestivo. Takže žiadne, ze nepustím ta na dovolenku a stretávky raz za 2 tyzdne 🙈! Ako sme chceli a pasovalo to všetkým, tak žiadne stresy neboli. A princezné, ktoré chceli byť na piedestál q nás úplne vylúčiť, leteli svinskym krokom. Takže asi tak. Zazila som rozvod, kedy rodicia ostali normálni. A ver ci nie - nie všetky deti chcú aby ti rodicia spolu ostali. Ako už som pisala, deti nie sú hlúpe.
@jozo1122 Na pohotovosti ti cez telefon len - tak povedali o zdravotnom stave dieťaťa? To by mohol hocikto zavolať a vypytovať sa🙈
@svetlonos tvoj názor, ja mam na to svoj. A tiež si myslím, že je to vymyslené, len aby sa to tu zvrtlo na dve strany alebo aj na všetky svetové 🙂
@mandarinka555 ano keďže aby som nešiel zbytočne tak som sa pýtal a povedali pokiaľ ešte nezvraca netreba chodiť keby sa zhorší tak mám prísť ,preto som ostal že čo ak by náhodou v noci
Ja zasnem nad tymito komentarmi. Akoze, keby chcel mat nieco so svojou "ex", tak naco by tam musel ist na noc? To si nemozu vybavit cez den, bez toho aby niekomu nieco vysvetlovali alebo oznamovali? Kurnik, vsak sa spamatajte. Ak raz dospely clovek ma vztah, na ktorom mu zalezi a nechce partnerovi ublizit, mohla by ex pred nim tancovat cardas v tangacoch a aj tak by nic zle neurobil.
Nechapem ludi co sa rozviedli - nenavidia sa, casto si robia naprieky cez deti.
Moj ex mi narobil blbosti viac ako na dva romany a napriek tomu sa s nim stretnem, porozpravam, on pomaha mne, ja pomozem jemu - a to vsetko napriek tomu, ze kazdy z nas ma alebo mal ineho partnera. V kazdom vztahu musi byt dovera a ked by mi partner povedal, ze ide na noc k dietatu, pretoze ho dieta potrebuje, tak to budem akceptovat a verit mu. Keby chcel podvadzat, tak na to ex uz vonkoncom nepotrebuje.
A predstavte si, existuju aj zreli dospelaci, ktori idu spolu so svojimi detmi na dovlenku - kazdy ma svoju izbu a tyzden si normalne uziju ako kamarati. Deti maju pohodu, oboch rodicov, aj ked vedia, ze uz spolu nie su. A potom tie deti aj lepsie akceptuju novych partnerov svojich rodicov, pretoze vedia, ze na ne otec ci matka nezanevreli. Ale na to nema kazdy, ze? Najskor treba zahodit za hlavu krivdy z minulosti, prestat sa lutovat a pozerat do buducnosti.
@jozo1122 porozpravaj sa s novou partnerkou, ze sa nema coho obavat. Ide o dieta, nie o ex. A ze ti proste musi doverovat, ak nie, tak v buducnosti bude jedno ci ides k ex, rodicom, s kamaratmi - sceny budu vzdy. Ale zas naopak, aj ty budes musiet respektovat ju, ak ona bude v podobnej situacii.
@jozo1122 mohol si zobrať spať syna k sebe a vybavené. Ale ak si tam ostal spať, čo predpokladám, tak normálne novej partnerke vysvetli, že aj pre deti je to nová situácia, že maly sa zlakol a proste chcel ta mať pri sebe. Že si mu chcel ukázať, že aj ked nebývas s nimi, vždy tu budeš pre neho. Zo zaciatku je to určite doležité aby si deti aj zvykli na danú situáciu. A synovi skús vysvetliť, že vždy tu budeš pre neho a aj keby si neostal spať s ním, že proste mamka ti môže zavolať aj o pol noci a prídes za ním alebo proste môže spať u teba. Nová partnerka asi nie je s tebou dlho, ked o nej nevedia, tak s nou sa len porozprávaj, že ty si spal s malým v izbe a nemá sa čoho báť. Veď to nerobíš každý týždeň . To čo si písal, že ex ti nechcela dať deti na dovolenku a musela tam ísť aj ona sa mi zdá vačší problém. Dieťa nie je majetok ženy aby si kládla podmienky, kedy ty ak otec môžeš zobrať svoje deti na dovolenku.
@betulinka1 no to je to že ona povedala že nie pôjde na ti dovolenku aj ona alebo nedá mi deti ,tak čo som mal urobiť
Z toho co píšeš je vidno, že tvoja ex je na teba nasrala a trestá ta cez deti. V minulosti, ak sa dieťa udrelo, spal si s ním v izbe? Ak nie, tak na 50% mu to do hlavy natlacila matka. Aj ja som rozvedená, a dieťa keď ma bolesti alebo je choré tak v prvom rade sa zavesí v 99% na matku. Áno, utekali sme aj na pohotovosť, a bol tam aj otec, aj domov nás odviezol, ale spat išiel do svojho.
mozno budem prehanat, ale podla mna, teba tvoja ex v podsate vyuziva "cez deti". Tak je doma = hadam si na syna da pozor. Ak nie, tak si ho vezmi k sebe.. aky problem? Preco hned chodit k nej prespavat? Ako neda ti deti? nepusti? ma ich uz ona vo vyhradnej starostlivosti? Nevie sa postarat, treba aby muz, s ktorym sa rozvadza syna strazil a spal s nim = tak za mna, ist a zobrat si dieta k sebe. Plus tooolko urazov bude, to stale budete takto behat ... keby to bola vazna vec, leti hadam s dietom na pohotovost a neriesi, a neviem ci by som ja na dialku s otcom riesila, vyvolavanie a porady na pohotovosti. Ja som mozno staromodna, ale pre mna = ked su dvaja rozideni, su rozideni... najnutnejsie veci riesit o detoch a koniec. Nechapem vypisovacky, vyvolavacky (to sa tu riesi v poslednej dobe), srdiecka, fotocky a prespavacky hore dole.
ja tvojej partnerke rozumiem. Aj tvojej ex.. ta si riesi koflikt vas cez deti... este nebodaj aby isli na dovolenku bez nej.. predsa sa musi ist hrat na rodinku :D
@som_realistka s tymto uplne suhlasim, chore dieta je skor na mame nalepene vzdy, ja si nepamatam, ze by dcera kedykolvek chcela niekoho ineho...
@som_realistka tak ano je pravda že syn je ešte taký zamamkany ,on aj s ňou spi v spálni a vždy to tak bolo už niekoľko rokov že som ja spal v detskej izbe a oni v spálni
Fúha dobre skaces ako bývalá píska, je pekne, že chces byť zo synom, ale načo tam spať? Logika? Je tam matka, a dieťa aj tak spi, dám ho uspať a idem domov.Zrejme ti chce prekaziť tvoja ex novy vzťah a preto ťa volá a psychicky tyra, ak sa necháš ostaneš sám, a to s tou dovolenkou je akože top tyrania
To akoze cely život budeš chodiť s ex na dovolenku,keď ti nechce dat deti? Treba si to na sude presne zadefinovať,lebo to isté môžeš ako otec ex spraviť tiež
@jozo1122 čiže, ty si tam išiel prespať do detskej, kým ona bola so synom v spálni. Dupľom ťa tam nepotreboval. Kľudne si mohol zostať na telefóne, keby niečo. Hráte sa na niečo, čo netreba, zbytočne motáte hlavu chlapcovi a zbytočne drazdiš priateľku.
@lienka.7 mozno zo kvoli rozvodu a tak nevesaju na nos niekomu este...
@jozo1122 počuj, ja tomu nerozumiem. Takže mladý spí s matkou v posteli a ty si tam musel ísť prespať, aby náhodou v noci nezvracal??? WTF?? A spal si teda kde? S nimi? Tá tvoja žena je neschopná vyhodnotiť situáciu sama a vziať ho prípadne na pohotovosť alebo volať rýchlu??? Celá situáciu maximálne divná
@jozo1122 zbytočné robíš guláš synovi.. Raz si odišiel, tak načo tam chodíš, a ešte prespávať..tvoja žena je neschopná?
Skáčes ako píska.
Aj dovolenka.. Podelím si týždne, v čase keď máš dueta ty, oznámis, ideme do chorvátska vtedy a vtedy.
Sa jej bojíš? Pri rozvode trvej na rozdelení prázdnin, víkendov, kedy budeš mat syna ty.

@kavasmliekom prave, ze este nie su rozvedeni. Potom si urcia styk, striedavku ci co len chcu a bude.
Preco by teraz nemohol