Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?
@pralinka25 iba jeden otvor? 😲 Zabudla si na uši, kopec chlapov potrebuje len vypočuť!! 😁
kto sa nechce so ženami bavit, nech sa nebavi - vybavené
@demodun pozor na to 🙂
@vikt343 neviem. pozri ja netvrdim ze nemas pravdu. asi to mate inak kvoi hormonom alebo comu. pre mna je nepredstavitelne spat s kamosom / kamoskou. je to akysi blok ako mas blok pri sestre mame dietati. samozrejme ze z priatelstva vie vzniknut vztah ale jednorazovo sa len tak vyspat s kamosom lebo je prilezitost je pre mna uplne no go.pre vas zjavne nie.
@karolinakr staré dobré časy 🤗
@vikt343 viem ze sa pytas tuto kolegyne ale na takuto otazku sa neda odpovedat predsa. clovek ti musi sadnut osobnostne. u mna ide o toto nie o to ci je to chlap zena alebo martan. cize keby sme cisto teoreticky mali dve osoby osoba A je zena a clovek ktory k tebe osobnostne naozaj sedi ale chemia tam z jej strany k tebe nie je a osoba B je muz a sice ti sedi ale ma par veci ktore nie, tak si aj tak vyberies muza len preto ze je muz?
@zralok28 ja nemám žiadnych kamaratov- mužov, iba známych, s ktorými si občas pokeciam, alebo sa stretávam s mužmi v praci. Keby som tieto mužské kontakty mimo manželstva nemala, mala by som dojem, že som trošku ochudobnená o také tie "chit chat" tréningy. Ale nie je za tým nikdy nič. Pre mňa je buď alebo. Mám vzťah so všetkým, alebo nemám vzťah s ničím v zmysle " výhody". Poviem ti pravdu, nikdy nepochopím tieto novodobé plytké vzťahy a dúfam, (fakt je to pre mňa dôležité), že sa ani nikdy v živote nestretnem a nebudem priamo s takouto ponukou, zoči voči a osobne konfrontovaná. A v to isté dúfam ( aj keď zakazovat im samozrejme nič nebudem) aj pri mojich deťoch. Lebo toto nie je žiadna fáza v dospievaní, to je úplna dekadencia sebavedomia, múdrosti, rešpektu a istého základného levelu ľudskej dôstojnosti. A s obhajovanim tvojho postoja pomocou humoru alebo irónie na mňa ani nechod. Ja sa nenechám opiť rožkom. To, že je nieco bežné, ešte neznamená, že je to aj ok.
@vikt343 ano lebo vekom mas stale menej a menej casu, clovek je menej prisposobivy a celkovo vekom su kamaratstva ulne o inom ako v detstve puberte a mladom dospelom veku.
kazdy z nas hlada nieco ine u priatelov.
z diskusie to je pekne vidiet.
napriklad lenkakravcova hlada veci ktore jej naozaj poskytnu lepsie kamaratky. o tom niet pochyb. naozaj by bolo divne keby veci ktore ona potrebuje preberala s chlapom. takze to je uplne v poriadku takto.
ja napriklad nehladam butlave vrby ktorym by som sa potrebovala vyrozpravat. primarne mi vyhovuju ludia s ktorymi nieco zazijem. radsej pojdem na motokarky alebo paintball ako na nakupy. radsej sa budem bavit s niekym kto ma rovnaky vkus na hudbu, filmy, knihy umenie ako s niekym o sminkach. raz som mala frajera. motorkar, chlap skrz na skrz a mal perfektne vlasy o ktore sa aj vedel starat. dokazal o nich aj vela rozpravat. v case puberty mi to islo na nervy (co by som dnes za jeho rady dala 😅 ) no nemali sme okrem tych motoriek spolocnu rec. kdezto s inou babou asi mal. nevyhladavam ludi co sa budu bavit hodiny o politike ale mam rada ked niekto vela cestuje a dokaze o tom rozpravat. na vsetky tieto zaujmy mi je jedno akeho pohlavia ta osoba je pretoze je mi fuk ci sa bavim o hudbe s kamosom alebo kamoskou. ci idem na koncert s babou alebo chalanom. neselektujem to tak. neviem v com by bolo jedno lepsie ako druhe. ale rozumiem ze ked zena inkli uje k temam, moda, kozmetika, preberanie intimnejsich veci povie ze zeny priatleky us lepsie. asi aj muzi maju iste temy ktore by bolo odveci preberat so zenami. ja take vyhranene zaujmy nemam takze mi je to v tomto ohlade jedno.
kazdopadne je to jedno pretoze pri rodine je stejne casu na kamosov malo.
@pralinka25 presne aj mne je jedno či pôjdem na koncert alebo na túru s mužom alebo so ženou. Nepotrebujem butlavu vŕbu ani ma nebaví hodiny rozoberať nechty alebo make up.
A teraz nám už vyrastajú parťáci, takže sa venujeme im.
@demodun aku citronovu masku si si dala naposledy alebo uhorkovy zábal?
Treba prisne odlisovat, ci je to kamaratka alebo objekt zaujmu, s kamaratkami sa samozrejme kamaratit da, ale s objektami zaujmu je to pomerne zlozite, az by som povedala nemozne. A niekedy aj ked sa silou mocou clovek chce iba kamaratit, niekedy to prerastie do tej druhej skupiny, aj ked sa tomu clovek snazi vsemozne zabranit 🥹
@karolinakr naposledy som mala výbornú jogurtovú .... zmrzlinu 😉
@karolinakr tieto su fajn 😂
@demodun spravne treba dopriat masky aj traviacemu traktu. to je dolezite 😀
@demodun
@pralinka25
náš známy vicky všetko pomazal, natahovali sme sa tu zbytočne
@karolinakr no spravil osvetu, rozsvietil nam tmu a zrusil si ucet. ako anjel poznania 😀 mozno teda siel na muzske forum, kde je to bezpecnejsie a nehemzi sa to tam bosorkami. inak Fido robil jednu dobru vec. ked niekomu odpovedal vzdy skopiroval povodny text. tusim to zacnem robit tiez.
@pralinka25
@demodun
toto načo bolo dobre? však ked nechce baby za kamaratky, nech sa nebaví..prišiel na ženske fórum, my sme mu povedali, že ženy nie su zbytočne, tak sa zĺakol a rýchlo utiekol, lebo by sa musel s niekym.kamarátit
@karolinakr silneho chlapa neohrozi ziadna zena. Tym nemyslim svaly. A vie ju zvladnut v kazdej pozicii (hore dole aj na stojaka 🤣) ehm nie myslela som aj ako kamosku susedu kolegynu aj milenku alebo manzelku 😁 mno a nemusi to byt ani potetovany motorkar (mmm aj ked... mohol by 😂)
@karolinakr asi potreboval dovolenie (uistenie), že sa s nami nemusí kamarátiť 😁
@pralinka25 ale môže byť aj svalnatý 🤔 😃
To kopírovanie je super, len na mobile je to komplikovanejšie...
@demodun no jasne tehlicky mozu byt 😅
Este som to neskusala kopirovat. Len takto ked sa stale maze.potom temy nedavaju zmysel
@pralinka25 hm no ešte nám Fido bude aj chýbať 🥲
"Este som to neskusala kopirovat. Len takto ked sa stale maze.potom temy nedavaju zmysel " a ide to celkom jednoducho 🤔 asi začneme používať
@demodun aspon zanechal posolstvo 😁