icon

Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?

zralok28
9. mar 2025

Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?

soldi
11. mar 2025

@vikt343 Tvoj nazor na zeny je Tvoj nazor. kludne si tomu ver, ale vydavat ho za vseobecnu pravdu a skatulkovat zeny podla Tvojich subjektivnych hodnoteni o Tebe vela vypoveda (nic pozitivne).

blankaj
11. mar 2025

@vikt343 akože...vy s autorom sa cítite fakt ako pani tvorstva a pritom ste len B variant....😁

karolinakr
11. mar 2025

@xima pri každej otazke, či žena mala čo ponuknuť on si fakt myslí, že ženy prišli z džungle minuly tyždeň, akurat začali jesť vidličkou

pralinka25
11. mar 2025

@lenkakravcova nie ja mam velmi dobre kamosky ktore poznam naozaj cely zivot - 40 rokov. Zazili sme spolu vela.ale.proste nemam potrebu rozoberat tieto veci hoci ich si vypocujem vzdy aj poradim aj o polnoci. Nie som introvert ale v tomto jednom mozno ano. Neviem. Nepotrebujem to

vikt343
Autor odpoveď zmazal
vikt343
Autor odpoveď zmazal
tianna
11. mar 2025

@terezka1947 ja mám najlepšieho kamaráta už vyše 20 rokov. Nikdy sme spolu vzťah nechceli, pritom je veľký sympaťák, no my si skrátka rozumieme úžasne ako kamaráti. Obaja máme svoje rodiny, keď mal bývalú priateľku a ja som bola ešte slobodná na pivo chodil so mnou 😆 ale ani vtedy nás nenapadlo čokoľvek riešiť. Jej to nevadilo a môj manžel sa s ním kamaráti, teda samozrejme je s tým v pohode. Mne osobne vyhovuje mužský pohľad na veci a myslím jemu ten ženský. Nie raz sme spolu vyberali darček pre jeho v tom čase priateľku atď. Kamošky majú väčšinou podobný názor/pohľad ako ja, on mi vždy vedel ukázať iný pohľad čo mi často pomohlo 🙂 a počas strednej som mala ešte jedného výborného kamaráta, ale s tým sa už nevidam.

pralinka25
11. mar 2025

@karolinakr vidlicka 😂 co je to

vikt343
Autor odpoveď zmazal
xima
11. mar 2025

@vikt343 napisal si konkrétne "Pridaná hodnota bez ...je mizivá. No pre vás je to samozrejme výhodné.." Teda bez čoho si myslel,keď si to tam vybodkoval?nie sex?

pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 takze ty sem chodis cisto z altruistickeho dovodu osvietit nasu tmu. Ci?

vikt343
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 mozno si len na nikohoho/nijaku taku nenatrafil.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
xima
11. mar 2025

@vikt343 no ale veď ja s tým muzom som kamarátka, nie len "žena ako taká" . Cize o čom sa vlastne bavime?

pralinka25
11. mar 2025

@vikt343 no jo. Ti ze ty nepotrebujes neznamena ze je to vseobecny fakt. Kazdy ma ine potreby a priorty. Takze tvoja osveta nie je tiez vseobecnym faktom ale tvoje subjektivne prezivanie.
Presne ako napriklad lenkakravcova potrebuje kamosky uplne na nieco ine ako ja. Vztahy nie su exaktna veda. Toto si ty a niekto iny to ma inak.

terezka1947
11. mar 2025

@tianna môže byť výnimka. Ale vieš určite,že ani on nikdy,absolútne nikdy o tebe neuvažoval inak?

vikt343
Autor odpoveď zmazal
tianna
11. mar 2025

@terezka1947 podľa mňa nie. Lebo aj keď sme boli obaja nezadani tak sme v kaviarni snívali každý o tom svojom objekte a radili si ako ho/ju získať.. 🙂

vikt343
Autor odpoveď zmazal
xima
11. mar 2025

@vikt343 ale veď ja som hneď v prvom mojom prispevku nspisala,že ak som s nejakým kamarátom trávila viac času,vždy to zacal brat ako nieco viac. Ak by som nejakemu kamosovi povedala to čo si teraz napisal, tak jedine asi ak by bol gay tak by to nebral ako nieco viac. (kamosa,ktory ma spokojny vztah,by som na pobyt urcite neťahala). Preto som aj hneď v tom prvom prispevku pisala,že som kamosov zredukovala na minimum, lebo osobne stretavanie viedlo vždy k tomu že muz chcel nieco viac,kým ja som to brala len ako kamarastvo. Nikomu nazor neberiem,každý moze mat inu skusenost.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
11. mar 2025

ja neviem, čo je tak neuveriteĺné na tom, že niekto si sadne s druhym človekom v duševnej rovine - maju rovnake nazory, zmyšlanie, povahy alebo záujmy..
s dvomi som si písala roky, ani som.nemala ich fotky a nikdy neprišli s tym, že poďme na rande..ani neviem, či maju partnerky vôbec..

lucilaines
11. mar 2025

Aj ja mam muzskych kamaratov, jedneho takeho, s ktorym idem aj na kavu raz za cas, aj si piseme. Ja som vydata, on je momentalne zadany, ale pozname sa roky a zazili sme obdobia aj ze sme boli obaja single aj ze jeden z nas bol vo vztahu a druhy nie. Nikdy medzi nami nic nebolo. Ani naznak ani z jednej strany. Rozoberam s nim aj problemy vo vztahoch, riesila som s nim jeho tazky rozchod, teraz novu lasku, politicku situaciu, vychovu deti (ma dieta), cestovanie, cokolvek..ak vy sme aj zajtra hned boli obaja nezadani, neboli by sme par. Prave preto, ze ho tak dobre poznam, sedia mi jeho nazory, dobre sa mi s nim keca a rozumieme si, ale ako partnera by som ho nechcela z roznych dovodov. A opacne.

pralinka25
11. mar 2025

Tak proste z toho vyslo ze chlapi nie su schopni ovladat pudy a na pozadi im stale slape appka sex a pri hetero sa vypina len pri chlapoch tak su schopni vnimat ine veci a preto sa im zdaju lepsi. Pretoze pri zenach je vnimanie narusene prietokom krvi. Zeny to maju inak a vedia to oddelit. Preto zena moze mat kamosa a nechciet sex a chlap nie. Vybavene.

demodun
11. mar 2025

@pralinka25 a 2x podčiarknuté 😁
No čo už, keď nevieme dať žiadnu pridanú hodnotu

sticker
pralinka25
11. mar 2025

@demodun akoze nevies? zakladna pridana hodnota je ten jeden otvor a dva kopceky to mas hned 3 pridane hodnoty

demodun
11. mar 2025

@pralinka25 😁😁
Áno ale je mi to nič platné, keď nemám záujem o sex s dotyčným Viktorom 343 🤣🤣

vikt343
Autor odpoveď zmazal