icon

Môže obezita ovplyvniť vzťahy a vernosť?

29. mar 2026

Ahojte, nebudem písať dookola omáčky,idem rovno k veci.
Mám manžela, máme obaja 40 rokov a pohybujeme sa v auto komunite jedného klubu. Chodíme tam len zopár ľudí, stále tí istí v podstate,no je tam jedna baba, ma 25 rokov, chodí tam so svojím snúbencom,je úspešná, milá..a krásna... má 60 kíl pekné krivky a kučeravé vlasy... presne typ môjho manžela,a tým ako pôsobí na okolie, každý ju tam má rád, môj manžel jej tiež veľmi často píše hlavne po večeroch....ona ma 35 ročného snúbenca a viem teda že si viac rozumie so staršími...ja mam ťažkú obezitu už niekoľko rokov,proste som sa vyzrala a som lenivá cvičiť a zdravé jedlo mi nechutí a nechcem to... manžel je chudý ako prútik.... otázka je: myslíte si že by ma upustil kvôli nej? aj keby ho ona nechcela? a myslíte ze keby sme mali dieťa tak by jej prestal písať?
on ani nevie ze viem ze jej píše ja som sa potajomky dostala do mobilu a keď zaspí alebo je v sprche tak pozerám

anonym_224419
31. mar 2026

@anonym_autor Prečo ma pocit,že to nemôže písať ani náhodou zrelá 40.ročná žena. Príde mi to celé dedinské veľmi.

anonym_fbc7f3
31. mar 2026

A prečo teda odmieta s tebou spávať keď je všetko v poriadku? Aj sex, intimita je základným pilierom funkcneho vztahu.Vas je nefunkcny.Treba to vyriešiť, sadnúť spolu, dohodnut sa čo dalej, ešte ste mladi aby ste takto fungovali ako v 70-tke

enmery
31. mar 2026

@anonym_fbc7f3 Ja neviem baby, vy posledné anonymné komenty. Vy ste si prešli aj tých 12 strán, aj odpovede autorky?Lebo tu začína asi tretie kolo nezmyselných uz zodpovedných otázok a aj problem už identifikovaný, len prepnuta autorka sa fixuje na jednu kuceravu a je slepá a hluchá.

autor
31. mar 2026
@anonym_fbc7f3

A prečo teda odmieta s tebou spávať keď je všetko v poriadku? Aj sex, intimita je základným pilierom funkcneho vztahu.Vas je nefunkcny.Treba to vyriešiť, sadnúť spolu, dohodnut sa čo dalej, ešte ste mladi aby ste takto fungovali ako v 70-tke

@anonym_fbc7f3 mám to nechať tak,on sa o svoje potreby postará sám a mám byt kľudná

anonym_ad04fc
31. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_fbc7f3 mám to nechať tak,on sa o svoje potreby postará sám a mám byt kľudná

@anonym_autor no dufam, ze toto ta nestopne v zmene. A venuj sa sebe aj jemu. Nie kamoske.

autor
31. mar 2026
@tatiana288

@anonym_autor Čo je v tých zmazaných správach?

@tatiana288 tak tvrdí že s ňou nespal...ale ako ja by som si to vysvetlila tak že hej,nechcem robiť scény, možno mi poviete aj váš názor tu
-kedy si to zopakujeme? keď budeme samy (vraj ju len povozil na aute
-nikdy som si tie jazvy nevšimol-to bude tým ze sa bežne nevyzliekam?(mal vidieť nejakú fotku na nete co daka)
-konecne sa cítim naplnený -aj ja(nepamätá si)

autor
31. mar 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor no dufam, ze toto ta nestopne v zmene. A venuj sa sebe aj jemu. Nie kamoske.

@anonym_ad04fc nie,mne sa v spodnom bruchu veľmi ukladá tuk,to chcem dať dole a zo stehien a vzadu na chrbte,a úprimne zvažujem,ze si vezmeme psíka, aspoň by som s ním chodila von a mala tu parťáka

patrike
31. mar 2026
@anonym_autor

@tatiana288 tak tvrdí že s ňou nespal...ale ako ja by som si to vysvetlila tak že hej,nechcem robiť scény, možno mi poviete aj váš názor tu
-nikdy som si tie jazvy nevšimol-to bude tým ze sa bežne nevyzliekam?(mal vidieť nejakú fotku na nete co daka)

@anonym_autor Porušenie dôvernosti ústneho prejavu je trestný čin (§377 Trestného zákona), ku ktorému dochádza, ak niekto neoprávnene zaznamená neverejný prejav osobnej povahy a sprístupní ho tretej osobe, čím spôsobí vážnu ujmu na právach. Tento čin sa týka neoprávneného nahrávania a šírenia rozhovorov, pričom hrozí trest odňatia slobody až na dva roky

zuzanka.zuzu
31. mar 2026
@patrike

@anonym_autor Porušenie dôvernosti ústneho prejavu je trestný čin (§377 Trestného zákona), ku ktorému dochádza, ak niekto neoprávnene zaznamená neverejný prejav osobnej povahy a sprístupní ho tretej osobe, čím spôsobí vážnu ujmu na právach. Tento čin sa týka neoprávneného nahrávania a šírenia rozhovorov, pričom hrozí trest odňatia slobody až na dva roky

@patrike moje nervy 🙈 ty si s tým právom nedáš pokoj že 😂 nejde ti to ani pri zákonoch o správcovi, ani v treste, ani v iných čo si mudroval 🤷

patrike
31. mar 2026
@zuzanka.zuzu

@patrike moje nervy 🙈 ty si s tým právom nedáš pokoj že 😂 nejde ti to ani pri zákonoch o správcovi, ani v treste, ani v iných čo si mudroval 🤷

@zuzanka.zuzu Ok, cize ked tato narusena osoba publikuje na internete nelegalne ziskane spravy, je to v poriadku ? O com je potom ten trestny cin ?

luc_lucka
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak raz pises, ze by ti nevadilo, keby spolu spavali, len nech ju nema rad. Teraz ta zase trapi, ci s nou mal sex. Tak teda ako to je?

A zacinam pochybovat, ze by tieto cele vypisovacky pocas dna a v noci jej snubencovi nevadili. On o tom teda vie, ci nevie?

autor
1. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor tak raz pises, ze by ti nevadilo, keby spolu spavali, len nech ju nema rad. Teraz ta zase trapi, ci s nou mal sex. Tak teda ako to je?

A zacinam pochybovat, ze by tieto cele vypisovacky pocas dna a v noci jej snubencovi nevadili. On o tom teda vie, ci nevie?

@luc_lucka vie, myslela som že by som w tým bola ok,ale nie som no

luc_lucka
1. apr 2026
@anonym_autor

@luc_lucka vie, myslela som že by som w tým bola ok,ale nie som no

@anonym_autor a ked o tom jej snubenec vie, nevadia mu sexualne narazky tvojho muza na adresu jeho snubenice? Akoze kamosi v dobrom aj v zlom? Cele divne.

tatiana288
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak ešte raz, lebo sa v tom strácam.
- dom je váš alebo patrí len mužovi?
- jej snúbenec vie o posadnutosti tvojho muža jej osobou a absolútne mu to neprekáža?
- muž ti povedal, že je medzi vami všetko v poriadku, ďalej sa odmieta o tom baviť
- kedy sa najbližšie máte s tými známymi stretnúť?
- ako prebieha váš večer než idete spať?
- aký máš vlastne plán, čo chceš teraz celkovo robiť?

patrike
1. apr 2026
@tatiana288

@anonym_autor Tak ešte raz, lebo sa v tom strácam.
- dom je váš alebo patrí len mužovi?
- jej snúbenec vie o posadnutosti tvojho muža jej osobou a absolútne mu to neprekáža?
- muž ti povedal, že je medzi vami všetko v poriadku, ďalej sa odmieta o tom baviť
- kedy sa najbližšie máte s tými známymi stretnúť?
- ako prebieha váš večer než idete spať?
- aký máš vlastne plán, čo chceš teraz celkovo robiť?

@tatiana288
- dom je váš alebo patrí len mužovi? MUZOVI
- muž ti povedal, že je medzi vami všetko v poriadku, ďalej sa odmieta o tom baviť ANO
- ako prebieha váš večer než idete spať? ON JEJ PISE, ONA PISE NA KONA
- aký máš vlastne plán, čo chceš teraz celkovo robiť? ZRAT PIZU A PISAT NA KONA

tatiana288
1. apr 2026
@patrike

@tatiana288
- muž ti povedal, že je medzi vami všetko v poriadku, ďalej sa odmieta o tom baviť ANO

@patrike Začínaš byť dosť útočný. Celkom nerozumiem tvojej averzii voči anonymnej autorke. Prečo ťa cudzí človek irituje tak moc, že sa ju snažíš viac a viac ponížiť? Tá žena je v ťažkej situácii, áno viem, že si za ňu môže sama. Ale už sme jej napísali raz, že je vinná. Nevidím dôvod zhadzovať ju trikrát na každej strane diskusie. Je rozdiel medzi nakopnutím / pomyselnou fackou na zobudenie a urážaním až osočovaním.

anonym_38ee49
1. apr 2026
@patrike

@tatiana288

@tatiana288 uznávam, že reakcia @patrike je viac ako ironická ale na druhú stranu a to myslím bez urážky a nadsádzky, neverím, že by si sa dočkala použiteľnej odpovede na všetky tieto otázky. Stačí si prečítať ako autorka odpovedá. Ak sú aj tie prepisy správ reálne, tak oba písomné prejavy (jej aj jeho), mi prídu veľmi je jednoduché, chaotické a často bez zmyslu. O tom mimochodom svedčí aj to, že si tieto otázky musela položiť opäť, pretože všetky už autorka dostala a jej odpovede sú také, že sa žiaľ domnievam presne to isté, čo uviedol v odpovediach @patrike (áno, až na tú "pizu" som sa dočítala a dovtípila presne to isté)

tatiana288
1. apr 2026
@anonym_38ee49

@tatiana288 uznávam, že reakcia @patrike je viac ako ironická ale na druhú stranu a to myslím bez urážky a nadsádzky, neverím, že by si sa dočkala použiteľnej odpovede na všetky tieto otázky. Stačí si prečítať ako autorka odpovedá. Ak sú aj tie prepisy správ reálne, tak oba písomné prejavy (jej aj jeho), mi prídu veľmi je jednoduché, chaotické a často bez zmyslu. O tom mimochodom svedčí aj to, že si tieto otázky musela položiť opäť, pretože všetky už autorka dostala a jej odpovede sú také, že sa žiaľ domnievam presne to isté, čo uviedol v odpovediach @patrike (áno, až na tú "pizu" som sa dočítala a dovtípila presne to isté)

@anonym_38ee49 Ja rozumiem a chápem prečo je autorka vnímaná tak ako je, vnímam ju podobne. Ale ak cítim, že tu radím zbytočne a nechcem ďalej strácať čas, opustím diskusiu. Predstavujem si ako si autorka v rozpoložení, v ktorom je, číta všetky tieto hanlivé označenia na svoju osobu. Keď si odmyslím, že si za svoju situáciu môže sama, je to vo svojej podstate nešťastná žena. A príspevky o tom ako "žerie" jej nepomôžu.

patrike
1. apr 2026
@tatiana288

@anonym_38ee49 Ja rozumiem a chápem prečo je autorka vnímaná tak ako je, vnímam ju podobne. Ale ak cítim, že tu radím zbytočne a nechcem ďalej strácať čas, opustím diskusiu. Predstavujem si ako si autorka v rozpoložení, v ktorom je, číta všetky tieto hanlivé označenia na svoju osobu. Keď si odmyslím, že si za svoju situáciu môže sama, je to vo svojej podstate nešťastná žena. A príspevky o tom ako "žerie" jej nepomôžu.

@tatiana288 Som stupencom "prefackania" na uvedenie osoby do reality. Tutu-nunu pristup tu nepomoze.

anonym_5aee8f
1. apr 2026
@anonym_autor

@sara07 ja si uvedomujem ze mam nadvahu a ze ho nepriťahujem ale zatial sa mi nepodarilo schudnúť q zatiaľ som v stave že aspoň konečne nejde váha hore ale zase 60 kg nebudem mať nikdy toľko som mala niekedy na prvom stupni asi

@anonym_autor ja by som v prvom rade začala pracovať na sebe .. schudnúť, hýbať sa
Budeš sa cítiť aj vyzerát lepšie
Ci by ťa opustil?to neviem
Ozaj skús sa zamyslieť, zapracovať na seba..aj malé kroky vedia urobiť veľa
Skús kalorické tabuľky, začni chodiť
Ja mám v okolí tiež chlapov čo majú ,, tučné,, ženy a dobre si krk nevykrutia za štíhlou
Ale presne nič zo sebou neurobí a štíhlejšie, krajšie kritizujú

patrike
1. apr 2026
@anonym_5aee8f

@anonym_autor ja by som v prvom rade začala pracovať na sebe .. schudnúť, hýbať sa
Budeš sa cítiť aj vyzerát lepšie
Ci by ťa opustil?to neviem
Ozaj skús sa zamyslieť, zapracovať na seba..aj malé kroky vedia urobiť veľa
Skús kalorické tabuľky, začni chodiť
Ja mám v okolí tiež chlapov čo majú ,, tučné,, ženy a dobre si krk nevykrutia za štíhlou
Ale presne nič zo sebou neurobí a štíhlejšie, krajšie kritizujú

@anonym_5aee8f Cit : "Ale presne nič zo sebou neurobí a štíhlejšie, krajšie kritizujú". Co nepoznas vyhovorky ?
1. Stitna zlaza
2. Genetika v rodine
3. Hormony
4. Priberam aj z vody
5. Nemam cas cvicit

anonym_5aee8f
1. apr 2026
@patrike

@anonym_5aee8f Cit : "Ale presne nič zo sebou neurobí a štíhlejšie, krajšie kritizujú". Co nepoznas vyhovorky ?
1. Stitna zlaza
2. Genetika v rodine
3. Hormony
4. Priberam aj z vody
5. Nemam cas cvicit

@patrike ešte lepšie je že som po pôrode...pritom veľmi veľa žien vyzerá po deťoch lepšie ako kedykoľvek predtým

autor
1. apr 2026

vie o tom,a pokiaľ ona nepíše nič podobné, nevadí mu to, a stretnúť sa mam3 zajtra

anonym_ad04fc
1. apr 2026
@anonym_autor

vie o tom,a pokiaľ ona nepíše nič podobné, nevadí mu to, a stretnúť sa mam3 zajtra

@anonym_autor Akoze sa mate stretnut vsetci 4 zajtra? Ako na co? Kto to inicioval?

autor
1. apr 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor Akoze sa mate stretnut vsetci 4 zajtra? Ako na co? Kto to inicioval?

@anonym_ad04fc nie,bude tam viac ľudí, dopredu oznámený zraz

anonym_ad04fc
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_ad04fc nie,bude tam viac ľudí, dopredu oznámený zraz

@anonym_autor neviem si predstavit, ako budes zajtra s kamoskou rozpravat. Je to ako v telenovele. No trapne mi je za vas uz teraz. Manzel sa este hneva?

autor
1. apr 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_autor neviem si predstavit, ako budes zajtra s kamoskou rozpravat. Je to ako v telenovele. No trapne mi je za vas uz teraz. Manzel sa este hneva?

@anonym_ad04fc tak na vrúcne rozhovory to nevidím

autor
1. apr 2026
@anonym_ad04fc

@anonym_ad04fc a hnevá

luc_lucka
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak toto je snad vtip. 🤦🏻‍♀️ Jasne, je s tym v pohode, ze spolocny kamos vypisuje sexualne narazky jeho snubenici a vo svojej hlave ma rozne predstavy, resp. si k tomu este robi dobre. A potom sa stretnu a vsetko v pohode. Ach, toto je snad vymyslene.

autor
1. apr 2026
@luc_lucka

@anonym_autor tak toto je snad vtip. 🤦🏻‍♀️ Jasne, je s tym v pohode, ze spolocny kamos vypisuje sexualne narazky jeho snubenici a vo svojej hlave ma rozne predstavy, resp. si k tomu este robi dobre. A potom sa stretnu a vsetko v pohode. Ach, toto je snad vymyslene.

@luc_lucka bohužiaľ nie je,on si z toho hlavu nerobí,ja ano