icon

Muž kúpil náramok, ale ja som ho na Vianoce nedostala

29. dec 2021

Ahoj dievčatá, pred Vianocami som na jednom eshope našla pod profilom môjho muža zakúpený náramok. Nechcela som mu kaziť radosť, tak som mu o tom nepovedala. O to horšie to bolo na Štedrý večer, keď som daný náramok nedostala. V blízkej dobe nemám žiadny sviatok. Bojím sa. Už raz sme pred x rokmi vo vzťahu neveru riešili a už to nechcem zažiť...

daniela1911
30. dec 2021

Určite autorka mala konfrontovať muža “nepriamo”. Či povie, že videla jeho výpis z účtu, alebo “našla” objednávku na náramok z 9/21… je jedno, označí ju, že snorí, je žiarlivá, a otočí to proti nej - ak je to nevera.
Darcek pre autorku to na 100% nie je (aj keď možno narýchlo objedná nový a akože zabudol).
To by som sa už priklonila k možnosti, že platil za kolegov darcek a dostal hotovosť.

danulicek
30. dec 2021

V poslednej dobe tu vidím situácie ako vystrihnuté z filmov, ktoré idu pocas sviatkov v telke 🙈 ak je to real, drzim palce. Neviem, či by som ho hneď konfrontovala, lebo sa to môže ešte obrátiť proti tebe. Možno by som bola viac opatrná na ďalšie “dôkazy” 🤷🏻‍♀️

kakawah
30. dec 2021

Mňa by ešte zaujímalo, čo dostala autorka pod stromček. Keď nie ten náramok, tak čo? Možno sa už autorka ani neozve, možno vyplávala nevera na povrch a ona sa hanbí.

fineta
30. dec 2021

@kakawah možno retiazku zo sady. Teraz bez srandy - reálne poznám príbeh, keď muž kúpil set retiazku s náramkom a zene dal retiazku, milenke náramok. Samozrejme, nevera sa prevalila, tie dve boli dokonca kolegyne a v robote si všimli, ze majú sperk z jednej sady. Uplny blb ten chlap. 🙈😂

kakawah
30. dec 2021

@fineta hm, horšie by bolo, keby dostala papuče a flanelove pyžamo.

zuziiiii
30. dec 2021
sticker
lulus13
30. dec 2021

Je to neprijemna situacia, ale treba sa dozadovat pravdy aj ked ju nepovie a chlap bude zatlkat a vymyslat si sprostosti. Nato kto to je, musis prist sama chlap ti pravdu nikdy nepovie ak tak polovicnu.

lala123
30. dec 2021

@kakawah nechapem prečo by sa autorka mala hanbiť aj keby sa nevera nakoniec prevalila.....Hanbiť by sa v prvom rade mal jej manžel, on bol neverný a nie ona

bmuller
30. dec 2021

@kakawah no podla mna to autorku v prvom rade boli a musi tie veci spracovavat v sebe, pripadne to uz riesila s muzom, mozno hadka a pod... nez aby nas, zvedave modrokonikarky, hned informovala 😔
aj ked, samozrejme, by som jej priala, aby to bol zabudnuty darcek pre nu samu 😉

kakawah
30. dec 2021

@lala123 ani ja nechapem, veď tiež si myslím že ona sa nemá za čo. Ale sú ženy, ktoré sa hanbia.

opica_skorica
30. dec 2021

Ako? Čo povedal? Už vieš odpoveď?

gerdusha
30. dec 2021

Ako to dopadlo?

katkatomekova
30. dec 2021

@mareka49 tým že to kupoval v septembri je veľká šanca že do Vianoc na to zabudol ❤️

number19
31. dec 2021

@katkatomekova Podla mna je to minimalna sanca.

mana_li
31. dec 2021

@katkatomekova nemyslím si

yollanda
31. dec 2021

Autorka je rada, že je. Ak by to bol omyl, tak napíše a je šťastná. Toto nedopadlo dobre

maminkasisa
31. dec 2021

@yollanda presne to si myslim aj ja, ze to dopadlo pre nu zle

bluka2
31. dec 2021

@fineta jejda, to je tupec.
Ja som optimista, ale s jeho históriou je minimálna šanca, že to pre autorku dopadlo dobre

miadi
31. dec 2021

Opytaj sa ho. Ak bol pre teba a zabudol kde ho dal tak ho mate doma a najde sa. Ak ho kupil inej tak uvidis na jeho reakcii a zariadis sa podla toho. Cakat na Valentina je blbost.

ninkoni
1. jan 2022

.

ivanalik
1. jan 2022

Silno ti držím palce aby to dopadlo dobre aj keď ti musím povedať pravdu moc tomu neverím.. veľa síl prajem

weronika171717
3. jan 2022

Hm, ja som tiež zvedavá ako to dopadlo. Dúfam, že autorka napíše......

ildiko36
6. jan 2022

Zrejme autorka preživa ťažke obdobie preto neodpoveda, prežila som to tiež a úprimne treba k tomu veľa času aby sa človek psychicky pozbieral.
Ale človek ktorý raz podvedie partnera podvedie az 2. aj 3. x, taky človek sa nikdy nezmení.
Osobne ja by som mu nič nepovedala o tom naramku, o chvylu bude Valentin, keď ma milenku zase bude použivať svoj účet a prvo by som zistila kto ten darček dostane aby sa nemohol vycuvať s daakou vyhovorkou.
Autorka drzim ti palce !

jarka26011
12. jan 2022

To by ma zaujimalo, aká fešanda ho má na ruke od septembra

laska86
12. jan 2022

Uz,sa asi nic nedozvieme

chiccco
12. jan 2022

@laska86 skoda ze sa nedozvieme,celkom by ma zaujímalo rozuzlenie.

nellynka
12. jan 2022

Podla mna to je vymysleny pribeh.....ved by urcite napisala ako dopadla.....ale aspon sme sa zabavili

daniela1911
12. jan 2022

Možno to je reálne… ale buď manžel zatĺka, a dal nejakú výhovorku a autorka je v tom istom blate, alebo sa aj k nevere priznal, ale zas prislo odpustenie… keby urobila hrubú čiaru, či už s dôkazom alebo bez, myslím, že by nám to napísala.

gerci90
12. jan 2022

@tykat nehovor hop kým nepreskočíš. ..neobraňujem neveru ,ale tvrdiť nikdy by som neodpustila je bezpredmetné kým to nezažiješ, čo ti ovšem neprajem 😉

A k autorke, pozri KOMUNIKÁCIA nič viac to že si to videla si predsa nesondovala úmyselne proste sa to k tebe dostalo a si zvedavá, keďže ježiško to nebol a sviatok široko ďaleko niet . Držím palce za rozumné vysvetlenie.

tykat
12. jan 2022

@gerci90 ...no neodpustila, fakt, ja by som bola potom tak protivna, ze by to ten nevernik so mnou nevydrzal. Takze rozchod by bol ulavou pre obidve strany. 😉