Môže kontaktovanie milenky vyriešiť neveru?
Ahojte baby, ak by ste nemali 100% istotu, že vás muž podvádza, skúsili by ste kontaktovať jeho milenku a spýtať sa priamo jej? Žiadne obviňovanie jej, alebo prosíkanie aby mu dala pokoj, to ani omylom. Len jej vysvetliť, že aby sme sa zbytočne všetci traja netrápili tak ak je to tak, tak nech si ho nechá. S tým, že ona tým nemá čo stratiť ak sa prizná, ja okamžite pôjdem z cesty a môže si ho nechať. Môže to mať úspech? Skúšal to už niekto? Lebo neistota je hrozná a žiť v klamstve sa mi nechce.
@anonym_autor vedela som to a nie milenka ma nezaujímala načo ,ona mi nič nespravila
@minenkaa mne spravila, išla naňho cezo mňa, chodila k nám domov, tváriac sa ako kamarátka aby sa dostala k nemu bližšie a až postupne do jeho postele. Vedela, že má doma malé dieťa a manželku, dobre nás poznala, mňa dokonca pozná od detstva a aj tak po ňom išla ako údenom. Samozrejme, že on ma zradil najviac. On jej mal ukázať kde je jej miesto. S ním sa rozvediem, ale ju nenávidím a vôbec sa tým netajím. Kým neprišla do môjho života bola som šťastná.
@minenkaa mne spravila, išla naňho cezo mňa, chodila k nám domov, tváriac sa ako kamarátka aby sa dostala k nemu bližšie a až postupne do jeho postele. Vedela, že má doma malé dieťa a manželku, dobre nás poznala, mňa dokonca pozná od detstva a aj tak po ňom išla ako údenom. Samozrejme, že on ma zradil najviac. On jej mal ukázať kde je jej miesto. S ním sa rozvediem, ale ju nenávidím a vôbec sa tým netajím. Kým neprišla do môjho života bola som šťastná.
@anonym_autor nenávisťou ublizujes iba sama sebe. Viem že to máš ťažké ale ak máš v sebe nenávisť nie si lepší človek ako oni.
@anonym_autor ale čo trepeš ,to si si len myslela ,nebola by ona bola by iná
@anonym_autor ale čo trepeš ,to si si len myslela ,nebola by ona bola by iná
@minenkaa nechápem prečo ju tak vášnivo obhajuješ. Úplne ako môj manžel. Celý čas preňho ona bola tá dokonalá a ja som bola tá čo rozbíja ich kamarátstvo, nie ona tá čo rozbíja naše manželstvo. Nechápem, akože fakt nechápem, nemám sa cítiť vinná, že vôbec existujem ja aj naše dieťa a som taká prekážka v tej ich obrovskej láske?
@minenkaa nechápem prečo ju tak vášnivo obhajuješ. Úplne ako môj manžel. Celý čas preňho ona bola tá dokonalá a ja som bola tá čo rozbíja ich kamarátstvo, nie ona tá čo rozbíja naše manželstvo. Nechápem, akože fakt nechápem, nemám sa cítiť vinná, že vôbec existujem ja aj naše dieťa a som taká prekážka v tej ich obrovskej láske?
@anonym_autor ale ja nikoho neobhajujem ,nie ona je vínna za rozpad tvojho manželstva,sa zobuď
@anonym_autor a áno z ich pohľadu si prekážka ich láske
@anonym_autor tiez nechápem, prečo máš pptrebu riešiť ju a nie tvojho muža...ona je cudzia, tá tretia osoba,kym tvoj muz mal záväzok. Neverím,ze teraz sa cítiš lepšie...
@anonym_autor a áno z ich pohľadu si prekážka ich láske
@minenkaa ja sa nečudujem, že je nahnevaná aj na milenku. Akože nie je vinná? Je rovnako vinná ako on. Že by som ju nekontaktovala, to je pravda. Lebo presne toto sa dalo čakať. Že ešte autorka bude za hysterickú hlupaňu. Ale ja sa autorke nečudujem, že túto ženu nenávidí.
@anonym_autor za mňa je to chlapovi vina. Kebyže ta skutočne ľúbi, tak by sa ona mohla aj na hlavu postaviť a nepodviedol by ťa. Takže je to jednoznacne jeho chyba. Nie jej.
A ja ta zas chapem, mas uplne pravo na svoje pocity, zradil ta blizky clovek vo velmi citlivom obdobi a este sa tvari, ze v tebe je problem, to je krivda ako hrom, naviac ma spojenca v milenke…hodnu chvilu by som sa lutovala, potom vyplakala a potom sla do boja
@minenkaa ja sa nečudujem, že je nahnevaná aj na milenku. Akože nie je vinná? Je rovnako vinná ako on. Že by som ju nekontaktovala, to je pravda. Lebo presne toto sa dalo čakať. Že ešte autorka bude za hysterickú hlupaňu. Ale ja sa autorke nečudujem, že túto ženu nenávidí.
@mdse veď ale jasne ,že bude za hystericky hluoanu,však to mohla čakať ,sa správa ako decko ktorému zobrali hračku
@anonym_autor ale ja nikoho neobhajujem ,nie ona je vínna za rozpad tvojho manželstva,sa zobuď
@minenkaa aspoň vďaka tebe viem ako ona premýšľa, veď my sme aj tak mali zlé manželstvo a ona predsa zato nemôže. Čiže aj ja keď teraz začnem uháňať a baliť všetkých ženatých v okolí tak im všetkým len spravím službu, tak to vidíš?
@minenkaa aspoň vďaka tebe viem ako ona premýšľa, veď my sme aj tak mali zlé manželstvo a ona predsa zato nemôže. Čiže aj ja keď teraz začnem uháňať a baliť všetkých ženatých v okolí tak im všetkým len spravím službu, tak to vidíš?
@anonym_autor pozri, za moc nestál ako partner. Takto by to nedopadlo medzi Vami, keby ste mali dobrý a silný vzťah. Chápem, že si nasratá. Ale nebuď v tejto emócii dlho, urobíš zle sebe. Začni riešiť praktické veci, ako výživné na dieťa atď. Zamestnáš hlavu a riešiť to aj tak musíš.
@anonym_autor to som kde napisala ,čo ty splietas ,zbytocne sa rozculujes ,vinný je len a len tvoj muz
@mdse veď ale jasne ,že bude za hystericky hluoanu,však to mohla čakať ,sa správa ako decko ktorému zobrali hračku
@minenkaa nevzali mi hračku, mali vzťah rovno pred mojimi očami, videla som to a obaja mi klamali, že sa mýlim a trvalo to dlho, on klamal, že ma miluje, ona, že s ním nič nemá a ja doma s malým dieťaťom nonstop sama a oni sa stretávajú a za chrbtom sa mi vysmievajú ako ma oklamali. Chcela by som vidieť aká by si ty bola v pohode a priala im všetko šťastie sveta
@anonym_autor to som kde napisala ,čo ty splietas ,zbytocne sa rozculujes ,vinný je len a len tvoj muz
@minenkaa je iné keď ti niekto na rovinu povie, že áno zamiloval sa, prepáč stalo sa, chcem byť s ňou a iné keď ti tvrdí, že to nieje pravda a ty ho vidíš tam ísť, vidíš, že spolu flirtujú pred tvojimi očami, proste to vidíš a tvrdia ti, že to tak nieje a ešte on sa začne správať hnusne s vyjadreniami a čo, že tam pôjdem, čo s tým urobíš? No nič. Veď nech si žijú, ja im to neberiem, ale vidím, že aj tak som akosi ja tá zlá
@anonym_autor podľa mňa Ťa Tvoj tusak na 99% neklame. Toto, čo Ty chceš urobiť, ani nerob.
Pošli fešáka k vode, nech si ide za svojou láskou.
Držím palce!
@minenkaa nevzali mi hračku, mali vzťah rovno pred mojimi očami, videla som to a obaja mi klamali, že sa mýlim a trvalo to dlho, on klamal, že ma miluje, ona, že s ním nič nemá a ja doma s malým dieťaťom nonstop sama a oni sa stretávajú a za chrbtom sa mi vysmievajú ako ma oklamali. Chcela by som vidieť aká by si ty bola v pohode a priala im všetko šťastie sveta
@anonym_autor vies čo umaraj sa ďalej v tej zlosti,dufam,že ta to prejde
A ešte raz ,mne je milenka uplne ukradnutá ,vždy bol pre mňa dôležitý partner a keď vidím,že ma nechce ale niekoho iného ,tak snáď si nebudem klamať
@anonym_autor vies čo umaraj sa ďalej v tej zlosti,dufam,že ta to prejde
A ešte raz ,mne je milenka uplne ukradnutá ,vždy bol pre mňa dôležitý partner a keď vidím,že ma nechce ale niekoho iného ,tak snáď si nebudem klamať
@minenkaa neklamem si, to on mi klamal, tvrdil, že ma miluje a ja som tým pádom nevedela čomu veriť. Bolo to veľmi mätúce obdobie keď ti niekto vraví niečo iné ako ty cítiš a vidíš.
@mk1111111111 chcela som to vedieť na 100% , že spolu spávajú a potom sa rozviesť
@anonym_autor ale ona mu pistol k hlave neprilozila a nedonutila ho vyspat sa s nou. Tvoj chlap sa s nou vyspal uplne dobrovolne a asi aj rad. On je ten co ho treba riesit, a nie vypisovat jeho frajerke ako posledny zufalka. A roztrubovat o nej, ze spava so zenatym(i)? Co tym dosiahnes? Znizis sa na uroven suterenu, to akoze fakt dospela zena sa takto sprava? Vsak si zachovaj sebeuctu a hrdost a ju nechaj na pokoji. Ci si myslis, ze pomsta je sladka? Nie, nie je. Tebe to nepomoze, jej neuskodi. Kazdy, komu to budes vykladat si polopka po cele, ze kde az dokazes klesnut...
@minenkaa neklamem si, to on mi klamal, tvrdil, že ma miluje a ja som tým pádom nevedela čomu veriť. Bolo to veľmi mätúce obdobie keď ti niekto vraví niečo iné ako ty cítiš a vidíš.
@anonym_autor ozaj, preco si ho nezbalila miesto toho, ze si ju kontaktovala? Uz na prvej strane som ti napisala ako to mas spravit. Neostala by si za histerku.
@anonym_autor potrebujes sa vlastne len vyžalovať a chces ,aby sme ti napísali ,že milenka je hnusná stetka
Kľudne sa vyžaluj,každá jedna ta pochopíme ,že trpíš ale neváľaj všetky vinu na milenku ,rieš si svoje manželstvo
@minenkaa tak mame male dieta tak som chcela mat istotu, ze naozaj spolu nieco maju. Ja som bola uplne normalna mamicka na materskej, usmievava, starostliva, ale ano tymto sa zo mna stala troska, ktora uz kazdemu pripada ako blazon
@anonym_autor pozri bez vetra sa lístok nepohne.. ak má skvelú kamošku ktorej sa nevzdá, nech ide.. zažila som niečo podobné... Nikdy som to neobanovala... Prednedávnom tá milenka ( teraz už vdova) sedela u mňa na gauči ( po 17 rokoch) a porozprávala mi ako si žili... Nebolo to nič pekné... No asi preto, lebo šťastie sa nedá stavať na neštastí iných.. Jemu to život zrátal, svojim spôsobom aj jej... Ale, neľutujem ich.
Ja som ju vtedy nekontaktovala.. Kontaktovala ma ona po rokoch, lebo musela.
Ženy máte pravdu, ja to viem. Zbytočne sa hnevám a kopem okolo seba ako malé dieťa, ktorému vzali lopatku. Ešte nakoniec ja budem na smiech a asi aj som. Len mi to veľmi ublížilo, bolelo to a veľmi. Je to žena, ktorú poznám a ktorá pozná mňa. Vidím ju skoro každý deň. Manželovi som verila, milovala som ho. Máme malé dieťa o ktoré sme sa roky snažili a nakoniec sa podarilo cez umelé oplodnenie. Dieťa nemá ešte ani dva roky. Proste to veľmi bolí, ja nie, že im dvom nedoprajem, ale prečo postavili všetko na mojich slzách? Veď keď videl, že ju miluje mohol sa so mnou rozviesť a ísť za ňou, nie mňa nechať pátrať a hádať a vidieť a pritom mi klamať do očí. Ja sa jej nejdem pomstiť, nebojte sa o ňu, nech si žije ako chce a s kým chce.
Ženy máte pravdu, ja to viem. Zbytočne sa hnevám a kopem okolo seba ako malé dieťa, ktorému vzali lopatku. Ešte nakoniec ja budem na smiech a asi aj som. Len mi to veľmi ublížilo, bolelo to a veľmi. Je to žena, ktorú poznám a ktorá pozná mňa. Vidím ju skoro každý deň. Manželovi som verila, milovala som ho. Máme malé dieťa o ktoré sme sa roky snažili a nakoniec sa podarilo cez umelé oplodnenie. Dieťa nemá ešte ani dva roky. Proste to veľmi bolí, ja nie, že im dvom nedoprajem, ale prečo postavili všetko na mojich slzách? Veď keď videl, že ju miluje mohol sa so mnou rozviesť a ísť za ňou, nie mňa nechať pátrať a hádať a vidieť a pritom mi klamať do očí. Ja sa jej nejdem pomstiť, nebojte sa o ňu, nech si žije ako chce a s kým chce.
@anonym_autor nikomu nie si na smiech ani nebudes, prezila som podobne a myslim si, ze tvoj manzel este nema/nemal celkom vybrate a tak teba tahal za nos, aby mal zadne dvierka a zaroven milenku si testoval, ci s nou bude chciet zit a teba odstrihne, necudovala by som sa keby sa snazila vytvorit si pocas tejto fazy aj vztah s tvojim dietatom, nastastie je prilis male, aby mala sancu, ukazala si, ze o tom vies a tolerovat to nebudes, bude to pre teba emocne tazke obdobie, dovol si smutit, hnevat sa aj kricat, na vsetko mas narok, ak si rozhodnuta urob kroky smerujuce k rozvodu a nemaj obavy, manzel stastny s milenkou nebude…len mu to dojde ovela ovela neskor
@anonym_autor nikomu nie si na smiech ani nebudes, prezila som podobne a myslim si, ze tvoj manzel este nema/nemal celkom vybrate a tak teba tahal za nos, aby mal zadne dvierka a zaroven milenku si testoval, ci s nou bude chciet zit a teba odstrihne, necudovala by som sa keby sa snazila vytvorit si pocas tejto fazy aj vztah s tvojim dietatom, nastastie je prilis male, aby mala sancu, ukazala si, ze o tom vies a tolerovat to nebudes, bude to pre teba emocne tazke obdobie, dovol si smutit, hnevat sa aj kricat, na vsetko mas narok, ak si rozhodnuta urob kroky smerujuce k rozvodu a nemaj obavy, manzel stastny s milenkou nebude…len mu to dojde ovela ovela neskor
@danieli ďakujem, už som mala pocit, že oni dvaja majú nárok na všetko a ja musím všetko zniesť so stoickým pokojom a nemám nárok ani sa na nich hnevať.
@danieli ďakujem, už som mala pocit, že oni dvaja majú nárok na všetko a ja musím všetko zniesť so stoickým pokojom a nemám nárok ani sa na nich hnevať.
@anonym_autor Fuj, sú riadne hnusni k Tebe, že ich hanba nefacka. Neprajem nikomu nič zlé, ale ver mi, že nebudú stastni.
Vam tu vsetkym kopletne hrabe? Ano aj ta milenka je vinna a je svina co nema ani stipku moralky, ano aj na nu ma pravo byt autorka nastvana. Otvorte si temu o tej soplani milenke co si vysukala zuby za 10k. Tam ste jej kolke napisali ze jaka je chudera? Kolke ste ju tam zhodili? Neni tyzdna aby tu nejaka nevyplakavala ako sme na tomto fore k sebe hnusne a ze sa nepodporujeme a tu je jedna zufala podvedena cerstva matka a este jej nakladajte ze je vzali hracku a podobne. Predviedli ste pekne dno

@anonym_autor a teba čo zaujima nejaká zena a nie tvoj muz,s tým si rob poriadky
V prvom rade on robi z teba sliepky,potom ty týmto správaním a až za vami je milenka
@minenkaa a ty ako by si sa správala keby ťa muž podvádzal a ty by si mala doma malinké dieťa? Ty by si bola dokonalosť sama a milenke ešte dala pusu na čelo, že?