icon

Môže žena začať vzťah s mužom?

20. sep 2024

Veľmi neverím na "podmienku" že musí iba muž. Mám s tým negatívnu skúsenosť.

Strana
z2
egonsk
20. sep 2024

palec hore je nieco ako "fajn napad", "suhlasim s myslienkou", atd... ale nehovori to, ze mieni podniknut dalsi krok tvojim smerom. Ak to bola jedina reakcia na tvoju otazku, tak iba ti tym mohol dat vediet, ze " vaoo mas odvahu, si macher" ... ale iny rozmer tomu nedal, cize je to bez odpovede.

lynda888
20. sep 2024

Moj muž je starší o 5 rokov. Keď sme sa dali dokopy mala som 17, on 22." Zbalenie" sa vydarilo. Ale to je moja skúsenosť.

jankafresova
20. sep 2024

palec hore znamená vačšinou že dobre 🙂

patus_2
20. sep 2024

Čo sa týka 👍, tak si to tu riešila už včera/predvčerom a z kontextu bola jasne, aj ti to tam baby napísali, že ten chlap nemal záujem. Fakt to nemyslím v zlom, nefixuj sa na neho, prídu mnohí ďalší. Trpezlivosť ruže prinesie.

h2
20. sep 2024

Jasné, že môže. Čo sú to za názory, že žena má len čakať, kto začne baliť ju? A nie je to o tom, že taký muž nie je chlap, nedokáže dvoriť dáme a podobne. Mnohí dokážu, ale napríklad im to v danej chvíli ani nenapadne, že by u tej konkrétnej ženy mohli mať šancu. A ak ona začne, oni sa už potom chytia veľmi radi. Veď sa nebavíme o tom, že ona má nejako dobíjať chlapa, ktorý ju vytrvalo odmieta. Ale proste o tom, ukázať záujem. Nič zlé na tom nevidím.

minenkak
20. sep 2024

Ja som nikdy nečakala kým chlap začne,páči sa mi poviem na rovinu a ak chce ísť na rande alebo nie podľa toho sa ďalej zariadim alebo teda bejvavalo

unicornlady
20. sep 2024

@patus_2
Jaj, to je tá dievčina nedávno
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ma-zmysel-zacat-zoznamovanie-s-nim/

Tam ale išlo o viac vecí. Veď je v zahraničí a ani sa nemáte veľmi ako stretnúť.

viestta
20. sep 2024

@jankafresova zaujimave, ze ty vies co som tym myslela...

janka_23
20. sep 2024

@viestta ona vie všetko a na všetko má odpoved 😉

jankafresova
20. sep 2024

@viestta ja viem iba tolko, čo čítam, nie čo si ty myslela. ked niekto napíše "a čo si čakala" vačšinou je to výčitka. že ako to, že ten človek nečakal odmietnutie. ako to, že čakal niečo pozitívne. zahanbovanie za to, že čaká pozitívnu vec.

jankafresova
20. sep 2024

@janka_23 ja ti neubližujem, nepíšem o tebe iným. prosím opakovane, prestaň so šikanou a začni ma ignorovať. Ďakujem veľmi pekne.

viestta
20. sep 2024

@jankafresova ze ty tak pekne vies vzdy opisat... Neminula si sa ty povolanim?

jankafresova
20. sep 2024

@viestta sorry už nemôžem odpovedat ani čitat tuto diskusiu pod touto autorkou lebo prítomné Mean girls čo radi šikanujú sa znovu ozývajú, a admin stále ešte neopravil možnosť blokovať

minenkak
20. sep 2024

@jankafresova inak ty si tu jediná čo šikanuje a vkladá do úst iným svoje úvahy

viestta
20. sep 2024

@jankafresova vsak o tebe pisala len jedna. Neprehanas nahodou?

janka_23
20. sep 2024

@jankafresova ty asi ani len netušíš co je šikana. Prispievas do verejnej diskusie takže môže reagovat kto chce a ako chce. Ze sa ti to nepáči alebo to nevieš zvladnut nie je môj problém ale tvoj

janka_23
20. sep 2024

@minenkak presne, najmudrejsia na všetko má odpoved ktora jediná je správna a iné neprijma

minenkak
20. sep 2024

@janka_23 ale ona toto robí v každej téme

cukroska
20. sep 2024

Muž by mal byť proste lovec a kľudne aj 1000 rokov.

egonsk
20. sep 2024

@cukroska len aby ti na to potom nejaky nezaoponoval, ze a zena ma vediet varit 😉😁

cukroska
20. sep 2024

@egonsk a má 😀

mimka1402
20. sep 2024

Ja vyzerám naživo vraj moc sebavedomo a muži často mi povedali časom, že mali pocit ze feministka, ktorá odhana. Netušila som dôvod. Ale vždy som vedela dostať toho koho som chcela, ale nie priamo. Každý mi povedal, že ma zbalil. Ja som vždy ich ego pohladkala s usmevom😁
Stačí jednoducho, dat najavo záujem ale nie priamo. Poslal mi fotku jedla " jeej tak toto som nemala večnosť, aj ja chcem " či keď som spomenula, že milujem kaviarne a dobrú kávu, či to, že chcem ísť tam a tam sa chystám.
Každý jeden muž buď kúpil lístky či pozval na večeru alebo vymyslel plán podľa mojich správ.
Dala som im najavo akym smerom majú ísť.
Ale napísať " mam zaujem ta spoznať" ma desí.😀
Vždy sa to dá napísať iným štýlom napr.
Super, vyzerá že máme toho aspoň cez internet naozaj veľa spoločného... A ta druha strana ak má záujem pochopí, že z tvojej strany je zaujem. 🙂
Nasilu sa votrieť nie je dobré. Muž vždy nech ostane mužom, ktorý ťa oficiálne zbali, ale vždy žena vie ako jemne s mužom hýbať aby porozumel. 🙂

patus_2
21. sep 2024

@mimka1402 presne zdieľam tvoj názor.
Jedna múdra osôbka mi stále hovorila o tom, že žena má byť jemná, nežná a jej úloha je jemne ale presne korigovať vzťah. Určiť tomu smer. Muž má byt ten, kto to potiahne, dá do toho svoju silu a pôjdu tým smerom, ktorým ho žena naviguje.
Presne toto si aj ja myslím o začiatku vzťahu. Žena má byť zvodkyňa, ktorá chlapa záujme, očarí. Ďalší krok už má patriť chlapovi.
@autorka, si mladučká, ešte na veľa veci prídeš. Ak si chces nechať poradiť, tak to skús inak. Keď začnete konverzáciu, tak si iba píšte o rôznych veciach. A keď aj po pár dňoch si budete mať čo povedať, môžete si zavolať, neskôr sa stretnúť. Vôbec nemusíš písať chlapovi "si mi sympatický", "mám záujem ta spoznať", to sú hlášky, na ktoré opačná strana nevie aká zareagovať a akurát nastane trápna chvíľka.

grof_monte_christo
21. sep 2024

Určite môže, ale ja mam s tým tiež len zlu skúsenosť.

anketkarka
21. sep 2024

Flirt áno, baliť musí chlap. Nechcela by som chlapa, ktorého by trebalo zbaliť. To pre mňa nie je chlap. Ale sú ženy, ku ktorým sa povahovo hodia chlapi, ktorých treba zbaliť, lebo vo vzťahu musia ony riadiť tých chlapov, a tak ím to obom vyhovuje.

janka_23
21. sep 2024

@minenkak áno, viem preto som to napísala. Neviem odkiaľ sa tu zjavila ale musí sa veľmi nudiť keď ma čas vsetko komentovať a denno denne tu zakladať témy.

Strana
z2