icon

Môžem napraviť chyby z minulosti a obnoviť kontakt?

27. mar 2026

Pozdravujem.
Som chlap, mám 34 rokov. Pred 6 rokmi som spoznal jednu ženu, nebola nejako pekná. Ale mala dosť rozumu, proste nebola to blbka a správala sa milo. Zahľadela sa do mňa, ale ja som mal iný vkus. Mne sa páčili štíhle a ona bola trochu pri sebe.

Ale bral som to ako možnosť priateľstva, tak sme si spolu písali a nejako som si na ňu zvykol. Začal som ju mať rád, ale veľmi mi vadilo jej výzor. Navrhoval som jej rôzne diéty, nech neje, nech ide behať v lete riadne naobliekaná. No proste si uvedomujem, že som ju chcel rýchlo zmeniť a ona ako bola stále do mňa, tak sa snažila mi vyjsť v ústrety, ale išla na to rozumnejšie a mne to vadilo. Chcel som všetko rýchlo.

Medzitým som sa stretával s jednou babou, bola podľa mojich predstáv a mala neskutočne krásne husté vlasy. Potom som sa dozvedel, že je vydatá, tak som to nechal tak. Začal som sa opäť viac venovať tej prvej a už mi tam začali vadiť aj jej vlasy. Nemala ich také pekné, keď sme sa stretli, doniesol som jej šiltovku. To ju rozplakalo a odišla.

Už ma nechcela vidieť ani sa kontaktovať. Mne potom to ticho začalo vadiť a začala mi chýbať. Snažil som sa veľmi o obnovu kontaktu, ale ona už toho mala dosť. Mňa to dlho bolelo a aj dodnes a hoci keď som mal priateľku medzitým, tak to nebolo ono.

Nedávno som ju stretol. Ledva som ju spoznal, postavu má tiptop, vlasy nádherné, veľmi sa zmenila výzorom k lepšiemu. Odvtedy sa mi všetko vrátilo a veľmi ma hryzie svedomie. Skúšal som jej napísať, ale neodpovedala ešte.

Myslíte, že by sa to ešte dalo nejako utriasť, aby ma vypočula?

anonym_21407b
27. mar 2026
@anonym_autor

Hlavne, že všetky ste tu na mňa teraz kruté

@anonym_autor takého hajzla ako si ty by som nechcela ani náhodou. Choré čo si jej robil a dúfam, že je to vymyslená téma. Trauma na celý život taký psychopat.

anonym_db12b8
27. mar 2026
@anonym_autor

@luccys nepoznáš ma, ako vieš, že som hňup? nepijem alkohol, ani nefajčím, mám vlastné bývanie, zarábam nadpriemer. nikde mi po svete nebehá decko, na ktoré platím alimenty

@anonym_autor co z toho všetkého, ked si zly človek? Za peniaze si charakter nekúpiš

mrkvicka060
27. mar 2026

ty si jej doniesol siltovku, lebo ti vadili jej vlasy? ty si dobry chudak....

aj tak si myslim, ze toto je vymyslene. hlavne ked este ide plakat "ake su tu k nemu zeny krute". nikto nemoze byt taky debil.

bielasovicka
27. mar 2026
@anonym_autor

@luccys nepoznáš ma, ako vieš, že som hňup? nepijem alkohol, ani nefajčím, mám vlastné bývanie, zarábam nadpriemer. nikde mi po svete nebehá decko, na ktoré platím alimenty

@anonym_autor určite? 😄

autor
27. mar 2026

Nie je to vymyslené. Prišiel som si poradu a opísal som čo bolo. Čakal som, že sa stretnem s pochopením

a0
27. mar 2026

@anonym_autor dobre, takže je z nej žena 10/10 a má mať záujem o típka, ktorý je ledva 1/10? 🤣🤦‍♀️. To by musela byť najskôr blbka.

Lebo rôzne chyby sa dajú odpustiť, ale tebe tak jedine high kick na tvár.

katkazatka
27. mar 2026

Nekontaktuj ju. Nie preto, ze by si nemal narok na svoje preferencie. Na tom nie je nic zle, ak mas rad pekne a stihle zeny. Tak hladaj taku, pre ktoru je vlastny vyzor priorita. Kamosku nekontaktuj. Problem je ten, ze ak by pribrala, alebo sa jej nieco stalo, tak si schopny ju vymenit. A to sa nerobi. Nezabudni, ze aj ty starnes,plesivies,preberies, ochories. Aj teba raz moze niekto vymenit.

maryetta
27. mar 2026

To nemyslis vazne.... zamysli sa nad sebou... nie nad jej postavou. Vlasmi....
a snad ti tukne preco si sam.....

letfenixa
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor sa vyplač.

ika02
27. mar 2026

Takéto dilino by nechcela žiadna normálna žena. Vieš koľkokrát v živote nastane situácia, že viac padajú vlasy, človek priberie, má kožné problémy, opuchnú oči ako žabe..... To hneď hľadáš inú modelku? Ty si určite Pán dokonalý. Škoda, že nemáš gule dať svoju fotku.

zuzu11166
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a ty co cakas,ze este ta budu zeny lutovat?
Ak raz zostarnes urobi sa ti pleš,priberies do brucha a povedzme ze budes mat zenu,ktoru budes velmi lubit a ta zena ta vtedy nechá,koli tomu,ze si sa zmenil vyzorovo-ako ti to padne?
Vies nikto nezostane naveky krasny ani mlady,ale hodnoty cloveka vidiet iba vo vyzore je divné.
Ja napr.mam ovela starsieho muža odomna,ked sme spolu zacali,bol to nadherny chlap,dnes je to stary muž-da sa povedat,a aj uz vek na nom vidno,ale uvedomovala som si to uz vtedy,ze o 20 rokov k tomu pride,ak spolu vydrzime.a predstav si,ze sme aj vydrzali a ja ho milujem stale rovnako,ak nie este viac,lebo hodnota cloveka je uplne niekde inde.pod tym "starsim" vyzorom zvnutra je to stale ten isty clovek,do ktoreho som sa zamilovala.
Tiez som pribrala,zmenila sa,zostarla-nikdy mi to nevytkol,lebo je to prirodzene.

lindous
27. mar 2026

Môžeš byť rád, že ťa pri tom stretnutí neopľula, ja by som mala čo robiť, aby som sa udržala… teraz vyzerá super podľa teba, ale napríklad tehotenstvo ju môže zmeniť veľmi, postavu aj vlasy… to má sa obávať, že potom ju zase odkopneš? Alebo jej budeš kázať nejesť a nosiť čiapky?… Proste si jej ublížil, zranil ju, nechcel si jej dobre (rýchle chudnutie, behať v lete naobliekana a nejesť je zdravie ohrozujúce, tak tu netrep, že to bolo pre ňu), bol si povrchný a vlastne stále si… a nie, nemám vedľa seba Adonisa, ale dobrého muža, ktorý by mi v živote niečo takéto nepovedal

bg92
27. mar 2026

Necha ju na pokoji ty psycho

landsmanka
27. mar 2026

v prvom rade by som zacala tym, ze tvoje spravanie je uplne otrasne, na urovni 15rocneho chlapca. clovek by povedal, ze v 34 rokoch by si mal mat rozum. to co tu opisujes je primitivne a som rada, ze ona mala tolko rozumu, ze sa ta zbavila...

anonym_803673
27. mar 2026
@lindous

Môžeš byť rád, že ťa pri tom stretnutí neopľula, ja by som mala čo robiť, aby som sa udržala… teraz vyzerá super podľa teba, ale napríklad tehotenstvo ju môže zmeniť veľmi, postavu aj vlasy… to má sa obávať, že potom ju zase odkopneš? Alebo jej budeš kázať nejesť a nosiť čiapky?… Proste si jej ublížil, zranil ju, nechcel si jej dobre (rýchle chudnutie, behať v lete naobliekana a nejesť je zdravie ohrozujúce, tak tu netrep, že to bolo pre ňu), bol si povrchný a vlastne stále si… a nie, nemám vedľa seba Adonisa, ale dobrého muža, ktorý by mi v živote niečo takéto nepovedal

@lindous Mna pobavilo to "behat riadne naobliekana v lete". To akoze cim viac sa spoti, tym viac schudne? Ale pri IQ autora ma taketo zmyslanie neprekvapuje😆

lenka13332
27. mar 2026

@anonym_autor veď si napísal že je veľmi rozumná... To si fakt myslíš že by ťa chcela. Smejem sa.

lindous
27. mar 2026
@anonym_803673

@lindous Mna pobavilo to "behat riadne naobliekana v lete". To akoze cim viac sa spoti, tym viac schudne? Ale pri IQ autora ma taketo zmyslanie neprekvapuje😆

@anonym_803673 do tejto debaty s autorom som sa rozhodla radšej ani nepustiť 😅

svetlonos
27. mar 2026

@anonym_autor
Ty kreten, neotravuj jej život. Ona totiž vie zmeniť výzor aké ty tvoju debilnosť a bezcharakterný st nie! Si obyčajný chcrapúň a chceš byt s ňou len kôli už tebe vyhovujúce mu výzoru!!! Ona bude mať určite dosť rozumu aby ťa poslala do... A kľudne by ti na tvoj návrh mohla aj takú poriadnu olestiť, že by sa ti to v tej gebuľu napravili aspom trochu!
Ty si totiž ostal aj po rokoch rovnaký kkt ako si aj bol. Ty si sa nezmenil, ona svoj výzor áno. A naviac, čo myslíš keby pribrala, nedaj Boh ochorela po pôrode na štítnu žľazu a pribrala z 36 na 52?? Zažila som u kamošky, ostali jej oči pre plač ale aj milujúci manžel!!! Ktorým by si ty v takomto prípade nikdy nebol! Dospej, ešte máš tak 25 rokov na to. Možno potom pochopíš, aký kreten si bol.

anonym_59af31
27. mar 2026
@anonym_autor

Nie je to vymyslené. Prišiel som si poradu a opísal som čo bolo. Čakal som, že sa stretnem s pochopením

@anonym_autor vsetky sme to pochopili. Chapeme, ze je Ti luto, ze ju teraz ked je fyzicky pritazliva nebudes mat.
Na 99,99% Ta nevypocuje. Si pre nu minulost.
Pozeraj do buducnosti a pokial mozno, neopakuj rovnake chyby.

ivicatolic
27. mar 2026

@anonym_autor načo, už nemá o teba záujem, ale jej si pomohol, vďaka tebe "podskočila" 🙂👍

minenkaa
27. mar 2026

Uplne zbytocne ju chces otravovať

arianna25
27. mar 2026
@anonym_803673

@anonym_803673 hej ona mala robiť zo seba šalenu kôli nemu 😆😆 ta neeee

anonym_588b2f
27. mar 2026

Ty si riadne hovädo 🤔🙃👺, dúfam, že ma naozaj dosť rozumu a nikdy sa ti neozve. 👎👎👎

anonym_4fda5e
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nestretnes. A nemas narok, aby si sa stretol. Ty si asi neuvedomujes ako si tej zene ublizil, ked si jej daval permanentne najavo, ze nie je dost dobra. Hovorit niekomu, aby nejedol a chodil behavat v hrubom obleceni? Doniest mu siltovku, pretoze sa mi zrazu nepacia jej vlasy, lebo niekde som videl lepsie? Ty si sa ju nesnazil zmenit kvoli nej, ale kvoli sebe, neklam si. Nevedel si ju akceptovat taku ako bola a teraz ju chces len preto, ze dobre vyzera.
Ty to tak asi nevnimas, nevidis, mozno mas problem s EQ, ale je to tak.
Na tuto kocku zabudni a hladaj nejaku, ktora Ti sadne po vsetkych strankach a bude medzi vam ta chemia, ktora tam ma byt.

anonym_21407b
27. mar 2026
@anonym_db12b8

@anonym_autor co z toho všetkého, ked si zly človek? Za peniaze si charakter nekúpiš

@anonym_db12b8 vyslovene zlý človek a bezcharakterný človek. Dobre si ho vystihla.

svetlonos
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor
Ty chceš pochopenie, nemyslíš vážne?! Ty si obyčajne prerastené nevyzretí decko, EQ máš tak asi - 100 a ešte si aj usmokleny. Ty ublížis ale čakáš pochopenie za tvoju zotrvavajucu sprostosť? Človek v automatickom spektre sa vie viac vcítiť do druhého ako ty, ty blbec ufnukany. Ja ani nemám chuť ťa šetriť a nebadať ti. A teda úplne rovnako by som sa s tebou bavila zoči voči, nielen ako anonym.
K tým vlasom - pol roka po pôrode sa má muž pýtal, či nechodím tajné na chemoterapie. Vlasy som vyťahovala po polcentimetrovych prameňoch! Krásne husté po zadok som ich inak mala. Ostala mi z nich 2 roky len polovica a netušila som, či mi vôbec dorastu. S plačom som si na Vianoce želala ako darček parochňu. O priberaní až po pôrode ani nepíšem...

anonym_d6e2f5
27. mar 2026
@anonym_21407b

@anonym_db12b8 vyslovene zlý človek a bezcharakterný človek. Dobre si ho vystihla.

@anonym_21407b preco zly clovek? Plytky mozno, ale preco hned tolko hejtu? Ked si zaklada na vyzore u zien, nech si taku najde. Preco mu zas tolko nakladate? Keby sem pisala zena, ze nechce pupkateho a plesateho, tak by ste jej pisali, ze nech nejde pod svoju uroven a zasluzi si to najlepsie.
Naco tolko hejtu? Ved ked na to ma, nech si najde aj miss sveta.

enmery
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nepiť, nefajčí, dobre zarábať nie sú žiadne vlastnosti človeka. Ešte si zabudol dodať, že zenu nebije, tak si vlastne terno. Zamieňaš si sexuálnu príťažlivosť a lásku. Keď prídu sakra ťažké chvíle v živote, ty nebudeš vôbec žiadnej žene oporou. Skus popracovať na sebe.

autor
27. mar 2026
@anonym_d6e2f5

@anonym_21407b preco zly clovek? Plytky mozno, ale preco hned tolko hejtu? Ked si zaklada na vyzore u zien, nech si taku najde. Preco mu zas tolko nakladate? Keby sem pisala zena, ze nechce pupkateho a plesateho, tak by ste jej pisali, ze nech nejde pod svoju uroven a zasluzi si to najlepsie.
Naco tolko hejtu? Ved ked na to ma, nech si najde aj miss sveta.

@anonym_d6e2f5 ďakujem

anonym_c46a82
27. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_d6e2f5 ďakujem

@anonym_autor ona musí byť fakt dobrá srdcom, keby mne chlap podotýkam cudzí, s ktorým randím a nežijem povie, že mám behať naobliekana a nemám jesť, tak druhé rande by nebolo už nikdy. Prepáč, nedozretý, arogantný, totálne k ničomu. 👎👎👎