icon

Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala

29. dec 2021

Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
opica_skorica
29. dec 2021

Mozno zabudol, opytaj sa a napis.

marcellka32
29. dec 2021

@mareka49 bol objednaný v septembri, to už by došiel

marcellka32
29. dec 2021

1. Je možné, že ho schoval a zabudol
2. Na rovinu by som sa opýtala a nečakala do nejakého Valentína

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
kitycat
29. dec 2021

Nepozerala si nahodou Lasku nebesku?

lorin29
29. dec 2021

Ja by som sa spýtala kde išli tie peniaze.. Nepovedala by som konkrétne o náramku a keď povie dačo iné ze za to kúpil tak už vieš kde je pravda....

anita6666
29. dec 2021

Ak máš prístup k jeho výpisu a on o tom vie,tak sa ho najskôr opýtaj,že si si všimla istú platbu a čakaj na jeho reakciu...ak bude už vymýšľať s platbou a tvrdiť niečo ine,tak budeš vedieť na čom si a ja by som si už len vychutnala ten dôkaz profilu s náramkom a až potom by som vyrukovala s tým e-shopom....viac by som neriešila...milenku mať môže,ok s tým neurobíš nič,ale vedome oj*bavat by som sa nedala... obzvlášť,ak to už bolo v minulosti

number19
29. dec 2021

Nic by som nehladala. Otvorene by som sa ho spytala uz dnes kde je ten naramok.
A ak ti ho planuje dat na Valentina, tak ho ma doma a ukaze ti ho. Ak ho uz doma nema, tak je to jasne. Uz by som sa nim velmi nehrala vzhladom k prvej nevere. Scenu ti nema pravo spravit, kedze si mu uz jednu neveru odpusila.
Drzim paste a daj vediet.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
majoranka24
29. dec 2021

Ja by som sa na tvojom mieste urcite spytala. Inak ta to bude trapit.😔 September bol uz dost davno...

number19
29. dec 2021

@hazelgracegus To by bol riadny i...aby jej ten naramok teraz neukazal, ked ma ona podozrenie zvlast po prvej nevere. A dufam, ze by si to autorka od neho nenechala. Mal by ju upokojit hned ako sa da.

majoranka24
29. dec 2021

@hazelgracegus Muzi nekupuju v septembri darcek na Valentina.😒

retatka
29. dec 2021

@majoranka24 Presne tak ,všetko NAIVNÉ dohady .90% to kupoval inej ,zvlášt ked už bol raz neverný.Taký muž sa vačšinou nezmení,len sa neveru naučí lepšie skrývať...

sonnenshein
29. dec 2021

Ja som toto mala v opacnom garde, kupila som flasku kvalitneho rumu, a nedostal ho moj muz. Ked sa ma to po skoro dvoch mesiacoch nestastne spytal, strasne som sa rozosmiala - bol to darcek pre nasho sefa, kolegovci mi dali peniaze v hotovosti, a ja som sa postarala o objednanie a zaplatenie :D
Doteraz sa na tom sem tam pobavime..

siska1313
29. dec 2021

@majoranka24 presne, darček na valentína kupujú väčšinou deň pred alebo týždeň po🙂 ak takto odišli peniaze na šperk, ktorý ona nedostala, myslím, že ten šperk bol darček, ale nie pre ňu. Sú to hrozné situácie, naozaj autorke nezávidím. Každopádne by som sa ho rovno opýtala, určite by som sa tým nezožierala do valentína.

nikpa
29. dec 2021

Sotva kupoval v septembri niečo na valentina vo februári. Chápem, že takto premýšľas lebo chceš aby to tak bolo ale je to nereálne. Máš dve možnosti, buď ho budeš ešte ,,sledovať,, a dúfať že to rozlúštis alebo sa ho na rovinu spýtas. Prešla som si týmto istým a viem, že ťa zo zožiera ale zároveň si v hlave vymýšľaš dôvody a chceš im veriť. Ale akákoľvek pravda je lepšia ako klamstvá. Otázka už len či sa dokáže muž priznat keď teda má k čomu alebo bude zatĺkať alebo to ešte otočí proti tebe.

tykat
29. dec 2021

Kup si rovnaky a daj si ho na ruku 😁 ...uvidis aka bude reakcia.

number19
29. dec 2021

@nikpa Ako to moze muz otocit proti nej, po tom ako mu uz jednu neveru odpustila?
Je prirodzene ze autorka ma vzhladom k prvej skusenosti obavy a ak on ma zaujem o udrzanie vztahu mal by hned vytiahnut naramok a vysveti ake plany s nim PRE NU MAL.

Ak ho nevytiahne a este to otoci poti nej (sice neviem ako). Tak je to potom jasne, chlapik sa zase niekde zamotal.

tykat
29. dec 2021

@sonnenshein 👍👍👍 aj u nas takto kupuje kolegyna... naposledy poukazku na sportove oblecenie za 300€ alebo aj ten alkohol uz bol a aj vecera pre dvoch 😁 ...ale teda neviem si predstavit ze kolegovci daju kupit sperk pre kolegynu chlapovi, jedine ak by bola medzi nimi jedina.

number19
29. dec 2021

@tykat A keby aj kolegyni sperk kupili preco by to manzel nepovedal manzelke? Ja by som muzovi povedala, ze to padlo na mna kupit kolegovi darcek...na tuto interpretaciu by som sa nespoliehala...

jjanulienka
29. dec 2021

Skús sa ho opýtať, že som si všimla, že si mi kupoval náramok, kde ho mam?😅

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
majasalvator
29. dec 2021

Už si zažila neveru a tvoja dôvera už nebude taká ako bola to musí pochopiť aj muž a preto ak stojí o vzťah tak ti vysvetli ako to bolo ak nie už nemá zmysel bojovať.Cudujem sa že si to vydržala až do dnes 25 teho by som už kládla otázku.Pevne nervy.

nikpa
29. dec 2021

@number19 chlapi su niekedy neuveritelni ale nie v dobrom slova zmysle... Ten môj bývali, mimochodom tiež už po jednej odpustenej nevere keď som ho načapala pri niečom podobnom ako autorka tak to veľmi šikovne otočil proti mne. Nakoniec som z toho ja vyšla ako hysterka čo si za všetko môže sama a na chvíľu som vtedy tomu aj uverila. Až časom keď som sa na to všetko dokázala pozrieť s triezvou hlavou som videla aký naozaj bol a aká som ja bola sprostá a slepá. Máš pravdu, že ak mu záleží na vzťahu, mal by to vedieť hneď a dobre vysvetliť... Len mám obavy, že toto bude prípad kedy majiteľka náramok už nosí a manželka to nie je.

bilancia
29. dec 2021

@zania ja odpadnem :D

loginexistuje
29. dec 2021

ak pocujes dupot tak to najskor budu kone nebud naivna urcite nekupoval v septembri na valentina darcek skus popatrat viac alebo sa ho rovno opytaj ktorej ho kupoval a tvar sa ze vies

number19
29. dec 2021

@nikpa Ja to chapem aki mozu byt chlapy manipulanti, len sa snazim autorke naznacit nech uz necaka (uz je v cakacke 3 mesiace...dost destruktivne) a hlavne sa neboji ho konfrontovat. Ze ak sa ju aj bude snazit zmanipulovat ma byt silna a postavit sa mu a nedat sa. Ma silny argument z ktoreho musi vychadzat a ten znie: UZ SI MA RAZ PODVIEDOL, NECUDUJ SA!!! A pekne to hodit na neho a nenechat si zo seba robit hysterku.

kikaaa444
29. dec 2021

Je možné že už v septembri videl naň ponuku tak ho objedná už v predstihu nech niečo na Vianoce ma . A keďže to bolo dávno mohol naň zabudnúť . Okrem náramku vidíš aj nejaké iné signály ? Ale ja by som ticho nedokázala byt, takato situácia by ma dusila a čakať a byt ticho to nie . Byt tebou opýtam sa ho na rovinu . Tam moc z toho nemá ako vykľučkovať , bud ti povie že naň zabudol pôjde a pohľada ho alebo proste to druhé . Aj keby si niečo vymyslel jeho reakcia ho prezradí . Držím palce a verím že to bude naramok pre teba na ktorý len zabudol. Inak on vie že máš prístup na profil tej danej stránky ? Daj vedieť ako do dopadlo , držím palce 🍀