Môže sa muž zamilovať do inej ak je vo vzťahu?
moze sa muz zamilovať do inej ak je vo vztahu ?
@anonym_autor môže, preco by nie ?
@anonym_autor jasné
Aj muž aj žena keď je vo vzťahu, tak sa môže zamilovať. Iná otázka ale je, do koho ? Napr. kolegyňa s ktorou je denne a nejak to prišlo samo alebo ten muž spoznaval niekoho nového zámerne, čiže vo vzťahu nie je spokojný
keby sa nemohol, to by bolo šťastných manželstiev! 😉
ak je vo funkčnom vztahu, preco to pride ? cisto len chémia k niekomu inemu ?
@anonym_autor ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....
co je podla teba funkcny vztah? ziaden nieje na 100% zrejme v takom nieco chyba nieco co nasiel u inej ... laska je nieco,na com treba pracovat ,nepride a nedrzi sa do konca zivota ...
Ak niekto nie je vo vztahu stastny, tak ano.
Stáva sa to preto, lebo monogamia je neprirodzená a pudy su mnohokrát silnejšie.
A skôr sa zamiluje žena, pretože monogamia je skôr nudná pre ženu ako pre muza
@anonym_autor z vlastnej skúsenosti, chémia. Kto to nezažil, si myslí, že to neexistuje, alebo niečo nefunguje vo vzťahu, ale tá chémia naozaj existuje, je to úplné zatmenie ..
Ak niekto nie je vo vztahu stastny, tak ano.
@la_dolce_vita ja som vo vzťahu šťastná, a aj on vo svojom vzťahu je šťastný, ale medzi nami zaiskrilo, alebo to je tá "chémia" a naozaj sme sa snažili, ale neodolali sme 🤷
A preco by sa nemohol zamilovat do inej? Vsak aj zadane zeny sa zamiluju do ineho.
@la_dolce_vita ja som vo vzťahu šťastná, a aj on vo svojom vzťahu je šťastný, ale medzi nami zaiskrilo, alebo to je tá "chémia" a naozaj sme sa snažili, ale neodolali sme 🤷
@anonym_f40275 aj si mu povedala, ked si gaka šťastná, ze si neodolala ? 😀
@anonym_f40275 chemia neznamena laska...
@anonym_autor samozrejme. A u väčšiny mužov to tak naozaj je len málokto to dá najavo
@anonym_autor boze furt tieto temy. Bud zas nejaka nevie co so sebou a ide po zadanom alebo stihacka co sa boji. Ak sa pytas na svojho muza tak aj tak to neovplyvnis ak sa to uz stalo.
Nie je to zamilovanost iba vypocitavost vrznut si ak je sanca
@anonym_autor ano
@anonym_autor funkčný vzťah neznamená ,že sa milujú ,iba spolu fungujú ,asi tak
to je čo za somarinu neboj chlap odíde aj keď spolu máte 5 detí pokial je ozaj charakter 🤦♀️😆
@la_dolce_vita s tým úplne súhlasím
@la_dolce_vita zamilovanosť je tiež len chémia na začiatku akéhokoľvek vzťahu .... Láska prichádza až potom podľa mňa ...
otazka prečo vydate ženy maju milencov a ženatý chlapi maju milenky.
@anonym_f40275 aj si mu povedala, ked si gaka šťastná, ze si neodolala ? 😀
@anonym_c39c94 nie, nepovedala ...ja zo vzťahu odchádzať nechcem, je to moje veľa rokov budované zázemie ...
@anonym_autor samozrejme,že môže.
Nepoznám zákon,ktorý by to zakazoval
Áno, môže sa to stať aj vo funkčnom vzťahu, z ktorého vyprchala vášeň alebo tam nikdy nebola.
@anonym_c39c94 nie, nepovedala ...ja zo vzťahu odchádzať nechcem, je to moje veľa rokov budované zázemie ...
@anonym_f40275 zázemie z ktorého si občas vybehnes. A tvoj manžel si žije nevedome v tom vašom,,šťastnom,, manželstve.
@anonym_autor ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....
@amdornik preboha... ty sa vrat na zakladnu skolu a dostuduj si zakladne veci.... samozrejme ze moze, zalubenie je totiz v prvom rade chemia.. a tej sa akosi zakazat neda..
otazka prečo vydate ženy maju milencov a ženatý chlapi maju milenky.
@alickapusinka lebo svojich partnerov nemilujú

@anonym_autor určite nie, však je vo vzťahu🤣🤣🤣🤣🤣🤣