Môžem manželke veriť po týchto podozreniach?
Ahojte,
Mám podozrenie že moja manželka má alebo mala niečo viac so svojim starším šéfom. Naznačuje tomu viacero faktov. Jeden z nich je že ma moji známi upozornili pri súkromnom rozhovore že si mám dať pozor na jej šéfa. Údajne ju videli aj kolegovia z práce ako ju objíma a dokonca ju oblapáva na intímnych miestach. Najviac ma zaráža ze si to vraj ona nechala. Vôbec sa vraj tomu nebránila. A ešte po tomto ju videli ju aj v meste ako vystupovala z jeho auta. Sadli by ste s takým šéfom do auta ktorý vás predtým sexuálne obťažoval a vám to bolo neprijemné? Podľa mňa to normálne nie je. V telefóne mala dokonca jeho číslo uložené pod ženským menom.Potom je tam ešte jeden starší pán ktorému sa tiež páči a chodí k nim do práce vždy v telesnej blízkosti a vraj sa o ňu tiež obtieral. Povedal som jej o tom slušne, bez emócií o tom čo som sa dopočul a dozvedel tieto informácie. Samozrejme všetko úplne všetko zaprela a povedala že to nie je pravda ale bola s toho dosť mimo a bola nahnevaná. Pozerala mi do očí a povedala že to nie je pravda. Ja som jej povedal že jej verím a nedám na reči a jej slovo si vážim viacej ako klebety. No vždy keď príde na tému šéf mám z jej reakcií zvláštny pocit. Vždy je s toho nahnevaná a potom mlčí. Že by svedomie? Chcem jej veriť a snažím sa to nejak vyhodiť z hlavy ale niečo tam akoby nesedelo. Nemám dôvod jej neveriť, strašne ju milujem. Ako v minulosti mala malý „nevinný“ chat s mladým chalanom kde spolu flirtovali a priznala mu že sa jej páči že má chalan záujem a že to bol úlet z jej strany. Odvtedy sa strašne bojí o svoj telefón a často ho má v ruke. Stále mám z nej pocit ako by si chcela niečo dokázať a pohladiť si svoje ego. Psychicky ma ničí myšlienka že jej sa to páči keď chlapi chodia okolo nej a ešte sa ju aj dotýkajú. Proste keby sa jej to nepáčilo tak si to vie stopnúť. Chce sa proste páčiť, ale všade inde len nie doma. No a zase na druhej strane mi posledné roky manželka nepreukazovala takmer žiadnu úctu, rešpekt, uznanie ani ten klasický fyzický prejav lásky ako pohladenie objatie a podobne. Žiadne tie drobnosti, ktoré by ukázali záujem. Neviem o tom že by sa ma niekde zastala alebo pochválila niekde alebo pred niekým. Skôr ma ohovárala pred kamarátkami a vždy vyzdvihovala len moje negatíva. Ja samozrejme pozerám aj na seba a viem si priznať chyby. Nie som dokonalý a možno som k nej nebol dosť dobrý vždy, ale snažím sa celý život aby doma nám nič nechýbalo a snažím sa venovať svoj čas deťom a rodine. Pomáham v domácnosti ako viem. Ona a rodina je pre mňa všetko. Teraz ako sme sa o tom porozprávali je to už nejaký čas lepšie. Dokonca cítim že má o mňa väčší záujem a nie som jej úplne ľahostajný. Takže sa teraz cítim veľmi dobre a som spokojný. Len sa bojím aby to netrvalo len veľmi krátko. Myslíte si že jej môžem veriť, tak ako jej verím doteraz? Radšej znesiem pravdu ako klamstvo do očí!
tak už má asi len na tých starších pánov.... ak už má troška vek tak 30tnici sa netrhajú za rovesníčkami - radšej pokukujú po mladších...
ak je to pravda, tak vy ste zvláštne manželstvo - ona sa šmajchluje s inými mužmi, teba zhadzuje a pod. a ty sa tešíš, že v poslednej dobe jej možno nie si úplne ľahostajný... načo je taký vzťah? Nemáš pocit, že si pre ňu len peňaženka a rohožka, o ktorú si obtiera nohy? A tie dôvernosti so šéfom (ak je to pravda) nie sú v tom to najdôležitejšie, horšie je jej správanie k tebe
V minulosti si vypisovala s nejakym mladym, vozi sa na aute so sefom a jeho tel. cislo ma ulozene pod zenskym menom, telefon si schovava a strazi, znami ti hovoria, ze ju ini muzi obchytkavaju na verejnosti, k tebe neprejavuje dostatocnu naklonnost....
Nebud slepi, manzelka ti nie je verna, mozno tam nebola fyzicka nevera, ale citova nevera je u nej bezna vec.
Ja by som nezostavala po boku takejto osoby.
Si pekne naivný. Keby sa jej tie dotyky nepáčili už dávno by to vyriešila sama a uložený šéf pod ženským menom? Haló, prečo by to asi robila, nevieš?
Vraj vraj vraj a viac som radšej nečítala. Ako poznáš jeho číslo, že vieš ze ona ho ma uložené pod ženským menom????
Ja sa zas držím toho ze bez vetra sa ani lístok nepohne...takže bude na tom niečo pravdy, aj podľa jej reakci.
Si naivný,ak jej veríš. Držím palce!
Nevŕtaj sa v jej vzťahu k šéfovi. Aj keď to je pravda nezmeníš to a ešte ju viac od seba odoženieš. Dobre že budujete alebo opravujete vzťah. Spýtaj sa jej čo jej s tebou chýba, čo by sa jej páčilo. Píšeš, že ju strašne miluješ. Slovíčko strašne nepôsobí dobre. Cítiš sa že si pre ňu nie dosť dobrý. Nemôžeš teraz urobiť zo seba to čo nie si a ani to nerob. Ale ukáž sebe aj jej svoju hodnotu, ktorú máš aj bez nej a len o nej nevieš. Nájdi ju zamysli sa nad tým, že si hodnotný. Sám píšeš, že sa venuješ rodine aj materiálnemu zabezpečeniu. Sú ženy čo si to nevážia a nebude ti prejavovať lásku. Alebo túži po dominancii. Páčia sa jej zlí chlapci. Niekedy stačí len prestať so sebou nechať zametať a povedať nie. Byť nezávislý. Niekto buchne po stole aby ukazal že aj on vie byt zlý chlapec ale ja by som to na tvojom mieste nerobil. Buď aký si len nájdi v sebe skryte kvality pre ktoré si ťa vzala.
A ako sa tvári, keď prídeš k nej, dás jej pusu, objatie, pohladíš ju, povieš jej, že ju miluješ?

Celkom v poriadku to nebude, keď si aj známi všimli takéto veci, hlavne so šéfom.
prečo ma šefa pod ženskym menom? a obchytkavaju na intimnom mieste, a ty jej veríš? všetko robiš pre rodinu, ale intimnosti ona chce asi s niekym iným
si ako taký somár
@majo111222 takto sa prejavuje láska, že musí fajčiť každy druhý deň?
Nevážiš si samého seba, a potom si Ťa má ona ako vážiť? Je pekné, že sa snaží, ale na Tvojom mieste by som jej dala jasne najavo, že ešte jedna zvláštna vec za hranicami správania vernej manželky a pobalíš ju expresne a letecky...
Poznám takú ženu ako je ona. Napriek tomu, že jej manžel toto tiež povedal, stále pokračuje a má šťastie, že sa ten chudák o tom zasa nedozvedel.
Prosím preber sa. Čo by iné dali za normálneho muža ako si ty. Môžeš žiť aj v šťastnom vzťahu, toto je fraška a paródia na manželstvo.
Volá sa to aj, že robí z neho paroháča.
Nie je jej sef na katedre?
Mala som jednu známu, ktorá hrá takú dobrosrdečnu ženu že by si neveril čoho je schopná. Všetci vedeli o jej nevere len jej priateľ nie...ešte aj keď mu to povedali, nechcel im veriť, že to u nej nie je možné. Nakoniec vyšla pravda najavo. A to bola 20 ročná žaba. Do očí mu klamala. Bez problémov sex s oboma. Podvádzala ho so starším, ktorý mal deti. To nebolo, že chudera sa bezhlavo zamilovala nešťastne.
Skôr by si mal dať otázku na MK, ako zistiť /potvrdiť neveru u manželky.
Práve tá zmena môže byť z jej strany divadlo. Podľa mňa tá podvádza. Ale kým nemáš dôkazy, nie je rozumné to poriešiť.
To číslo sefa pod ženským menom ti ako vysvetlila?
Urcite nezostan pri tvojej spokojnosti a situaciu kontroluj.
🤔 zaujímavé
@majo111222 ty o čom trepeš? Veď to sa ani čítať nedá.Radšej to nakresli
@mantilka povedala že sa poplietli kontakty pri kopirovani do nového telefónu
poplietli kontakty pri kopirovani... a nechala to tak... klamanie jej ide dobre
@pininka1 poznám sa s jej šéfom a mám jeho číslo aj on má moje.

Vyzera to tak, ze tvoja zena sa rada citi ako ziadana samica a robi jej dobre obdiv inych muzov. A ty asi nie si pre nu az taky alfasamec.
Ale zas tazko povedat, ked nemas dokazy, ze sa sprava naozaj tak, ako ti bolo povedane. Aby si z toho nevysiel ako ziarlivec.