Stretávanie sa s mužom

jaja234
14. máj 2023

Ahojte. Mam 24 rokov a za sebou prvé stretnutie s chalanom, s ktorým som si len dopisovala. Všetko prebiehalo v rámci kamarátstva, no chytil ma aj okolo pása, pritiahol si ma k sebe atď. Na rozlúčku sa opýtal, či nedostane pusu tak dostal len takú slušnú na líce. Na druhý deň sa pýtal ako sa mi páčilo atď, jasne ze bolo dobre a aj jemu sa páčilo. Avšak potom som mu napisala ze nabudúce nedostane ani tu pusu na lice, že ja kamošom nedávam pusy (je to pravda, no hlavne som chcela vedieť ako zareaguje), tak napisal ze na pusy je ešte čas..

Som človek, ktorý nemá rád ak ide všetko hrr co sa týka stretávania, vzťahov atď.. no myslíte že je zle znamenie ak je zato žeby sme s pusmi ešte počkali? Doteraz som mala skúsenosť s mužmi, ktorí sa chceli hneď bozkávať a toto je úplný opak :D vonkoncom mam strach, keď bol za mlada taky ze sa bozkával aj s kamoškami atď.

jaja234
autor
14. máj 2023

K tomu by som doplnila, že sme si celkom dosť veľa písali cca 2 týždne.. no teraz už pomenej, viem že má svoj život ale mam pocit, že je skoro nato aby sme si už takto menej písali hneď na začiatku.

ivka225
14. máj 2023

Pravdaze, pockaj este zopar rokov, este si mlada na take veci.

modrykonik33
14. máj 2023

Naozaj máš 24? Asi nemáš moc skúsenosti s chlapmi...no každopádne, niektori chlapi sa boja, že ak nezačnú ženu dobíjať tak skončia iba ako kamaráti, pokiaľ vám bolo spolu moc dobre a išlo všetko prirodzenetak nevidím dôvod prečo si nedať pusu a čakať....písanie nerieš, človeka najviac spoznaš naživo a neanalyzuj každý krok, asi to nebude ten pravý keď si dávaš takéto otázky

jaja234
autor
14. máj 2023

@modrykonik33 mala som len 1 vzťah a potom dlho dlho nič, až časom som sa začala stretávať s dvoma a oni šli na to hrr.. takže veľmi nemám :D len nechcem aby ma bral ako jednu z tých jeho kamošiek, ktoré zostali len kamoškami a nič viac

jaja234
autor
14. máj 2023

@modrykonik33 veľmi som sa sklamala vo vzťahu, tak preto až priveľmi pozorujem, hľadám a niekedy vidím aj zle tam kde nič nie je :D

mirkava
14. máj 2023

@jaja234 je to úplne v pohode, aj to ze pusa na líce, aj to ze ti napísal, ze je na to ese čas. Uvidíš časom, vyžaduje si to viac stretnutí. Držím palce 😊

jaja234
autor
14. máj 2023

@mirkava ďakujem, no čaká nás ešte jedno stretnutie a keďže pracuje v zahraničí tak neviem ci to ma nejakú budúcnosť..

simona20201309
14. máj 2023

@jaja234 je fajn ze máš nejaké morálne zasady, ale ak sa ti ten chlap paci q cítiš sa s ním fajn, nechaj tomu prirodzený priebeh. Dohadovať sa o pusinkach na líčko sa môžu tak 12 roční. Ty si dospelá žena. Nie sme vo veku, kedy sa hovorí,,môžem ti dat pusu"?, ,,chceš so mnou chodit"? Správaj sa ako dospelá žena, lebo toto môže zrelého muža odplasit. Nevravím, že máš ísť na to viac hrr, to určite nie, ale bozkávanie je určite prirodzene pre dospelých ľudí, ak im je spolu fajn a cítia k sebe príťažlivost. Tiež neviem, či chceš počkať so sexom až po svadbe? Lebo ak nie, tak tiež by som chalana nenatahovala rok. To či mu ide len o to, zistíš tak či tak až po tom. Sú chlapi, ktorí dokážu čakať aj 2r, kým dostanú co chcú, a potom idú ďalej.
Takže ak to ma byt jeden z tých, ktorým ide len o jednom, zistíš to tak či tak. Skôr, či neskôr.

lindous
14. máj 2023

Takže je zle zato, že na teba netlačí, keď si povedala, že nechceš? Však to by si mala byť rada, že ťa rešpektuje a vyrábaš problém tam kde nie je... myslím, že ideálne takémuto overthinkovaniu predídeš tak, že nebudeš hovoriť niečo, len aby si videla ako zareaguje akoby si ho skúšala 😅... Mimo toho, mňa by po rande označenie "kamarát" asi trošku stoplo... nehovorím, že treba hneď skočiť na vec alebo, že je nutné sa bozkávať na prvom rande, ale beriem to tak, že keď už je niekto na zoznamke, tak je tam väčšinou s tým, že hľadá niečo viac ako kamarátstvo a keď k tomu rande dôjde, asi tam nejaké sympatie sú a keby mi potom niekto šplechol, že som kamoška, tak by som to zobrala ako že nemá záujem... nie kvôli tomu, že chce počkať kým to posunie ďalej, ale tá formulácia...

zuza265
14. máj 2023

Ja by som uplne take triky nepouzivala: nabuduce dostanes pusu na lice, lebo kamosom pusy nedavam. Mna osobne by to schladilo riadne keby mi to napise chlap a 100% by som sa stiahla. Podla mna je lepsie byt do istej miery uprimny. Nehovorim, ze mu mas hovorit vsetko hned, ale tieto pokusy ako zareaguje. To je take… pre mna ak si nast-rocna, tak ok chapem. Ak uz si 20+, tak k tomu pristupuj trosku inak nabuduce 🤗 ak sa ti paci, ma pre teba vyznam pokracovat a zalezi ti na nom, skus urobit dalsi krok ty…

deti95060810
14. máj 2023

si myslím že nič zlé ti nenapísal... kľudne sa ešte stretnite a ďálej uvidíš.
zatiaľ to vyzerá ok....

katkine_terapie
14. máj 2023

@jaja234 "Avšak potom som mu napisala ze nabudúce nedostane ani tu pusu na lice, že ja kamošom nedávam pusy (je to pravda, no hlavne som chcela vedieť ako zareaguje), tak napisal ze na pusy je ešte čas.." A teda co si zistila? Zareagoval dobre? Zle? Splnil ten tvoj vyrok ciel? Osobne si myslim, ze ak si pusu nechcela, mala si zareagovat hned (prosím, počkajme s tym, necítim sa na to ešte, potrebujem čas), nie az neskor pri pisani a aj to takym "vyhraznym" sposobom.

nikpa
14. máj 2023

@jaja234 držat sa svojich zásad je fajn ale nie za každú cenu. Užívaj si prítomný okamih. Teda ak sa ti práve bude páčiť niečo k čomu sa bude schylovat a bude ti to príjemné, nerieš a nerozmyslaj nad tým. Proste vypni hlavu a užívaj si to.

hankm
14. máj 2023

@jaja234 a ja sa zase nekamaratim s dievcatami, s ktorymi som sa stretol pri nadväzovani “romantizujucej” znamosti. Srsi s teba neskusenost, nevyzretost.

reanda
14. máj 2023

za mna pockaj s randenim , kym zistis, co vlastne chces 🙄

hankab
14. máj 2023

@jaja234 uff, no keby som dala chalanovi zo zoznamky na prvom rande pusu na lice, a jeho reakcia by bola, ze kamaratkam pusy nedava, tak sa mu viac neozvem 🤣
Podla mna si ho totalne zrusila, asi ked s niekym idem na rande a rozumieme si, nebudem ho nazyvat kamaratom. Pre mna by to bola ocividna stopka a viac by som sa neunuvala snazit.
Naozaj to vyznieva ako by si mala 16, nie 24. Nikto nevravi, ze s nim mas na 3.rande skocit do postele.. no tymito narazkami si len koledujes o to, ze chalan bude hladat dalej, ale babu na vztah, a nie “kamosku”

toskanka
14. máj 2023

Chlapec prejavil trpezlivosť, len aby to nebolo tak, že do ďalšieho rande ochladne. Prečo píšeš, že tento je iný ako muzi, ktorých si doteraz stretla? Aj on si ťa pritiahol a chcel ťa bozkávať, len ty si mu dala bozk len na líce. A týmto spôsobom v budúcnosti už žiadneho muža netestuj, môžeš tým odradiť aj fajn chalana. Zle skúsenosti z minulosti musíš spracovat v sebe.

danica2711
14. máj 2023

prepáč, ale toľko rečí okolo jednej pusy na líce... Nechceš s ním byť len kamarátka, ale napíšeš mu, že nabudúce ani len tú pusu na líce nedostane? Zbytočné, hlúpe a detinské. Nešpekuluj toľko nad každou maličkosťou, nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš

jaja234
autor
14. máj 2023

Obaja sme sa dohodli, že to bude priateľské stretnutie. Ja sa radšej s niekym spoznám osobne a potom to posuniem, nechcem aby ten druhy bol opantany chémiou, dáme sa dokopy a za pár rokov to medzi nami skončí (vlastná skusenost). Nevravím, že to bude aj tento prípad.. ale radšej chcem zostať dlhšie kamoška, nech si ma aj on viac váži..

malia18
15. máj 2023

@jaja234 Vieš, úprimne si myslím, že ak pociťuje medzi vami chémiu a ty ho stopneš, že chceš byť najskôr len kamoška, tak sa (podľa môjho názoru) môže veľmi rýchlo stať že po nejakej dobe ho to prestane baviť. Lebo ochladne. Ak rátame, že chalan má aj iný spoločenský život ako rande s tebou, môže niekde náhodne, vôbec nemusí cielene, niekoho spoznať a tú chémiu ťažko bude hľadať smerom k tebe. A aj keby nespoznal nikoho, ak ho to časom “prejde” tak ju ťažko obnoví. Ľudia sa spoznávajú roky, to nie je otázkou pár týždňov. Neviem dokedy by som chcela byť naťahovaná zo strany chlapa 🙂. Za mňa je oveľa krajšie nechať veci prirodzene plynúť. Ja som sa tiež popálila na vzťahu s niekým, s kým sme mali v pláne svadbu už čoskoro. Potom sme sa rozišli a ja som sa veľmi bála nového vzťahu. Spravila som čo ty, akurát s tým rozdielom, že som vyjadrila dotyčnému obavy zo vzťahov a narovinu vyložila karty na stôl. Že ak má chalan záujem len o nejaký krátky románik, či flirt, tak aby ma toho ušetril, lebo nie som pre zábavu vhodný adept. Ale keďže sme si ujasnili, čo obaja chceme a hľadáme a teda, že nemáme záujem o takéto typy vzťahov ani jeden, dali sme si priestor a kľudne aj tú pusu. Síce sme si hovorili, že sa budeme spoznávať a trvala som na tom, aby to hneď nebral ako vážnu známosť, lebo sa chcem uistiť, či sa k sebe hodíme a spoznať ho povahovo, charakterovo a nechcelo sa mi hneď riešiť všetky vzťahové otázky atď., ale dala som ten priestor spoločnému zbližovaniu. V podstate sme sa dohodli, že budeme spolu, ale nie hneď tak vhupnutí do vzťahu (alebo niekto tomu hovorí oficiálne) a nezačneme hneď riešiť všetky možné veci ako riešia ľudia už po pár mesiacoch vzťahu, nebudeme okoliu hovoriť, že niekoho máme a nebudeme sa držať po meste zaľúbene za ruky. Že to bude niečo také naše, kedy si dáme ten priestor na spoznávanie ale nič nepreháňať, že sa budeme spoznávať ako kamoši ale dovolíme si, aby medzi nami začalo aj niečo vznikať, taký uvoľnenejší vzťah jednoducho. Udržiavať to na takej mníšskej úrovni by ma vôbec nebavilo a som si istá, že ani jeho. Nikdy som to nechcela udržiavať len vrámci kamarátstva, lebo ja som ho chcela spoznať ako chlapa, nie kamoša. Samozrejme mám na mysli bozky a normálne dotyky. Ostatné prišlo kedy malo. No obaja sme do toho spadli, ale že úplne a takisto úplne prirodzene sa z toho vyvinul jeden úžasný vzťah, ktorý je úžasný aj momentálne.