icon

Môžem napraviť chyby z minulosti a obnoviť kontakt?

27. mar 2026

Pozdravujem.
Som chlap, mám 34 rokov. Pred 6 rokmi som spoznal jednu ženu, nebola nejako pekná. Ale mala dosť rozumu, proste nebola to blbka a správala sa milo. Zahľadela sa do mňa, ale ja som mal iný vkus. Mne sa páčili štíhle a ona bola trochu pri sebe.

Ale bral som to ako možnosť priateľstva, tak sme si spolu písali a nejako som si na ňu zvykol. Začal som ju mať rád, ale veľmi mi vadilo jej výzor. Navrhoval som jej rôzne diéty, nech neje, nech ide behať v lete riadne naobliekaná. No proste si uvedomujem, že som ju chcel rýchlo zmeniť a ona ako bola stále do mňa, tak sa snažila mi vyjsť v ústrety, ale išla na to rozumnejšie a mne to vadilo. Chcel som všetko rýchlo.

Medzitým som sa stretával s jednou babou, bola podľa mojich predstáv a mala neskutočne krásne husté vlasy. Potom som sa dozvedel, že je vydatá, tak som to nechal tak. Začal som sa opäť viac venovať tej prvej a už mi tam začali vadiť aj jej vlasy. Nemala ich také pekné, keď sme sa stretli, doniesol som jej šiltovku. To ju rozplakalo a odišla.

Už ma nechcela vidieť ani sa kontaktovať. Mne potom to ticho začalo vadiť a začala mi chýbať. Snažil som sa veľmi o obnovu kontaktu, ale ona už toho mala dosť. Mňa to dlho bolelo a aj dodnes a hoci keď som mal priateľku medzitým, tak to nebolo ono.

Nedávno som ju stretol. Ledva som ju spoznal, postavu má tiptop, vlasy nádherné, veľmi sa zmenila výzorom k lepšiemu. Odvtedy sa mi všetko vrátilo a veľmi ma hryzie svedomie. Skúšal som jej napísať, ale neodpovedala ešte.

Myslíte, že by sa to ešte dalo nejako utriasť, aby ma vypočula?

venom19
27. mar 2026

No ty nebudes najostrejsia ceruza v peracniku, ako sa hovori. Nechcel si ju, ok, ale teraz sa este cudovat, ze ona po tom vsetkom nema zaujem? A este sa cudovat tu z tychto reakcii? Je to na smiech.

lindous
27. mar 2026
@anonym_d6e2f5

@anonym_21407b preco zly clovek? Plytky mozno, ale preco hned tolko hejtu? Ked si zaklada na vyzore u zien, nech si taku najde. Preco mu zas tolko nakladate? Keby sem pisala zena, ze nechce pupkateho a plesateho, tak by ste jej pisali, ze nech nejde pod svoju uroven a zasluzi si to najlepsie.
Naco tolko hejtu? Ved ked na to ma, nech si najde aj miss sveta.

@anonym_d6e2f5 keby napísal, že nechce ženu pri sebe je to okej, tak isto ako keby žena napísala, že nechce pupkatého muža je to okej… každý by si mal vybrať partnera, aký sa mu páči a akého chce… tu je problém to, že ju namotával aj keď ju nechcel a tlačiť na ňu, aby sa zmenila na jeho obraz a to drastickým spôsobmi… a aj keby sem napísala žena, že s niekym bude, len ak pôjde na vlasy do Turecka, lebo inak je fajn, len tie kuty jej vadia, tak nemyslím, že by ju nikto tľapkal po pleci…

anonym_d6e2f5
27. mar 2026
@lindous

@anonym_d6e2f5 keby napísal, že nechce ženu pri sebe je to okej, tak isto ako keby žena napísala, že nechce pupkatého muža je to okej… každý by si mal vybrať partnera, aký sa mu páči a akého chce… tu je problém to, že ju namotával aj keď ju nechcel a tlačiť na ňu, aby sa zmenila na jeho obraz a to drastickým spôsobmi… a aj keby sem napísala žena, že s niekym bude, len ak pôjde na vlasy do Turecka, lebo inak je fajn, len tie kuty jej vadia, tak nemyslím, že by ju nikto tľapkal po pleci…

@lindous ved v tom duchu som mu pisala. Nech nikoho nepreraba, nech si najde rovno modelku.

lindous
27. mar 2026
@anonym_d6e2f5

@lindous ved v tom duchu som mu pisala. Nech nikoho nepreraba, nech si najde rovno modelku.

@anonym_d6e2f5 a ja odpovedám na to, prečo toľko hejtu…tlačiť niekoho koho má človek rád (alebo to tvrdí) do toho aby nejedol, je viac ako len byť povrchný

anonym_d6e2f5
27. mar 2026
@lindous

@anonym_d6e2f5 a ja odpovedám na to, prečo toľko hejtu…tlačiť niekoho koho má človek rád (alebo to tvrdí) do toho aby nejedol, je viac ako len byť povrchný

@lindous to je pravda

anonym_c98489
27. mar 2026

@anonym_autor Vieš, že prečo sa ti neozýva?V období, keď bola zahľadena do teba, vďaka tvojmu správaniu zistila, že si povrchný človek,a preto ťa nechce ani za kamaráta.Ona zmenila svoj zovňajšok, ale v hlave to má rovnako dobre usporiadané ako v časoch, keď si jej dával veľmi necitlivo najavo jej nedostatky.Mozno si vezmeš ponaučenie do budúcna, že aj telesne nedokonalý človek je človek, ktorý má city, dušu a aj keď si uvedomuje, že nevyzerá ako model,ale má svoju hodnotu

anonym_c98489
27. mar 2026
@anonym_autor

Nie je to vymyslené. Prišiel som si poradu a opísal som čo bolo. Čakal som, že sa stretnem s pochopením

@anonym_autor Ako si predstavuješ to "pochopenie,,?

anonym_c98489
27. mar 2026
@ika02

Takéto dilino by nechcela žiadna normálna žena. Vieš koľkokrát v živote nastane situácia, že viac padajú vlasy, človek priberie, má kožné problémy, opuchnú oči ako žabe..... To hneď hľadáš inú modelku? Ty si určite Pán dokonalý. Škoda, že nemáš gule dať svoju fotku.

@ika02 Nemusí nastať nič z toho, čo píšeš.Uplne stačí, že človek/žena/partnerka starne a kto si zakladá len na vzhľade,je schopný meniť partnerku za mladší model a to dovtedy, kým mu mladé nezačnú hovoriť dedo, prípadne, kým mu stačia peniaze na ohurovanie dievčat určitého druhu

simca06022011
27. mar 2026
@anonym_autor

Hlavne, že všetky ste tu na mňa teraz kruté

@anonym_autor krute? bol si ty na nu, dostal si iba to, co si si zasluzil. Kto si nevazi druheho cloveka takeho ako je, neustale cumi inam, si nezasluzi jej pozornost. najdi si inu, uvedom si svoje chyby a pouc sa.

anonym_bd6537
27. mar 2026

@anonym_autor nie,daj jej pokoj,dostatočne si sa predviedol,že za to nestojí s a ona chvalabohu pochopila,že je šťastná bez teba

anonym_bd6537
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d0d397 To sú kruté slová

@anonym_autor čo je kruté na pravde?

januska12323
27. mar 2026

Čo si jej napísal? Dúfam, že ospravedlnenie aký si bol debil.

anonym_2f5eaf
27. mar 2026

Joj a ja som čakala záver, že ona vyzerá stále rovnako a len on dostal rozum, že ako sa nepekne zachoval. Dobrá ti je len, lebo schudla. Telo sa mení, vlasy prefarbíš a ostriháš ale charakter nezmeníš. A ako vidím, tak ani tvoj charakter sa nezmenil…

anonym_c08eb5
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d0d397 Nemyslím, že krutý. Ja som jej chcel ozaj dobre

@anonym_autor no tak najhoršie sú nevyžiadane rady,to len ty si myslíš,že si jej chcel to najlepšie

minenkaa
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d0d397 Nemyslím, že krutý. Ja som jej chcel ozaj dobre

@anonym_autor radsej krutý ako blby,to môžeš zmeniť

luccys
27. mar 2026
@minenkaa

@anonym_autor radsej krutý ako blby,to môžeš zmeniť

@minenkaa On chcel len jej dobro, nastastie si ho ona nenechala vziat😃😄

orisker
27. mar 2026

V druhej svetovej v leteckých bitkách vraj vo vysielačkách zachytili takúto komunikáciu:
Taliansky pilot s hystériou v hlase: " O Dio, oni ma trafili! Zostrelili ma! Ako môžu byť takí krutí? Rútim sa k zemi. Madonna Mia, ja nechcem zomrieť! Čo mám teraz robiť?"
Chvíľka napätého ticha a vo vysielačke sa ozve pokojný hlas britského pilota: "Hey, guy, keď sa Ti to už stalo, tak aspoň drž hubu a zomri ako chlap!"

anonym_4125b5
27. mar 2026

@anonym_autor Keby si s ňou bol a spoznal nejakú s peknými nechtami, tak by ti na nej vadili nechty… potom lýtka, potom kolená… Preber sa a daj jej pokoj. Nájdi si nejakú plastikovú krásku, najlepšie tú nafukovaciu. Tú potom môžeš meniť, ako chceš. Naša rada je: daj jej pokoj a kúp si na internete štíhlu, nafukovaciu s hustými vlasmi. Si veľmi neempatický človek, ale plastika to znesie. Ty ale nevies ze si neempaticky - preto taky si.

bomba36
27. mar 2026

Všetci čo zakladáte tieto témy, čo máte z toho primitívneho trollovania?

tiezjedna
27. mar 2026

@anonym_autor si debil, dúfam, že ťa pri prvom pokuse o kontakt pošle do riti😉

danieli
27. mar 2026

Ber to ako lekciu, ktoru ti zivot poskytol, teraz uz vies, ze zena dokaze aj nemozne, a mozes zacat budovat svoj charakter, konkretne ja by som sa uz neozvala, ale to som ja, hlboko by sa ma dotkol tvoj predosly pristup, mohol by si kazde rano stat pred domom s kyticou a nic, neobstal si v skuske, ale to neznamena, ze na teba niekde necaka ina zena, len zial nie tato, ale zas pozitivom je, ze si uz mudrejsi, tak vela stastia

autor
27. mar 2026
@bomba36

Všetci čo zakladáte tieto témy, čo máte z toho primitívneho trollovania?

@bomba36 choď do riti s tým trollom, človek má problémy a tu ideš svoje sprosté trollovanie. Mlč keď sa nevieš inak vyjadriť

autor
27. mar 2026

To sa tu nenájde jedna normálna osoba, ktorá by poradila?

bomba36
27. mar 2026
@anonym_autor

@bomba36 choď do riti s tým trollom, človek má problémy a tu ideš svoje sprosté trollovanie. Mlč keď sa nevieš inak vyjadriť

@anonym_autor tak k téme, si kus poriadneho vola. Stačí tak?

demodun
27. mar 2026
@anonym_autor

To sa tu nenájde jedna normálna osoba, ktorá by poradila?

@anonym_autor a čo chceš poradiť?
pokašlal si to úplne, na celej čiare. Ona s tebou prerušila kontakt vo vlastnom záujme. Len by si jej prehĺbil komplexy a spustil anorexiu...
Nechaj to tak, už jej len chýba "ku šťastiu" aby sa z teba stal stalker.

marca12
27. mar 2026
@anonym_autor

@marca12 lebo vy ženy sa nepozeráte na výzor a myslím, že keby bol chlap neviem ako dobrý na vás a nebol by to adonis, tak tam to končí

@anonym_autor Nie,nepozerame sa. Moj nema postavu ani vyzor Adonisa a predsa ho lubim a pritahuje ma. Ty asi poznas len povrchne zeny a preto si myslis,ze vsetky zeny su povrchne.

akje
27. mar 2026

@anonym_autor myslim, že nie. Píšeš, že je rozumná a teda podľa mňa presne vie, čo by sa s tebou stalo, keby pribrala alebo mala iný nedostatok. Mozes sa jej ospravedlniť, určite napravis to, ako si sa k nej zachoval, no neočakávala by som z jej strany niečo viac. Už sa ti raz snažila vyhovieť a pozri ako to dopadlo.
Je však pekne, že si si uvedomil svoju chybu. Snáď už ju druhý krát pri inej super babe neurobíš 🙂

karolinakr
27. mar 2026

@anonym_autor zostudia ťa, zosmiešnia a jeden high kick na tvár..
Toto si chcel? Pre toto si si prišiel?

karolinakr
27. mar 2026
@lindous

@lindous náhodou Boris by išiel do Turecka

anonym_630544
27. mar 2026

Ma velke stastie,ze uz nie je s tebou.S takym trkvasom otehotniet,zostarnut, aby siel klatit krajsiu??Nie,vdaka.