Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?
Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?
@pralinka25 ja jednám na rovinu a rovno som napísal príklady žien , s ktorými sa dokážem kamososit aj keď som nezadaný , keď som zadaný , dokážem sa kamosit s hocijakou, lebo je to pre mňa isté a hrdé , že nepodvediem priateľku, no ale kamarátstvo medzi ženou a chlapom je a vždy bolo zbytočné, pokiaľ nejde o niečo viac alebo výnimka je , keď sa len spoznajú a chcú ísť do vzťahu a zatiaľ sú len “kamaráti” … keď mám priateľku , tak samozrejme kamarátky aj potrebujem na radu a tak ,
No a samozrejme väčšinou píšu ženy :D ro je také isté ako keby som napísal , že chlap , ktorý napíše komentár dostane 50€, tak tiež ženy by písali väčšinou hlavne , no a samozrejme ŽENY VŽDY A VO VŠETKOM MUSIA MAŤ PRAVDU … minule som sa s bývalou pohádal na fakte , ktorý je dokázaný skutočne vwdou a ona, že to nie je pravda … tak sa netvarte ženy , aké ste nevinné láskavo ;) sa zamyslite nad sebou, samozrejme česť výnimkám , nehovorím vôbec za každú 🙂
@zralok28 tak zeny ti tu budu pisat vacsinou preto ze tu je muzov ako safranu. je to skor mamickovsky portal. na muzsky pohlad chod skor na hojko alebo nejaky iny kde je viac muzov.
a si takyto uprimny aj v reale. normalne to zenam povies hned na zaciatku?
a inak s tymi kamaratstvami ked mas partnerku. vacsina zien ti toto nebude "tolerovat" prave preto co tu piseme. a byt si isty .... to je snad vtip. nemozes dat ruku do ohna ani sam za seba aj ked mas priatelku. prilezitost robi zlodeja. ak mas partnerku prave by si ine zeny potrebovat nemal. neviem toto mi fakt nedava zmysel.
napriklad ked si bez zavazkov, zeny kamosky nechces. cize so ziadnou normalnou vztah kamaratsky nemas. ked mas partnerku kde zrazu k nejakym hlbsim kamaratstvam so zenami prides? kedy mas popri vztahu cas vytvarat si vacsie priatelstva so zenami. partnerka by ti asi tolerovala celozivotnu kamosku ktoru poznas od skolky a ste ako surodenci ako nejaku babu ktoru spoznas pocas vztahu a zrazu ste kavickovi a textovaci kamosi. toto fungovat nebude. to ti zas pisem z pohladu zeny ktora to tu denne cita vo forach.
neviem v tomto bode ti vazne nerozumiem. ty zazdis vsetky vztahy so zenami len preto ze su zeny hoci by mozno tvoj zivot obohatili nejakym sposobom aj ked nie sexualnym, ale ked mas vztah zrazu sa z nicoty taketo vztahy zjavia? ved tie vztahy treba budovat, rozvijat. ako ked mas vztah. kedy? preco?
@vikt343 tak ja som to brala z toho pohladu ze ked ma cas na kamosov moze mat aj na kamosku. ale ano ja som zena vidim to asi inak. pre mna to vie byt rovnocenne ja v muzoch nevidim potencionalneho sexualneho partnera. proste cloveka. toto mate vy muzi asi inak. zena nie je clovek ale zena. teraz to neber takt doslovne. neviem to inak vysvetlit. u mna ako zeny akykolvek vztah zacina na urovni clovek je jedno ci zena muz. ano s muzmi by som si vedela vytvorit intimny vztah na zaklade urcitych faktorov (v mojom pripade so zenami nie) ale skor ojedinele. nie kazdy muz je potencionalny sexualny partner a neodvija sa to od jeho fyzickej atraktivity. u vas je asi fyzicno prvorade do urciteho bodu. nehovorim ze u zien nie ale asi inym sposobom.
@vikt343 no to ano. urcite. prave preto je skoda ze muzi kamosky nechcu. pretoze mnoho zien by kamosov chcelo prave preto ze je to ine. len tu narazame na ten problem ze muzi kamosky nechcu ale chcu viac a zeny kamosov chcu a nic viac. ja som mala prave radsej kamosov muzov prave kvoli uplne inym temam.
@lenkakravcova vobec nechapes ako som to myslela. ja som nemyslela bavit sa o horore 3 hodiny ale co ti budem vysvetlovat.
Zase bolo mi to ľúto , lebo kamoška bola veľmi smutná, že už ju nechcem nikdy vidieť a že som ju zablokoval , to bolo tak , že som s ňou chcel vzťah a kvôli tomu som sa s ňou stretával a keď to nevyšlo po nejakej dobe si našla frajera , samozrejme , aj mne prišlo ľúto , aj mi vyšla slza , ale jednoducho som jej povedal, že nemám záujem sa už stretávať
@vikt343 a asi preto som v podstate sklamana z tohoto zistenia.
@zralok28 no toto presne myslim. ze niekedy je to brutalna skoda lebo ludsky si proste dve "duse sadnu" a je skoda ze to skonci len preto ze su rozdielneho pohlavia a stroskota to na intimnosti.
@pralinka25 no a preto kamarátstvo zo ženou nemá význam veľmi
@zralok28 no ako pre koho. V tomto pripade pre zenu by malo. Pre teba nie lebo hormony. Takze ale ano. Aby sa predislo sklamaniu radsej ziadne netvorit ale v tom pripade by som sa vykaslala na to aj pocas vztahu lebo to mi pride uz uplne cez ciaru.
@zralok28 cisto kamarátsky vzťah medzi ženou a mužom je podľa mna vtedy, ak sa poznajú dlho a v minulosti ich niečo spájalo. Napríklad, že sa sko deti spolu kamaratili, alebo chodili spolu do školy, atd. Skratka, že ta väzba medzi nimi je už z minulosti a pretrváva do dnes. Nieco spolu už prežili, čo ich spája . inak asi nie. Ja si neviem predstaviť, že by som si teraz našla čisto iba kamaráta…niekoho stretnem a ponúknem mu len kamarátstvo… take divne.
@zralok28 haha 👻
@pralinka25 jednudocho som povedal koniec , mala ma veľmi rada a trápilo ju to , že sme si tak dobre vedeli pokecať , pre mňa koniec , žiadne kamarátstvo a ani písanie
@zralok28 @vikt343 no nic chlapci rozbili ste mi dievcenske sny. Inak teda keby vas to zaujimalo tak pre mna ako pre zenu je to celkom frustrujuce zistenie ked si spomeniem na vsetky tie kamaratstva ktore teda podla vsetkeho neboli skutocne a ktorym som verila. Ze vlastne v preklade ako osoba nestojim za povsimnutie ale mam hodnotu len ako sexualny objekt. To teraz nemyslim na vas osobne ale tak vseobecne na celu tuto "problematiku muzskozenskych vztahov"
muž, ktory sa nedokaže kamaratit so ženou podla mna ma nafuknute ego a ženy považuje za menejcenné, iny doʻvod tam nie je a je to úplne evidentné
@gabrielkaa podla mna ani nie. Teda z mojho pohladu rovnake ako ked stretnem zenu s ktorou si mam co povedat. No ale teda teraz uz asi ani ja nie ked si spomeniem na realitu.
teraz sa aj zastanem mužov, čo inokedy nerobim - naštastie su aj normálni chlapi, čo ženy beru za zaujimavu spoločnosť a s takymi sa stýkam..s nejakými myzogýnmi nie
@vikt343 tak ked si sadnete mentalne nemusi to byt fyzicky ale teda asi vacsinou skor u zien podla toho co pisete.
@pralinka25 never všetkému, čo ti vešaju na nos..hovorí z nich nabubralé ego..spomeň si na vsetkych milých mužov
@karolinakr a si si ista? Mozno ti to len nepovedia. V tomto sa asi priklanam k tejto teorii.