Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala
Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...
@nellynka keď je zranená, sklamaná, to posledné na čo má chuť, je písať na modrý koník nejakým zvedavým ženským, ktoré zaujímajú drby (koľko % úprimne súcití..). Keď tu písala, určite v kútiku dúfala, verila.....
@nellynka preco by mala byt tema určite vymyslena ? prečo by určite napísala ? My sme jej kamarátky že nás musí informovať ? Prišla sa sem spytat o radu a posledné čo mohla minimálne na dvoch stranách vidieť boli vybodkovane komentáre zvedavých žien , ktoré bez urážky su take sprosté že si ani nevedia zapnúť upozornenia už keď sa chcú dozvedieť ako to dopadlo . Takze na jej mieste pri takom veľkom trápení by ma nejaké cudzie ženy na mk nezaujímali a mala by som to absolútne v p.. či im dam vedieť ako to dopadlo alebo nie . A dobre urobila !
@kikaaa444 bodkuju lebo nevedia, ze hore je moznost dat posielat upozornenia, ale aj tak tu zabodkuju xy stran. Cisto zo zvedavosti. Ako rovno by sa to tu malo vymazavat.. potom xy stran bodiek... clovek listuje.. alebo hlasok "aj ja som zvedava".
Tak zase dievcata, ukludnime sa......nebola by to prva vymyslena tema a diskusia. Samozrejme, autorku chapem. Je to sok, ak to je pravda. Nie je ani prva a ani posledna. Ale zase nehadajme sa tu ako je ktora necitliva alebo chapajuca. Mna skor na tomto sokuje, aky je ten chlap hlupy, ze to kupi z uctu, ktorym disponuje aj ona. Preto mi to pride neuveritelne a uvazujem, ze to je vymysel. Lebo snad, ked uz podvadzam, tak si dam sakra pozor, aby som sa neprezradila..... samozrejme, ja som verna....
Tak keby som prisla na to, ze moj muz kupil naramok pod strom tak by som urcite prisla na konika a napisala to. Pretoze tu sa zbehne vzdy xy pribehov, rieseni a napadov. A musim uznat, ze casto sa z tej plejady da dobre vybrat.
@simca06022011 no hrozne niečo..., fakt problem
Teoreticky si povedzme, ak by sa to stalo ktorejkoľvek z nás, tak asi každá by bola z toho v šoku a premýšľala by, kde ten náramok vlastne skončil. No nič, ja by som sa na to asi opýtala
@miadi kokso, ti muzi su dementi.....teda nech nezovseobecnujem.....asi maju odkrveny mozog......no v kazdom pripade, ak by sa mi to stalo, tak neutekam na kona to tu pisat.......no a keby som podvazdala, tak si pis,ze by som si dala riadne bacha......a bola aj dva kroky dopredu.....
@gerdusha 😂 to dufam, bolo ironicke 🙂))
Mangalice edné,tá furt mi tu skáču upozornenia ja reku super už ženská napísala,že coo s tým jej mangalom,ale ne! Tu vaše naťahovačky joj.
A nemá to pokračovanie v téme rozviedol sa kvoli vám ženatý milenec?
Ako to nakoniec dopadlo, vysvetlil to nejako manžel?
@bombulka to bolo ešte 2021 🤣 ale tiež by ma to zaujimalo
Tiež ma to zaujíma 🙈