icon

Môžem manželke veriť po týchto podozreniach?

2. feb 2025

Ahojte,
Mám podozrenie že moja manželka má alebo mala niečo viac so svojim starším šéfom. Naznačuje tomu viacero faktov. Jeden z nich je že ma moji známi upozornili pri súkromnom rozhovore že si mám dať pozor na jej šéfa. Údajne ju videli aj kolegovia z práce ako ju objíma a dokonca ju oblapáva na intímnych miestach. Najviac ma zaráža ze si to vraj ona nechala. Vôbec sa vraj tomu nebránila. A ešte po tomto ju videli ju aj v meste ako vystupovala z jeho auta. Sadli by ste s takým šéfom do auta ktorý vás predtým sexuálne obťažoval a vám to bolo neprijemné? Podľa mňa to normálne nie je. V telefóne mala dokonca jeho číslo uložené pod ženským menom.Potom je tam ešte jeden starší pán ktorému sa tiež páči a chodí k nim do práce vždy v telesnej blízkosti a vraj sa o ňu tiež obtieral. Povedal som jej o tom slušne, bez emócií o tom čo som sa dopočul a dozvedel tieto informácie. Samozrejme všetko úplne všetko zaprela a povedala že to nie je pravda ale bola s toho dosť mimo a bola nahnevaná. Pozerala mi do očí a povedala že to nie je pravda. Ja som jej povedal že jej verím a nedám na reči a jej slovo si vážim viacej ako klebety. No vždy keď príde na tému šéf mám z jej reakcií zvláštny pocit. Vždy je s toho nahnevaná a potom mlčí. Že by svedomie? Chcem jej veriť a snažím sa to nejak vyhodiť z hlavy ale niečo tam akoby nesedelo. Nemám dôvod jej neveriť, strašne ju milujem. Ako v minulosti mala malý „nevinný“ chat s mladým chalanom kde spolu flirtovali a priznala mu že sa jej páči že má chalan záujem a že to bol úlet z jej strany. Odvtedy sa strašne bojí o svoj telefón a často ho má v ruke. Stále mám z nej pocit ako by si chcela niečo dokázať a pohladiť si svoje ego. Psychicky ma ničí myšlienka že jej sa to páči keď chlapi chodia okolo nej a ešte sa ju aj dotýkajú. Proste keby sa jej to nepáčilo tak si to vie stopnúť. Chce sa proste páčiť, ale všade inde len nie doma. No a zase na druhej strane mi posledné roky manželka nepreukazovala takmer žiadnu úctu, rešpekt, uznanie ani ten klasický fyzický prejav lásky ako pohladenie objatie a podobne. Žiadne tie drobnosti, ktoré by ukázali záujem. Neviem o tom že by sa ma niekde zastala alebo pochválila niekde alebo pred niekým. Skôr ma ohovárala pred kamarátkami a vždy vyzdvihovala len moje negatíva. Ja samozrejme pozerám aj na seba a viem si priznať chyby. Nie som dokonalý a možno som k nej nebol dosť dobrý vždy, ale snažím sa celý život aby doma nám nič nechýbalo a snažím sa venovať svoj čas deťom a rodine. Pomáham v domácnosti ako viem. Ona a rodina je pre mňa všetko. Teraz ako sme sa o tom porozprávali je to už nejaký čas lepšie. Dokonca cítim že má o mňa väčší záujem a nie som jej úplne ľahostajný. Takže sa teraz cítim veľmi dobre a som spokojný. Len sa bojím aby to netrvalo len veľmi krátko. Myslíte si že jej môžem veriť, tak ako jej verím doteraz? Radšej znesiem pravdu ako klamstvo do očí!

Strana
z2
autor
2. feb 2025

@earlgrey teraz sa tvári v pohode a opätuje moje objatia aj bozky. Ale pár mesiacov dozadu to veru tak nebolo.

autor
2. feb 2025

@slovakboy to ako nemám sa starať do jej vzťahu zo šéfom? Lebo ju odoženiem? Tomu nerozumiem, to ako mám nechať aby jej vypisoval správy ako z romantického seriálu,aby ju obchytkaval a vozil na aute s tváriť sa ze je to normálne?

earlgrey
2. feb 2025

@autor
Lebo hrá formu...zistil si niečo, tak je z nej hotová herečka.. teraz bude aj med z dlážky lízať, len aby si bol spokojný a nepodozrieval ju...ale tak to je tvoja vec a tvoj život...

rozculena
2. feb 2025

takže ty jej chodíš do mobilu,keď vieš,pod akým menom má uloženého šéfa?

mantilka
2. feb 2025

Ako dlho má nový mobil? Už s ním viackrát komunikovala s týmto "pomylenym" menom? Lebo keď zistím takú zásadnú vec, že meno nekorešponduje s číslom z praktickeho hľadiska to opravím hneď, aby nedošlo k omylu. To znamená, že v mobile má pod jeho menom nesprávne číslo? Inak to nedáva logiku ? Je to tak? Ma tam iné číslo pod jeho menom ? Ak nie, klame! Inak podľa mňa generálna blbosť. Zodpovedz si na všetky otázky čo som uviedla a porozmýšľaj.

gerber58
3. feb 2025

No co, tvoja pravdepodobne baží po spoločnosti a pozornosti iných mužov, ale aj teba chce mať, nuž, ty si už stereotyp pre nu. Otazka je, ci chces mat nadalej pri sebe takuto prelietavu kur*u.

autor
3. feb 2025

@januska12323 možno som naivný, ale záleží mi na nej a chcem veci riešiť chladnou hlavou

autor
3. feb 2025

@oceanahory dotýkal sa jej v práci pred kolegami

autor
3. feb 2025

@mantilka mobil má asi od februára 2024

autor
3. feb 2025

@vilma7 možno

autor
3. feb 2025

@senta_sofia nie nie je na katedre

autor
3. feb 2025

@senta_sofia prečo na katedre? Tam je niečo podobné?

mantilka
3. feb 2025

Otázka znie, nechal by si rok meno svojho šéfa Betka? Keby volal, stále by vybehlo Betka? Dosť čudné. Mal by si ísť za psychológom sa poradiť, ako ďalej....lebo zatvárať oči pri nevere ti nepomože. Raz keď už bude mať divadla dosť, ťa opustí. Nehovoriac o tom, že strácas sebaúctu a okolie ťa vníma ako parohaca slabocha. Po rozvode, sa mozes zosypat..ona si o teba "otiera nohy ako o handru".

senta_sofia
3. feb 2025

Nedavno tu bola diskusia, ako je nejaka zabuchnuta do sefa, starsieho na katedre

Strana
z2