icon

Môže sa z kamarátstva s výhodami stať vzťah?

19. nov 2024

Názov diskusie skôr na upútanie, ale môžete dať odpoveď aj na túto otázku.
Hlavnou témou je ale to, či sa môže zo sexuálnych stretnutí stať niečo viac, ak sa dvaja takto stretávajú už dlhšiu dobu. Ak mužovi vyhovuje žena po sexuálnej stránke veľmi, zaváži to veľa pri tom, aby ju chcel spoznať aj inak ? ( ak by sa nachádzal vo fáze, žeby bol otvorený hľadať niečo viac). Alebo naopak tým, že majú medzi sebou naplno rozbehnuté to sexuálne sa mu už zunuje, aby ho priťahovalo zaujimat sa o ňu aj inak?
Sú tu skôr ženy to je mi jasné, len či poznáte také prípady alebo ste zažili. Môže sa z kamarátstva z výhodami stať viac alebo muži už s takouto ženou do vzťahu nepočítajú, hoci si s ňou perfektne rozumejú v posteli?

Strana
z4
adrestia
20. nov 2024

Začala som sa pred siedmimi rokmi stretávať s jedným mužom kvôli sexu. Páčil sa mi a ja som sa páčila jemu. Žiadny vzťah sme nehľadali. Postupne to však prerástlo do úplnej závislosti. Bolo v tom čosi až patologické. Po niekoľkých mesiacoch sme si povedali, že musíme ísť od seba, lebo nás tá vášeň úplne zničí. Dlho nám to ale nevydržalo. Dodnes sme spolu a máme dieťa. Ale je to len moja osobná skúsenosť. Iný takýto pár nepoznám.

Strana
z4