icon

Môže sa do mňa zaľúbiť aj on?

2. mar 2024

Ahojte,
Poprosim uprimny nazor bez nejakych ohladov. Som rozvedena, mam 8 rocneho syna, 35 rokov. Minule leto som sa zacala stretat s jednym muzom, ma 45 rokov, je slobodny. Islo nam obom najma o intimne stretavanie, obaja sme dlho sami. Spolocne milovanie funguje perfektne, bez najmensieho problemu. Obaja sme zabezpeceni, vlastne nehnutelnosti, vyborna praca, nehladam sponzora… denne si piseme, podporujeme sa, stretavame sa ale len 2-3 krat do tyzdna, ked je syn u otca a nespi doma. Mala som meniny, boli Vianoce, dostala som krasne darceky, nosi mi kvety, je velmi mily. Chce este vlastnu rodinu. V utorok sme sa milovali, bolo to plne nehy a ja som sa mu priznala, ze ak to bude takto pokracovat, ze sa zamilujem. Spytal sa, ci to teda chcem ukoncit, ze jemu to takto vyhovuje…. Zabolelo to. Ako by ste pokracovali? Skoncili? Je nadej, ze aj on moze nieco zacat citit?

zero1
3. mar 2024

mladý pán trafil jackpot. vedie vzťah bez vzťahu. vyberá si len čerešničky z torty a len to príjemné. nemusí riešiť nič iné, čo sa vo vzťahoch rieši. svojim priznaním citov si mu len nahrala a teraz má istotu že tento vzťah bez vzťahu bude trvať aj naďalej. jeho otázka či to chceš ukončiť bola zákerná. lebo vedel že nepovieš áno, chcem to ukončiť. áno vyhovuje mu to takto. má ťa namotanú a užíva si vzťah bez vzťahu. a ktovie koľko takýchto vzťahov vedie. alebo si myslíš že ty si bola jeho prvá zo zoznamky?

autor
3. mar 2024

@zero1 mozno mas pravdu. Nie som tak naivna, ze zivim v sebe myslienku o tom, ze som bola prva a v realite pravdepodobne ani posledna ;) Uz viem, ze bola chyba nieco hovorit o citoch, no na druhej strane, uz som velka na hranie hier a neuprimnost. Zivot nekonci, nic sa nedeje. Spravim tak, aby to vyhovovalo mne. Dakujem ;)

ankare
3. mar 2024

On chce rodinu a dieťa a Teba takto odfajci po milovaní, keď si plná krasnych pocitov? Prosím, len neotehotni s ním. Nezaslúži si to.

grof_monte_christo
3. mar 2024

@autorka Hovoriť o pocitoch vôbec nebola chyba, nemôžeš ísť predsa proti sebe, akoby sa nič nedialo. Takto len pristupujes na jeho hru.

twinflame
3. mar 2024

@autorka chapem, ze ta jeho slova ranili, ale sledovala by som viac jeho spravanie ako slova. Ked je tam pre teba v tazkych chvilach, ked ho potrebujes, prejavuje ochotu, je to dobre znamenie. Moze vidiet perspektivu vo vasom vztahu, len si nemusi byt isty. Napr. si musi ujasnit, ci by vedel prijat tvoje dieta. Neuzatvaraj sa zatial pred nim, moze byt aj on v panike. On je bezdetny?

anketkarka
3. mar 2024

@twinflame no toto je pekný pohľad, ale nedomýšlala by som si veci. Zjavne nechce, aby sa autorka namotala. Je dôležité, že ona si potrebuje ujasniť, čo vlastne chce. Aj on by si to mohol upratať v sebe. Tu pomôže jedine úprimnosť a komunikácia, žiadne domýšlačky nikomu nepomôžu.

enmery
Autor odpoveď zmazal
johny54
3. mar 2024

Už som nechcel, ale nedá mi. Autorka, uvedom si svoju hodnotu. Si žena v najlepších rokoch, si krásna, inak by ťa nekontaktoval cez zoznamku za účelom sexu ten 45 r. slobodný sexuálny matador, si finančne nezávislá, máš slušné postavenie v práci, máš synčeka, o ktorého sa vieš bez problémov postarať, vlastné bývanie, čiže žiadna zúfalá milfka bez budúcnosti, ktorá nemá okrem tela, čo ponúknuť, ktorá musí zháňať chlapa pre sex. Uvedom si svoju hodnotu. Ty máš čo ponúknuť a nie je toho málo. Ver mi, že je veľa slušných mužov aj v Tvojej vekovej katgórii, ktorí by boli šťastní keby mali takú manželku ako si ty. Ty predsa nechceš iba kamoša s výhodami, si na to príliš mladá a hodnotná žena aby si mala iba takéto nízke ambície Tvoj 45 r. milovník má už svoje odžité, má svoje stereotypy, ktoré ťažko bude chcieť zmeniť. Veď Ti to jasne povedal, že mu to takto vyhovuje. To, že je galantný, komunikuje, hovorí len to, že to nie je nejaký hulvát a vie čo chce. Roky na to má a more skúseností. Aj tie reči o tom, že chce rodinu a dieťa ber s rezervou. Pokiaľ mu to bude vyhovovať (t.j. sex keď to potrebuje), tak to bude fungovať, ale vieme, že to bude postupne opadávať, čo je logické. A čo potom. On vycúva a budeš tam, kde si teraz, ba horšie lebo roky pribudnú. Podľa mňa on nie vhodný partner pre Teba. Viem, že si zaláskovaná a vidíš to ružovejšie. OK, každý je si strojcom vlastného šťastia.
Keď sa bude opäť schyľovať k sexu, tak mu povedz, že by si ho síce chcela, ale z lásky. Uvidíš ako bude reagovať. Ak Ti opäť povie, že mu to takto vyhovuje, vieš na čom si a ak budeš pokračovať tak mu budeš naďalej robiť iba milenku, pokiaľ budeš pre neho zaujímavá. Všetko si to zváž a konaj hlavne vo svojom záujme, vždy rozumne, mysliac aj na svojho synčeka.
Veľmi Ti držím palce.

autor
3. mar 2024

@johny54 dakujem Ti za tieto slova. Ani nevies ako moc potesili a povzbudili. Niekedy clovek caka, kym mu ten druhy napise, co presne chcel pocut. Teraz sa to stalo ;)

adka176
3. mar 2024

Celkom tomu nerozumiem...ono to podľa opisu nevyzerá len na sexuálne stretávanie... dokážete sa porozprávať, objímať, píšete si o sebe, spoznávate sa dôvernejšie sa rozprávate, dostávaš darčeky na sviatok... myslela by som si, že ak to má byť len na sex, tak príde, vykoná čo má, nechce vedieť viac, však načo, keď len sex... darčeky ti kupuje za super sex? Alebo preto, že ťa chce potešiť? Ozýva sa ti len za účelom dohody kedy bude sex? Píšete si len o sexe? Tu by som mu skôr položila otázku, nie či sa zamiluje, ale či si vie predstaviť spoločný život? Či chce zostať s tebou? Či to takto chce navždy? Verím tomu, že vo vašich rokoch už tu nemusíte obaja čakať na nejaké šteklenie v bruchu , milujete sa spolu, je milý, vášnivý.... zostávate v objatí...ty musíš vycítiť, či je to len o tom sexe, či to vykoná a viac ho nezaujíma....ja neviem, skôr by som pátrala, čo plánuje, a ako do tých plánov chce zahrnúť teba, či chce s tebou zostať, či mu je fajn... či chce spoločné bývanie.... akože podľa mňa to chlapi nemajú celkom tak, že waw som úžasne zamilovaný... žena sa zamiluje a vie to pomenovať....mnoho mužov nevie, čo to zamilovanosť práve znamená...a možno je už zamilovaný a nevie to pomenovať.... možno tá spoločná túžba byť spolu je už zamilovanosťou.... neverím, že zrazu by ho mohlo po pár mesiacoch pichnúť pri srdci a waw, práve som sa zamiloval waw....v jeho veku to také, že waaaw som práve zamilovaný, podľa mňa nečakaj... skôr by som sa pýtala, či chceme byť spolu , či chceme ísť tým istým smerom, či ideme pokračovať ako partneri alebo to má byť len o sexe...v tom prípade by som sa, ale začala chovať inak....ak ti chýba sex, tak len sex, užijeme si a dovi žiadne dôverné rozhovory, žiadne zostať v objatí... lebo tam sa už budeš trápiť ty ...ty musíš vycítiť o čo tu vlastne ide...

grof_monte_christo
3. mar 2024

@johny54 Výborne zhrnuté 👍

johny54
3. mar 2024

Bol som vonku s rodinkou preto reagujem až teraz. Som veľmi rád, že som Ťa potešil. To bolo aj účelom 🙂. Hlavu hore, všetko bude OK, len musíš konať rozumne v záujme seba a synčeka. Nenamotaj sa do vzťahu v ktorom ti hrozia v budúcnosti nejaké riziká, problémy. Vzťah založený iba na sexe je o ničom, lebo Ty máš určite na viac. Hlavne o tejto skúsenosti nikomu nehovor. Aj info o tom, že si robila niekomu, však vieš čo, by mohla prípadného vážneho priateľa odradiť. Život je veľký režisér. Udivíš, všetko dobre dopadne, len musíš myslieť pozitívne a nerobiť somariny. Nepokaz si povesť. Ver tomu, že je veľmi dôležitá, ak chceš mať vážny vzťah, ktorý skončí manželstvom, aby si, keď na to príde, nemusela so svojej minulosti nič tajiť. Muža, ktorý bude mať o Teba vážny záujem s najväčšou pravdepodobnosťou bude zaujímať Tvoja história. Tým, ktorý Ťa chcú len do postele je to jedno. (Takých diskusii či tajiť alebo nie je tu na MK dosť). Maj stále na pamäti, že Ty si tá kráľovná, o ktorej priazeň sa majú uchádzať muži a Ty si tá ktorá si vyberie. Máš na to. Nikdy nerob matrac nejakému chlapovi, aj keď máš rada sex. Aj keď je galantný a milý, dáva darčeky, on vie prečo to robí. Ver mi, že muži s takýmito ženami idú v pohode do postele ale ani nepomyslia na to, že by si s nimi založili rodinu a mali deti. Príbeh Pretty Woman (uvedený vyššie) nemá s Tebou nič spoločné. Ty nie si, však vieš čo, Ty si krásna, hodnotná žena, na ktorú čaká ten pravý. Kedy sa tak stane je otázka času. Buď trpezlivá. Maj svoju úroveň a vždy konaj s rozumom a nie pudovo.
Bože teraz ma napadlo, že to píšem ako nejakej tínedžerke 🙂. Veď Ty to čo som napísal isto v podstate všetko vieš. Prepáč. Maj sa krásne a prajem Ti aby si robila pri vyberaní partnera správne rozhodnutia. Vždy mysli pri svojich rozhodnutiach hlavne na seba a synčeka. Nič čo by si neskôr mohla ľutovať. Držím palce 👍

johny54
3. mar 2024

@grof_monte_christo Ďakujem 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
anketkarka
3. mar 2024

@chodec15 prepáč, stačil mi úvod a mám obraz o odbornosti tej paní. Vraj "u retardovaných max tri roky". Toto bolo natočené s úmyslom nahánať sledovanosť, pre nič iné. Je mi ľúto jej klientov. Tá pani má problém sama so sebou.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
4. mar 2024

@chodec15 Autorka má 35 rokov a poviem ti, že keby som v jej veku mala mať vzťah s mužom starším o 10 rokov, musel by ma za to na rukách nosiť a mať úplne iné kvality ako reči typu, ze jemu takýto vzťah bez citov vyhovuje. S týmto nastavením nech si nájde rovesnicku s bohatou minulosťou, ktora je uz tiež citovo vyhorena a budu si rozumieť.
V prípade autorky to spravili chybu obaja a možno ešte nájdu cestu.

jana_eyre_2
4. mar 2024

Určité percento šance na jeho zamilovanie je, ale myslím že dosť malé.. nie sme bohužiaľ v romantickej knihe..

Ja som mala raz takéhoto priateľa, bola som teda bez záväzkov ale dohodli sme sa že budeme len taki kamaráti.. fungovalo to fajn, ale keďže mne sa fyzicky veľmi páčil a bol vždy veľmi pozorný, mily, ohľaduplný, dobrý zamilovala som sa do neho časom.. (vzťah medzi nami bol ako klasický vzťah len sme ho definovali ako kamarátstvo) chvíľu som s tým pocitom bojovala, mala som dojem že aj on domna sa zamilovava až som to nevydržala a povedala mu to.. dopadlo to tak, že mi úprimne povedal že on to takto cítiť nevie (boli sme obaja sklamaný zo vzťahov predtým) a rozišli sme sa navzájom v dobrom.. on sa potom odsťahoval mimo Slovenska, boli sme ešte chvíľu v kontakte.. ja som potom začala chodiť teraz s mojím už mužom a to už je 20rokov..

anketkarka
4. mar 2024

@grof_monte_christo ja neviem čo máš proti jeho veku. Láska si vek nevyberá. Až tak zlý chlap to nemôže byť, keď jej navrhol nezištne ísť kilometre, aby sa o ňu postaral v chorobe. Koľko žien je aj vydatých za chrapúňov čo sa ani nepostarajú, ani oporou nie sú. Však vzťah s výhodami chce možno preto, lebo zažil veľa sklamania a bojí sa. Ja neviem, či si zaslúži také odsúdenie, ako cítiť z Tvojho komentu. Nikto nie je dokonalý, každý si žije svoj život asi najlepšie ako vie.

kassandra25
4. mar 2024

Asi by sa nedala súkromná správa? Vysvetlím.

demodun
4. mar 2024

@anketkarka mne to príde, že ani on sám presne nevie čo chce. A tá starostlivosť aj mňa zarazila, nemyslím, že by sa takto zachoval keby ju mal len ako kamošku na sex.

grof_monte_christo
4. mar 2024

@anketkarka Mala som na mysli len jedno hľadisko, čo jej povedal ohľadne toho, čo mu vyhovuje.

grof_monte_christo
4. mar 2024

@demodun Áno, hovorí sa, že najdôležitejšie sú skutky, ale zároveň ani neverím tomu, že niekto niečo povedal a nemyslel to tak. Slová by mali byť v súlade s činmi.

demodun
4. mar 2024

@grof_monte_christo tak to neviem posúdiť, nepoznám ho. je možné, že to navrhol lebo vedel, že aj tak to odmietne ale mohol to myslieť aj vážne. Keď jej volal obratom.
No bez otvoreného rozhovoru to autorka nezistí. Musí ísť s kožou na trh ako sa hovorí.

grof_monte_christo
4. mar 2024

@demodun Aj on musí ísť s kožou na trh, keď jej chce doniesť lieky a nakúpiť, keď je chorá, nech jej potom nerozpráva, že mu to bez citov vyhovuje. Lebo autorke verím, že ju to len mätie.

demodun
4. mar 2024

@grof_monte_christo to áno, to máš pravdu.
Veď preto som písala, že sa musia porozprávať, ako čo bude ďalej.
Aj on sa musí rozhodnúť, čo vlastne chce.

grof_monte_christo
4. mar 2024

@demodun A inak nechápem, ako sa dal môj príspevok pochopiť tak, že mám problém s jeho vekom, veď bolo úplne jasné, na čo narážam, že sa nedajú vyberat len hrozienka z koláča. Keby nepovedal, čo povedal, že jemu vyhovuje vzťah bez citov, tak toto nepíšem.

demodun
4. mar 2024

@grof_monte_christo tak tá prvá časť vety je taká zavádzajúca. Ako že môže byť rád, že má mladú partnerku a má ju nosiť na rukách a na ňom už nezáleží. A ten koniec nejako zaniká, neviem

grof_monte_christo
4. mar 2024

@demodun Vôbec nie, koment som adresovala chodcovi, lebo často píše komenty, že staršie ženy už nie sú atraktívne, aj jeho posledný koment sa toho týka, že žena po 35 si udrží muža už len varením, lebo jej atraktivita už klesá. Tak som mu napísala, prečo by 35 ročná žena mala byť vo vzťahu s mužom starším o 10 rokov, ktorý si mladšiu partnerku vyberie kvôli sexu, ale jej nič za to neponúkne. A anketkarka písala, že láska si vek nevyberá. Ale veď tento muž jej lásku ani nevyznava. Ja proti vekovému rozdielu nemám nic, ale muž sa musí trochu snažiť, aby si mladšiu partnerku udržal a ponúkol jej minimálne toľko, čo jej rovesníci.

demodun
4. mar 2024

@grof_monte_christo 👍👍 áno už rozumiem, v tomto kontexte to vyznieva úplne inak.
A ohľadom Chodca15 s tebou úplne súhlasím.