Môže sa z kamarátstva s výhodami stať vzťah?
Názov diskusie skôr na upútanie, ale môžete dať odpoveď aj na túto otázku.
Hlavnou témou je ale to, či sa môže zo sexuálnych stretnutí stať niečo viac, ak sa dvaja takto stretávajú už dlhšiu dobu. Ak mužovi vyhovuje žena po sexuálnej stránke veľmi, zaváži to veľa pri tom, aby ju chcel spoznať aj inak ? ( ak by sa nachádzal vo fáze, žeby bol otvorený hľadať niečo viac). Alebo naopak tým, že majú medzi sebou naplno rozbehnuté to sexuálne sa mu už zunuje, aby ho priťahovalo zaujimat sa o ňu aj inak?
Sú tu skôr ženy to je mi jasné, len či poznáte také prípady alebo ste zažili. Môže sa z kamarátstva z výhodami stať viac alebo muži už s takouto ženou do vzťahu nepočítajú, hoci si s ňou perfektne rozumejú v posteli?
@unicornlady ale myslela som to tak obrazne,či by žiarlil. Tieto vzťahy netreba nikdy brať ako vzťah. Je to proste len sex a uvoľnenie,keď nie je partner a tak trochu kratšia cesta,kde zbytočne neriešiť city,len si vrznut a zavolám ti, kedy mi to opäť bude chýbať.
@zuzanita1609 tak tu jasne platí že nie 😃 ja som mu to zdôraznila asi milionkrat čím som tak trosku dala najavo, že chcem len jeho no a on sa vyjadril rovnako, že nemal by vôbec záujem keby niečo ja. Ale ako je pisane nižšie, toto nemusí nič znamenať. Rovnako ani nejaká mala žiarlivosť ( keby idem napr za kamaratom) lebo tým že spolu mame sex, môže nat pocit akéhosi privlastnenia mna ale city tam byt nemusia … aspoň myslím
Myslím že môže ale asi to nebude veľké percento
Je to 50 na 50. Poznam vela vztahov, ktore tak vznikli, ale aj vela kamaratstiev s vyhodami, kde jeden ostal sklamany. Ale tuto na koni panuje vseobecne presvedcenie, ze s chlapom musis pol roka randit kym sa s nim vyspis a ze zena, ktora je s chlapom kvoli sexu mu robi matrac a podobne. Mam pocit, ze tu vela zien vnima sex ako nieco co oni tomu chlapovi davaju, ako keby oni same z toho nic nemali. Pre mna velmi zvlastne vnimanie…
@enmery neviem ono je to take ako keby povieme že žena ktorá je krásna, vzdelaná, dobre vari, dobre to vie v posteli, je vtipna atd ma vyhráte lebo sa do nej každý zamiluje …vieme že to tak nefunguje 😄 prečo je potom toľko ľudí ktorí majú v hlave niekoho s kým nie sú, citaty o nesprávnom čase a kadejaké tieto veci . To nechcem pôsobiť naivne veď ja netvrdím nikde, že je do mna zamilovaný. Nie nemyslím si to, možno to bolo a prešlo, neviem. Len som sa zamyslela keby nejaké veci boli inak, či by mna chcel spoznať viac alebo ma pocit že už takto ma dobre pozná, čo ale nie je pravda
@galixx možno v prípadoch kde naozaj z toho nič ony nemajú 😃alebo klasická ženská hrdosť, pravdaže aj ja ju mám a nemyslím si, že to je len o sexe. Že automaticky sa tým stratí. Mám ju v iných veciach. A nie nespím s každým, dokonca aj on vie, že mám len jeho takto a nikdy som tak nikoho nemala. Keby sa mám stretnúť s niekym novým, neviem ako by to prebiehalo ale pokial by bolo všetko tip top a vášeň jak hrom; nemala by som problém sa a ním vyspať pretože ak by sme sa už nestretli tak ok, niečo nezapsovalo a naopak keby áno, vedela by som že pre niečo chce znova a neplatí pravidlo, že chce len ženu dostať do postele a čau
Dobre, tak si to mysli. Spávaj s ním ďalej, až kým to on jeden deň nestopne a nepovie, že sa zamiloval do nejak ženy. Inak, na vzťah nemá priestor, ale priestor prísť si uľaviť má? Veď sa porozprávaj s ním, možno potrebuješ také precitnutie z týchto Tvojich analýz. A možno sa Ti hodí k nám a budete spolu šťastný až do smrti /takých prípadov je žiaľ dosť málo oproti opačnému scénaru/. Komunikácia je základ každého vzťahu a keďže ty o takom vzťahu s ním snívaš, začni takto. Choďte do kina, na výlet, bowling, na víkendový pobyt-uvidíš, čo Ti na taký návrh povie.
Podľa mňa sa môže vyvinúť vzťah aj zo sexu. Ale musí ho časom žena zaujať aj inak. Musí mať chuť ťa stretnúť aj kvôli tomu, že ťa chce proste vidieť iba tak. Ak vaše sex stretávanie trvá už pridlho a nemá sa k ničomu ďalšiemu, tak veľa od toho nečakaj.
@unicornlady jasne, že sa zabuchla. Inak by sem o ňom toľko nevypisovala. Ju musel pekne pripútať sexom 🤭
@mameha7 🤭. Ja by som takto rok s niekým nebola, zbytočne zabitý čas, ktorý vždy prinesie jedného sklamanie. Prečo by som sa mala uspokojiť len so sexom a s niekým,kto nemá o mňa záujem aj po iných stránkach?. Veď šak sakra,nie som matrac a mám na viac 😁
@enmery Veď nedávno tu taká bola, čo riešila, že chalan pozerá iné ženy na instagrame a ako žiarli, a napokon vysvitlo, že on už priateľku má a táto, čo žiarli na iné ženy, je milenka.
@zuzanita1609 😃😃super heslo :,, Nie som matrac a mám na viac,,. Niektoré ženy by si to mali zarámovať a zavesiť nad posteľ.
@unicornlady Áno, to si pamätám. Bohužiaľ je stále dosť takých žien, ako vidím.
@mameha7 😆 a to len tak "z rýchlosti" 😁
Moj povedal ze nechcel by s takou zenou vazny vztah...lebo ze ked dokazala s nim "len tak"spavat..tak pocase vo vztahu by sa bal ze by tak isto zacala "len"spavat s niekym inym popri nom;kedze to uz dokazala urobit
@mameha7 toto som dávnejšie čítala ja
@unicornlady To je dobré. Mňa ešte udivuje, ako si stále nejaká žena myslí, že si chlapa získa sexom. Ak je chlap normálny, sex si vie nájsť všade. Kedykoľvekk. Ale niektoré so myslia, že len jediná má šušku a je to len ich exluzívna "komodita"a cex sex si ho pripúta ako nejakého psíka. A bude si s ním "ľahať" roky a polemizovať, či ju on ľúbi, či nie. 🤷♀️
V lacnom romane
@katkaba1 presne aj u nás.Kamarat s výhodami a ked mi po určitej dobe povedal,že ma miluje tak ja som bola zaskocena. Aj som mu povedala,že ja to tak nemám,lebo som nad tym tak ani neuvažovala.Nehladala som aktuálne vstah,no postupne som to prehodnotila. Mame aj pubertalneho syna a keby bolo po jeho,sme už dávno aj manželia,no ja to mam inak. Možno sa časom odhodlam.
na to aby sa chalanko namotal, potrebujes okrem fyzickej pritazlivosti aj tu psychicku. Do polroka, ak sa nenamota, tak aj ta fyzicka zacne slabnut, lebo mu zacnes byt okukana a bude len otazkou casu, kedy aj protivna, lebo chlapi maju radar na zufale zeny a ich chtic po laske, ktora prisla v takomto vztahu. Mam ale niekolko tajnych tipov, ako ho zmotat, ale len cez sex ho uz nezmotas, uz tvoju susku videl a ak nevyzeras minimalne ako Adriana Lima a on uzna, ze mas susku zo zlata, tak vela toho necakaj.
Vzájomne si robíte matrac. to je všetko. nič viac v tom nie je. Ani nebude. Keď sa mu zachce byť vo vzťahu, nájde si ženu ktorú bude musieť dobýjať. Pre neho si ľahká korisť.
Rok je dlha doba Keby chcel nieco viac uz by to davno bolo .ked doteraz bol medzi vami len sex aj ten moze byt uz stereotyp a nie taky wow zaujimavy ako na zaciatku. V podstate ho ani nepoznas mimo postel . Len si sa naviazala . Cize Asi by si to snim mala ukoncit. A hladat nejaky hlbsi vztah lebo po takom si zacala tužit. Ty len nechapes ze tuzis po plnohodnotnom vztahu myslis si len ze tuzis po tomto chlapovi .
Mozne to asi je, ale este som taky pripad v zivote nestretla. Vsade len same sklamane zeny, dufajuce aj roky, ze on ich lubi, len sa to hanbi priznat si a ze nebudu na nich tlacit, aby ich neodohnali
Vieš čo je dobrým základom každého vzťahu? Komunikácia - úprimná, priama, otvorená... sta dvaja dospelí ľudia, ktorí spolu spávajú, porozprávajte sa teda o tom...lebo tu iné ako všeobecné odpovede nedostaneš, keďže ho nepoznáme, iba ON jediný vie čo sa deje v jeho hlave... štatistika životných skúseností v tvoj prospech nehrá, ťaháte to spolu už dosť dlho a pokusu o zblíženie aj v iných smeroch dal stopku, to naznačuje, že to budúcnosť moc nemá, ale asi to potrebuješ počuť úplne na rovinu od neho...toto nie sú prvé týždne oťukávania sa, aby si tým mohla niečo pokaziť, môžeš iba zistiť pravdu, lebo o pocitoch rozhodnuté už je

@lonely66 a práve v tomto si myslím, žeby to mohlo byt uplne super lenže nemám na to príležitosť. Niečo malo sme si zo seba ukazali a viem že sa to páčilo aj jemu ale muselo sa to stopnúť nechcem tu udávať dôvody. Takze dali sme si resp on najavo, že len toto a ja to rešpektujem ( zatiaľ). Viem že by sme sa mali o čom rozprávať, viem ho aj rozosmiať aj všetko, ale nemôžem sa proste realizovať. No zároveň je vo mne taký maličký strach že už k nejakej zamilovanosti nebude priestor, keď si na seba zvykneme po tej sexuálnej stránke. Jeviem či sa to dokáže stupňovať alebo naopak to ide dole