icon

Môže sa muž zamilovať do inej ak je vo vzťahu?

Včera o 11:12

moze sa muz zamilovať do inej ak je vo vztahu ?

Strana
z2
anonym_6d2fe8
Včera o 11:21

@anonym_autor určite nie, však je vo vzťahu🤣🤣🤣🤣🤣🤣

anonym_c39c94

@anonym_autor môže, preco by nie ?

anos18

@anonym_autor jasné

martin_93
Včera o 11:26

Aj muž aj žena keď je vo vzťahu, tak sa môže zamilovať. Iná otázka ale je, do koho ? Napr. kolegyňa s ktorou je denne a nejak to prišlo samo alebo ten muž spoznaval niekoho nového zámerne, čiže vo vzťahu nie je spokojný

amdornik
Včera o 11:28

keby sa nemohol, to by bolo šťastných manželstiev! 😉

autor
Včera o 11:29

ak je vo funkčnom vztahu, preco to pride ? cisto len chémia k niekomu inemu ?

amdornik
Včera o 11:29
@anonym_autor

@anonym_autor ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....

anonym_2de6cd
Včera o 11:31

co je podla teba funkcny vztah? ziaden nieje na 100% zrejme v takom nieco chyba nieco co nasiel u inej ... laska je nieco,na com treba pracovat ,nepride a nedrzi sa do konca zivota ...

la_dolce_vita
Včera o 11:33

Ak niekto nie je vo vztahu stastny, tak ano.

doriiis
Včera o 11:34

Stáva sa to preto, lebo monogamia je neprirodzená a pudy su mnohokrát silnejšie.
A skôr sa zamiluje žena, pretože monogamia je skôr nudná pre ženu ako pre muza

anonym_f40275
Včera o 11:48
@anonym_autor

@anonym_autor z vlastnej skúsenosti, chémia. Kto to nezažil, si myslí, že to neexistuje, alebo niečo nefunguje vo vzťahu, ale tá chémia naozaj existuje, je to úplné zatmenie ..

anonym_f40275
Včera o 11:51
@la_dolce_vita

Ak niekto nie je vo vztahu stastny, tak ano.

@la_dolce_vita ja som vo vzťahu šťastná, a aj on vo svojom vzťahu je šťastný, ale medzi nami zaiskrilo, alebo to je tá "chémia" a naozaj sme sa snažili, ale neodolali sme 🤷

viestta
Včera o 11:57

A preco by sa nemohol zamilovat do inej? Vsak aj zadane zeny sa zamiluju do ineho.

anonym_c39c94
Včera o 11:58
@anonym_f40275

@la_dolce_vita ja som vo vzťahu šťastná, a aj on vo svojom vzťahu je šťastný, ale medzi nami zaiskrilo, alebo to je tá "chémia" a naozaj sme sa snažili, ale neodolali sme 🤷

@anonym_f40275 aj si mu povedala, ked si gaka šťastná, ze si neodolala ? 😀

la_dolce_vita
Včera o 12:10
@anonym_f40275

@anonym_f40275 chemia neznamena laska...

anonym_f8f87e
Včera o 12:11

@anonym_autor samozrejme. A u väčšiny mužov to tak naozaj je len málokto to dá najavo

anonym_a193e2
Včera o 12:53

@anonym_autor boze furt tieto temy. Bud zas nejaka nevie co so sebou a ide po zadanom alebo stihacka co sa boji. Ak sa pytas na svojho muza tak aj tak to neovplyvnis ak sa to uz stalo.

anonym_7e5320
Včera o 13:14

Nie je to zamilovanost iba vypocitavost vrznut si ak je sanca

anonym_97524b
Včera o 13:16

@anonym_autor ano

rabdal
Včera o 13:16
@anonym_autor

@anonym_autor funkčný vzťah neznamená ,že sa milujú ,iba spolu fungujú ,asi tak

liusa82
Včera o 13:26

to je čo za somarinu neboj chlap odíde aj keď spolu máte 5 detí pokial je ozaj charakter 🤦‍♀️😆

jesenzima
Včera o 15:07
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita s tým úplne súhlasím

anonym_f40275
Včera o 15:09
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita zamilovanosť je tiež len chémia na začiatku akéhokoľvek vzťahu .... Láska prichádza až potom podľa mňa ...

alickapusinka
Včera o 15:10

otazka prečo vydate ženy maju milencov a ženatý chlapi maju milenky.

anonym_f40275
Včera o 15:12
@anonym_c39c94

@anonym_f40275 aj si mu povedala, ked si gaka šťastná, ze si neodolala ? 😀

@anonym_c39c94 nie, nepovedala ...ja zo vzťahu odchádzať nechcem, je to moje veľa rokov budované zázemie ...

rozculena
Včera o 15:43

@anonym_autor samozrejme,že môže.
Nepoznám zákon,ktorý by to zakazoval

grof_monte_christo
Včera o 16:15

Áno, môže sa to stať aj vo funkčnom vzťahu, z ktorého vyprchala vášeň alebo tam nikdy nebola.

anonym_c39c94
Včera o 16:41
@anonym_f40275

@anonym_c39c94 nie, nepovedala ...ja zo vzťahu odchádzať nechcem, je to moje veľa rokov budované zázemie ...

@anonym_f40275 zázemie z ktorého si občas vybehnes. A tvoj manžel si žije nevedome v tom vašom,,šťastnom,, manželstve.

anonym_977e08
Včera o 16:50
@amdornik

@anonym_autor ak to príde, tak NIE JE vo funkčnom vzťahu. možno ty si myslíš, že ho máte funkčný. jemu zjavne niečo chýba alebo niečo už dávno lezie na nervy....

@amdornik preboha... ty sa vrat na zakladnu skolu a dostuduj si zakladne veci.... samozrejme ze moze, zalubenie je totiz v prvom rade chemia.. a tej sa akosi zakazat neda..

huxy
Včera o 17:23
@alickapusinka

otazka prečo vydate ženy maju milencov a ženatý chlapi maju milenky.

@alickapusinka lebo svojich partnerov nemilujú

Strana
z2