icon

Môže byť láska v štyridsiatke úprimná a trvalá?

23. nov 2025

Ahojte, viete o niekom, kto sa uprimne zamiloval v 40-tke a bol z toho vyrovnany, pekny, idealne aj dlhorocny vztah?😄 Som po 20 rokoch manzelstva sama a vaham, ci skusit zoznamky. Da sa este v tomto veku a dobe uprimne zamilovat alebo uz su to skor take vztahy z rozumu, kvoli sexu, aby neboli sami, atd. Vsetky dufame, ze mozeme najst uprimnu lasku aj v tomto veku, ale deje sa to aj realne? Pozna niekto taky par? Ak neberieme do uvahy vztahy, ktore zacali ako milenecke a rozbili manzelstva (tento typ vztahov nemam na mysli).

anonym_b31d31
23. nov 2025

myslíš pred alebo po 40tke. to je rozdiel. 40tka je magická.

janinah
23. nov 2025

Kolegyna sa druhykrat vydala v 50tke,šťastná jak blcha len tak kvitne..
Si mladá na to,aby si bola sama ,len neviem ci zoznamky su tie spravne miesta na normalnu znamosť.

ukgirls
23. nov 2025

moja mama nasla partnera po 50 ... teraz ma pred 70tkou ... ak ides na zoznamy zabudni na love story ako z filmu.. aby si nebola sklamana kolko "odpadu" tam surfuje.. a tych dobrych je tam tak malo,ze najst ich je veeeelmi tazke

anonym_b71ce5
23. nov 2025

A čo by si chcela? Motýle? Romanticku lasku z telenovely?
Ja som si našla pekne vztahy po 40ke. Prvý po roku a pol skončil. Ten další trvá skoro dva a dufam, že vydrží este dlhe roky. Je nám spolu fajn, máme skvely sex, vela sa smejeme, máme podobné koníčky, zaujmy aj vkus.
Ale zamilovat sa bezhlavo ako ked má človek 20....no neviem. Ja o to už ani nestojím. Pretoze nie ta zamilovaná faza (ktora tiez bola), je dolezita, ale skor to budovanie vztahu po nej. A nech je v tom aj trochu rozumu či tuzby, aby človek nebol sám. Na tom predsa nic nie je.
Nie je to totiž lahke. Po 40ke má už človek nieco za sebou, už sa bude menit len zlahka. A najst k sebe kompatibilneho človeka s chemiou už nie je tak lahke, ako v 20ke.

anonym_40d1b7
23. nov 2025

Znama tesne pred 50tkou si nedavno nasla partnera. uplne prekvita.
Ale stretli sa pri spolocnom hobby, nie zoznamka.

autor
23. nov 2025
@anonym_b31d31

myslíš pred alebo po 40tke. to je rozdiel. 40tka je magická.

@anonym_b31d31 myslim okolo 40-tky a neskor

zmrzlinka2021
23. nov 2025

@anonym_autor poznám ženy čo si fakt našli manžela až okolo 40. Takže určite to je možné.

anonym_886050
23. nov 2025

Bývalý kolega si našiel tú svoju polovičku až tesne pred 50kou, dnes sú obaja na dôchodku on má 67 ona 70 a sú stále zamilovaný, a hrkutajú si ako také holubice. Raz som to už tusím aj písala že on išiel na rybačku na tri dni a jej sa pokazí mobil tak jej volal na môj mobil, bolo radosť ich počúvať po Tom všetko čo si ten chlap v živote musel vytrpieť.
Kamarátka tiež našla toho svojho v 40ke, v 46 je sa vydala druhý krát už ako stastna mamička dvoch detičiek

anonym_c3b733
23. nov 2025

@anonym_autor ja som bola na pokeci aktívna pred 10 rokmi , s prestávkami asi 7 rokov. Myslím že viac ženatých mužov, ako nezadaných normálnych. Nikdy viac

anonym_8ba851
23. nov 2025

Da sa... Prečo nie... Svojho snúbenca som spoznala pred 40 a hoci som nemala v pláne sa druhýkrát vydávať. Tak budúci rok je svadba, mám 44r

kiki68
23. nov 2025

Ja mam kamosa, ma 40 a hlada, strasne fajn chlap, keby nemam mojho muza, clovek by hned vedel kam sa otocit. Cize ano, su aj dobri muzi kade tade a oplati sa do nich zalubit. V kazdom veku je sanca na lasku. Svokrina znama sa zalubila v 74 rokoch, teraz ma 80 a stale su spolu, dalsia tiez v 72 a tiez su spolu stastni.

anonym_e85025
23. nov 2025

@anonym_autor ale kludne chod do zoznamky, nic pouzitelne tam aj tak uz nie je, tak si nerob iluzie.

veklipo
23. nov 2025

Áno, moja kamoška. 2 nevydarené manželstva s v 45 našla toho pravého. Aj on bol rozvedený.
Obaja sú úprimne šťastní.

anonym_871f7f
23. nov 2025

Poznám ženu, ktorá si po 40tke našla o 10 rokov mladšieho chlapa, už sú manželia, spolu sú už vyše 9 rokov, vyzerali fakt šťastne a zamilovane.

anonym_78047a
23. nov 2025

@anonym_autor možno ani tak vek (40 - 50 je v pohode), ale deti a iné hmotné, či nehmotné záväzky, väzby k nehnuteľnostiam, lokalite, komplikujú pravdepodobnosť, že sa tí správni dvaja nájdu. Niektorým sa to podarilo, tak prečo nie aj tebe?

la_dolce_vita
23. nov 2025

Aj ja som ten pripad, dala som si hranicu, ze do 50tky tomu este dam sancu / co je mimochodom blbost..a sme spolu uz niekolko rokov. Vek je len cislo v tomto pripade, hoci chapem aj tych, co sa im uz do toho nechce.

anonym_ecd86b
23. nov 2025

@anonym_autor Ja by som do zoznamky osobne nikdy nešla. Proste nato neverím .
Ano dá sa jasné v každom veku. Ale niekto má šťastie, iný nie...Ja to nazývam osud.
Moja dobrá kamarátka je sama 8 rokov, stále vyzerá úžasne na svoj vek.Taka kocka pred 50tkou ,že jej stále tipuju,že sú s dcérou sestry. Ale šťastie na chlapov nemá. Stále vraví, že záujem majú buď mladý a všetci sú blbcí a ide im len o sex A to veľmi veľmi túžila po spriaznenej duši po rozvode. Ostala už sama, dcéra už pár rokov býva s priateľom a veľmi postráda mať niekoho dobrého.
A veľa krát mi hovorí, že tá a hentá jje aj pri tele a našla si takého chlapa a že je šťastná. A trápi sa tým..

anonym_46da7b
23. nov 2025

@anonym_autor Moja babka okolo 70tky.. mali krasny vztah, naozaj.. len on potom po niekolkych rookoch zomrel . Okolo 5-7 rokov boli spolu. a jedna moja kamaratka stretla len pred par rokmi konecne fajn muza a su stastni a spokojni.